Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

doğru cok haklısın aslında suc bulmak degil anlamak olsa amac cok farkli olur hersey ama iste kan deli akiyo bizde gecnlik mi desen toylukmu desen bi cok seyi göremiyoruz güzel görmek güzel düşünmek önemli olan
kaç yaşındasın kamilem

doğru cok haklısın aslında suc bulmak degil anlamak olsa amac cok farkli olur hersey ama iste kan deli akiyo bizde gecnlik mi desen toylukmu desen bi cok seyi göremiyoruz güzel görmek güzel düşünmek önemli olan
Rabbim bize getirdiği güzelliklere bakınca ve dünyada yaşanan acıları görünce ufacık şeyleri dert edip ne kadar nankörlük yapıyoruz aslında

Bak seeeeeeeen sag gosterip sol vuruyon bakıyorum
aşk olsun yok öyle birşey. pikola fındığı biliyorsun değil mi? çok küçük bir fındık türü. sayamadım valla. ama bu kadardı gerçekten daha fazla değil
midem yarın eksi çıkacaksın diyor karnım dümdüz oldu iyi geldi bu pro galiba
bence de eksi çıkarsın canım. ben de bu akşam eve gelince tartıldım eksi çıktım yine. uğraşsam olmaz valla. anlamadın ben bu işi

kaç yaşındasın kamilem
31diyebiliriz artık
Rabbim bize getirdiği güzelliklere bakınca ve dünyada yaşanan acıları görünce ufacık şeyleri dert edip ne kadar nankörlük yapıyoruz aslında
kesinlikle gecen o polislerin ailelerini görünce dedi. Ya anın kiymetini bilip uzmemek uzulnemek lazım cunku olum nefes kadar yakın

kiz şaka yaptim ciddiye alma

Menümü yazıp kaçayım

Kahvaltı
1 haş yumurta
3 kaşık lor
Roka, maydanoz
2 ince dlm tb ekmek

Ara
Yeşilçay

Öğle
Salata, 6 tane minik köfte (suluköfte vardı köftesinden aldım sadece)
Ayran

Ara
Activia

Akşam
1 tabak pırasa kavurma
1 kase yoğurt
1 ince dlm tb ekmek

Ara
Yeşilçay
Yarım ayva

2 lt su
30 dk yuruyus

Çok güzel afiyet olsun; )

N Nilyyyaaannn
Ayça kız bebeği senmi emziriyonda niye başında bekliyon
Bu hafta senin enerjinden mahrum kaldık
annesi bazı özel sebeplerden dolayı yanında olamıyor. İst da bi ben varım yanında olabilecek bende çabalıyorum işte hiçte bilmem.

kızlar eşimle anlaşma yaptık 3 aşamalı yarından itibaren çok sıkı diyete girmem lazım 31 Aralıkta 97 kilo olmam lazım o da sigarayı bırakacak çok istiyordum sıkı bir iddia dahası var onu da yarın anlatırım inşallah Allah'a emanet olun iyi geceler.

yarından itibaren kesiyorum inşallah bende eşimle iddiaya girdik inşallah kazanırım hem onun hem benim sağlığım için

Ahhh eski menulerim geldi aklima kostur kostur bi pogaca al ye bi saat sonra acik oglen yemekhanede full yagli yemekler aksam wvde abur cuburcu koca 53kg ben oldum 63ustunede hamilelik hobaaa gelsin 80ler yapma canim bunu kendine sandvich hazirla tam bugdaydan oglen kizartma tarzini yeme salata yogurt bol al aksami hafif tut verirsin inan

Grlelim menüye
Sabah 10:30
2dilim ekmek
Tulum peynir domates yogurt biber

Ogle15:00
4yk haşlama et salata yoğurt

Ara 2kucuk mandalina

Aksam 19:00
10 hamsi salata

Su 2lt
Spor 3mil Leslie
Guzel menuler
güzel ponim

afiyet olsun

bence bi sıkıntı yok gibi afiyet olsun oruz tutmussun okadar olur bende basliyvam oruca aslında tam zamanı
Bende bende regl bitsin baslayim diyorum inşallah
Afiyet olsun canım
Tatlım. Cig 10 kavrulmuş 5findik ben anlamam pikola fikola
1ck canım ben öyle biliyorum

Dimi
Afiyet olsun canım güzel menü
annesi bazı özel sebeplerden dolayı yanında olamıyor. İst da bi ben varım yanında olabilecek bende çabalıyorum işte hiçte bilmem.
herşey yolundadır inşallah aycam anne bebek nasıl

Gün içinde gelemedim babasına bırakıp markete gitmiştim dönüşte kar topu getirdim eridi bitti anne karr anne karrr indim temiz yerlerden biri kova kar topladım 1.5-2saat kesintisiz oynadı al sana etkinlik ama ben bu arada başımı usutuum galiba migren tuttu yeni kalktım ayaga menumu yazacağım tekrar yatacağım sörf sizin için kalktım

ne güzel yapmışsın bizde haftasonu nu bekliyoruz çocuklar la oynamak için. geçmiş olsun canım zordur migren ağrısı

iyi geceler canım çok rahat verirsin iki kiloyu, eşinde inşallah bırakır sigarayı karakola yeni bir yıla sağlıklı yaşamı seçerek gireceksiniz ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…