- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.041
süpermiş değmez mi hiç benimde hayalim üniversite okudugum şehre gitmek eşimleiddianın iki aşaması daha var ikincisi tatile götürecek nereye istersem çocuklarla birlikte marta kadar 85e düşersem
üçüncüsü de mayıs ayında 75 i görürsem küçükken yaşadığım şehirlere götürüp gezdirecek
değmezmi yyaaa hayalim benim hep çocukluğumda yaşadığım yerleri tekrar görmek hatıralarımı tazelemek
geçmiş olsun nasıl oldu spor yaparken mi oldu
çok geçmiş olsun cnm
Hiç dikkat etmiyorum valla ben saatine ne Zaman vakit bulursam yapıyorum.Ona da dikkat edelim o zaman bugün yapmamak lazım.tartı moralimi bozamıuor canım yıllardır bir fiil diyetin içinde olunca alıştım:) bacım tartı gününden bir gün önce spor yapmamak daha doğru diyor uzmanlar yada erken saatte yapmanın
geçmiş olsun canım nasıl oldu
Çok geçmiş olsun nasıl oldu bu canmBayanlar günaydın,
Ben ayak bağlarımı kopardım günlerdir hastanelerdeyim. Bu yüzden de aktif olamadım.
Canım bu 1 ayda 5 kilo diyeti değil mi ben hafta değilde ay diye biliyorumDr.Ayça kayanın 1 haftada beş kilo verdiren bir diyeti var gayet sağlıklı görünüyor ona harfi harfine uymayı düşünüyorum.
1. Gün
2. Gün
- Kahvaltı (08:00): 1 dilim peynir ya da 1 adet haşlanmış yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, 3-4 yeşil zeytin, Maydanoz tabağı, Şekersiz çay
- Ara Öğün (10:00): 1 çay bardağı süt ( yağsız)
- Öğle ( 12:00): 1 kase sebze çorbası, 1 tabak sebze yemeği, 1 kase yağsız yoğurt
- Ara Öğün (15:00): 1 adet meyve
- Akşam (18:00): 100 gr ızgara tavuk ya da fırında balık, Bol yeşil salata
3. Gün
- Kahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta, 1 adet domates, 1 fincan şekersiz çay
- Ara Öğün: 5-6 adet badem
- Öğle: Haşlanmış brokoli ( yoğurt soslu), 3 adet ızgara köfte, 1 dilim kepek ekmeği
- Ara Öğün: 3-4 dilim karpuz ya da 1-2 adet meyve
- Akşam: 100 gr ızgara biftek, Göbek salata( zeytinyağlı ve limonlu),
4.Gün
- Kahvaltı: 4-5 tane mantar, 1 adet yumurta ile yapılmış mantarlı omlet
- Ara Öğün: 1 bardak süt, 2-3 ceviz
- Öğle: 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt, Maydanoz tabağı
- Ara Öğün: 1 adet yeşil elma, Akşam, Izgara balık, Soğan saltası, Roka salatası, 1 dilim ekmek
5.Gün
- Kahvaltı (08:00): 1 dilim peynir ya da 1 adet haşlanmış yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, 3-4 yeşil zeytin, Maydanoz tabağı, Şekersiz çay
- Ara Öğün (10:00): 1 çay bardağı süt ( yağsız)
- Öğle ( 12:00): 1 kase sebze çorbası, 1 tabak sebze yemeği, 1 kase yağsız yoğurt
- Ara Öğün (15:00): 1 adet meyve
- Akşam (18:00): 100 gr ızgara tavuk ya da fırında balık, Bol yeşil salata
6. Gün
- Kahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta, 1 adet domates, 1 fincan şekersiz çay
- Ara Öğün: 5-6 adet badem
- Öğle: Haşlanmış brokoli ( yoğurt soslu), 3 adet ızgara köfte, 1 dilim kepek ekmeği
- Ara Öğün: 3-4 dilim karpuz ya da 1-2 adet meyve
- Akşam: 100 gr ızgara biftek, Göbek salata( zeytinyağlı ve limonlu),
7.Gün
- Kahvaltı: 4-5 tane mantar, 1 adet yumurta ile yapılmış mantarlı omlet
- Ara Öğün: 1 bardak süt, 2-3 ceviz
- Öğle: 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt, Maydanoz tabağı
- Ara Öğün: 1 adet yeşil elma, Akşam, Izgara balık, Soğan saltası, Roka salatası, 1 dilim ekmek
- Kahvaltı: 2 yemek kaşığı müsli, 1 bardak süt, 1 yemek kaşığı kuru meyve
