- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.061
sporumu yaptım menumu yazıp duşu giricem
kalkınca 2tatlı kaşığı elma sirkesi
1 çay kaşığı çörekotu yağı
10:00 1tam yumurta 1yumurtanın beyazı biraz peynirli omlet
1:00 bir bardak süt
3:30,1yumurta ile 100gr kıyma kavurması, 1bardak ayran
7 :00 1tam yumurta 1yumurta beyazı ile omlet biraz peynir
3lt su 4bardak bitki çayı 50 dk yürüyüş
Menüler güzel kızlar afiyet olsunsabah 08.50
1 dilim keçi peyniri
5 zeytin
domates
1 dilim yulaf kepekli ekmek
öğlen 12.40
3 yk mantar yemeği
2 yk havuç-biber kavurma
1 yk quark ve 3 yk yoğurt
ara 15.30
1/2 muz
25 fındık
akşam 19.30
fırında 6 küçük köfte ve pişmiş domates-biber
1 bardak kefir
2,75 lt su
akşam üzeri 20 dk tempolu yürüyüş
akşam yemeğinden sonra leslie 1 mil
Sağol hayatimgeçmiş olsun canım
Sagol canimgeçmiş olsun canım. istersen erken yat dinlen.
İlaç aldım canm ama biraz geç aldimgecmid olsun enzitiyonmu bilmiyorum ama ilac al geçmiyor ben gunletdir oyleyim
guzel afiyet olsun
havuc pismis olmasaydi ama cok değil afiyet olsun
Dün nedense öyleydi canım hiç halim mecalim yoktu zaten aksamadan fena oldum sanırım onunla ilgiliohh gevşe canım modun düşük bugün senin farkındayımcanın birşeye mi sıkkın.
Ne temizleyebilirim nede pisirebilirim yapan olursa yiyoruz :) eşimde balık hastası en az 30 tane balık var suan dondurucu da ucuz bulup istifledi. Balik konusunda sloganim Pişirin yiyin
ilaç mi alsan. Geçmiş olsun.
proya gel afiyet olsun şekerim :)
Çörekotuyağı ni ben 1 tatlı kaşığı içiyorum yanlısmi yapıyorum ki.
Afiyet olsun canım. Biber ve havuç yağda kavruldu sanırım öyle değilse güzel. 25 fındık biraz çok olmuş sanki.
Ok supermidem yarın eksi çıkacaksın diyor karnım dümdüz oldu iyi geldi bu pro galiba
Bulgur hafta 4 YK tuket canım oda tartiya yakınkeb tercih etmegüzelmiş bu arada hepinize iyi geceler akşam eve gelince bulgur pilavı yedim 1 kase dolusu
başka birşey yok
Süper bence yaparsın ilk zamanlar çok güzel gidiyor kilolarkızlar eşimle anlaşma yaptık 3 aşamalı yarından itibaren çok sıkı diyete girmem lazım 31 Aralıkta 97 kilo olmam lazım o da sigarayı bırakacak çok istiyordum sıkı bir iddia dahası var onu da yarın anlatırım inşallah Allah'a emanet olun iyi geceler.
Geçmiş olsun tatlımGün içinde gelemedim babasına bırakıp markete gitmiştim dönüşte kar topu getirdim eridi bitti anne karr anne karrr indim temiz yerlerden biri kova kar topladım1.5-2saat kesintisiz oynadı al sana etkinlik ama ben bu arada başımı usutuum galiba migren tuttu yeni kalktım ayaga menumu yazacağım tekrar yatacağım sörf sizin için kalktım
Güzel canım portakal migreni tetikler haberin olsunSabah (9:30)
2dlm ekmek
2biber
1kk peynir
1/2yumurta
Öğle(13:00)
1kepce çorba
1kase salata
4kofte
Akşam(18:00)
1tabak karnabahar yoğurtlu
Salata
Ara(21:00)
1portakal
1dlm elma
5antep fıstığı
Su:3lt
Abla sen benden daha iyi yapmışsın kaç gram gitti acaba merak ettim senide ben baş ağrısı olunca biraz farklı yaptımIyi akşamlar kızlar
Gündüz oğlan tlf etti akşam yemeye geliriz diye
Aslında yemek vardı ama onların yemiyeceği bişeydi
Önce ev işi yaptım sonra yemeye giriştim
Çay faslı falan
Onlar gitti bende buraya damladım
Menüleri okudum geneli güzeldi
Efferim benim iradeli yoldaşlarıma
Artık yarında son vuruşu yapıp cuma golümüzü atarız inşallah
Elif senin laktoz alerjinmi var acaba
Süt te şişkinlik yapabilir bazılarında kabızda yapıyor
@kkkmevsim5 tatlım ekmeğini sormamdaki sebep yılbaşı çıtırlarında devam edip etmediğin içindi
Ne yazıkki sende beyaz ekmekle elenenler arasına girdin
Hastalara şifa dertlilere deva dileyip menümü yazayım
Bugün hiç saate bakamadım hiç hatırlamıyom
Kalkınca
çörekotuyağı
Sirkeli su
Neskafe
Sabah
1 dil ananas
Mozerralla
Öğle 1 dil ananas
Akşam
1 dil ananas
Mozerralla 120 gr kadar sabahda aynı
Su 2 lt olmuştur
GünaydınGünaydın herkese
Sağol canisiÖnce sağlık canım geçmiş olsun
GünaydınGunaydin kizlarrr
GünaydınGünaydınlarrrrr
Cumaya az kaldı durmak yok, yola devammm..
