- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.901
Bu cumaya kadar +1.4 dün iki günde yine +3oldumAynen
EVET kaynar Su eKLİYORUZ malzemeye
benimde uykum varda yapıcak birsey yok alışmak lazım.
Sen su ağır sporu yapma bence biraz daha kilo ver öyle yap şimdilik yürüyüş yeterli olur sanırım.
Bahar im ne kadar fazla ile döndün.
sonrasını düşün bebeğim. O ayna güzel şeyler söyler ama bizim elimizde.
Afiyet olsun.
ahh Kıyamam minik canlar. Ne güzel yapmışsıniz Allah razı olsun.
7 dilim mi hey maşallah.
Bende @yiden16 kıza brokoli ye diyorum hey yarabbim. Yeme bebeğim troid in varsa
Sert ama doğruydun gücendim ama haklı olduğunu da biliyordum o yüzden söylediklerini çok düşündüm ama inan elimden geleni yapıyorum yaşam şartlarım gerçekten çok zorluyor bazen ben bile kendi kendime kafayı mı yedim acaba bir insan bu kadar hayatının kontrolünü birilerine bırakır mı diye düşünmüyor değilim beş görümcem var beşi de ilk okul mezunu (küçümsemek için değil kıyaslama yapıyorum) ama evleri ayrı her fırsatta bizde yer içerler buna eltim de dahil zaten ondan iki cihanda da razı değilim ben üniversite mezunuyum iki evim var beni de beğenmezler haa ve kaynanam gibi kıskanç haset iki yüzlü memnuniyetsiz etrafındaki herkesi kendine köle yapmaya çalışan para delisi bir aç gözlüye sırf eşimle aramız bozulmasın diye katlanıyorum aileme mesafeli oldukları halde bazen bende mi hata diyorum ne yanlış yapıyorum acaba diyorum inanın her gün muhasebe yapıyorum ve yüzde yüz ben haklı çıkıyorum insan bir kere de olsa suçlu olur ama ben hep haklıyım buna rağmen nefes alırsam o evde şükrediyorum iki evladım babasız kalmasın diye sabrediyorum bu kilolar da bu yüzden kaynanam yemek yerken bile iki gözünü diker beni izler yediklerimi sayar ben de ona inat ede ede bu kiloları aldım şimdi diyet yapıyorum ya bu sefer ona karşı çıkıyor. delirdim herhalde ben yaaa insan yoksa bu kadar kin dolu bir insanla yaşayabilir mi? o bana kinlendikçe kızdıkça Allah bana daha çok yardım ediyor o da tabiki daha da çirkefleşiyor.Keşke tek problemim kilo olsa ... Kaynanamın nazarı değer çok şahit oldum bana kaç kere nazar değdirmek için bile bile baktığını da gördüm Ama Allahın takdiri gözleri bulanık görmeye başladı. Çocuklara bakıcı tutmak istedim eşimi elinde tutmak için ben bakıcam diye tutturdu şimdide her akşam mızmızlanıp duruyor kapıdan girer girmez bu ikisi beni mahveti bilmem ne diye başlar halbuki ikisi de kuzu gibi maaşallah denemek için bazen evde oturuyorum gıkları çıkmıyor çizgi film izleyip oyun oynuyorlar yalan söylüyor bana çatacak ya ben de inat ettim konuşmuyorum anlıycanız her akşam cehenneme gidiyorum İnşallah bir gün çocuklarım da ben de selamete çıkarız o evde kalmamak için çalışıyorum çocuklarıma o kadar düşkünüm ki bir ara istifa etmeyi bile düşündüm ama bu iş benim için bir cankurtaran dünyayla olan tek bağlantım.tatlım tekrar gelmene çok sevindim
Acaba pazartesi sertmi konuştum kırıldınmı diye üzülmüştüm.
Ama bende bizamanlar 123 rakamını görmüş biri olarak seni çok iyi anladığımı bilmeni isterim. O yüzden aynı kısır döngünün içinde debelenip zaman kaybatmeni istemiyorum
Bide senin troid sorunun olduğu için yediğin şeylere dikkat etmen lazım. Bazı şeyler troidi dahada yavaşlatır. Brokoli lahana vs.gibi
Dünkü geçmişi okursan motivasyonla ilgili yazılar paylaşmıştım okumak istersen
7 dilim mi hey maşallah.
