Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kesinlikle doğru işte biz hep diyoruz genetik adaletsizlik ama şimdi düşünüyorumda kuzenin gece milyög börek yer yatardı ama yatmadan 100 mekik 100 sınav çekerdi sabahta ilk işi bunlar olurdu bende çektiği mekikleri sınavları görmez gece yediği yemeğe bakıp omun genleri güzel diyodum şimdi anlıyorum kız yiyebilmek için spor yapıyormuş

çok şık uyandigim için uyku bana yetmiyor canım kalite bir uykum olmuyor çoğu zaman dinlenemeden kalkıyorum

günaydııın herkese iki gündür yoktum menülerimi yazıyorum tek tek not aldım burda olmasamda kendimi firenledim

pazartesi menüm
sabah 6:30 da
ılık limonlu su

Kahvaltı 9:da
haşlanmış yumurta
dere otu
1 dilim kızarmış tb ekmeği
2 zeytin
ıhlamur şekersiz

saat 11 de 1 mandalina

saat 12 de 1 brdk yeşil çay

Öğle 13:00 haşlanmış tavuk budu
yarım havuç haşlanmış
çeyrek patates haşlanmış
salata bol limonlu

Ara : Yeşil çay

Akşam 1 kase yoğurt
1 kase ıspanak yemeği

Gece 1 brdk süt tarçınlı

Su 3 ltre
Spor öğlen 12:15-13:00 arası 45 dk yürüyüş

bu da salı günü dünkü menüm

sabah 8: ılık su limon

saat 11 de teflonda yağsız omlet
2 kk yağsız peynir
1 çy kaşığı reçel
1dilim ekmek
1 bdrk yeşil çay

İkindi 16:00 1 kase çorba

Akşam 80 gr ton balık yağsız bol yeşillik ile limonlu salata
1 dilim tb ekmeği

Spor 12:00-13:30 arası yürüyüş
su 2,5 lt
Doktora gittim troit için kan verdim o yüzden saatler şaştı

Günaydın kızlar ama ben hala uyuyorum ya

Aynen gece sürekli uyandım sabah oldu sandım biraz daha vakit olduğunu görünce çok mutlu oldum geri uyudum kar yağdığı için galiba servisi kaçırmaktan korktum

çok şık uyandigim için uyku bana yetmiyor canım kalite bir uykum olmuyor çoğu zaman dinlenemeden kalkıyorum
bebeğin mi var ondan mı uyuyamıyorsun

Günaydın herkese

günaydın

canım telefondan girsen o zaman sorun olmaz belki hem evde huzursuzluk olmaz.

Valla resti çetim ne olursa olsun dedim eşime de anlattım niye bilgisayarı elime aldığımı oda çabaladığım için çok sevindi sen boşver annemi sen nasılsa kendini biliyorsun takma kafana dedi ben de o gazla sarıldım pc ye

sonuuuuç şifremi uyutmuşum iyimi

Allahtan iş yerindeki bilgisayarda kayıtlı otomatik açıyor

kızlar bir elma çayı tarifi aldım arkadaşlardan
1 yeşil elma
1 limon
1 tk karanfil
1 çbk tarçın
2 litre su ile kaynat iç haftada 3-4 kilo verdiriyor diyor doğrumu?
Bir de emziren anne içebilir mi bilginiz var mı acaba

dün haberlerde bir kız gördüm sizde duymuşsunuzdur. 2 senede 145 kilodan 70 kiloya inmiş maaşallah kız süperdi yaaaa bende iki geceden beri rüyalarımda kendimi eskisi gibi zayıf görüyorum inşaallah gerçek olur.

Kızlar menüye 2.spor olarak 30 dk yazmıştım
50 dk yaptım toplam 95 dk oldu

Yarın bu kadar fazla yapmayı düşünmüyorum
Keşke bana iyi gelsede yapsam ama gelmiyor

Aynen yazık oluyor zamana. Planında çok güzel

alkışlıyorum o vakit

Buarada çocuk çok zor işmiş ne bende ne arkadaşımda uyku kaldı. Kolay geldin kızlar bebiş olan herkese.
Amin sizede kolay gelsin.

Ilk gunaydin benden olsun, hepiciginize gunaydin
günaydın

Günaydın herkese
günaydın

Afiyet olsun havuç un seker orani artiyor canim haslandiginda ve patates diyette uygun değil ben aylarca patates yemedim kilo vermeye çalışırken halada yemiyorum.

Afiyet olsun reçel dışında göze batan birsey yok oda çok az zaten.

is yerindeki pc de açıliyorsa hemen şifreni değiştir.

Afiyet olsun havuç un seker orani artiyor canim haslandiginda ve patates diyette uygun değil ben aylarca patates yemedim kilo vermeye çalışırken halada yemiyorum.

Aslında ben de patatesten şüpheleniyorum bana çok kilo aldırıyor gibi geliyor
havuç zaten haşlanmış olarak ayda yılda bir yerim oda yemekte varsa dikkat ederim yinede.

Cumartesiden beri artidayim ve hala öyle bunu tek spora bağlayabiliyorum
bende en geç dokuzda kahvaltı yapmış olmak istiyorum ama kendime pek güvenmiyorum uykuyu. Seviyorum
Ben dun sporu iyice artirdim çok şükür eksiye düştüm malum artidaydim
süpersin eski rakibem
estg.canim. sizin sayenizde

Güzel menüler afiyet olsun

bugün ben yaptım bunu dün tarifi zuhal im verdi oda yaptı icicez bizde fazladan tane karabiber var ve su 1.5 litre. bi sakıncası olurmu emzirenler icin bilemiyorum ödem atıcı su sonuçta yemeğini de yiyorsun bence içilebilir.

inşallah.

Aslında ben de patatesten şüpheleniyorum bana çok kilo aldırıyor gibi geliyor
havuç zaten haşlanmış olarak ayda yılda bir yerim oda yemekte varsa dikkat ederim yinede.
Patates bazı bünyeleri dsha fazla etkiliyor tüketme meye çalış canım sırf nişasta boşver aman al brokoli ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…