- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.141
ablam pek az olmuş inşallah bu fedakarlığının karşılığını verir tartı22.Aralık.Perşembe
Kalkınca
Çörekotuyağı
Sirkeli su
11.00
Ananas
Mozerralla
16.30
Ananas
Sonra 1 bar yoğurt suyu içebilirim
Su 2.5 lt olur
Bol Bol bitki çayı
tabikide süperMenüm
Kahvaltı 8:45
3 kaşık lor
Roka, maydanoz
1 dlm ekmek tb
Ara 11:00
Yeşilçay
Öğle 12:00
Salata
2 kaşık çorba
Kabak dolmanın içini çıkardım
1 kase yoğurt
Ara 16:00
Activia
Akşam 17:45
4 köfte yağsız tavada
Salata
1 kase yoğurt
Ara 19:30
Şekersiz çay
2 lit su
teşekkür ederim canım darısı başınaAfiyet olsun canım mezubuyetin hayırlı olsun inşallah
o zaman bir dahaki sefere ablam şeker yok diye belki kaçamak sayılmaz derindi
Afiyet olsun canımMefkurem
Ablacım Gruba dahil olma tarihim
07 aralık
Başlangıç kilom 62
Menüm
Sabah 08.30
2 ceviz
1 kk peynir
1 fincan Yeşilçay
2 zeytin
Öğle 12.30
1 kase ıspanak çorbası
1 dilim tb ekmek
1 mandalina
Akşam 17.45
4 yk yoğurtlu kabak yemeği
Bol salata
Spor:1 saat yürüyüş
Su:2 lt
56 abla
fulya ilk bol bol olmayan bi menünü gördüm:) afiyet olsun çok çok iyi sporda güzelsabah 09.00
1 dilim keçi peyniri
5 zeytin
1 yumurta
domates
öğlen 12.30
1 kase tavuklu çorba
1 elma
ara 15.30
2/3 elma
10 fındık
akşam 19.15
kıymalı soğanlı yumurta
salata
yarım muz, 1 hurma
2,25 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
Vavvv iradene şapka çıkarıyorumMenüm
07.30
1 elma
09.00
1 elma
14.00
1 kk peynir
1 d ekmek
17.30
1 elma
Su 1.5
Spor yok reglm arkadaşlar
Canm senin mezuniyetine yakışır bi ekside olmayı çok isterdim ama çok bi beklentim yok regl şişkinliğim yüzündn kusura bakma olur muVavvv iradene şapka çıkarıyorum
amin canım hepimizin başına İnşallahablam pek az olmuş inşallah bu fedakarlığının karşılığını verir tartı
tabikide süper
teşekkür ederim canım darısı başına
Afiyet olsun canım
fulya ilk bol bol olmayan bi menünü gördüm:) afiyet olsun çok çok iyi sporda güzel
Güzel olmuş Can'ım afiyetler olsun yarın güzel sonuçlar alıcaZ inşallah :))Menüm
Saat 8
1 tk çörekotuyağı
1 yk sirkeli sıcak su
Saat 11
1 yumurta
1 kaşık mantar sote
4 kaşık tulum peyniri
Saat 14
1 küçük köfte (ekmeksiz yaptim)
1 bardak ayran
Saat 17:15
5 kaşık haşlanmış tavuk göğüs eti acılı ve Kekikli
1 büyük kase yoğurt
Su 1.5 litre 2 ye tamamlıycam
2 yeşil çay
Spor yok
malesef ben 2 çatal pastayla çıktım ki tadını bile hatırlamıyorum o kadar azdi yaniŞimcik bir şey sorucam ben bugün kek yaptım ve deli gibi tadını merak ediyorum içinde 1 bardak tambugday unu ,½ bardak zeytinyağı ,kuru meyve ve ½ bardak yoğurt, ½ bardak buğday ruseymi var yılbaşı citirlar dan çıkmış olurmuyum
Afiyet olsun çok güzel menun.Menüm
Kahvaltı 8:45
3 kaşık lor
Roka, maydanoz
1 dlm ekmek tb
Ara 11:00
Yeşilçay
Öğle 12:00
Salata
2 kaşık çorba
Kabak dolmanın içini çıkardım
1 kase yoğurt
Ara 16:00
Activia
Akşam 17:45
4 köfte yağsız tavada
Salata
1 kase yoğurt
Ara 19:30
Şekersiz çay
2 lit su
çocuklarda oluyor zaman zaman yapman iyi olmuş aç kalmasın en azından. benim ufakta her hafta başka bir huy peydahliyor bazen bütün hafta kek yemek istiyor, mesela bu hafta sürekli ne yemek varsa yedi.Baya az olmuş
