Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

buse helal olsun bence misafirlere rağmen çok artı değilsin sen koruma sistemini öğrenmişsin bebek

yiden16 canım bu kadar sıkıntı yaşadığın nefret ettiğin bir insanla aynı evde neden oturuyorsun. her anne gibi evlatlarına düşkün bi annesin belli bu stresli negatif ortamda o çocukların psikolojisinide düşünmem lazım sinirleri enerjisi tükenmiş bir anne onlara ne verebilirki.. bu arada uzaktan konuşması kolay deme kv oturuyorum bende ilk sene alışma süresi diyelim sıkıntı yaşadım kocamı çok sevmeme rağmen çektim gittim boşanmaktı kesinlikle niyetim. lakin eşim çok yalvardı yakardı vazgeçtim ondan sonramı yoksa çocuklar oluncamı sebebi nedir bilmem kv değişti ağzından bi dilek diyince bi dilek daha çıkıyor fırsatını bulunca ortamlarda öve öve bitiremiyor böyle bir kadınında başımın üstünde yerin var 80yaşında kızıma merhametim nasılsa onada öyle amma sev beni seveyim seni eski kv değişmeseydi çokda sevsem kocamı on tanede bebem olsa harcatmazdım kendimi

En ufak bişeyi bile dert edip krndimize dertleniyoruz
Allah şükreden kullarından eylesin
amin.

O zaman normal canım regl bitsin öyle tartil moral bozma
sorma spor yapmadığım zaman acayip bir usengeclik oluyor üzerimde
uyku düzeni olmayınca normal canım ya.

bilgi bankası :)

oo hoşgeldiniz hanfendi. Sahalara bekliyoruz çabuk gel.

oturarak mi oluyor bu pozisyon.

poğaça olmamış evden götür tatlım birseyler. Karnıyarık ta yağda kızarıyor diyete uygun değil.

neyse kızlar size iyi akşamlar ben eve gidiyorum inşallah evde foruma girebilirim
iyi akşamlar canım.

biter mi kız iş bitmiş se artık yaşamıyoruz demektir

7 dilim ekmekli diyet mi tam bana göreymiş

Ne güzel dile getirdn canm çok doğru dediklerin

Hoşgeldin canısı don artık aaa misafir bitermiş hiç kız özletiyorsunuz böyle bir biriniz kayboluyor bi biriniz
Karın kasları oluşsa bile göbek var gibi duruyor ya onu engelliyor düz bir karın oluyor hemde iç organlar içinde faydalı
Olmamış canım bugün menun
Bitmiyor canım valla öncelik spora veriyorum ben öylede bitmiyor işler böylede bir sekilde yolunu buludrmaya çalışıyorum benim corbam vardı dünden beri sarma vardı fırına Karnıbahar koydum
ben karnın içinde dik durmaya alıştım yıllar içinde bundan olsa gerek karnım sıkılır sarkma olmaz Nekadar zayıflasamda
Aynen. Canım bende yürürken sıka sıka yururdum bi ara karnımi
var canım ayakta da yapabilirsin

Menüm gelsin kızlar

(09:00)
sıcak suda bekletilmis 4 kuru kayısı

(09:30)
2 ince dilim ananas
100 Gr kadar peynir (suda bekletilmis)
yeşil salata(dere otu, maydanoz,roka, limon)

(12:05)
1 kupa limonlu yeşil çay

(13:40)
100-150 Gr tavuk eti(tost makinasında yaptım)
1 ince dilim ananas
yeşil salata (1 taze soğan,½ limon kendisi ve suyu, roka, maydanoz, dereotu)

(14:30)
1 kupa limonlu yeşil çay

(15:40)
1 maden suyu

(17:10)
100-150 gram tavuk eti(tost makinasında pişirdim)
yeşil salata(roka, dereotu, maydanoz,yarım limonun suyu)
1 ince dilim ananas

SPOR : p 90x - esneme(50 dk)
Su:1,5 lt su

5 görümce 1 elti 1 kayınvalide aman rabbim bol bol sabır versin canım sana

Menüm
Saat 7:30
1 kaşık Çörekotuyağı
1 bardak sirkeli su

Saat 10:30
1 yumurta
2 kaşık tulum peyniri
1 kk peynir
3 zeytin
2 ceviz

Saat 14
1 bardak süt

Saat 17:30
6 kaşık taze fasulye
Salata
Yoğurt

Su 2.5 litre
Spor 2 mil +1 mil leslie

evet abla
Esim bazen almiyo o yüzden beyaz ekmek yedim
bunu hemen denuycem abla harikasın

