- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.981
kaç yaşındasın kamilemdoğru cok haklısın aslında suc bulmak degil anlamak olsa amac cok farkli olur hersey ama iste kan deli akiyo bizde gecnlik mi desen toylukmu desen bi cok seyi göremiyoruz güzel görmek güzel düşünmek önemli olan
Rabbim bize getirdiği güzelliklere bakınca ve dünyada yaşanan acıları görünce ufacık şeyleri dert edip ne kadar nankörlük yapıyoruz aslındadoğru cok haklısın aslında suc bulmak degil anlamak olsa amac cok farkli olur hersey ama iste kan deli akiyo bizde gecnlik mi desen toylukmu desen bi cok seyi göremiyoruz güzel görmek güzel düşünmek önemli olan
aşk olsunBak seeeeeeeen sag gosterip sol vuruyon bakıyorum
bence de eksi çıkarsın canım. ben de bu akşam eve gelince tartıldım eksi çıktım yine. uğraşsam olmaz valla. anlamadın ben bu işimidem yarın eksi çıkacaksın diyor karnım dümdüz oldu iyi geldi bu pro galiba
bende de bi şişlik var niye anlamadım soda içiyorum ondan mı acaba?midem yarın eksi çıkacaksın diyor karnım dümdüz oldu iyi geldi bu pro galiba
31diyebiliriz artıkkaç yaşındasın kamilem
kesinlikle gecen o polislerin ailelerini görünce dedi. Ya anın kiymetini bilip uzmemek uzulnemek lazım cunku olum nefes kadar yakınRabbim bize getirdiği güzelliklere bakınca ve dünyada yaşanan acıları görünce ufacık şeyleri dert edip ne kadar nankörlük yapıyoruz aslında
kiz şaka yaptim ciddiye almaaşk olsunyok öyle birşey. pikola fındığı biliyorsun değil mi? çok küçük bir fındık türü. sayamadım valla. ama bu kadardı gerçekten daha fazla değil
bence de eksi çıkarsın canım. ben de bu akşam eve gelince tartıldım eksi çıktım yine. uğraşsam olmaz valla. anlamadın ben bu işi
Çok güzel afiyet olsun; )Menümü yazıp kaçayım
Kahvaltı
1 haş yumurta
3 kaşık lor
Roka, maydanoz
2 ince dlm tb ekmek
Ara
Yeşilçay
Öğle
Salata, 6 tane minik köfte (suluköfte vardı köftesinden aldım sadece)
Ayran
Ara
Activia
Akşam
1 tabak pırasa kavurma
1 kase yoğurt
1 ince dlm tb ekmek
Ara
Yeşilçay
Yarım ayva
2 lt su
30 dk yuruyus
annesi bazı özel sebeplerden dolayı yanında olamıyor. İst da bi ben varım yanında olabilecek bende çabalıyorum işte hiçte bilmem.N Nilyyyaaannn
Ayça kız bebeği senmi emziriyonda niye başında bekliyon
Bu hafta senin enerjinden mahrum kaldık
Karın kasları oluşsa bile göbek var gibi duruyor ya onu engelliyor düz bir karın oluyor hemde iç organlar içinde faydalı
yarından itibaren kesiyorum inşallah bende eşimle iddiaya girdik inşallah kazanırım hem onun hem benim sağlığım içinsaol canım. valla dışarda işim vardı oraya buraya yürüdüm, bir yerlere uğradım. ama doğrusu spor kapsamında sayılmaz bence. zaten ondan net rakam yazmadım.