Bizimkiler de çayla kek keyfi yapıyorlar bende su ve yesilcay şu sıralar humaya yemek yediremiyorum bende kek ekmek gibi şeyler yapıp eline veriyorum
afiyet olsun canım
maşallah çok guzel olmus yine dünkü menüyle aynı :)bugün Kü proyuda kazasız belasız atlattım ama baydı yarında olsa yapamazdım. ayrıca son menumu yazıyorum finale yakışan bir menu sunarım diyetdaşlarıma
8:00 2 t.k sirkeli su
1ç.k çörek otu yağı
8:30 bir fincan kahve
9:30 bir yumurta 1yumurtanın beyazı biraz peynirli omlet
1:00 bir bardak süt
4gibi 100gr kıymalı yumurta
7:00 125gr haşlanmış tavuk göğsü, 1kase yoğurt bol baharatlı
3lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay spor yok dinlenme günüm
Ay inşallah emeğinin açlıginın mükafatıni alırsın mefkusum.Hani kız seninkiler yılbaşına kadar tatlı falan yemiceklerdi
Öyle oldu cnm daha şimdiden çok açım
Ananasda azdı zaten bugün tekrar çıkıp alamadım
Ama mecbur dayanıcam
Güzelim biliyon ayçayı 2 tane diyet bisküvi yedi diye çıkardık
O yüzden çıkarsın
güzel olmuş cnm
Afiyet olsun canım miss missMefkurem
Ablacım Gruba dahil olma tarihim
07 aralık
Başlangıç kilom 62
Menüm
Sabah 08.30
2 ceviz
1 kk peynir
1 fincan Yeşilçay
2 zeytin
Öğle 12.30
1 kase ıspanak çorbası
1 dilim tb ekmek
1 mandalina
Akşam 17.45
4 yk yoğurtlu kabak yemeği
Bol salata
Spor:1 saat yürüyüş
Su:2 lt
Afiyet olsun canımcım. Aksam muz olmasaydı keşke yarın tartı var. Hurma domates hurma mi Medine hurması mi?sabah 09.00
1 dilim keçi peyniri
5 zeytin
1 yumurta
domates
öğlen 12.30
1 kase tavuklu çorba
1 elma
ara 15.30
2/3 elma
10 fındık
akşam 19.15
kıymalı soğanlı yumurta
salata
yarım muz, 1 hurma
2,25 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
canım sin vefalı arkadaşsin vesselâm. Desteğine yönlendirmene fircalarina ihtiyacım olucak beni de mezun etmeyi unutma.kaplamasın ablam ben burdayım gene arkadaşlarımı tek tek mezun etmeden gitmiycim hepiniz bu başarımda emeğiniz var misal @buseb yeni geldiğimde ikisi bir arada mı kelogs mu gördükçe uyarırdı bende laf söyletmeyim menüme diye bıraktım:) iyikide söylemiş, girerken takıma her sözü eleştiriyi ciddiye alıcam dedim ve bunun bana eksilen kilo olarak döneceğini biliyordum. helede bana güvenmeniz yapabilecrğime inanıp bana destek Olmanız okadar çok önemliydi ki benim için, akşam munelwrime aferin almak çikolata pasta yemekten daha büyük zevk verdi bana inan sultanım 9.takım sayesinde nasıl 3ay geçti nasıl 13kilo verdim anlamadım zerre bıkkınlık gelmedi bi kere bile yapamayıp bırakacağımı düşünmedim yarının hayal ettim hayalime kavuşma için çaba sarf ettim destek gördüm ve mutlu sonişte bu yüzden vefa borcum var takıma bunuda desteğimlr bir nebzede olsa ödeme yi düşünüyorum burdan ayrılmayarak
Yok hayatım o olayı önceki gün mefkusum sayesinde kafada bitirdim marketi önüme dizseler gözümde yok inan ki.Abur cubur daha çekici canın çekmiyo mu canm
az olmuş inşallah yarin tartida mükafatıni alırsın ponimMenüm
07.30
1 elma
09.00
1 elma
14.00
1 kk peynir
1 d ekmek
17.30
1 elma
Su 1.5
di mi amaetmemi ya geç olur ama güç olmaz senin mezuniyet:)
bazen oluyor. çok gibi gelmedi bana.Dün bu saatlerde karnım açtı bugün hala açlık hissetmiyorum çok mu geldiki yediklerim
menülerim çok doluydu de mifulya ilk bol bol olmayan bi menünü gördüm:) afiyet olsun çok çok iyi sporda güzel
