Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende rüyamda gece elma yemisim leptin im bozulmuş üzülüyorum çok fena nolucak şimdi falan diye gördüm. O değilde sistem error vericek diye korkuyorum

Patates bazı bünyeleri dsha fazla etkiliyor tüketme meye çalış canım sırf nişasta boşver aman al brokoli ye
brokoliyi sevdim hoşuma gitti ama eve yorgun argın gidiyorum birde yemek yapıyorum ya iki çeşit yapınca baya yorucu oluyor benim yediklerimi evdekiler yemiyor çünkü onlar zayıf bir de iki küçük çocuğum var onların damak zevkine uymuyor çok zorlanıyorum belki de bu yüzden başladığım diyetlerin devamı gelmiyordur.

Bende rüyamda gece elma yemisim leptin im bozulmuş üzülüyorum çok fena nolucak şimdi falan diye gördüm. O değilde sistem error vericek diye korkuyorum
ben daha o aşamalara gelmedim canım şimdilik hayallerimi görüyorum

Herkese verdiğimiz değer kadar kendimize de vermeliyiz bunu unutma. Akşamdan hala zaten 5 dk da pert oluyor garibim brokoli. Herşey için tavsiyem akşamdan hazırlaman ben çalışırken akşamdan yapardım herseyi daha az yorucu oluyor akşam eve gelince vakit sana kalıyor.

tane karabiber o yoktu iyi oldu öğrendiğim bugün akşam iş çıkışı malzemelerden alım evde kendime yapıcam inşallah

tane karabiber o yoktu iyi oldu öğrendiğim bugün akşam iş çıkışı malzemelerden alım evde kendime yapıcam inşallah
Yap canım bide kaynatmiyoruz kaynar suyu malzemenin üstüne döküp kapağını kapatıyoruz. Sabah limonlarıni sıkıp suzuyoruz inşallah sonuçları güzel olur.

Bu yöntemi deniycem sağol aklıma geliyordu ama taze yemek olsun diyordum ama dediğin gibi kendime ve çocuklarıma davakit ayırmam gerekli

Evet canım 20 aylık bir kızım var
Ben dun sporu iyice artirdim çok şükür eksiye düştüm malum artidaydim
estg.canim. sizin sayenizde

Güzel menüler afiyet olsun
valla ben korkuyorum açıkçası ağır spor olunca bilemedim yapmak mı doğru yapmamak mı

ay bugün bende bı dünya şey yedim aç uyumuştum sabah kalktığında açlıktan basın agriyordu acta kalsam gram oynamamış dün kabak corbalarida fayda etmemiş

Ben leslie ile randevuda gidiyorum gençler görüşürüz
ne güzel bir enerji valla benim vücudum hala uyuyor ya

Deneyelim bunuda ben varim t malzemeler mevcut
Akşam meyve yemedim genelde listede vardı yemen lazım dedi

Vee dünki çiğ köfteler 1 dlm ekmek yerine arada tabiki 3 sıkım yiyebilirsin dedi
Aklımda bulunsun üç sikim bu dlm ekmek mis
tatlım uç ceviz 7.5 zeytin eder bide zeytin fazla yağ oluyor aklında olsun ikisinden birini tercih et menü güzel bence rakibe ben 74.0 çıktım bugün

Geri gelmene sevindim canm bıraktın burayı sandım. kayınvalideni duymamazlıktan gel boşver kafana takıp üzülme

selam gençler tartıya son gün hadi bakalım gösterin gücünüzü yapabildiklerinizi
misal bugün ben geçtim aynanın karşısına dileğim dedim varmısın iki gün saf protein yapmaya biliyorum sende bunu yapacak güç var biliyorum sen kafaya koydun ya kalan 1kiloyu vereceksin, ben sana içimdeki dileğe inanıyorum 13kiloyu verdiysen 1kiloyu vermek için şu iki gün sıkıp dişini yapacağın proyla spor la onuda vereceğine yüzde bi milyon inanıyorum hadi başlıyoruz gücünü göstermeye dedim aynada ve büyük bir motive ile güne başladım:)
Kızlar tavsiye ederim geçin aynan karşısına konuşun içinizdeki sizle inanın onda size yardımcı olacak büyük bir güç var

Bende dün lesliyi aynanın karşısında yaptım hiç güzel şeyler söylemedi fiziğimle ilgili

Bende dün lesliyi aynanın karşısında yaptım hiç güzel şeyler söylemedi fiziğimle ilgili
poniciğim içindeki Poni sana demek istediği yeter beni istemediğim bu bedene hapsettim ben daha enerjik daha mutlu olduğum fiziği hakediyorum sen neler başardın dön geçmişine bir bak bi 10,15kilo vermekmi yapmıycan şey güldürme beni biliyoruz ikimizde sende bunu yapacak güç var hadi artık zamanı geldi istediğim bedene kavuştur beni bunu yapacağımızı biliyorum demiştir.. iyi kulak ver içindeki sese ponim onun Nekadar güçlü olduğunu biliyorsun takıma kulaklarını ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…