Bendeyiden16 kıza brokoli ye diyorum hey yarabbim. Yeme bebeğim troid in varsa
Nefesle birlikte hastanedeler cnmGünaydın bzuhal abla Beril bla ne yapıyor baya uzak kaldım olaylardan
Tabi wp.olmazsan haberin olmaz@CurukElma Hilal im Nerelerdesin?
maaşallah kuzum benim Allah bütün çocukları korusun esirgesin inşallah. Haftada 1-1,5 gidiyormubenim liste 1900cal 500emzirmeye 400haftada ucgun bir saat yürüyüşe sayıyor kalan 1000cal okuyor haftada 1_1.5kg dedi oğlum 22aylik emiyor
Ohaaa o niye kızzBu cumaya kadar +1.4 dün iki günde yine +3oldum
Biliyosunki yapılan hiç bişey karşılıksız kalmaz iyi yada kötüSert ama doğruydun gücendim ama haklı olduğunu da biliyordum o yüzden söylediklerini çok düşündüm ama inan elimden geleni yapıyorum yaşam şartlarım gerçekten çok zorluyor bazen ben bile kendi kendime kafayı mı yedim acaba bir insan bu kadar hayatının kontrolünü birilerine bırakır mı diye düşünmüyor değilim beş görümcem var beşi de ilk okul mezunu (küçümsemek için değil kıyaslama yapıyorum) ama evleri ayrı her fırsatta bizde yer içerler buna eltim de dahil zaten ondan iki cihanda da razı değilim ben üniversite mezunuyum iki evim var beni de beğenmezler haa ve kaynanam gibi kıskanç haset iki yüzlü memnuniyetsiz etrafındaki herkesi kendine köle yapmaya çalışan para delisi bir aç gözlüye sırf eşimle aramız bozulmasın diye katlanıyorum aileme mesafeli oldukları halde bazen bende mi hata diyorum ne yanlış yapıyorum acaba diyorum inanın her gün muhasebe yapıyorum ve yüzde yüz ben haklı çıkıyorum insan bir kere de olsa suçlu olur ama ben hep haklıyım buna rağmen nefes alırsam o evde şükrediyorum iki evladım babasız kalmasın diye sabrediyorum bu kilolar da bu yüzden kaynanam yemek yerken bile iki gözünü diker beni izler yediklerimi sayar ben de ona inat ede ede bu kiloları aldım şimdi diyet yapıyorum ya bu sefer ona karşı çıkıyor. delirdim herhalde ben yaaa insan yoksa bu kadar kin dolu bir insanla yaşayabilir mi? o bana kinlendikçe kızdıkça Allah bana daha çok yardım ediyor o da tabiki daha da çirkefleşiyor.Keşke tek problemim kilo olsa ... Kaynanamın nazarı değer çok şahit oldum bana kaç kere nazar değdirmek için bile bile baktığını da gördüm Ama Allahın takdiri gözleri bulanık görmeye başladı. Çocuklara bakıcı tutmak istedim eşimi elinde tutmak için ben bakıcam diye tutturdu şimdide her akşam mızmızlanıp duruyor kapıdan girer girmez bu ikisi beni mahveti bilmem ne diye başlar halbuki ikisi de kuzu gibi maaşallah denemek için bazen evde oturuyorum gıkları çıkmıyor çizgi film izleyip oyun oynuyorlar yalan söylüyor bana çatacak ya ben de inat ettim konuşmuyorum anlıycanız her akşam cehenneme gidiyorum İnşallah bir gün çocuklarım da ben de selamete çıkarız o evde kalmamak için çalışıyorum çocuklarıma o kadar düşkünüm ki bir ara istifa etmeyi bile düşündüm ama bu iş benim için bir cankurtaran dünyayla olan tek bağlantım.