Süpersin canım günaydınGÜNAYDINLAR 9.TAKIMIN ÇITIR OLMA YOLUNDA AZİMLE İLERLEYEN KIZLARITARTIYA SON GÜN, RABBİM EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALMAYI NASİP ETSİN İYİ BİR HAFTAYDI BENCE. BUGÜN DE DİŞİMİZİ SIKIP ÇOK DİKKAT EDERSEK BOL SU BİTKİ ÇAYI SIFIR KARBONHİDRATLI Bİ GÜN GEÇİRİRSEK YARIN BİZDEN YANA OLACAK İNŞALLAH TARTI, HADİ GENÇLER KONUŞTURUN İRADENİZİ
fazlası yapıyormuş canım ben dün 1 demeti 3 öğüne boldum gerçi benim sabah uyandığımda vardı ama belki tetikledi diye düşünüyorum tansiyon dusururmus benim hep düşüktür 10-6 dolanırim ama dün 13-8 falandigeçmiş olsun canım maydonoz baş ağrısı yaparmiki, sıkma canını ama eğer metom çöktüyse bence az yemeklerinden kıtlığa girdi bünyen
Geçmiş olsun canımBayanlar günaydın,
Ben ayak bağlarımı kopardım günlerdir hastanelerdeyim. Bu yüzden de aktif olamadım.
nazarami geldik ne takimcak geçmiş olsunHayirli sabahlar hanimlar dün rahatsızdım gelemedim kusura bakmayın ins geçmişi okuyup menümü paylasacagim
günaydın abla dün özellikle salatayı ekledim aslında idrar söktürsun kabızlığı mı alsın diye faydada etti başım geçmeyincede tavuk ekledim dediğin gibi aç kalmaya alışkınım ama dün ne oldu anlamadım gece pek iyi uyumadım ve sabah erken kalktım maydanoz fazlasında baş ağrısı yaparmış ben dün 1 'er demet hepsinden yedim ve bayıldım bu yeşil salataya bugünde devam edicem eğer. Tartı güzel bir sonuç gösterirse yeşilliği azalticam sen ne kadar eksisinGünaydınnnnnnn 1.olacak olan takımın kızları
Akşam dediğim gibi Bugün eminim herkes son vuruşunu yapaıcak yarında golünü atıp kupayı kaldıracaz
Bende gece uyuyamadım çokmu su çay içtim bilmiyom, sabaha kadar nerdeyse her yarım saatte wc ye kalktım
Eşim işe gitti. Bdnde geri yatabilirim sersem gibiyim
Fitt_anne 1 günde -400 az değilki cnm söylediğin sebeblerde etkili olabilir tabi
Önleminide alacan zaten sorun yok
yiden16 tatlım liste gayet güzel görünüyor
Pırasa kabak t.fasülye olabilir
herderdedeva çok geçmiş olsun cnm
Şimdi nasılsın
askrhpozitif normaldede az yiyen biri olduğu için liste zorlamamsı lazım aslında cnm
Gerçi tam liste yede uymamışın
Önemli olan senin sağlığın cnm iyi hissetmiyosan normal diyetini yap
Geçmiş olsun
sahgull bulgur yasaklı listesinde değildi cnm
Sen önceden azda olsa bazen pilav bitter falan yiyodun heralde, o yüzden sordum cnm.
