- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.121
Baya az olmuş22.Aralık.Perşembe
Kalkınca
Çörekotuyağı
Sirkeli su
11.00
Ananas
Mozerralla
16.30
Ananas
Sonra 1 bar yoğurt suyu içebilirim
Su 2.5 lt olur
Bol Bol bitki çayı
Bizimkiler de çayla kek keyfi yapıyorlar bende su ve yesilcay şu sıralar humaya yemek yediremiyorum bende kek ekmek gibi şeyler yapıp eline veriyorumEvimin erleri isyanlar da halil Sezai nin isyan şarkısını söylüyorlar hep bir ağızdan 1 haftadır evde cıs yapılmadı sayılır çayın yanına birseyler istediler olmaz dedim toplanıp markete gittiler cips çikolata kek bisküvi jelibon toplayıp gelmisler sanki savaşa gidiyorlar
afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı 8:45
3 kaşık lor
Roka, maydanoz
1 dlm ekmek tb
Ara 11:00
Yeşilçay
Öğle 12:00
Salata
2 kaşık çorba
Kabak dolmanın içini çıkardım
1 kase yoğurt
Ara 16:00
Activia
Akşam 17:45
4 köfte yağsız tavada
Salata
1 kase yoğurt
Ara 19:30
Şekersiz çay
2 lit su
yok bugün zaten yemiycem canımCnm tartı öncesi yeme bence
Yarın baksan tadına kahvaltıda bile olabilir 1 dlm
Hani kız seninkiler yılbaşına kadar tatlı falan yemiceklerdiEvimin erleri isyanlar da halil Sezai nin isyan şarkısını söylüyorlar hep bir ağızdan 1 haftadır evde cıs yapılmadı sayılır çayın yanına birseyler istediler olmaz dedim toplanıp markete gittiler cips çikolata kek bisküvi jelibon toplayıp gelmisler sanki savaşa gidiyorlar
Öyle oldu cnm daha şimdiden çok açımAfiyet olsun
Az olmuş sanki.
Güzelim biliyon ayçayı 2 tane diyet bisküvi yedi diye çıkardıkŞimcik bir şey sorucam ben bugün kek yaptım ve deli gibi tadını merak ediyorum içinde 1 bardak tambugday unu ,½ bardak zeytinyağı ,kuru meyve ve ½ bardak yoğurt, ½ bardak buğday ruseymi var yılbaşı citirlar dan çıkmış olurmuyum
güzel olmuş cnmMenüm
Kahvaltı 8:45
3 kaşık lor
Roka, maydanoz
1 dlm ekmek tb
Ara 11:00
Yeşilçay
Öğle 12:00
Salata
2 kaşık çorba
Kabak dolmanın içini çıkardım
1 kase yoğurt
Ara 16:00
Activia
Akşam 17:45
4 köfte yağsız tavada
Salata
1 kase yoğurt
Ara 19:30
Şekersiz çay
2 lit su
Daha ne olsun güzellikbugün Kü proyuda kazasız belasız atlattım ama baydı yarında olsa yapamazdım. ayrıca son menumu yazıyorum finale yakışan bir menu sunarım diyetdaşlarıma
8:00 2 t.k sirkeli su
1ç.k çörek otu yağı
8:30 bir fincan kahve
9:30 bir yumurta 1yumurtanın beyazı biraz peynirli omlet
1:00 bir bardak süt
4gibi 100gr kıymalı yumurta
7:00 125gr haşlanmış tavuk göğsü, 1kase yoğurt bol baharatlı
3lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay spor yok dinlenme günüm
hepsi çok güzel cnmMefkurem
Ablacım Gruba dahil olma tarihim
07 aralık
Başlangıç kilom 62
Menüm
Sabah 08.30
2 ceviz
1 kk peynir
1 fincan Yeşilçay
2 zeytin
Öğle 12.30
1 kase ıspanak çorbası
1 dilim tb ekmek
1 mandalina
Akşam 17.45
4 yk yoğurtlu kabak yemeği
Bol salata
Spor:1 saat yürüyüş
Su:2 lt
Afiyet olsun canım mezubuyetin hayırlı olsun inşallahbugün Kü proyuda kazasız belasız atlattım ama baydı yarında olsa yapamazdım. ayrıca son menumu yazıyorum finale yakışan bir menu sunarım diyetdaşlarıma
1ç.k çörek otu yağı
o zaman bir dahaki sefere ablam şeker yok diye belki kaçamak sayılmaz derindiHani kız seninkiler yılbaşına kadar tatlı falan yemiceklerdi
Öyle oldu cnm daha şimdiden çok açım
Ananasda azdı zaten bugün tekrar çıkıp alamadım
Ama mecbur dayanıcam
Güzelim biliyon ayçayı 2 tane diyet bisküvi yedi diye çıkardık
O yüzden çıkarsın
güzel olmuş cnm
56 ablahepsi çok güzel cnm
Hedef kilon kaçtı
geçmiş olsun canım.Bayanlar günaydın,
Ben ayak bağlarımı kopardım günlerdir hastanelerdeyim. Bu yüzden de aktif olamadım.