Selammm
Diyetisyenden çıktımmm
Veeee
Eki Görüntüle 1927618

Toplamda 2.2 kilo vermişim
1.2 si yağdan
supersin canim

Basarabilecrnmi bende kesin içiyorum dur 20 bardak
Kızlar menüye 2.spor olarak 30 dk yazmıştım
50 dk yaptım toplam 95 dk oldu

Yarın bu kadar fazla yapmayı düşünmüyorum
Keşke bana iyi gelsede yapsam ama gelmiyor
Ablaaaaa bu hafta cok hızlısn maşallah
Ins olursun canim sadece iste
Bende rüyamda gece elma yemisim leptin im bozulmuş üzülüyorum çok fena nolucak şimdi falan diye gördüm. O değilde sistem error vericek diye korkuyorum
bencefe senin sistem error veriyo kiz

ahanda zuhal ablanin halifesi yetişti kiz sende ayni mefkusumun Enerjisi var inan buna cekiyosun
Canim benim ya gerçekten zor basedilmesi anlattiklatinin ama gerçekten sabirli bir insansın belli dua et isini falanda aman birakma asla mecbur olma kimseye eğer şikayet ediyor sa hanim dersin bakici tutalim sıkıntı yapma diye ama üzüldüm yapabiliyosan ezdirme kenfini ama bazen yaşamakla söylemek konuşmak aynu olmuyo bilirim
işte ayakli ansiklopedimiz dusunceli ablam bwnim ya cok seviyorum iştebu yuzden seni senin farkın bu
daha oncede dedigim gibi sende farkli bi enerji var nettin kadina de bakiyim saka bi tarafa oylelerini yola getirmek zirdur ana sevindim duzelmene ben kv ile yaz tatilinda bile yasiyamiyrm kesin sıkıntı çıkıyo ama benle degil esimle anası babası gecinmiyo ilginc bi iletisimleri var ama sukur onlarla bari ugrasmiyom yoksa arada kalmaktan canim cikacak

Menüm
09.00
1 avuç fındık antep fıstığı (yanıma aldm okula giderken,saysaydım keşke onar tane vardır)
1 portakal
1 yeşil elma

14.30
1 kk epeynir
1 d ekmek
4 zeytin

18.00
Yoğurtlu ıspanak
1 d ekmek

Su 2
Spor henüz yok leslie yapmayo düşünüyorum ama

Güzel olmuş. Tatlım afiyet olsun
güzel olmuş canm afiyet olsun sabah bir meyvede olabilirmiş

İyi akşamlarrr dün akşamdan beri pek bakamadım misafirim vardı 2 gündür.

Menüm

Sabah 09.30
1 kk peynir
2 ceviz
2 zeytin
5 badem
5 fındık
1 haşlanmış yumurta

Öğle 12.30
2 ceviz
1 portakal
1 mandalina

Akşam 17.30
3 yk mantar sote
3 yk yoğurt
Roka,maydonoz..

Spor: Leslie 3 mil
Su 2 lt.

Canim sabah pogaca olmamis hem seni tok tutmaz,aksamida yiyip sonra yazsaydin keske.
Gayet guzel canim afiyet olsun.
Menu spor gayet guzel canim afiyet olsun.
Sporda yaparsan tam olur canim afiyet olsun menun guzel.

Menun guzel canim afiyet olsun.

Afiyet olsunnn Can'ım menü iyi bu p90x Nasıl faydalı mı

Selam kizlar bir saattir gecmisi okuyorum amma da kaynatmissiniz

Ben bugun de oruc tuttum ama sahur yapamadim,

Iftar:17.15 bir kase mercimek corbasi,bes tane cinekop(firinlanmis),salata ve elimin ici kadar pide.

Su yatana kadar 1.5 olur spor yapmadim henuz.muhtemelen sekiz gibi bir elma veya bir portakal yerim.

Menun guzel canim afiyet olsun.
Sağol Can'ım sana da afiyet olsun
afiyetler olsun adaşımmm gayet güzel menü:)))))

Kuruyemise ağırlık vermişsin canım afiyet olsun
Afiyet olsunnn Can'ım menü iyi bu p90x Nasıl faydalı mı
Şuan kilo olarak bir faydası yok gibi görünüyor canım ama incelme ve kas bakımından daha önce çok faydasını gördüm olculerimi almıştım tekrar olcemedim daha çünkü en az iki set dönmeyi dusunuyorum
mercimek çorbası 1 kepçesi 1 dilim ekmek 1 kase 3 kepçe alsa en a 3 dilim ekmek bide desen zaten 5 tane çinekopu nasıl yedin canım çok küçük bir balıkta değil aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…