bak ya senin diyeti baltalayacaklar:) benim oğlumda hafif de olsa ritim bozukluğu çıktı 4,5ay önce doktor ilaç vermedi abur cubur dan ve radyasyondan uzak duracak dedi ben zaten mümkün mertebe yedirmemeye çalışıyordum çünkü çocukluktan gelme alışkanlıklar bende kilo problemi oluşmasına sebeb oldu, tek evin tek kızıudım annemlerin de maddi imkanlarının düzeldiği zamanlardı, annem yokluğu abinler gördü der her zaman. Anacığım da beni parasız hiç bırakmazdı dayımda çok verirdi onun niyeti oğluna almaktı çıkarından yani:) ve ben soluğu bakkalda alırdım poşet poşet alurdım dur diyen yoktu çünkü ve kesinlikle benim bağımlılığım oluştu hala çocukken yediğim ürünleri çok severim sözün kısası ben aynı kötülüğü çocuklarıma yapmak istemiyorum eve minimum sokmaya çalışıyorum kendim yapıyorum kekdi hamburger pastayı en azından ev yapımı diyorum. marketten uzak olmamızda iyi oldu kendileri gidip alamıyolar eşim iki üç günde bir çikolata getiriyor koruyabildiğim kadar koruma ya çalışıyorum işteEvimin erleri isyanlar da halil Sezai nin isyan şarkısını söylüyorlar hep bir ağızdan 1 haftadır evde cıs yapılmadı sayılır çayın yanına birseyler istediler olmaz dedim toplanıp markete gittiler cips çikolata kek bisküvi jelibon toplayıp gelmisler sanki savaşa gidiyorlar
İnşallah Elif imGüzel olmuş Can'ım afiyetler olsun yarın güzel sonuçlar alıcaZ inşallah :))
evet haklısın ama reglim ya canım tatlı birşey istedi. hadi azcık ondan yiyeyim dedim. hurma medine hurması canım.Afiyet olsun canımcım. Aksam muz olmasaydı keşke yarın tartı var. Hurma domates hurma mi Medine hurması mi?
Çok haklısın canım benimde büyük oğlanda şeker riski var dikkat ediyorum ama Babamız bogazini durduramiyor yılbaşına kadar sıkı yönetim vardı evde kek tir pasta dir tatlıdır yenmiycekti bu aksam benim adam istedi olmaz dedim gittiler markete elleri dolu geldiler. bizde normalde almayız aslında süt dilimini bile evde yapıyorum ama şeytan durttu benimkini bide anneler kadar dusunceli değil babalar ben olsam almazdımda yemezdim de.bak ya senin diyeti baltalayacaklar:) benim oğlumda hafif de olsa ritim bozukluğu çıktı 4,5ay önce doktor ilaç vermedi abur cubur dan ve radyasyondan uzak duracak dedi ben zaten mümkün mertebe yedirmemeye çalışıyordum çünkü çocukluktan gelme alışkanlıklar bende kilo problemi oluşmasına sebeb oldu, tek evin tek kızıudım annemlerin de maddi imkanlarının düzeldiği zamanlardı, annem yokluğu abinler gördü der her zaman. Anacığım da beni parasız hiç bırakmazdı dayımda çok verirdi onun niyeti oğluna almaktı çıkarından yani:) ve ben soluğu bakkalda alırdım poşet poşet alurdım dur diyen yoktu çünkü ve kesinlikle benim bağımlılığım oluştu hala çocukken yediğim ürünleri çok severim sözün kısası ben aynı kötülüğü çocuklarıma yapmak istemiyorum eve minimum sokmaya çalışıyorum kendim yapıyorum kekdi hamburger pastayı en azından ev yapımı diyorum. marketten uzak olmamızda iyi oldu kendileri gidip alamıyolar eşim iki üç günde bir çikolata getiriyor koruyabildiğim kadar koruma ya çalışıyorum işte
Afiyet olsun bebeğim :)evet haklısın ama reglim ya canım tatlı birşey istedi. hadi azcık ondan yiyeyim dedim. hurma medine hurması canım.
