- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.021
evet gülüşüm bende öyle düşünüyorumaşkısı artık vücutta yağmı kaldı normal az gitmesi moralini bozma
yasak tabi bence galiba sanırsam :)ablam işte bi çiğ köfte vardı ya eğer yasaksa
Günaydın canımmmm bakmasaydın keşke moral bozma..Bence yap sporunu suyu da arttır.+ olmasında olsun-400 de olsa gerisi gelir merak etmeGÜNAYDINLAR 9.TAKIMIN ÇITIR OLMA YOLUNDA AZİMLE İLERLEYEN KIZLARITARTIYA SON GÜN, RABBİM EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALMAYI NASİP ETSİN İYİ BİR HAFTAYDI BENCE. BUGÜN DE DİŞİMİZİ SIKIP ÇOK DİKKAT EDERSEK BOL SU BİTKİ ÇAYI SIFIR KARBONHİDRATLI Bİ GÜN GEÇİRİRSEK YARIN BİZDEN YANA OLACAK İNŞALLAH TARTI, HADİ GENÇLER KONUŞTURUN İRADENİZİ
geçmiş olsun canım maydonoz baş ağrısı yaparmiki, sıkma canını ama eğer metom çöktüyse bence az yemeklerinden kıtlığa girdi bünyenKızlar bugün bitmek bilmiyor su maydanozu nerden yedim beni mafetti fazlamk kactida baş ağrısı yaptı yediklerim mı az geldi gecenin. Bu saatinde bana birşeyler yedirdi ilaç aldım meto gitti ya of :-(
inşallahbende 33 olucam ama en güzel yaşım olacak 13 yıl sonra hasret kaldığım bedene kiloya kavuştum çok güzel olacak her şey inşallah
geçmiş olsun nasıl oldu spor yaparken mi olduBayanlar günaydın,
Ben ayak bağlarımı kopardım günlerdir hastanelerdeyim. Bu yüzden de aktif olamadım.
tüh ne yedin gülüş acıkırsın öğlene kadaryumurtamı evde unutmusum
geçmiş olsun canım nasıl olduBayanlar günaydın,
Ben ayak bağlarımı kopardım günlerdir hastanelerdeyim. Bu yüzden de aktif olamadım.
çok rahat verirsin yeni başladın kilon çok ama biraz emek vermen lazım kahvaltını gerekirse öğle yemeğini iş yerine götürmen lazım akşamı hafif geçirmen lazım bunları yapabilirsen biz seni yönlendirebiliriz canımgünaydın hanımlar bana acil 10 günde 4-5 kilo verdirecek diyet lazım eşimin istediğinden fazlasını vermeliyim çünkü onun desteği bana iyi geliyor.
aynen öyle canım amaç sabırla emin adımlarla hedefe varmakGünaydınlarrrrr
Cumaya az kaldı durmak yok, yola devammm..
Dr.Ayça kayanın 1 haftada beş kilo verdiren bir diyeti var gayet sağlıklı görünüyor ona harfi harfine uymayı düşünüyorum.çok rahat verirsin yeni başladın kilon çok ama biraz emek vermen lazım kahvaltını gerekirse öğle yemeğini iş yerine götürmen lazım akşamı hafif geçirmen lazım bunları yapabilirsen biz seni yönlendirebiliriz canım
tartı moralimi bozamıuor canım yıllardır bir fiil diyetin içinde olunca alıştım:) bacım tartı gününden bir gün önce spor yapmamak daha doğru diyor uzmanlar yada erken saatte yapmanınGünaydın canımmmm bakmasaydın keşke moral bozma..Bence yap sporunu suyu da arttır.+ olmasında olsun-400 de olsa gerisi gelir merak etme
harika tam benim tarzım bu Ayça kayanın diyetleri zaten, bencede uygula kesinlikle sonuç alırsın, iddayı kazanırsan kendine güvenin gelir, motive olursun hedef daha yakın gelir o, zaman işteDr.Ayça kayanın 1 haftada beş kilo verdiren bir diyeti var gayet sağlıklı görünüyor ona harfi harfine uymayı düşünüyorum.
