Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

güzel ponim

afiyet olsun

bence bi sıkıntı yok gibi afiyet olsun oruz tutmussun okadar olur bende basliyvam oruca aslında tam zamanı

Afiyet olsun canım yine spor yapmışsın bugün yarın biraksaydin keşke. Biraz daha su içilebilir.

Error Elif koydum adımı

Afiyet olsun canım meyvenin Tekini araya koysaydin olabilirdi.

afiyet olsun canım menu guzel. 2 ceviz 1 dilim ekmege eş değer bilgine.

Afiyet olsun Allah kabul etsin menü güzel sahur suz nasıl duruyorsun dikkat et bayilip kalma bir yerde.

Sağol Can'ım sana da afiyet olsun

afiyetler olsun adaşımmm gayet güzel menü:)))))

Grlelim menüye
Sabah 10:30
2dilim ekmek
Tulum peynir domates yogurt biber

Ogle15:00
4yk haşlama et salata yoğurt

Ara 2kucuk mandalina

Aksam 19:00
10 hamsi salata

Su 2lt
Spor 3mil Leslie
Afiyet olsun cano 10 hamsi nedir kiz yiyeydin 20 tane bari

ne kadar yürüdün güzel menü canısı
saol canım. valla dışarda işim vardı oraya buraya yürüdüm, bir yerlere uğradım. ama doğrusu spor kapsamında sayılmaz bence. zaten ondan net rakam yazmadım.

canım ben de evde kahvaltı yapamıyorum. tupperware içine domates, zeytin, peynir falan koyup gidiyorum. hep taşıyorum yanımda. yoksa ben de eskiden simit peynir yerdim. arada poğaça veya su böreği yerdim

spor sayılmaz canım stretching yaptım gevsedim sadece

kendim pisirince icim okadar aldi onuda cok acikmiyim diye yedim

sporumu yaptım menumu yazıp duşu giricem

kalkınca 2tatlı kaşığı elma sirkesi
1 çay kaşığı çörekotu yağı

10:00 1tam yumurta 1yumurtanın beyazı biraz peynirli omlet

1:00 bir bardak süt

3:30,1yumurta ile 100gr kıyma kavurması, 1bardak ayran

7 :00 1tam yumurta 1yumurta beyazı ile omlet biraz peynir

3lt su 4bardak bitki çayı 50 dk yürüyüş

sabah 08.50
1 dilim keçi peyniri
5 zeytin
domates
1 dilim yulaf kepekli ekmek

öğlen 12.40
3 yk mantar yemeği
2 yk havuç-biber kavurma
1 yk quark ve 3 yk yoğurt
1 dilim yulaf kepekli ekmek

ara 15.30
1/2 muz
25 fındık

akşam 19.30
fırında 6 küçük köfte ve pişmiş domates-biber
1 bardak kefir

2,75 lt su
akşam üzeri 20 dk tempolu yürüyüş
akşam yemeğinden sonra leslie 1 mil

menün gayet güzel canım. afiyet olsun.

Baş ağrısı ve halsizlik var acayip
gecmid olsun enzitiyonmu bilmiyorum ama ilac al geçmiyor ben gunletdir oyleyim

guzel afiyet olsun

havuc pismis olmasaydi ama cok değil afiyet olsun

kamileceğim canımsın teşekkür ediyorum biz zaten@ mefkurem sultanımla karar verdik Tükkan açıcaz,yaşam koçluğu yapıcaz slogan da şu motivasyon bizim işimiz:)
kuzum kv mi şuan düşününce hak veriyorum yani onun yaşamına yetiştirilişi çektikleri düşününce empati kurabiliyorum, kv eşim 10 yaşında iken eşini kaybetmiş üç erkek çocuğuyla kalakalmış okuma yazma bilmeywm eşi olmadan biyere gidemeyen kadının eşi ölünce çocuklarından en düşkün olan oğlu yani benim eşime sırtını dayamış evlenene kadar tek göz bebeği anası iken birliktelikleri olmuş lakin kv ne evin dışındaki onlar, amma ben geince eve işler değişti kocamın ilgisi bana kaydı normal olarak e buda kv kıskançlıkları na sebeb oldu. yaptıklarının hepsi kıskanmasının sonucuydu, zamanla alıştı bana eşimde her zaman anacığınnında benimde gönlümü hoş tuttu, çocuklarda olunca ilgisi onlara kaydı ve mutlu son:)
bizler karşımızdakini kendi eğitimimize fikirlerinize yaşımıza görw değerlendiriyoruz tek derdimiz haksızı bulmak aslında empati yapabilmeyi öğrensek en büyük iyiliği kendimizeyapmış oluruz.

spor sayılmaz canım stretching yaptım gevsedim sadece
ohh gevşe canım modun düşük bugün senin farkındayım canın birşeye mi sıkkın.

kendim pisirince icim okadar aldi onuda cok acikmiyim diye yedim
Ne temizleyebilirim nede pisirebilirim yapan olursa yiyoruz :) eşimde balık hastası en az 30 tane balık var suan dondurucu da ucuz bulup istifledi. Balik konusunda sloganim Pişirin yiyin

Baş ağrısı ve halsizlik var acayip
ilaç mi alsan. Geçmiş olsun.

proya gel afiyet olsun şekerim :)
Çörekotuyağı ni ben 1 tatlı kaşığı içiyorum yanlısmi yapıyorum ki.

Afiyet olsun canım. Biber ve havuç yağda kavruldu sanırım öyle değilse güzel. 25 fındık biraz çok olmuş sanki.

Afiyet olsun canım. Biber ve havuç yağda kavruldu sanırım öyle değilse güzel. 25 fındık biraz çok olmuş sanki.
saol canım. valla aslında yediğim pikola fındıktı. yani sayı olarak çok. ona eşdeğer 25 yazdım yani 25 fındık kadar yemişimdir.

doğru cok haklısın aslında suc bulmak degil anlamak olsa amac cok farkli olur hersey ama iste kan deli akiyo bizde gecnlik mi desen toylukmu desen bi cok seyi göremiyoruz güzel görmek güzel düşünmek önemli olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…