kesinlikle babalar kıyamıyor alıyorlar iyi bişey yaptıklarını zannederek, benim eşimde babasız büyümesin etkisinden olsa gerek hiç hayır diyemiyor evde bilgisayar var tablet var yazın karnesi çok iyi diye oğlanın oyun konsolu aldı ozaman kızdım doğru yapmıyorsun diye yazın pc kalkıyordu oyunun başına geçiyordu dışarıya zor çıkarıyorum dum çocuğu ama şimdi hepsine kısıtlama getirdim iyi oldu şimdi de kursa yazdırdık sırf hareketli olsun ilgi alanı doğru şeylere spora kaysın diye, saz kursu istiyordu ona yazdırmadık saatleri uymadıÇok haklısın canım benimde büyük oğlanda şeker riski var dikkat ediyorum ama Babamız bogazini durduramiyor yılbaşına kadar sıkı yönetim vardı evde kek tir pasta dir tatlıdır yenmiycekti bu aksam benim adam istedi olmaz dedim gittiler markete elleri dolu geldiler. bizde normalde almayız aslında süt dilimini bile evde yapıyorum ama şeytan durttu benimkini bide anneler kadar dusunceli değil babalar ben olsam almazdımda yemezdim de.
Bende Bilmiyorum ablacim listelere bakar yazarimBen herkesin kilosunu yazmadım cnm
Ay başında kilosunu bilenler yazsın
Olmadı listelerden bakarız
Önümüzdeki hafta çooook çalışmalıyız çook
Çok iyi fikirKızlar unutmadan
Özellikle listedekiler
Kilo bildirmlerini resimli yapsak nasıl olur
Yarış olduğu için bence daha adilane olur
bizimkide benim üzerime ortaklaşa kullanıyoruz iş yeri eve yakın değil o yüzden bazen sıkıntı oluyorhelal kız sana kırdın ya şu metonun inadını:)
Ayşem araba bana özel ben kullanıyorum benim üzerime
güzel bscım
bende yapamam dedim ama şuan en son taşınırken tatlı yedim galiba 1ay oluyor yani
ablam ben proya devam şimdi kıymalı yumurta akşamda tavuk göğsü haşlıycam
bende dışarı çıktım çok soğuk fazla dolanmadan girdim eve
Ben öyle yapacaktım ablam zati
abla çok az olmuş ins neticesi bol olur22.Aralık.Perşembe
Kalkınca
Çörekotuyağı
Sirkeli su
11.00
Ananas
Mozerralla
16.30
Ananas
Sonra 1 bar yoğurt suyu içebilirim
Su 2.5 lt olur
Bol Bol bitki çayı
benimki de aynı ne isteseler yapıyordu kıza bağıra anlata anlata yola getirdim şimdi önce annene sorun diyor. Bizde de aynı sorun vardı pc oyun tablet ama artik kısıtlı kullanıyorlar haftanin 1 günü 2 saat onun dışında kullanılmıyor. Geçen okudum bi yerde günlük 1 saat tv izlemek insan hayatını 22 dk kisaltiyormus düşün artık tv yi tableti pc yi çocukların beyinleri bom boş şeylerle doluyor çok kötü.kesinlikle babalar kıyamıyor alıyorlar iyi bişey yaptıklarını zannederek, benim eşimde babasız büyümesin etkisinden olsa gerek hiç hayır diyemiyor evde bilgisayar var tablet var yazın karnesi çok iyi diye oğlanın oyun konsolu aldı ozaman kızdım doğru yapmıyorsun diye yazın pc kalkıyordu oyunun başına geçiyordu dışarıya zor çıkarıyorum dum çocuğu ama şimdi hepsine kısıtlama getirdim iyi oldu şimdi de kursa yazdırdık sırf hareketli olsun ilgi alanı doğru şeylere spora kaysın diye, saz kursu istiyordu ona yazdırmadık saatleri uymadı
Afiyet olsun canım.Menum
Sabah 9.30
2 haşlanmış yumurta 1 d. T.bugday ekmeği
Yeşillik domates peynir 4 zeytin 4 ceviz 10 kuru üzüm
Ara 1 kase süt 1 yemek kaşığı yulaf 1 tk chia
Akşam 17
Yogurtlu haşlanmış brokoli salatası yeşil çay
2.lt su 1 saat koşu bandı
Afiyet olsun Can'ım.Yarın güzel sonuçlar alırız inş.Menum
Sabah 9.30
Akşam 17
nerede uykuKizlar uyudunuz mu? Leptin çalışsın diyorsunuz dimi :) çalışsın çalışsın iyi geceler.