Son 3 haftaki menülerin tam aklımda değil
O halde bizimlesin fıstık
istikrar1986 sanada geçmiş olsun cnm bu gün daha iyimisin
Herkese umut dolu bi gün diliyorum
Günaydınnnnnnn 1.olacak olan takımın kızları
Akşam dediğim gibi Bugün eminim herkes son vuruşunu yapaıcak yarında golünü atıp kupayı kaldıracaz
Bende gece uyuyamadım çokmu su çay içtim bilmiyom, sabaha kadar nerdeyse her yarım saatte wc ye kalktım
tatlım liste gayet güzel görünüyor
yok ablam ben bitter yememGünaydınnnnnnn 1.olacak olan takımın kızları
Fitt_anne 1 günde -400 az değilki cnm söylediğin sebeblerde etkili olabilir tabi
Şimdi nasılsın
askrhpozitif normaldede az yiyen biri olduğu için liste zorlamamsı lazım aslında cnm
Geçmiş olsun
Sen önceden azda olsa bazen pilav bitter falan yiyodun heralde, o yüzden sordum cnm.
Canim cinekoplar kucuktu cok buyuk degillerdikiKuruyemise ağırlık vermişsin canım afiyet olsun
Şuan kilo olarak bir faydası yok gibi görünüyor canım ama incelme ve kas bakımından daha önce çok faydasını gördüm olculerimi almıştım tekrar olcemedim daha çünkü en az iki set dönmeyi dusunuyorum
mercimek çorbası 1 kepçesi 1 dilim ekmek 1 kase 3 kepçe alsa en a 3 dilim ekmek bide desen zaten 5 tane çinekopu nasıl yedin canım çok küçük bir balıkta değil aslinda
Menüm gelsin kızlar
(09:00)
sıcak suda bekletilmis 4 kuru kayısı
(09:30)
2 ince dilim ananas
100 Gr kadar peynir (suda bekletilmis)
yeşil salata(dere otu, maydanoz,roka, limon)
(12:05)
1 kupa limonlu yeşil çay
(13:40)
100-150 Gr tavuk eti(tost makinasında yaptım)
1 ince dilim ananas
yeşil salata (1 taze soğan,½ limon kendisi ve suyu, roka, maydanoz, dereotu)
(14:30)
1 kupa limonlu yeşil çay
(15:40)
1 maden suyu
(17:10)
100-150 gram tavuk eti(tost makinasında pişirdim)
yeşil salata(roka, dereotu, maydanoz,yarım limonun suyu)
1 ince dilim ananas
SPOR : p 90x - esneme(50 dk)
Su:1,5 lt su
Menüm
09.00
1 avuç fındık antep fıstığı (yanıma aldm okula giderken,saysaydım keşke onar tane vardır)
1 portakal
1 yeşil elma
14.30
1 kk epeynir
1 d ekmek
4 zeytin
18.00
Yoğurtlu ıspanak
1 d ekmek
Su 2
Spor henüz yok leslie yapmayo düşünüyorum ama
İyi akşamlarrr dün akşamdan beri pek bakamadım misafirim vardı 2 gündür.
Menüm
Sabah 09.30
1 kk peynir
2 ceviz
2 zeytin
5 badem
5 fındık
1 haşlanmış yumurta
Öğle 12.30
2 ceviz
1 portakal
1 mandalina
Akşam 17.30
3 yk mantar sote
3 yk yoğurt
Roka,maydonoz..
Spor: Leslie 3 mil
Su 2 lt.