gruba hoşgeldinMefkurem tanistigima memnun oldum
kaplamasın ablam ben burdayım gene arkadaşlarımı tek tek mezun etmeden gitmiycim hepiniz bu başarımda emeğiniz var misalDaha ne olsun güzellik
Içime hüzün kapladı
beni de mezun et bak dilekkaplamasın ablam ben burdayım gene arkadaşlarımı tek tek mezun etmeden gitmiycim hepiniz bu başarımda emeğiniz var misalbuseb yeni geldiğimde ikisi bir arada mı kelogs mu gördükçe uyarırdı bende laf söyletmeyim menüme diye bıraktım:) iyikide söylemiş, girerken takıma her sözü eleştiriyi ciddiye alıcam dedim ve bunun bana eksilen kilo olarak döneceğini biliyordum. helede bana güvenmeniz yapabilecrğime inanıp bana destek Olmanız okadar çok önemliydi ki benim için, akşam munelwrime aferin almak çikolata pasta yemekten daha büyük zevk verdi bana inan sultanım 9.takım sayesinde nasıl 3ay geçti nasıl 13kilo verdim anlamadım zerre bıkkınlık gelmedi bi kere bile yapamayıp bırakacağımı düşünmedim yarının hayal ettim hayalime kavuşma için çaba sarf ettim destek gördüm ve mutlu son işte bu yüzden vefa borcum var takıma bunuda desteğimlr bir nebzede olsa ödeme yi düşünüyorum burdan ayrılmayarak
Çok sevindim bitanem
Demekki ödemin çokmuş senin
Benim okadar gitmedi
Dün tartılmadım ama Belki 300 400 bugünkü sonuca göre
Kaldık 3 kişi o zaman cnm
Hadi azdaha sabır 1 haftamız kaldı
Ayy kendime inanamıyorum aslında başlarken hiç yapabilirim diye gelmiyordu
3 haftadır hiç tatlı hamurişi diğer cısslardan yemedim
Artık tatlı krizi falanda pek gelmiyor
Bana az gelmedi cnm
Kahvaltıyı erken yaptığın zaman öğlen daha doyurucu bişeyler yiyebilirsin
Testi yaptm cildim hemen eski haline döndü su alımım iiyi demek ki. bu arada su içme alışkanlığımı burada kazandmVücudumuz susuz kalırsa ileri seviye değişiklikler ise şu şekildedir.
Vücudun susuz kaldığını nasıl anlarız?