canım ben bimden muratbey marka aldımBende totoyu yeni yere koydum işler bitti kuzeyi uyutup öğleye salata hazirliycam
Oy Rabbim dışarda olan her canlıya yardim etsin bizde gecen arabanın altında kedi gördük yavru açtı belli süt alıp gelene kadar gitmişti
Gülüş her türlü lor olur mu mesela bazı markaların loru daha lezzetli kimisi kireç gibi
Don dön kapisalim :)
benim liste 1900cal 500emzirmeye 400haftada ucgun bir saat yürüyüşe sayıyor kalan 1000cal okuyor haftada 1_1.5kg dedi oğlum 22aylik emiyor
Günaydınnnnn azimli yoldaşlarım
Artık yavaş yavaş bugün ve yarın karbonlara veda edelim
Sabah 1 bar sirkeli su 1 bar metobolik çay içince karnım şişti şimdide neskafe içiyom
yiden16 tatlım tekrar gelmene çok sevindim
Ama bende bizamanlar 123 rakamını görmüş biri olarak seni çok iyi anladığımı bilmeni isterim. O yüzden aynı kısır döngünün içinde debelenip zaman kaybatmeni istemiyorum
Bide senin troid sorunun olduğu için yediğin şeylere dikkat etmen lazım. Bazı şeyler troidi dahada yavaşlatır. Brokoli lahana vs.gibi
sahgull bilgiler için teşekkür ederim cnm
Bide merak etttiğim şey senin menülerinde son zamanlarda ayva oluyor
Dün nette bakarken biçok yerde kabızlık yaptığı yazmış. Sana öyle bi etkisi oldumu
Günaydın abla dün ben yapamadım o çayı bir ara üşendim sonrada unuttum ama bugün hazirlicam biraz dan limon alıp gelmen lazım dün limon unda bitmiş unutmuşum almayoGünaydınnnnn azimli yoldaşlarım
Artık yavaş yavaş bugün ve yarın karbonlara veda edelim
Sabah 1 bar sirkeli su 1 bar metobolik çay içince karnım şişti şimdide neskafe içiyom
yiden16 tatlım tekrar gelmene çok sevindim
sahgull bilgiler için teşekkür ederim cnm
Bide merak etttiğim şey senin menülerinde son zamanlarda ayva oluyor
Dün nette bakarken biçok yerde kabızlık yaptığı yazmış. Sana öyle bi etkisi oldumu
Canım ilk yaptığımda aynı kilolardaydim hemen hemen o zaman hiç sorun yasamamistm bu haftada bir gün arayla devam edicem bakalım yine aynı olursa düşük tempolu sporlara yonelirimAynen
Sen su ağır sporu yapma bence biraz daha kilo ver öyle yap şimdilik yürüyüş yeterli olur sanırım.
Afiyet olsun.
7 dilim mi hey maşallah.
Bende @yiden16 kıza brokoli ye diyorum hey yarabbim. Yeme bebeğim troid in varsa
Canım biseyler mı yedinde oldu yoksa ödem ve spordan mıBu cumaya kadar +1.4 dün iki günde yine +3oldum
canım benim rabbim yardımcın olsun. Her sıkıştığında rabbiyesiri oku ben çok faydasını görüyorumSert ama doğruydun gücendim ama haklı olduğunu da biliyordum o yüzden söylediklerini çok düşündüm ama inan elimden geleni yapıyorum yaşam şartlarım gerçekten çok zorluyor bazen ben bile kendi kendime kafayı mı yedim acaba bir insan bu kadar hayatının kontrolünü birilerine bırakır mı diye düşünmüyor değilim beş görümcem var beşi de ilk okul mezunu (küçümsemek için değil kıyaslama yapıyorum) ama evleri ayrı her fırsatta bizde yer içerler buna eltim de dahil zaten ondan iki cihanda da razı değilim ben üniversite mezunuyum iki evim var beni de beğenmezler haa ve kaynanam gibi kıskanç haset iki yüzlü memnuniyetsiz etrafındaki herkesi kendine köle yapmaya çalışan para delisi bir aç gözlüye sırf eşimle aramız bozulmasın diye katlanıyorum aileme mesafeli oldukları halde bazen bende mi hata diyorum ne yanlış yapıyorum acaba diyorum inanın her gün muhasebe yapıyorum ve yüzde yüz ben haklı çıkıyorum insan