Afiyet olsun guzel menülerGrlelim menüye
Sabah 10:30
2dilim ekmek
Tulum peynir domates yogurt biber
Ogle15:00
4yk haşlama et salata yoğurt
Ara 2kucuk mandalina
Aksam 19:00
10 hamsi salata
Su 2lt
Spor 3mil Leslie
Aynen canim bende dün oyleydim sağlık herşeyin başı yediklerimiz azmi geliyor şekerimizmi düşüyor bilmiyorum ama bugün ekmek yedim iyi geldiBaş ağrısı ve halsizlik var acayip
canım süpersporumu yaptım menumu yazıp duşu giricem
kalkınca 2tatlı kaşığı elma sirkesi
1 çay kaşığı çörekotu yağı
10:00 1tam yumurta 1yumurtanın beyazı biraz peynirli omlet
1:00 bir bardak süt
3:30,1yumurta ile 100gr kıyma kavurması, 1bardak ayran
7 :00 1tam yumurta 1yumurta beyazı ile omlet biraz peynir
3lt su 4bardak bitki çayı 50 dk yürüyüş
canım köfte çok olmuşsabah 08.50
1 dilim keçi peyniri
5 zeytin
domates
öğlen 12.40
3 yk mantar yemeği
2 yk havuç-biber kavurma
1 yk quark ve 3 yk yoğurt
ara 15.30
1/2 muz
25 fındık
akşam 19.30
fırında 6 küçük köfte ve pişmiş domates-biber
1 bardak kefir
2,75 lt su
akşam üzeri 20 dk tempolu yürüyüş
akşam yemeğinden sonra leslie 1 mil
evelallah basarirsinizdakamileceğim canımsın teşekkür ediyorum biz zaten@ mefkurem sultanımla karar verdik Tükkan açıcaz,yaşam koçluğu yapıcaz slogan da şu motivasyon bizim işimiz:)
kuzum kv mi şuan düşününce hak veriyorum yani onun yaşamına yetiştirilişi çektikleri düşününce empati kurabiliyorum, kv eşim 10 yaşında iken eşini kaybetmiş üç erkek çocuğuyla kalakalmış okuma yazma bilmeywm eşi olmadan biyere gidemeyen kadının eşi ölünce çocuklarından en düşkün olan oğlu yani benim eşime sırtını dayamış evlenene kadar tek göz bebeği anası iken birliktelikleri olmuş lakin kv ne evin dışındaki onlar, amma ben geince eve işler değişti kocamın ilgisi bana kaydı normal olarak e buda kv kıskançlıkları na sebeb oldu. yaptıklarının hepsi kıskanmasının sonucuydu, zamanla alıştı bana eşimde her zaman anacığınnında benimde gönlümü hoş tuttu, çocuklarda olunca ilgisi onlara kaydı ve mutlu son:)
bizler karşımızdakini kendi eğitimimize fikirlerinize yaşımıza görw değerlendiriyoruz tek derdimiz haksızı bulmak aslında empati yapabilmeyi öğrensek en büyük iyiliği kendimizeyapmış oluruz.
Güzel menuMenümü yazıp kaçayım
Kahvaltı
1 haş yumurta
3 kaşık lor
Roka, maydanoz
2 ince dlm tb ekmek
Ara
Yeşilçay
Öğle
Salata, 6 tane minik köfte (suluköfte vardı köftesinden aldım sadece)
Ayran
Ara
Activia
Akşam
1 tabak pırasa kavurma
1 kase yoğurt
1 ince dlm tb ekmek
Ara
Yeşilçay
Yarım ayva
2 lt su
30 dk yuruyus
9 biraz geç olmamismiSabah (9:30)
2dlm ekmek
2biber
1kk peynir
1/2yumurta
Öğle(13:00)
1kepce çorba
1kase salata
4kofte
Akşam(18:00)
1tabak karnabahar yoğurtlu
Salata
Ara(21:00)
1portakal
1dlm elma
5antep fıstığı
Su:3lt
Allah şifa versinBayanlar günaydın,
Ben ayak bağlarımı kopardım günlerdir hastanelerdeyim. Bu yüzden de aktif olamadım.