canım ben de evde kahvaltı yapamıyorum. tupperware içine domates, zeytin, peynir falan koyup gidiyorum. hep taşıyorum yanımda. yoksa ben de eskiden simit peynir yerdim. arada poğaça veya su böreği yerdim
Ahhh eski menulerim geldi aklima kostur kostur bi pogaca al ye bi saat sonra acik oglen yemekhanede full yagli yemekler aksam wvde abur cuburcu koca 53kg ben oldum 63ustunede hamilelik hobaaa gelsin 80ler yapma canim bunu kendine sandvich hazirla tam bugdaydan oglen kizartma tarzini yeme salata yogurt bol al aksami hafif tut verirsin inanbugün ki menüm
sabah 7:00 1 tam limonun suyu ile limonlu su +1 bardak su
sabah 9 da
1 poğaça + şekersiz çay (evde kahvaltı yapamıyorum buna bir çözüm bulmam lazım)
öğle 13:00
romen çorba (k cal 250)
karnıyarık (k cal 257)
cacık(k cal 99) işyeri menüsü
bu günki menüm bu akşam ne yesem acaba abartmadan
Menüm gelsin kızlar
(09:00)
sıcak suda bekletilmis 4 kuru kayısı
(09:30)
2 ince dilim ananas
100 Gr kadar peynir (suda bekletilmis)
yeşil salata(dere otu, maydanoz,roka, limon)
(12:05)
1 kupa limonlu yeşil çay
(13:40)
100-150 Gr tavuk eti(tost makinasında yaptım)
1 ince dilim ananas
yeşil salata (1 taze soğan,½ limon kendisi ve suyu, roka, maydanoz, dereotu)
(14:30)
1 kupa limonlu yeşil çay
(15:40)
1 maden suyu
(17:10)
100-150 gram tavuk eti(tost makinasında pişirdim)
yeşil salata(roka, dereotu, maydanoz,yarım limonun suyu)
1 ince dilim ananas
SPOR : p 90x - esneme(50 dk)
Su:1,5 lt su
Menüm
Saat 7:30
1 kaşık Çörekotuyağı
1 bardak sirkeli su
Saat 10:30
1 yumurta
2 kaşık tulum peyniri
1 kk peynir
3 zeytin
2 ceviz
Saat 14
1 bardak süt
Saat 17:30
6 kaşık taze fasulye
Salata
Yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 2 mil +1 mil leslie
Menüm
09.00
1 avuç fındık antep fıstığı (yanıma aldm okula giderken,saysaydım keşke onar tane vardır)
1 portakal
1 yeşil elma
14.30
1 kk epeynir
1 d ekmek
4 zeytin
18.00
Yoğurtlu ıspanak
1 d ekmek
Su 2
Spor henüz yok leslie yapmayo düşünüyorum ama
İyi akşamlarrr dün akşamdan beri pek bakamadım misafirim vardı 2 gündür.
Menüm
Sabah 09.30
1 kk peynir
2 ceviz
2 zeytin
5 badem
5 fındık
1 haşlanmış yumurta
Öğle 12.30
2 ceviz
1 portakal
1 mandalina
Akşam 17.30
3 yk mantar sote
3 yk yoğurt
Roka,maydonoz..
Spor: Leslie 3 mil
Su 2 lt.
Guzel menulerGrlelim menüye
Sabah 10:30
2dilim ekmek
Tulum peynir domates yogurt biber
Ogle15:00
4yk haşlama et salata yoğurt
Ara 2kucuk mandalina
Aksam 19:00
10 hamsi salata
Su 2lt
Spor 3mil Leslie
Bende bende regl bitsin baslayim diyorum inşallahgüzel ponim
afiyet olsun
bence bi sıkıntı yok gibi afiyet olsun oruz tutmussun okadar olur bende basliyvam oruca aslında tam zamanı
Afiyet olsun canımsporumu yaptım menumu yazıp duşu giricem
kalkınca 2tatlı kaşığı elma sirkesi
1 çay kaşığı çörekotu yağı
10:00 1tam yumurta 1yumurtanın beyazı biraz peynirli omlet
1:00 bir bardak süt
3:30,1yumurta ile 100gr kıyma kavurması, 1bardak ayran
7 :00 1tam yumurta 1yumurta beyazı ile omlet biraz peynir
3lt su 4bardak bitki çayı 50 dk yürüyüş
Tatlım. Cig 10 kavrulmuş 5findik ben anlamam pikola fikolasabah 08.50
1 dilim keçi peyniri
5 zeytin
domates
1 dilim yulaf kepekli ekmek
öğlen 12.40
3 yk mantar yemeği
2 yk havuç-biber kavurma
1 yk quark ve 3 yk yoğurt
1 dilim yulaf kepekli ekmek
ara 15.30
1/2 muz
25 fındık
akşam 19.30
fırında 6 küçük köfte ve pişmiş domates-biber
1 bardak kefir
2,75 lt su
akşam üzeri 20 dk tempolu yürüyüş
akşam yemeğinden sonra leslie 1 mil
1ck canım ben öyle biliyorumohh gevşe canım modun düşük bugün senin farkındayımcanın birşeye mi sıkkın.
