Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

22.Aralık.Perşembe

Kalkınca
Çörekotuyağı
Sirkeli su

11.00
Ananas
Mozerralla

16.30
Ananas

Sonra 1 bar yoğurt suyu içebilirim

Su 2.5 lt olur
Bol Bol bitki çayı
ablam pek az olmuş inşallah bu fedakarlığının karşılığını verir tartı
tabikide süper
Afiyet olsun canım mezubuyetin hayırlı olsun inşallah
o zaman bir dahaki sefere ablam şeker yok diye belki kaçamak sayılmaz derindi
teşekkür ederim canım darısı başına
Afiyet olsun canım
fulya ilk bol bol olmayan bi menünü gördüm:) afiyet olsun çok çok iyi sporda güzel

Güzel olmuş Can'ım afiyetler olsun yarın güzel sonuçlar alıcaZ inşallah :))

malesef ben 2 çatal pastayla çıktım ki tadını bile hatırlamıyorum o kadar azdi yani 1 hafta Sabret sen olmazmı ki???

Afiyet olsun çok güzel menun.

Baya az olmuş

Bizimkiler de çayla kek keyfi yapıyorlar bende su ve yesilcay şu sıralar humaya yemek yediremiyorum bende kek ekmek gibi şeyler yapıp eline veriyorum
afiyet olsun canım
çocuklarda oluyor zaman zaman yapman iyi olmuş aç kalmasın en azından. benim ufakta her hafta başka bir huy peydahliyor bazen bütün hafta kek yemek istiyor, mesela bu hafta sürekli ne yemek varsa yedi.

maşallah çok guzel olmus yine dünkü menüyle aynı :)

Ay inşallah emeğinin açlıginın mükafatıni alırsın mefkusum.
Evet yılbaşına kadar birsey yok dedim söz verdiler ama tutmuyorlar sözlerini napim. Aslında eşimin yüzünden bogazini tutsa çocuklar gaza gelmiycek :)

Afiyet olsun canım miss miss

Afiyet olsun canımcım. Aksam muz olmasaydı keşke yarın tartı var. Hurma domates hurma mi Medine hurması mi?

canım sin vefalı arkadaşsin vesselâm. Desteğine yönlendirmene fircalarina ihtiyacım olucak beni de mezun etmeyi unutma.

Abur cubur daha çekici canın çekmiyo mu canm
Yok hayatım o olayı önceki gün mefkusum sayesinde kafada bitirdim marketi önüme dizseler gözümde yok inan ki.

Menüm
07.30
1 elma
09.00
1 elma
14.00
1 kk peynir
1 d ekmek
17.30
1 elma

Su 1.5
Spor yok reglm arkadaşlar
az olmuş inşallah yarin tartida mükafatıni alırsın ponim

bak ya senin diyeti baltalayacaklar:) benim oğlumda hafif de olsa ritim bozukluğu çıktı 4,5ay önce doktor ilaç vermedi abur cubur dan ve radyasyondan uzak duracak dedi ben zaten mümkün mertebe yedirmemeye çalışıyordum çünkü çocukluktan gelme alışkanlıklar bende kilo problemi oluşmasına sebeb oldu, tek evin tek kızıudım annemlerin de maddi imkanlarının düzeldiği zamanlardı, annem yokluğu abinler gördü der her zaman. Anacığım da beni parasız hiç bırakmazdı dayımda çok verirdi onun niyeti oğluna almaktı çıkarından yani:) ve ben soluğu bakkalda alırdım poşet poşet alurdım dur diyen yoktu çünkü ve kesinlikle benim bağımlılığım oluştu hala çocukken yediğim ürünleri çok severim sözün kısası ben aynı kötülüğü çocuklarıma yapmak istemiyorum eve minimum sokmaya çalışıyorum kendim yapıyorum kekdi hamburger pastayı en azından ev yapımı diyorum. marketten uzak olmamızda iyi oldu kendileri gidip alamıyolar eşim iki üç günde bir çikolata getiriyor koruyabildiğim kadar koruma ya çalışıyorum işte

Çok haklısın canım benimde büyük oğlanda şeker riski var dikkat ediyorum ama Babamız bogazini durduramiyor yılbaşına kadar sıkı yönetim vardı evde kek tir pasta dir tatlıdır yenmiycekti bu aksam benim adam istedi olmaz dedim gittiler markete elleri dolu geldiler. bizde normalde almayız aslında süt dilimini bile evde yapıyorum ama şeytan durttu benimkini bide anneler kadar dusunceli değil babalar ben olsam almazdımda yemezdim de.