bir kere de olsa suçlu olur ama ben hep haklıyım buna rağmen nefes alırsam o evde şükrediyorum iki evladım babasız kalmasın diye sabrediyorum bu kilolar da bu yüzden kaynanam yemek yerken bile iki gözünü diker beni izler yediklerimi sayar ben de ona inat ede ede bu kiloları aldım şimdi diyet yapıyorum ya bu sefer ona karşı çıkıyor. delirdim herhalde ben yaaa insan yoksa bu kadar kin dolu bir insanla yaşayabilir mi? o bana kinlendikçe kızdıkça Allah bana daha çok yardım ediyor o da tabiki daha da çirkefleşiyor.Keşke tek problemim kilo olsa ... Kaynanamın nazarı değer çok şahit oldum bana kaç kere nazar değdirmek için bile bile baktığını da gördüm Ama Allahın takdiri gözleri bulanık görmeye başladı. Çocuklara bakıcı tutmak istedim eşimi elinde tutmak için ben bakıcam diye tutturdu şimdide her akşam mızmızlanıp duruyor kapıdan girer girmez bu ikisi beni mahveti bilmem ne diye başlar halbuki ikisi de kuzu gibi maaşallah denemek için bazen evde oturuyorum gıkları çıkmıyor çizgi film izleyip oyun oynuyorlar yalan söylüyor bana çatacak ya ben de inat ettim konuşmuyorum anlıycanız her akşam cehenneme gidiyorum İnşallah bir gün çocuklarım da ben de selamete çıkarız o evde kalmamak için çalışıyorum çocuklarıma o kadar düşkünüm ki bir ara istifa etmeyi bile düşündüm ama bu iş benim için bir cankurtaran dünyayla olan tek bağlantım.
sağol düşünmen cevap vermen bile çok önemli dediğin gibi kimseye diyet yaptığımı söylemeyeceğim.Biliyosunki yapılan hiç bişey karşılıksız kalmaz iyi yada kötü
Insanın hergün istemediği bi ortama gidecek olması gerçekten çok zor
En başta kimseye diyet yapıyorum kilo veriyom falan deme
Sadece çaktırmadan sana doğru gelenleri ye
Bide herkese hakettiği kadar değer verilir
Sen önce kendine değer ver eğer içinden gelmiyorsa görümce yada eltine ona göre davran
Evet iyi niyetli hoşgörülü olmak güzel ama bazende sustukça tepene çıkarlar
Kırdıysam özür dlerim cnm. Tabi Sen beni daha tam tanımıyosun
Burdaki kızlar bilir eğer sert bişey söylediysemde bu onların iyiliği için
Zamanla sende daha iyi anlıcaksın burda birbirimizi görüp tanımasakta gönül bağı kuruyoruz birimizin derdiyle hepimiz üzülüyoruz
Zaten bu kilo sorunu hepimiz yaşadığımız için birbirimizi daha iyi anlıyaruz
Sen biraz kilo ver eminim çok daha iyi hissedecsin. En başta kendin için bişeyler yaptığın için
sağol sürekli okuyorum duaları yoksa bu kadar sabırlı olamazdım Allah yardım ediyor yoksa taş olsa çatlar.Günaydın abla dün ben yapamadım o çayı bir ara üşendim sonrada unuttum ama bugün hazirlicam biraz dan limon alıp gelmen lazım dün limon unda bitmiş unutmuşum almayo
Canım ilk yaptığımda aynı kilolardaydim hemen hemen o zaman hiç sorun yasamamistm bu haftada bir gün arayla devam edicem bakalım yine aynı olursa düşük tempolu sporlara yonelirim
Canım biseyler mı yedinde oldu yoksa ödem ve spordan mı
canım benim rabbim yardımcın olsun. Her sıkıştığında rabbiyesiri oku ben çok faydasını görüyorum
aynen bende çogu zaman midem rahatsız dokunuyor falan diyorumsağol düşünmen cevap vermen bile çok önemli dediğin gibi kimseye diyet yaptığımı söylemeyeceğim.
cümlemizden canım dualarımda hep söylerim Rabbim darda kalan kullarına yapacağın yardımı beni vesile et diye, dün gece 12 dışarı çıkmamızın hikmeti o köpeciklerdi belki de unuturmu yaradan kullarını hiçAynen
Afiyet olsun.
