Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

süpermiş değmez mi hiç benimde hayalim üniversite okudugum şehre gitmek eşimle

çok kolay verirsin cnm yeterki kaçamak yapma
küçük kap al kahvaltını yanında götür
ben bazen öğleyi hatta ara öğümleri bile taşıyorum başka çaresi yok çünkü

geçmiş olsun nasıl oldu spor yaparken mi oldu

Kaza geliyorum demez düz yolda yürürken burktum daha önceden de talus kemiği kırılmasından dolayı ameliyat geçirmiştim. Ameliyatlı ayağımı burktum, dedim birşey olmaz ertesi gün işe geldim öyle. En sonunda iş yeri hekimine gittim beni acile sevk etti.

tartı moralimi bozamıuor canım yıllardır bir fiil diyetin içinde olunca alıştım:) bacım tartı gününden bir gün önce spor yapmamak daha doğru diyor uzmanlar yada erken saatte yapmanın
Hiç dikkat etmiyorum valla ben saatine ne Zaman vakit bulursam yapıyorum.Ona da dikkat edelim o zaman bugün yapmamak lazım.

Canım bu 1 ayda 5 kilo diyeti değil mi ben hafta değilde ay diye biliyorum

İyiymiş canım benmde 38 beden gelinlik giyme hayalim var eşimde damatlık giyecek resim çektiricez

çok çok geçmiş olsun

ben de öyle yapayım diyorum işyerindeki yemekten de çıkayım diyorum çok yağlı oluyor çünkü

yeni başladığı için verir bence sen ben yapsak veremeyiz ne zamandır diyette olduğumuz için
inşallah veririm bir de kilo da direnç noktaları oluyormuş vücut kendini korumaya alıyormuş açlıkla mücadele etmek için ne kadar az yersen de yağa dönüştürüyormuş inşallah yanlıştır. belki sizin sıkıntınız bundandır az az gitmesi falan

değmezmi ya hariks kesinlikle ağzına atacağın her yanlış besinden hayallerine bi adım uzaklaşacağını düşün ozaman dahada kolay olur diyet, benim eşimde 65düşersem araba sözü vardı 6,7sene önce nasip olmadı ozamanlar 65 kilo ama bu sefer 65 görmeden aldı sagolsun
ara ara diyorum arabama kavuşunca mutluluk tan eridim iyki almışız:)

güzelim bunlar iki üç aydan sonra verilecek kilo azaldıkça ve şayet az az yiyerek kilo vermeye alıştırdıysan bünyeyi bi yerde kitleniyor ama bunu kırmanın yolları bol spor aç kalarak zayıflama değil doğru besinleri doğru zamanda yemektir brnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…