kesinlikle babalar kıyamıyor alıyorlar iyi bişey yaptıklarını zannederek, benim eşimde babasız büyümesin etkisinden olsa gerek hiç hayır diyemiyor evde bilgisayar var tablet var yazın karnesi çok iyi diye oğlanın oyun konsolu aldı ozaman kızdım doğru yapmıyorsun diye yazın pc kalkıyordu oyunun başına geçiyordu dışarıya zor çıkarıyorum dum çocuğu ama şimdi hepsine kısıtlama getirdim iyi oldu şimdi de kursa yazdırdık sırf hareketli olsun ilgi alanı doğru şeylere spora kaysın diye, saz kursu istiyordu ona yazdırmadık saatleri uymadı

Ben herkesin kilosunu yazmadım cnm
Ay başında kilosunu bilenler yazsın
Olmadı listelerden bakarız

Önümüzdeki hafta çooook çalışmalıyız çook
Bende Bilmiyorum ablacim listelere bakar yazarim

Kızlar unutmadan

Özellikle listedekiler

Kilo bildirmlerini resimli yapsak nasıl olur
Yarış olduğu için bence daha adilane olur
Çok iyi fikir

bizimkide benim üzerime ortaklaşa kullanıyoruz iş yeri eve yakın değil o yüzden bazen sıkıntı oluyor

22.Aralık.Perşembe

Kalkınca
Çörekotuyağı
Sirkeli su

11.00
Ananas
Mozerralla

16.30
Ananas

Sonra 1 bar yoğurt suyu içebilirim

Su 2.5 lt olur
Bol Bol bitki çayı
abla çok az olmuş ins neticesi bol olur

Menum

Sabah 9.30

2 haşlanmış yumurta 1 d. T.bugday ekmeği
Yeşillik domates peynir 4 zeytin 4 ceviz 10 kuru üzüm

Ara 1 kase süt 1 yemek kaşığı yulaf 1 tk chia

Akşam 17
Yogurtlu haşlanmış brokoli salatası yeşil çay

2.lt su 1 saat koşu bandı

benimki de aynı ne isteseler yapıyordu kıza bağıra anlata anlata yola getirdim şimdi önce annene sorun diyor. Bizde de aynı sorun vardı pc oyun tablet ama artik kısıtlı kullanıyorlar haftanin 1 günü 2 saat onun dışında kullanılmıyor. Geçen okudum bi yerde günlük 1 saat tv izlemek insan hayatını 22 dk kisaltiyormus düşün artık tv yi tableti pc yi çocukların beyinleri bom boş şeylerle doluyor çok kötü.

Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun Can'ım.Yarın güzel sonuçlar alırız inş.

Bence son zamanlardaki en iyi menün cnm bugünü hafif tutmuşun
Bide akşamki meyve yerine yoğurt olsaymış tam olacakmış

Bitanem seni önceden az çok tanıdığım için zaten azimli biri olduğunu biliyodum
Sende bunu istikrarınla ispat ettin ve karşılığını aldın
fazlasıyla hakkettin bu sonucu
Bu takımın herzaman senin enerjine dostluğuna ihtiyacı var
O yüzden bizi yalnız bırakmazsan inan çok mutlu olurum

Adaletli mefkuşum benim seviyom seni
bende sizi seviyommmm

Menüm
07.30
1 elma
09.00
1 elma
14.00
1 kk peynir
1 d ekmek
17.30
1 elma

Su 1.5
Spor yok reglm arkadaşlar
Bugün kimseye az olmuş demiyom
Hadi hayırlısı cnm

ablam pek az olmuş inşallah bu fedakarlığının karşılığını verir tart
Inş.cnm
Akşam 1 kase baharatlı yoğurt 10 badem 1 ceviz yedim
Yoğurdun üstünede sıcak çay içtimki şişkinlik yapsın diye
malesef ben 2 çatal pastayla çıktım ki tadını bile hatırlamıyorum o kadar azdi yani 1 hafta Sabret sen olmazmı
Kızzz pizzayı unuttun heral :))

babayla yalnızken biraz duygu sömürüsü yaparak konuşsan
Sen çocuğun sağlığını iyiliğini düşünüyosan böyle yapmazsın falan diye

gayet güzel tatlım

Kizlar uyudunuz mu? Leptin çalışsın diyorsunuz dimi :) çalışsın çalışsın iyi geceler.
anacım ne uyuması gece daha yeni başlıyo

Bende bütün gün dondum ısınamadım
Akşam yoğurdu yedikten sonra birazdaha iyi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…