7 dilim mi hey maşallah.
amin canım sıcacık evlerimizdeyiz genede nankörlük yapıyoruz şükürsüz memnuniyetsisiz başımız ağrısa oflayıp pufluyoruz Hiç görmüyoruz ki bizim için olağan olan ama başkalarının ne çok ihtiyacı olan nimetleri Rabbim affetsin idrak nasip etsin bizlereBende totoyu yeni yere koydum işler bitti kuzeyi uyutup öğleye salata hazirliycam
Oy Rabbim dışarda olan her canlıya yardim etsin bizde gecen arabanın altında kedi gördük yavru açtı belli süt alıp gelene kadar gitmişti
Gülüş her türlü lor olur mu mesela bazı markaların loru daha lezzetli kimisi kireç gibi
Don dön kapisalim :)
benim liste 1900cal 500emzirmeye 400haftada ucgun bir saat yürüyüşe sayıyor kalan 1000cal okuyor haftada 1_1.5kg dedi oğlum 22aylik emiyor
Gidiyor canım uyarsan gidiyor valla yaparsın senmaaşallah kuzum benim Allah bütün çocukları korusun esirgesin inşallah. Haftada 1-1,5 gidiyormu
Abla reglim bide sporu gece yapıyorum herkes yatınca aksi halde çok bölünüyor tam terliyorum kuzey sabote ediyorOhaaa o niye kızz
Reglim canımGünaydın abla dün ben yapamadım o çayı bir ara üşendim sonrada unuttum ama bugün hazirlicam biraz dan limon alıp gelmen lazım dün limon unda bitmiş unutmuşum almayo
Canım ilk yaptığımda aynı kilolardaydim hemen hemen o zaman hiç sorun yasamamistm bu haftada bir gün arayla devam edicem bakalım yine aynı olursa düşük tempolu sporlara yonelirim
canım benim rabbim yardımcın olsun. Her sıkıştığında rabbiyesiri oku ben çok faydasını görüyorum
canım tavrını köy niye sizde yeyip içiyorlar sürekli hayret birşey ya beğenmeyen begenmesin seni beğenmeyen sende şöyle bende senin sununu beğenmiyorum ama bak idare ediyorum hayat böyle diye sen aldıkça onlar yüklenir boşver bi sen daha yok yok dünyada çalışıyorsun maddi özgürlüğün var koçanı kendi tarafında tut yeter KV De mizmizlanmaya zor geliyorsa bakıcı tutalım desağol düşünmen cevap vermen bile çok önemli dediğin gibi kimseye diyet yaptığımı söylemeyeceğim.
süpersincanım tavrını köy niye sizde yeyip içiyorlar sürekli hayret birşey ya beğenmeyen begenmesin seni beğenmeyen sende şöyle bende senin sununu beğenmiyorum ama bak idare ediyorum hayat böyle diye sen aldıkça onlar yüklenir boşver bi sen daha yok yok dünyada çalışıyorsun maddi özgürlüğün var koçanı kendi tarafında tut yeter KV De mizmizlanmaya zor geliyorsa bakıcı tutalım de
Kız kısmında kızlar haklı hatta deki biri nazar etti galiba yiyemiyorum degözü çıksın o kem gozlunun de
heyy maşallah neler yedin anlat heleBu cumaya kadar +1.4 dün iki günde yine +3oldum
duyma görme hiç olmamış gibi kabul et. 15 yıllık evliyim kv kasten birçok şey yaptı bana eşim hep arkamdaydi erkek dediğin gözü açık olucak etrafında olup biteni farkedicek esinin farketmesini sağla hersey daha güzel olucak emin ol.Sert ama doğruydun gücendim ama haklı olduğunu da biliyordum o yüzden söylediklerini çok düşündüm ama inan elimden geleni yapıyorum yaşam şartlarım gerçekten çok zorluyor bazen ben bile kendi kendime kafayı mı yedim acaba bir insan bu kadar hayatının kontrolünü birilerine bırakır mı diye düşünmüyor değilim beş görümcem var beşi de ilk okul mezunu (küçümsemek için değil kıyaslama yapıyorum) ama evleri ayrı her fırsatta bizde yer içerler buna eltim de dahil zaten ondan iki cihanda da razı değilim ben üniversite mezunuyum iki evim var beni de beğenmezler haa ve kaynanam gibi kıskanç haset iki yüzlü memnuniyetsiz etrafındaki herkesi kendine köle yapmaya çalışan para delisi bir aç gözlüye sırf eşimle aramız bozulmasın diye katlanıyorum aileme mesafeli oldukları halde bazen bende mi hata diyorum ne yanlış yapıyorum acaba diyorum inanın her gün muhasebe yapıyorum ve yüzde yüz ben haklı çıkıyorum insan bir kere de olsa suçlu olur ama ben hep haklıyım buna