- Ara Öğün: 1 kase çorba
- Öğle: 100 gr ızgara tavuk, yeşil salata ile
- Ara Öğün: 1 adet meyve
- Akşam: 3 yemek kaşığı bulgur pilavı, 5-6 yemek kaşığı taze fasulye, 1 kase yağsız yoğurt
sizce nasıl şu brokoli ve lahana yerine ne koysam malum troit var
İyiymiş canım benmde 38 beden gelinlik giyme hayalim var eşimde damatlık giyecek resim çektiriceziddianın iki aşaması daha var ikincisi tatile götürecek nereye istersem çocuklarla birlikte marta kadar 85e düşersem
üçüncüsü de mayıs ayında 75 i görürsem küçükken yaşadığım şehirlere götürüp gezdirecek
değmezmi yyaaa hayalim benim hep çocukluğumda yaşadığım yerleri tekrar görmek hatıralarımı tazelemek
Sonunda regl oldum biraz daha eksi çıkmayı umuyorum inşaallah
Çok geçmiş olsun nasıl oldu bu canm
çok çok geçmiş olsunKaza geliyorum demez düz yolda yürürken burktum daha önceden de talus kemiği kırılmasından dolayı ameliyat geçirmiştim. Ameliyatlı ayağımı burktum, dedim birşey olmaz ertesi gün işe geldim öyle. En sonunda iş yeri hekimine gittim beni acile sevk etti.
ben de öyle yapayım diyorum işyerindeki yemekten de çıkayım diyorum çok yağlı oluyor çünküsüpermiş değmez mi hiç benimde hayalim üniversite okudugum şehre gitmek eşimle
çok kolay verirsin cnm yeterki kaçamak yapma
küçük kap al kahvaltını yanında götür
ben bazen öğleyi hatta ara öğümleri bile taşıyorum başka çaresi yok çünkü
haftada diye yazıyor başlıkta haklı olabilirsin İnternet işte sağı solu belli olmuyorCanım bu 1 ayda 5 kilo diyeti değil mi ben hafta değilde ay diye biliyorum
maaşallah size inş hedefe ulaşırsınızİyiymiş canım benmde 38 beden gelinlik giyme hayalim var eşimde damatlık giyecek resim çektiricez
yeni başladığı için verir bence sen ben yapsak veremeyiz ne zamandır diyette olduğumuz içinCanım bu 1 ayda 5 kilo diyeti değil mi ben hafta değilde ay diye biliyorum
geçmiş olsun Ayşem bugün nasılsınHayirli sabahlar hanimlar dün rahatsızdım gelemedim kusura bakmayın ins geçmişi okuyup menümü paylasacagim
bununla geçmiş olsun Rabbim beterinden korusunDüz yolda yürürken oldu şaka gibi
inşallah veririm bir de kilo da direnç noktaları oluyormuş vücut kendini korumaya alıyormuş açlıkla mücadele etmek için ne kadar az yersen de yağa dönüştürüyormuş inşallah yanlıştır. belki sizin sıkıntınız bundandır az az gitmesi falanyeni başladığı için verir bence sen ben yapsak veremeyiz ne zamandır diyette olduğumuz için
değmezmi ya hariks kesinlikle ağzına atacağın her yanlış besinden hayallerine bi adım uzaklaşacağını düşün ozaman dahada kolay olur diyet, benim eşimde 65düşersem araba sözü vardı 6,7sene önce nasip olmadı ozamanlar 65 kilo ama bu sefer 65 görmeden aldı sagolsuniddianın iki aşaması daha var ikincisi tatile götürecek nereye istersem çocuklarla birlikte marta kadar 85e düşersem
güzelim bunlar iki üç aydan sonra verilecek kilo azaldıkça ve şayet az az yiyerek kilo vermeye alıştırdıysan bünyeyi bi yerde kitleniyor ama bunu kırmanın yolları bol spor aç kalarak zayıflama değil doğru besinleri doğru zamanda yemektir brnceinşallah veririm bir de kilo da direnç noktaları oluyormuş vücut kendini korumaya alıyormuş açlıkla mücadele etmek için ne kadar az yersen de yağa dönüştürüyormuş inşallah yanlıştır. belki sizin sıkıntınız bundandır az az gitmesi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?