bugün cok sukur daha iyiyim içtiğim çay bagirsaklarda birsey bırakmıyor o yüzden belkide halsizlik baş ağrısı var yoksa az yemiyorum demigeçmiş olsun Ayşem bugün nasılsın
canım araba sana özelmi yoksa ortaklaşa mi kullanıyorsunuzdeğmezmi ya hariks kesinlikle ağzına atacağın her yanlış besinden hayallerine bi adım uzaklaşacağını düşün ozaman dahada kolay olur diyet, benim eşimde 65düşersem araba sözü vardı 6,7sene önce nasip olmadı ozamanlar 65 kilo ama bu sefer 65 görmeden aldı sagolsun
ara ara diyorum arabama kavuşunca mutluluk tan eridim iyki almışız:)
canım Geçmiş olsun Allah kolaylık versinGünaydın kızlar dün sanırım yeşil salatanın gözünü çıkardım yada dün erken kalkmak bana yaramadı bir ihtimalde ananas detoksu beni çarptı dün akşamdan sonra bel bolgemde hafif bir ağrı vardı gün boyu geçmek bilmeyen bir hafif baş agrisi vardi geçti geçecek derken ilaçta almamistim akşam saat 9 u zor ettim cadınin uyumasını bekledim uyur uyumaz bende yattım keşke ilaç alıp yatsaymiaim ama karnım açtı ve bazal metoyu yağ yakımı için kullanmak istedim 12 buçukta kizim uyandı sonra gece 3 20 de ben baş ağrısına uyandım karnım ve sırtım geçmiş ama başım fenaydi en son hamileligimin son haftasında tansiyonum yükseldiğinde böyle olmuştum hemen kalktım az bişey yedim ilaç aldım ve hemen dondurucudan buz aldım enseme koydum çok şükür yarım saat sonra azaldı tam uykuya daldım gibi derken 4 buçuk kız uyandı mama verdim uyudu bu seferde 6 buçukta kalktı,8 buçukta anca uyudu geri uyumayacaktim ama bugün annemler geliyor dün kü gibi olurum diye cesaret edemedim ve 10 dk oluyor kalkali merakla tartiyi bekliyorum
ins ablacim hafiften başım ağrıyor ins artmaz sonra korkup yememi arttırıyorum açlık yapıyor düşüncesiyleGünaydınnnnnnn 1.olacak olan takımın kızları
Şimdi nasılsın
Geçmiş olsun
nazar da belki olabilir canımMenüler güzel kızlar afiyet olsun
Sağol hayatim
Sagol canim
İlaç aldım canm ama biraz geç aldim
Dün nedense öyleydi canım hiç halim mecalim yoktu zaten aksamadan fena oldum sanırım onunla ilgili
Ok super
Bulgur hafta 4 YK tuket canım oda tartiya yakınkeb tercih etme
Süper bence yaparsın ilk zamanlar çok güzel gidiyor kilolar
Geçmiş olsun tatlım
Güzel canım portakal migreni tetikler haberin olsun
Abla sen benden daha iyi yapmışsın kaç gram gitti acaba merak ettim senide ben baş ağrısı olunca biraz farklı yaptım
Günaydın
Sağol canisi
Günaydın
Günaydın
Süpersin canım günaydın
fazlası yapıyormuş canım ben dün 1 demeti 3 öğüne boldum gerçi benim sabah uyandığımda vardı ama belki tetikledi diye düşünüyorum tansiyon dusururmus benim hep düşüktür 10-6 dolanırim ama dün 13-8 falandi
Geçmiş olsun canım
nazarami geldik ne takimcak geçmiş olsun
günaydın abla dün özellikle salatayı ekledim aslında idrar söktürsun kabızlığı mı alsın diye faydada etti başım geçmeyincede tavuk ekledim dediğin gibi aç kalmaya alışkınım ama dün ne oldu anlamadım gece pek iyi uyumadım ve sabah erken kalktım maydanoz fazlasında baş ağrısı yaparmış ben dün 1 'er demet hepsinden yedim ve bayıldım bu yeşil salataya bugünde devam edicem eğer. Tartı güzel bir sonuç gösterirse yeşilliği azalticam sen ne kadar eksisin
emeklerin karşılığını almışsın yola devam maşallahEki Görüntüle 1928420
Dünden bugüne giden 1,1 kg cumaya gore -600 çok şükür Allahıma
Mefkurem Zuhal Abla com teşekkür ederim
Günaydınnnnnnn 1.olacak olan takımın kızları
Şimdi nasılsın
Geçmiş olsun
Çok sevindim bitanemEki Görüntüle 1928420
Kaldık 3 kişi o zaman cnmyok ablam ben bitter yemem
pilavda yemedim sadece çiğ köfte
Bana az gelmedi cnmDünki menüm