rağmen nefes alırsam o evde şükrediyorum iki evladım babasız kalmasın diye sabrediyorum bu kilolar da bu yüzden kaynanam yemek yerken bile iki gözünü diker beni izler yediklerimi sayar ben de ona inat ede ede bu kiloları aldım şimdi diyet yapıyorum ya bu sefer ona karşı çıkıyor. delirdim herhalde ben yaaa insan yoksa bu kadar kin dolu bir insanla yaşayabilir mi? o bana kinlendikçe kızdıkça Allah bana daha çok yardım ediyor o da tabiki daha da çirkefleşiyor.Keşke tek problemim kilo olsa ... Kaynanamın nazarı değer çok şahit oldum bana kaç kere nazar değdirmek için bile bile baktığını da gördüm Ama Allahın takdiri gözleri bulanık görmeye başladı. Çocuklara bakıcı tutmak istedim eşimi elinde tutmak için ben bakıcam diye tutturdu şimdide her akşam mızmızlanıp duruyor kapıdan girer girmez bu ikisi beni mahveti bilmem ne diye başlar halbuki ikisi de kuzu gibi maaşallah denemek için bazen evde oturuyorum gıkları çıkmıyor çizgi film izleyip oyun oynuyorlar yalan söylüyor bana çatacak ya ben de inat ettim konuşmuyorum anlıycanız her akşam cehenneme gidiyorum İnşallah bir gün çocuklarım da ben de selamete çıkarız o evde kalmamak için çalışıyorum çocuklarıma o kadar düşkünüm ki bir ara istifa etmeyi bile düşündüm ama bu iş benim için bir cankurtaran dünyayla olan tek bağlantım.
dikkat et denemë yanılma yöntemi yapabilirsin iyi geliyormu gelmiyormuEvet ya yedi dilim
brokoliyi de bilmiyordum uzak dururum ama benim troit yavaş çalışıyor tsh yüksek yanlış anlaşılmasın
Ahh Nefes im küçücük canıyla neler çekiyor. Rabbim yardımcıları olsun.Nefesle birlikte hastanedeler cnm
23 ünde ameliyat olacak kasıktan damar açılacakmış ciğer sorunu için
Kız sende menü yazsanda ne yapıyon ne ediyon bilsek
Bide elife yazmışınya cevizle zeytinin yağı fazla olur diye
Yanında karbonla yenmediğinde yağın zararı yok diye biliyorum tabi abartmamak lazım
Yani karatay mantığı
Tabi wp.olmazsan haberin olmaz
Dün net sıkıntılıymış sayfa açılmıyomuş bilmiyom bugün gelebilecekmi
usengeç hatun.Günaydın abla dün ben yapamadım o çayı bir ara üşendim sonrada unuttum ama bugün hazirlicam biraz dan limon alıp gelmen lazım dün limon unda bitmiş unutmuşum almayo
Amin. Herkesin riski belli işte onların rıskıda sizin evdeymis.cümlemizden canım dualarımda hep söylerim Rabbim darda kalan kullarına yapacağın yardımı beni vesile et diye, dün gece 12 dışarı çıkmamızın hikmeti o köpeciklerdi belki de unuturmu yaradan kullarını hiç
Amin çok amin. Sukredenlerden olalım inşallah.amin canım sıcacık evlerimizdeyiz genede nankörlük yapıyoruz şükürsüz memnuniyetsisiz başımız ağrısa oflayıp pufluyoruz Hiç görmüyoruz ki bizim için olağan olan ama başkalarının ne çok ihtiyacı olan nimetleri Rabbim affetsin idrak nasip etsin bizlere
Gidiyor canım uyarsan gidiyor valla yaparsın sen
Abla reglim bide sporu gece yapıyorum herkes yatınca aksi halde çok bölünüyor tam terliyorum kuzey sabote ediyor
Reglim canım
canım tavrını köy niye sizde yeyip içiyorlar sürekli hayret birşey ya beğenmeyen begenmesin seni beğenmeyen sende şöyle bende senin sununu beğenmiyorum ama bak idare ediyorum hayat böyle diye sen aldıkça onlar yüklenir boşver bi sen daha yok yok dünyada çalışıyorsun maddi özgürlüğün var koçanı kendi tarafında tut yeter KV De mizmizlanmaya zor geliyorsa bakıcı tutalım de
Kız kısmında kızlar haklı hatta deki biri nazar etti galiba yiyemiyorum degözü çıksın o kem gozlunun de
sağol arkadaşım çekeyim inşallah Allah razı olsun .duyma görme hiç olmamış gibi kabul et. 15 yıllık evliyim kv kasten birçok şey yaptı bana eşim hep arkamdaydi erkek dediğin gözü açık olucak etrafında olup biteni farkedicek esinin farketmesini sağla hersey daha güzel olucak emin ol.Kv dem eskisi gibi değil hatta bu yaz ağzım açık kaldı.
