- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.001
olmamış canım ya kendine göre evde yemek yoksa en azından kabak sooteleyip yoğurtla yemelisingüzelmiş bu arada hepinize iyi geceler akşam eve gelince bulgur pilavı yedim 1 kase dolusu
başka birşey yok
bende 33 olucam ama en güzel yaşım olacak 13 yıl sonra hasret kaldığım bedene kiloya kavuştum çok güzel olacak her şey inşallah31diyebiliriz artık
kesinlikle gecen o polislerin ailelerini görünce dedi. Ya anın kiymetini bilip uzmemek uzulnemek lazım cunku olum nefes kadar yakın
kiz şaka yaptim ciddiye alma
kurcalama fazla eksi ol yeterki :)aşk olsunyok öyle birşey. pikola fındığı biliyorsun değil mi? çok küçük bir fındık türü. sayamadım valla. ama bu kadardı gerçekten daha fazla değil
bence de eksi çıkarsın canım. ben de bu akşam eve gelince tartıldım eksi çıktım yine. uğraşsam olmaz valla. anlamadın ben bu işi
fazla bence sonuçta yağohh gevşe canım modun düşük bugün senin farkındayımcanın birşeye mi sıkkın.
Ne temizleyebilirim nede pisirebilirim yapan olursa yiyoruz :) eşimde balık hastası en az 30 tane balık var suan dondurucu da ucuz bulup istifledi. Balik konusunda sloganim Pişirin yiyin
ilaç mi alsan. Geçmiş olsun.
proya gel afiyet olsun şekerim :)
Çörekotuyağı ni ben 1 tatlı kaşığı içiyorum yanlısmi yapıyorum ki.
Afiyet olsun canım. Biber ve havuç yağda kavruldu sanırım öyle değilse güzel. 25 fındık biraz çok olmuş sanki.
Çocuklar geldi cnmahandaMefkurem geldi nerelerdeydin ablam bu akşam
detoks yapmış benim mefkurem inşallah emeğinin karşılığını alırsınIyi akşamlar kızlar
Gündüz oğlan tlf etti akşam yemeye geliriz diye
Aslında yemek vardı ama onların yemiyeceği bişeydi
Önce ev işi yaptım sonra yemeye giriştim
Çay faslı falan
Onlar gitti bende buraya damladım
Menüleri okudum geneli güzeldi
Efferim benim iradeli yoldaşlarıma
Artık yarında son vuruşu yapıp cuma golümüzü atarız inşallah
Elif senin laktoz alerjinmi var acaba
Süt te şişkinlik yapabilir bazılarında kabızda yapıyor
@kkkmevsim5 tatlım ekmeğini sormamdaki sebep yılbaşı çıtırlarında devam edip etmediğin içindi
Ne yazıkki sende beyaz ekmekle elenenler arasına girdin
Hastalara şifa dertlilere deva dileyip menümü yazayım
Bugün hiç saate bakamadım hiç hatırlamıyom
Kalkınca
çörekotuyağı
Sirkeli su
Neskafe
Sabah
1 dil ananas
Mozerralla
Öğle 1 dil ananas
Akşam
1 dil ananas
Mozerralla 120 gr kadar sabahda aynı
Su 2 lt olmuştur
Bennnnndetoks yapmış benim mefkurem inşallah emeğinin karşılığını alırsın
yılbaşı çıtırlarından elenmiyen kaldımıki:)
iyi olda ablam koşturman olsun yeterkiÇocuklar geldi cnm
Öncesinde Iş yemek vs.
Senin menüyüde gördüm maşallahın var
Güzel bi eksi gelecek inş.
Senin metonun maşallahı var cnmiyi olda ablam koşturman olsun yeterki
ben daha önce niye araştırıp yapmamışım gerçi gerek olmadı sagolsun metom benden yanaydı:) saf protein hem tok tutuyor hemde iyi kilo verdireceğini düşünüyorum başlarda yapsaydım rahat 4kilo verirdim 3gün yaparak benim tahminim eksi 800, 1çıkarım
Önce sağlık canım geçmiş olsunKızlar bugün bitmek bilmiyor su maydanozu nerden yedim beni mafetti fazlamk kactida baş ağrısı yaptı yediklerim mı az geldi gecenin. Bu saatinde bana birşeyler yedirdi ilaç aldım meto gitti ya of :-(
tartıldım daha fazla bekliyodum 400gr gitmişSenin metonun maşallahı var cnm
Herşeye cevap veriyor
Öbür tarafada yazdım Ben 2 gün yaptım fazlada yemedim o halde 200 gr gitti
Heralde kangrubumun bütün özelliklerini taşıyorum
ablam işte bi çiğ köfte vardı ya eğer yasaksaBennnnn
Bide merve var
Gülşahı tam bilmiyorum
sahgull kız gülşah sen hiç bizim yasaklı listemizden yedinmiydi
aşkısı artık vücutta yağmı kaldı normal az gitmesi moralini bozmatartıldım daha fazla bekliyodum 400gr gitmişspor yapacaktım şimdi vazgeçtim spordan kaynaklanmış olabilir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?