Sabah 9.30
2 haşlanmış yumurta biraz peynir yeşillik 5 badem 3 ceviz 3 Antep fıstığı 3 kuru üzüm 1 kuru erik
Ara (planda yoktu çok aciktim)
1 kase süt içinde 1 tk yulaf ve chia
Akşam 16 17
Haşlanmış taze fasulye baharatlı yogurt
2 tavuk pirzola(rahatsızdım diye yedim) yeşil çay
3lt su sabah 30 dk koşu bandı
Güzel görünüyor afiyet olsun
demi abla az değil aslında iki öğün yapmaya çalışmıştımÇok sevindim bitanem
Demekki ödemin çokmuş senin
Benim okadar gitmedi
Dün tartılmadım ama Belki 300 400 bugünkü sonuca göre
Kaldık 3 kişi o zaman cnm
Hadi azdaha sabır 1 haftamız kaldı
Ayy kendime inanamıyorum aslında başlarken hiç yapabilirim diye gelmiyordu
3 haftadır hiç tatlı hamurişi diğer cısslardan yemedim
Artık tatlı krizi falanda pek gelmiyor
Bana az gelmedi cnm
Kahvaltıyı erken yaptığın zaman öğlen daha doyurucu bişeyler yiyebilirsin
Ben herkesin kilosunu yazmadım cnmGüzel görünüyor afiyet olsun
demi abla az değil aslında iki öğün yapmaya çalışmıştım
Bu ay sonu bakalım herkese toplam kaç kilo vermiş bunun hesabinida yapalim mi
Iyi olmana sevindim cnmİyiyim çok teşekkürler :)
Valla bende pek kalktım sayılmaz ama benimki tembelliktenslm kızlar nasılsınız ben bugün çok yoğunum yerimden hiç kalkamadım
helal kız sana kırdın ya şu metonun inadını:)Eki Görüntüle 1928420
Ayşem araba bana özel ben kullanıyorum benim üzerimeAfiyet olsun guzel menüler
Aynen canim bende dün oyleydim sağlık herşeyin başı yediklerimiz azmi geliyor şekerimizmi düşüyor bilmiyorum ama bugün ekmek yedim iyi geldi
canım süper
canım köfte çok olmuş
evelallah basarirsinizda
Güzel menu
9 biraz geç olmamismi
Allah şifa versin
bugün cok sukur daha iyiyim içtiğim çay bagirsaklarda birsey bırakmıyor o yüzden belkide halsizlik baş ağrısı var yoksa az yemiyorum demi
canım araba sana özelmi yoksa ortaklaşa mi kullanıyorsunuz
canım Geçmiş olsun Allah kolaylık versin
ins ablacim hafiften başım ağrıyor ins artmaz sonra korkup yememi arttırıyorum açlık yapıyor düşüncesiyle
nazar da belki olabilir canım
emeklerin karşılığını almışsın yola devam maşallah
güzel bscımDünki menüm
Sabah 9.30
2 haşlanmış yumurta biraz peynir yeşillik 5 badem 3 ceviz 3 Antep fıstığı 3 kuru üzüm 1 kuru erik
Ara (planda yoktu çok aciktim)
1 kase süt içinde 1 tk yulaf ve chia
Akşam 16 17
Haşlanmış taze fasulye baharatlı yogurt
2 tavuk pirzola(rahatsızdım diye yedim) yeşil çay
3lt su sabah 30 dk koşu bandı
bende yapamam dedim ama şuan en son taşınırken tatlı yedim galiba 1ay oluyor yaniÇok sevindim bitanem
Demekki ödemin çokmuş senin
Benim okadar gitmedi
Dün tartılmadım ama Belki 300 400 bugünkü sonuca göre
Kaldık 3 kişi o zaman cnm
Hadi azdaha sabır 1 haftamız kaldı
Ayy kendime inanamıyorum aslında başlarken hiç yapabilirim diye gelmiyordu
3 haftadır hiç tatlı hamurişi diğer cısslardan yemedim
Artık tatlı krizi falanda pek gelmiyor
Bana az gelmedi cnm
Kahvaltıyı erken yaptığın zaman öğlen daha doyurucu bişeyler yiyebilirsin
ablam ben proya devam şimdi kıymalı yumurta akşamda tavuk göğsü haşlıycamHuuuu azimli fıstklarım
Perşembe fatihleri ne yapıyonuz
Ben yarın herkesi çok merak ediyom
Bu arada sularınızı gündüz için akşam geç vakte bırakmayın
Erken yatanlar daha Erken geç yatanlar 22.00 gibi sıvı alımı biterse iyi olur
bende dışarı çıktım çok soğuk fazla dolanmadan girdim eveslm kızlar nasılsınız ben bugün çok yoğunum yerimden hiç kalkamadım
Ben öyle yapacaktım ablam zatiKızlar unutmadan
Özellikle listedekiler
Kilo bildirmlerini resimli yapsak nasıl olur
Yarış olduğu için bence daha adilane olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?