Gelsin yesin defolup gitsin ler onlara sana davrandiklari gibi davran kıskançlık ve cahillik kin ve nefret heryerde ama insanın evinde olmasi bir başka Ya vedud çek bol bol. İnsanin sabri dağda yok derler Rabbim sabRini arttırsın ve gösterdiği sabrın mükafatıni en kisa surede versin arkadaşım.
En ufak bişeyi bile dert edip krndimize dertleniyoruzamin canım sıcacık evlerimizdeyiz genede nankörlük yapıyoruz şükürsüz memnuniyetsisiz başımız ağrısa oflayıp pufluyoruz Hiç görmüyoruz ki bizim için olağan olan ama başkalarının ne çok ihtiyacı olan nimetleri Rabbim affetsin idrak nasip etsin bizlere
O zaman normal canım regl bitsin öyle tartil moral bozmaGidiyor canım uyarsan gidiyor valla yaparsın sen
Abla reglim bide sporu gece yapıyorum herkes yatınca aksi halde çok bölünüyor tam terliyorum kuzey sabote ediyor
Reglim canım
canım tavrını köy niye sizde yeyip içiyorlar sürekli hayret birşey ya beğenmeyen begenmesin seni beğenmeyen sende şöyle bende senin sununu beğenmiyorum ama bak idare ediyorum hayat böyle diye sen aldıkça onlar yüklenir boşver bi sen daha yok yok dünyada çalışıyorsun maddi özgürlüğün var koçanı kendi tarafında tut yeter KV De mizmizlanmaya zor geliyorsa bakıcı tutalım de
sorma spor yapmadığım zaman acayip bir usengeclik oluyor üzerimdeheyy maşallah neler yedin anlat hele
duyma görme hiç olmamış gibi kabul et. 15 yıllık evliyim kv kasten birçok şey yaptı bana eşim hep arkamdaydi erkek dediğin gözü açık olucak etrafında olup biteni farkedicek esinin farketmesini sağla hersey daha güzel olucak emin ol.Kv dem eskisi gibi değil hatta bu yaz ağzım açık kaldı.
Gelsin yesin defolup gitsin ler onlara sana davrandiklari gibi davran kıskançlık ve cahillik kin ve nefret heryerde ama insanın evinde olmasi bir başka Ya vedud çek bol bol. İnsanin sabri dağda yok derler Rabbim sabRini arttırsın ve gösterdiği sabrın mükafatıni en kisa surede versin arkadaşım.
dikkat et denemë yanılma yöntemi yapabilirsin iyi geliyormu gelmiyormu
Ahh Nefes im küçücük canıyla neler çekiyor. Rabbim yardımcıları olsun.
Ahh whatsapp sen nelere Kadirsin
usengeç hatun.
Dene canim bu hafta azalt ağır sporu bakalım ne olucak.
Amin. Herkesin riski belli işte onların rıskıda sizin evdeymis.
Amin çok amin. Sukredenlerden olalım inşallah.
Asabi hatun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?