- Ciddi susuzluk ve ağız kuruluğu
- Daha hızlı gerçekleşen kalp atışı
- Bilinç kaybı
- Daha hızlı nefes alış verişi
- Bakışlardaki anlamsızlık
- Düşük tansiyon
- Hassas ve kuru cilt
- Güçlü baş dönmesi
- Çok koyu idrar
- Yoğun baskı ya da sıcaklara rağmen terlememe
Elinizin üst kısmında,cildinizi parmaklarınızla çekin.Cilt elastikiyetinden vücudunuzun susuz kalıp kalmadığını rahatlıkla test edebilirsiniz.Parmaklarınızla çektiğiniz cildiniz bıraktığınızda eski halini alıyorsa, bu durum vücudunuzun ihtiyacı olan suyu aldığını gösterir.Şayet cildiniz bıraktığınızda pürüzlü şekilde duruyorsa bu da susu kaldığınızı işaret eder.
Kiloya Göre Su İhtiyacı Nasıl Hesaplanır?
Vücut hacmi arttıkça suya olan ihtiyacımızda o derece artış gösterir. Örneğin 60 kiloluk bir insan günde 2 litre kadar, 100 kiloluk birisi ise 3,5 ile 4 litre arasında su tüketmesi gerekir. Suyun fazla tüketilmesi böbreklerimizi yormak dışında başka bir işe yaramıyor. Günde kaç litre su içilmeli hesaplama şekli kilonuz ile doğru orantılıdır. Çok kolay bir hesaplama yöntemini deneyebilirsiniz. Mevcut olan kilonuz ile 32 gramı çarparak günde kaç kitre su ihtiyacınız olduğunu bulabilirsiniz.
Zayıflamak İçin Su Tüketiminin Önemi
Diyet programlarında fark etmişsinizdir su tüketimine oldukça büyük önem veriliyor. Bunun en önemli nedeni vücuttaki yağları yakmada suyun önemi çok büyük olması… Kilonuza göre su miktarınızı hesapladığınızda çıkmış olan litreyi gün içerisinde tüketmeniz gerekir. Bu sayede vücut ihtiyacı olan suyu karşıladığından metabolizmanızı daha hızlı çalıştıracaktır. Peki, zayıflamak için günde kaç litre su içilmeli sorusunun yanıtı ne olabilir? Öncelikle şunu hatırlatalım. Fazla su tüketimi böbrekleriniz açısından zararlıdır. Bu nedenle zayıflamak için yapacağınız doğru su tüketimi kilonuz ve boyunuzun arasında her 5 kiloda 1 bardak arttırmak olacaktır. Bu şekilde hem boyunuz ile kilonuz arasındaki doğru orantıyı karşılamış olacaksınız hem de fazla su tüketimi yapmamış olacaksınız. Örnek verilmek gerekirse; 66 kiloda bulmuş olduğumuz 2,11 litre su tüketiminin yanında boyunuz 1,71, kilonuzda 66 ise tüketeceğiniz 2,11 litre suya 1 bardak daha ilave etmeniz gerekecek. Sağlığınız için su tüketiminizi ihmal etmeyin.
Evimin erleri isyanlar da halil Sezai nin isyan şarkısını söylüyorlar hep bir ağızdan 1 haftadır evde cıs yapılmadı sayılır çayın yanına birseyler istediler olmaz dedim toplanıp markete gittiler cips çikolata kek bisküvi jelibon toplayıp gelmisler sanki savaşa gidiyorlar
etmemi ya geç olur ama güç olmaz senin mezuniyet:)beni de mezun et bak dilek
Finale yakışmış canım ama gel vazgeç mezun olmaktan her mezun olan bi süre sonra gidiyo üüü hilalde uğramıyoo hıhbugün Kü proyuda kazasız belasız atlattım ama baydı yarında olsa yapamazdım. ayrıca son menumu yazıyorum finale yakışan bir menu sunarım diyetdaşlarıma
1ç.k çörek otu yağı
Adaletli mefkuşum benim seviyom seniHani kız seninkiler yılbaşına kadar tatlı falan yemiceklerdi
Öyle oldu cnm daha şimdiden çok açım
Ananasda azdı zaten bugün tekrar çıkıp alamadım
Ama mecbur dayanıcam
Güzelim biliyon ayçayı 2 tane diyet bisküvi yedi diye çıkardık
O yüzden çıkarsın
güzel olmuş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?