Ne temizleyebilirim nede pisirebilirim yapan olursa yiyoruz :) eşimde balık hastası en az 30 tane balık var suan dondurucu da ucuz bulup istifledi. Balik konusunda sloganim Pişirin yiyin
ilaç mi alsan. Geçmiş olsun.
proya gel afiyet olsun şekerim :)
Çörekotuyağı ni ben 1 tatlı kaşığı içiyorum yanlısmi yapıyorum ki.
Afiyet olsun canım. Biber ve havuç yağda kavruldu sanırım öyle değilse güzel. 25 fındık biraz çok olmuş sanki.
DimiRabbim bize getirdiği güzelliklere bakınca ve dünyada yaşanan acıları görünce ufacık şeyleri dert edip ne kadar nankörlük yapıyoruz aslında
Afiyet olsun canım güzel menüMenümü yazıp kaçayım
Kahvaltı
1 haş yumurta
3 kaşık lor
Roka, maydanoz
2 ince dlm tb ekmek
Ara
Yeşilçay
Öğle
Salata, 6 tane minik köfte (suluköfte vardı köftesinden aldım sadece)
Ayran
Ara
Activia
Akşam
1 tabak pırasa kavurma
1 kase yoğurt
1 ince dlm tb ekmek
Ara
Yeşilçay
Yarım ayva
2 lt su
30 dk yuruyus
herşey yolundadır inşallah aycam anne bebek nasılannesi bazı özel sebeplerden dolayı yanında olamıyor. İst da bi ben varım yanında olabilecek bende çabalıyorum işte hiçte bilmem.
baharım güzel başladınSabah (9:30)
2dlm ekmek
2biber
1kk peynir
1/2yumurta
Öğle(13:00)
1kepce çorba
1kase salata
4kofte
Akşam(18:00)
1tabak karnabahar yoğurtlu
Salata
Ara(21:00)
1portakal
1dlm elma
5antep fıstığı
Su:3lt
soda şişkinlik alır bence ondan değildirbende de bi şişlik var niye anlamadım soda içiyorum ondan mı acaba?
ne güzel yapmışsın bizde haftasonu nu bekliyoruz çocuklar la oynamak için. geçmiş olsun canım zordur migren ağrısıGün içinde gelemedim babasına bırakıp markete gitmiştim dönüşte kar topu getirdim eridi bitti anne karr anne karrr indim temiz yerlerden biri kova kar topladım1.5-2saat kesintisiz oynadı al sana etkinlik ama ben bu arada başımı usutuum galiba migren tuttu yeni kalktım ayaga menumu yazacağım tekrar yatacağım sörf sizin için kalktım
iddayı sen kazanacağına göre ne hediye alıcak eşinyarından itibaren kesiyorum inşallah bende eşimle iddiaya girdik inşallah kazanırım hem onun hem benim sağlığım için
iyi geceler canım çok rahat verirsin iki kiloyu, eşinde inşallah bırakır sigarayı karakola yeni bir yıla sağlıklı yaşamı seçerek gireceksiniz ne güzelkızlar eşimle anlaşma yaptık 3 aşamalı yarından itibaren çok sıkı diyete girmem lazım 31 Aralıkta 97 kilo olmam lazım o da sigarayı bırakacak çok istiyordum sıkı bir iddia dahası var onu da yarın anlatırım inşallah Allah'a emanet olun iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?