Bence son zamanlardaki en iyi menün cnm bugünü hafif tutmuşunsabah 09.00
1 dilim keçi peyniri
5 zeytin
1 yumurta
domates
öğlen 12.30
1 kase tavuklu çorba
1 elma
ara 15.30
2/3 elma
10 fındık
akşam 19.15
kıymalı soğanlı yumurta
salata
yarım muz, 1 hurma
2,25 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
Bitanem seni önceden az çok tanıdığım için zaten azimli biri olduğunu biliyodumkaplamasın ablam ben burdayım gene arkadaşlarımı tek tek mezun etmeden gitmiycim hepiniz bu başarımda emeğiniz var misal @buseb yeni geldiğimde ikisi bir arada mı kelogs mu gördükçe uyarırdı bende laf söyletmeyim menüme diye bıraktım:) iyikide söylemiş, girerken takıma her sözü eleştiriyi ciddiye alıcam dedim ve bunun bana eksilen kilo olarak döneceğini biliyordum. helede bana güvenmeniz yapabilecrğime inanıp bana destek Olmanız okadar çok önemliydi ki benim için, akşam munelwrime aferin almak çikolata pasta yemekten daha büyük zevk verdi bana inan sultanım 9.takım sayesinde nasıl 3ay geçti nasıl 13kilo verdim anlamadım zerre bıkkınlık gelmedi bi kere bile yapamayıp bırakacağımı düşünmedim yarının hayal ettim hayalime kavuşma için çaba sarf ettim destek gördüm ve mutlu sonişte bu yüzden vefa borcum var takıma bunuda desteğimlr bir nebzede olsa ödeme yi düşünüyorum burdan ayrılmayarak
bende sizi seviyommmmAdaletli mefkuşum benim seviyom seni
Bugün kimseye az olmuş demiyomMenüm
07.30
1 elma
09.00
1 elma
14.00
1 kk peynir
1 d ekmek
17.30
1 elma
Su 1.5
Inş.cnmablam pek az olmuş inşallah bu fedakarlığının karşılığını verir tart
Kızzz pizzayı unuttun heral :))malesef ben 2 çatal pastayla çıktım ki tadını bile hatırlamıyorum o kadar azdi yani1 hafta Sabret sen olmazmı
babayla yalnızken biraz duygu sömürüsü yaparak konuşsanÇok haklısın canım benimde büyük oğlanda şeker riski var dikkat ediyorum ama Babamız bogazini durduramiyor yılbaşına kadar sıkı yönetim vardı evde kek tir pasta dir tatlıdır yenmiycekti bu aksam benim adam istedi olmaz dedim gittiler markete elleri dolu geldiler. bizde normalde almayız aslında süt dilimini bile evde yapıyorum ama şeytan durttu benimkini bide anneler kadar dusunceli değil babalar ben olsam almazdımda yemezdim de.
gayet güzel tatlımMenum
Sabah 9.30
Akşam 17
anacım ne uyuması gece daha yeni başlıyoKizlar uyudunuz mu? Leptin çalışsın diyorsunuz dimi :) çalışsın çalışsın iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?