- 13 Aralık 2016
- 353
- 727
- 18
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.861
brokoliyi sevdim hoşuma gitti ama eve yorgun argın gidiyorum birde yemek yapıyorum ya iki çeşit yapınca baya yorucu oluyor benim yediklerimi evdekiler yemiyor çünkü onlar zayıf bir de iki küçük çocuğum var onların damak zevkine uymuyor çok zorlanıyorum belki de bu yüzden başladığım diyetlerin devamı gelmiyordur.Patates bazı bünyeleri dsha fazla etkiliyor tüketme meye çalış canım sırf nişasta boşver aman al brokoli ye
ben daha o aşamalara gelmedim canım şimdilik hayallerimi görüyorumBende rüyamda gece elma yemisim leptin im bozulmuş üzülüyorum çok fena nolucak şimdi falan diye gördüm. O değilde sistem error vericek diye korkuyorum
Herkese verdiğimiz değer kadar kendimize de vermeliyiz bunu unutma. Akşamdan hala zaten 5 dk da pert oluyor garibim brokoli. Herşey için tavsiyem akşamdan hazırlaman ben çalışırken akşamdan yapardım herseyi daha az yorucu oluyor akşam eve gelince vakit sana kalıyor.brokoliyi sevdim hoşuma gitti ama eve yorgun argın gidiyorum birde yemek yapıyorum ya iki çeşit yapınca baya yorucu oluyor benim yediklerimi evdekiler yemiyor çünkü onlar zayıf bir de iki küçük çocuğum var onların damak zevkine uymuyor çok zorlanıyorum belki de bu yüzden başladığım diyetlerin devamı gelmiyordur.
bugün ben yaptım bunu dün tarifi zuhal im verdi oda yaptı icicez bizde fazladan tane karabiber var ve su 1.5 litre. bi sakıncası olurmu emzirenler icin bilemiyorum ödem atıcı su sonuçta yemeğini de yiyorsun bence içilebilir.
inşallah.
Yap canım bide kaynatmiyoruz kaynar suyu malzemenin üstüne döküp kapağını kapatıyoruz. Sabah limonlarıni sıkıp suzuyoruz inşallah sonuçları güzel olur.tane karabiber o yoktu iyi oldu öğrendiğim bugün akşam iş çıkışı malzemelerden alım evde kendime yapıcam inşallah
Bu yöntemi deniycem sağol aklıma geliyordu ama taze yemek olsun diyordum ama dediğin gibi kendime ve çocuklarıma davakit ayırmam gerekliHerkese verdiğimiz değer kadar kendimize de vermeliyiz bunu unutma. Akşamdan hala zaten 5 dk da pert oluyor garibim brokoli. Herşey için tavsiyem akşamdan hazırlaman ben çalışırken akşamdan yapardım herseyi daha az yorucu oluyor akşam eve gelince vakit sana kalıyor.
hımmm sağol demek kaynatmıyoruzYap canım bide kaynatmiyoruz kaynar suyu malzemenin üstüne döküp kapağını kapatıyoruz. Sabah limonlarıni sıkıp suzuyoruz inşallah sonuçları güzel olur.
Evet canım 20 aylık bir kızım varAynen gece sürekli uyandım sabah oldu sandım biraz daha vakit olduğunu görünce çok mutlu oldum geri uyudum kar yağdığı için galiba servisi kaçırmaktan korktum
bebeğin mi var ondan mı uyuyamıyorsun
günaydın
valla ben korkuyorum açıkçası ağır spor olunca bilemedim yapmak mı doğru yapmamak mıBen dun sporu iyice artirdim çok şükür eksiye düştüm malum artidaydim
estg.canim. sizin sayenizde
Güzel menüler afiyet olsun
ay bugün bende bı dünya şey yedim aç uyumuştum sabah kalktığında açlıktan basın agriyorduBende rüyamda gece elma yemisim leptin im bozulmuş üzülüyorum çok fena nolucak şimdi falan diye gördüm. O değilde sistem error vericek diye korkuyorum
ne güzel bir enerji valla benim vücudum hala uyuyor yaBen leslie ile randevuda gidiyorum gençler görüşürüz
Deneyelim bunuda ben varim t malzemeler mevcutBir ay içinde dört kilo vermek isteyenler el kaldırsın! “Diyete Başlıyorum” ekibi olarak metabolizmanızı hızlandıracak yani vücudunuzun yağ ve enerji yakmasını artıracak bir çay tarifimiz var!
Metabolizmayı hızlandıran çay içerisinde elma, bağırsaklarınızı düzenli çalışmasını sağlayacaktır. Tarçın, kan şekerini düzenleyip açlık ve tatlı krizlerine girmenizi önler. Karabiber ve karanfil, vücudu uyarıcı ve enerji verici özelliğe sahiptir. Limon bildiğiniz gibi yağ yakımı için faydalıdır. Bu muhteşem metabolizmayı hızlandıran çay, New York Üniversitesi’nde uzmanlık eğitimleri alan temiz beslenme koçu Arzu Karabulut tarafından üretilmiştir.
