Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoşgeldin canım tanişmişmıydık seninle ben dilek
tamamdır sen bitmiş bil bu kilo sorunu rüyalarına girecek kadar çok istiyorsan bunu yaparsın yeterki aktif ol burda bizde destek olalım sana

yooooook bırakırmıyım hiç siz beni bırakmadıktan sonra hiç bırakmam inşaallah ben
bırakırmıyız hiç bizi bizden başka kimse anlayamaz çevremizdeki insanlar sadece kilo ver kilolu sun der bilmezlerki bu iş destekle sana inan insanlar olunca verilir, işte burası bacım bi nimet kullanmasını bilirsen

sorma elif hemde ne soğuk akşam kar yağdı eşimle dışarı çıktı kıyamam 4tane ufacık köpek nasıl havlıyor açlıktan eve dönüm kalan bütün yemeklerimi ben yiyeyeceğime onlar yesin diye :) kaba boşaltıp götürdük yavrularım Nasıl yiyor bi görsen, her akşam yapıcam inşallah artık

Elimdeki bütün kartlari oynuyorum valla canim cumaya insallah guzel bir sonuc alicam diye umit ediyorum
Benim de 20 aylık oğluşum var.
allah bağışlasın canm
SELAMMM

ancak işleri toparladım yeşilçayımı aldım geldim
nasılsınız bakalım
hosgeldınn tatlım bende bugün erken kalktım evi topladim yeşil çayımi yudumluyorum

Öğlen akşam güzel cnm

Diyetisyenin tavsiyelerinden bizede tüyolar versene

ablacım tamamen matematik aslında
doğru şeyleri bir arada yemek dedi önemli olan

mesala ekmek varsa çorba yok yani 1 dlm ekmek=1 kepçe çorba

bide zayıflama sürecinde pilav makarna vs ilk aşamalarda özellikle önermiyorum dedi
zamanla ufak ufak ekliycez dedi

tabiki bol su

günde 2 pors meyve istersen 1 tanesini kahvaltıda yiyebilirsin dedi ama mutlaka yemen lazım vitamin acısından

tuz konusunda çok uyardı mümkün oldugunca uzak dur dedi

kahvaltıda mesela normal peynir yerine lor önerdi hem daha çok miktarda olacagı için daha tok tutucak dedi
1 dlm peynir = 3 yk lor oluyor

et türünü genelde ızgara yada haşlama önerdi

aklımda olanlar bunlar şuanda geldikçe yazarım

hoşgeldin canım tanişmişmıydık seninle ben dilek
tamamdır sen bitmiş bil bu kilo sorunu rüyalarına girecek kadar çok istiyorsan bunu yaparsın yeterki aktif ol burda bizde destek olalım sana
evet yaa gerçekten enerjiniz bana iyi geliyor inanın gücüm yettiğince burada olmaya çalışıyorum sekiz senedir uğraşıyorum ilk defa şu üç gündür kendimi çok zayıf görüyorum

canım benimde baş geceden beri ağrıyor du kahvaltı dan sonrada azaldı canım stres etme her zaman aynı olmuyor bende kaç haftadır 7 li rakamlardan bir kurtulamadim

Evet destek ççoooook önemli

evde lor olmadığı zaman ben peyniri ufalayıp suya koyup bekletiyorum tuzu bayağı gidiyor
bana hiç böyle söylemedi diyetisyen acaba emzirdiğim için mi sadece 1750 kalorilik günde 7 dilim ekmekli diyet verdi ben de ekmekleri çıkardım çocuk zaten 20 aylık çok şükür yemeğe de başladı artık kaybettiğim zamana yazık dimi ama

SELAMMM

nasılsınız bakalım
Bende totoyu yeni yere koydum işler bitti kuzeyi uyutup öğleye salata hazirliycam
Oy Rabbim dışarda olan her canlıya yardim etsin bizde gecen arabanın altında kedi gördük yavru açtı belli süt alıp gelene kadar gitmişti
Gülüş her türlü lor olur mu mesela bazı markaların loru daha lezzetli kimisi kireç gibi
harikaa
takımın bu haline bayılıyorum daim olur inşallah
tartıya pil alayım çaktırmadan belki bende dönerim aranıza
Don dön kapisalim :)
benim liste 1900cal 500emzirmeye 400haftada ucgun bir saat yürüyüşe sayıyor kalan 1000cal okuyor haftada 1_1.5kg dedi oğlum 22aylik emiyor

Günaydınnnnn azimli yoldaşlarım

Artık yavaş yavaş bugün ve yarın karbonlara veda edelim

Sabah 1 bar sirkeli su 1 bar metobolik çay içince karnım şişti şimdide neskafe içiyom

yiden16 tatlım tekrar gelmene çok sevindim
Acaba pazartesi sertmi konuştum kırıldınmı diye üzülmüştüm.
Ama bende bizamanlar 123 rakamını görmüş biri olarak seni çok iyi anladığımı bilmeni isterim. O yüzden aynı kısır döngünün içinde debelenip zaman kaybatmeni istemiyorum

Bide senin troid sorunun olduğu için yediğin şeylere dikkat etmen lazım. Bazı şeyler troidi dahada yavaşlatır. Brokoli lahana vs.gibi

Dünkü geçmişi okursan motivasyonla ilgili yazılar paylaşmıştım okumak istersen

sahgull bilgiler için teşekkür ederim cnm
Bide merak etttiğim şey senin menülerinde son zamanlarda ayva oluyor
Dün nette bakarken biçok yerde kabızlık yaptığı yazmış. Sana öyle bi etkisi oldumu

Günaydın bzuhal abla Beril bla ne yapıyor baya uzak kaldım olaylardan

Bu yöntemi deniycem sağol aklıma geliyordu ama taze yemek olsun diyordum ama dediğin gibi kendime ve çocuklarıma davakit ayırmam gerekli
Aynen

hımmm sağol demek kaynatmıyoruz
EVET kaynar Su eKLİYORUZ malzemeye

benimde uykum varda yapıcak birsey yok alışmak lazım.
Sen su ağır sporu yapma bence biraz daha kilo ver öyle yap şimdilik yürüyüş yeterli olur sanırım.

Bahar im ne kadar fazla ile döndün.

Bende dün lesliyi aynanın karşısında yaptım hiç güzel şeyler söylemedi fiziğimle ilgili
sonrasını düşün bebeğim. O ayna güzel şeyler söyler ama bizim elimizde.

SELAMMM

nasılsınız bakalım
Afiyet olsun.

ahh Kıyamam minik canlar. Ne güzel yapmışsıniz Allah razı olsun.

7 dilim mi hey maşallah.

Bende @yiden16 kıza brokoli ye diyorum hey yarabbim. Yeme bebeğim troid in varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…