1. Gün
2. Gün
- Kahvaltı (08:00): 1 dilim peynir ya da 1 adet haşlanmış yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, 3-4 yeşil zeytin, Maydanoz tabağı, Şekersiz çay
- Ara Öğün (10:00): 1 çay bardağı süt ( yağsız)
- Öğle ( 12:00): 1 kase sebze çorbası, 1 tabak sebze yemeği, 1 kase yağsız yoğurt
- Ara Öğün (15:00): 1 adet meyve
- Akşam (18:00): 100 gr ızgara tavuk ya da fırında balık, Bol yeşil salata
3. Gün
- Kahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta, 1 adet domates, 1 fincan şekersiz çay
- Ara Öğün: 5-6 adet badem
- Öğle: Haşlanmış brokoli ( yoğurt soslu), 3 adet ızgara köfte, 1 dilim kepek ekmeği
- Ara Öğün: 3-4 dilim karpuz ya da 1-2 adet meyve
- Akşam: 100 gr ızgara biftek, Göbek salata( zeytinyağlı ve limonlu),
4.Gün
- Kahvaltı: 4-5 tane mantar, 1 adet yumurta ile yapılmış mantarlı omlet
- Ara Öğün: 1 bardak süt, 2-3 ceviz
- Öğle: 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt, Maydanoz tabağı
- Ara Öğün: 1 adet yeşil elma, Akşam, Izgara balık, Soğan saltası, Roka salatası, 1 dilim ekmek
5.Gün
- Kahvaltı (08:00): 1 dilim peynir ya da 1 adet haşlanmış yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, 3-4 yeşil zeytin, Maydanoz tabağı, Şekersiz çay
- Ara Öğün (10:00): 1 çay bardağı süt ( yağsız)
- Öğle ( 12:00): 1 kase sebze çorbası, 1 tabak sebze yemeği, 1 kase yağsız yoğurt
- Ara Öğün (15:00): 1 adet meyve
- Akşam (18:00): 100 gr ızgara tavuk ya da fırında balık, Bol yeşil salata
6. Gün
- Kahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta, 1 adet domates, 1 fincan şekersiz çay
- Ara Öğün: 5-6 adet badem
- Öğle: Haşlanmış brokoli ( yoğurt soslu), 3 adet ızgara köfte, 1 dilim kepek ekmeği
- Ara Öğün: 3-4 dilim karpuz ya da 1-2 adet meyve
- Akşam: 100 gr ızgara biftek, Göbek salata( zeytinyağlı ve limonlu),
7.Gün
- Kahvaltı: 4-5 tane mantar, 1 adet yumurta ile yapılmış mantarlı omlet
- Ara Öğün: 1 bardak süt, 2-3 ceviz
- Öğle: 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt, Maydanoz tabağı
- Ara Öğün: 1 adet yeşil elma, Akşam, Izgara balık, Soğan saltası, Roka salatası, 1 dilim ekmek
- Kahvaltı: 2 yemek kaşığı müsli, 1 bardak süt, 1 yemek kaşığı kuru meyve
- Ara Öğün: 1 kase çorba
- Öğle: 100 gr ızgara tavuk, yeşil salata ile
- Ara Öğün: 1 adet meyve
- Akşam: 3 yemek kaşığı bulgur pilavı, 5-6 yemek kaşığı taze fasulye, 1 kase yağsız yoğurt
sizce nasıl
lor ve yeşillik cnmtüh ne yedin gülüş acıkırsın öğlene kadar
çok geçmiş olsun cnmBayanlar günaydın,
iddianın iki aşaması daha var ikincisi tatile götürecek nereye istersem çocuklarla birlikte marta kadar 85e düşersemharika tam benim tarzım bu Ayça kayanın diyetleri zaten, bencede uygula kesinlikle sonuç alırsın, iddayı kazanırsan kendine güvenin gelir, motive olursun hedef daha yakın gelir o, zaman işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?