Malzemeler,
Hazırlanışı,
- 1 elma
- 1 limon
- 1 tane çubuk tarçın
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 5-6 tane karanfil
- 1 çay kaşığı toz zencefil veya 1 dilim taze zencefil
- 1,5 litre kaynamış su
Çayımızı geceden hazırlıyoruz, sabah işe giderken rahatça götürebilmek için veya uyanır uyanmaz içmeniz gerektiği için bu şekilde çok pratik oluyor hem de çay iyi demleniyor.
Elma ve limonu iyice yıkayıp dörde bölüyoruz. Büyük bir tencereye tüm malzemeleri alıyoruz üzerine kaynamış sıcak suyu ekliyoruz. Tencerenin kapağını kapatıp sabaha kadar bekletiyoruz. Sabah, limonları iyice sıkıyoruz ki içindeki su çıksın. Çayı süzüp cam bir şişeye alıyoruz.
KESİNLİKLE ÇAYI KAYNATMAK YOK. MALZEMELERİN ÜZERİNE KAYNAR SUYU EKLEYİP SABAHA KADAR KENDİ KENDİNE DEMLENMEYE BIRAKIYORUZ. GÜNDE 3 ÖĞÜN SOĞUMUŞ ÇAYI İÇİYORUZ. SAKIN İÇİNE ŞEKER, BAL, PEKMEZ EKLEMEYİN. TARİFTE NE YAZIYORSA HARFİYEN UYGULAYIN.
Önemli bilgiler,
Metabolizmayı hızlandıran çayı her üç öğünden bir saat önce bir bardak olmak üzere günde toplam üç bardak içiyoruz. Çayı her gün içmeye devam edin. İlk iki haftadan sonra çok ciddi bir fark göreceksiniz. 3 ayda 12 kilo verebilirsiniz.
Aklımda bulunsun üç sikim bu dlm ekmek misAkşam meyve yemedim genelde listede vardı yemen lazım dedi
Vee dünki çiğ köfteler 1 dlm ekmek yerine arada tabiki 3 sıkım yiyebilirsin dedi
tatlım uç ceviz 7.5 zeytin eder bide zeytin fazla yağ oluyor aklında olsun ikisinden birini tercih et menü güzel bence rakibe ben 74.0 çıktım bugünMenüm
Saat 7:30
1 kaşık çörekotu yağı
1 bardak sirkeli su
Saat 11
1 yumurta
3 ceviz
5 zeytin
3 kaşık tulum peyniri
Bolca maydanoz
Saat 14
1 bardak sütlü nescafe
Saat 17
35 tane fırın hamsi yağsız
Bolca salata
1 dilim tam buğday
1 litre ödem Atıcı su
1 litre su
Spor henüz yok olucak inşallah.
Geri gelmene sevindim canm bıraktın burayı sandım. kayınvalideni duymamazlıktan gel boşver kafana takıp üzülmedün haberlerde bir kız gördüm sizde duymuşsunuzdur. 2 senede 145 kilodan 70 kiloya inmiş maaşallah kız süperdi yaaaa bende iki geceden beri rüyalarımda kendimi eskisi gibi zayıf görüyorum inşaallah gerçek olur.
Aynen sivasta insanın kanı donuyor resmen
Bende dün lesliyi aynanın karşısında yaptım hiç güzel şeyler söylemedi fiziğimle ilgiliselam gençler tartıya son gün hadi bakalım gösterin gücünüzü yapabildiklerinizi
misal bugün ben geçtim aynanın karşısına dileğim dedim varmısın iki gün saf protein yapmaya biliyorum sende bunu yapacak güç var biliyorum sen kafaya koydun ya kalan 1kiloyu vereceksin, ben sana içimdeki dileğe inanıyorum 13kiloyu verdiysen 1kiloyu vermek için şu iki gün sıkıp dişini yapacağın proyla spor la onuda vereceğine yüzde bi milyon inanıyorum hadi başlıyoruz gücünü göstermeye dedim aynada ve büyük bir motive ile güne başladım:)
Kızlar tavsiye ederim geçin aynan karşısına konuşun içinizdeki sizle inanın onda size yardımcı olacak büyük bir güç var
poniciğim içindeki Poni sana demek istediği yeter beni istemediğim bu bedene hapsettim ben daha enerjik daha mutlu olduğum fiziği hakediyorum sen neler başardın dön geçmişine bir bak bi 10,15kilo vermekmi yapmıycan şey güldürme beni biliyoruz ikimizde sende bunu yapacak güç var hadi artık zamanı geldi istediğim bedene kavuştur beni bunu yapacağımızı biliyorum demiştir.. iyi kulak ver içindeki sese ponim onun Nekadar güçlü olduğunu biliyorsun takıma kulaklarını onaBende dün lesliyi aynanın karşısında yaptım hiç güzel şeyler söylemedi fiziğimle ilgili
Benim de 20 aylık oğluşum var.Evet canım 20 aylık bir kızım var
şimdikini boş ver sonuca ulaşıncaki fiziğini düşünBende dün lesliyi aynanın karşısında yaptım hiç güzel şeyler söylemedi fiziğimle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?