- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.161
 Bence son zamanlardaki en iyi menün cnm bugünü hafif tutmuşun
Bide akşamki meyve yerine yoğurt olsaymış tam olacakmış
Bitanem seni önceden az çok tanıdığım için zaten azimli biri olduğunu biliyodum
Sende bunu istikrarınla ispat ettin ve karşılığını aldın
fazlasıyla hakkettin bu sonucu
Bu takımın herzaman senin enerjine dostluğuna ihtiyacı var
O yüzden bizi yalnız bırakmazsan inan çok mutlu olurum
bende sizi seviyommmm
Bugün kimseye az olmuş demiyom
Hadi hayırlısı cnm
Inş.cnm
Akşam 1 kase baharatlı yoğurt 10 badem 1 ceviz yedim
Yoğurdun üstünede sıcak çay içtimki şişkinlik yapsın diye
Kızzz pizzayı unuttun heral :))
babayla yalnızken biraz duygu sömürüsü yaparak konuşsan
Sen çocuğun sağlığını iyiliğini düşünüyosan böyle yapmazsın falan diye
gayet güzel tatlım
anacım ne uyuması gece daha yeni başlıyo
Bende bütün gün dondum ısınamadım
Akşam yoğurdu yedikten sonra birazdaha iyi oldum
al bendende okadar eşim geldi yemek hazırladım şimdi kuruyemiş çay keyfi yapıyoruz tabi ben sadece çay içiyorum yatmam gene 2yi bulur alışmışım da yatağa girsemde uyuyamıyorumnerede uyku
elifim müthiş zarar veriyor düşenebiliyomusun kalp ritminin düzene girmesi için bunlardan uzak duracak ne kadar zarar veriyor demekki vücuda. bizde de çok hata var teller elimizde, gerçi ben en çok burda vakit harcıyorum :) çocuklara söylesek ne olur biz büyükler suyunu çıkarmışken teknolojininbenimki de aynı ne isteseler yapıyordu kıza bağıra anlata anlata yola getirdim şimdi önce annene sorun diyor. Bizde de aynı sorun vardı pc oyun tablet ama artik kısıtlı kullanıyorlar haftanin 1 günü 2 saat onun dışında kullanılmıyor. Geçen okudum bi yerde günlük 1 saat tv izlemek insan hayatını 22 dk kisaltiyormus düşün artık tv yi tableti pc yi çocukların beyinleri bom boş şeylerle doluyor çok kötü.
Afiyet olsun canım.
Yine bir haftayı bitirdik.yarını sabırsızlıkla bekliyorum fazlasında gözüm yok temiz 64 olsun yeter bana
Sorma bende öyleyim düz 85 i görsem yılbaşında 80,9 da olsa görmek istiyordum ama şimdi yarın 85 i görüp haftada 82 yi görmek istiyorum 8 lerden sıkıldımyarını sabırsızlıkla bekliyorum fazlasında gözüm yok temiz 64 olsun yeter bana
bende de bir cadı var uyku düşmanı gece uyumak bilmiyor sabah kalkmak ne yaptıysam düzen tutturmadim gündüz az uyutuyorum yok erkenden başlıyorum uyutmak yok saat 10 bucuklarda başladık uyku moduna anca uyudual bendende okadar eşim geldi yemek hazırladım şimdi kuruyemiş çay keyfi yapıyoruz tabi ben sadece çay içiyorum yatmam gene 2yi bulur alışmışım da yatağa girsemde uyuyamıyorum
Hele bazıları daha bebekken tel hastası oluyorelifim müthiş zarar veriyor düşenebiliyomusun kalp ritminin düzene girmesi için bunlardan uzak duracak ne kadar zarar veriyor demekki vücuda. bizde de çok hata var teller elimizde, gerçi ben en çok burda vakit harcıyorum :) çocuklara söylesek ne olur biz büyükler suyunu çıkarmışken teknolojinin
inşallah ablam ya gerçekten takımca emek harcadık bu hafta hakeetik 1.liğiYine bir haftayı bitirdik.
Ama Bu hafta herkes elinden geleni yaptı. O yüzden kayıp bi hafta olmıcak bizim için
Sonuç ne olursa olsun içimiz rahat
Tabi tartı yüzümüze gülerse ballı kaymak olur
Içimden bi ses yarın 1.yiz diyor
hepsi öyle abla analarda gurur duyuyor bu yaşta tel her yerini kurcalıyor biliyor diyeHele bazıları daha bebekken tel hastası oluyor
Bizim gelin anlattı geçen gün
Tanıdığımızın bi 1, 5yaşında falan bi çocuğu var
Çocuk telsiz hiç bişey yapmıyomuş ne yemek yemek nede başka bişey
O yaşta yuotube dan kendine oyun film açıyomuş
Mervem bence çocuk tan çocuğa değişiyor bu uyku düzeni oğlum erken yatar erken kalkar anasınıfında bile öğle uykusu vardı kızımda daha 2yaşında öğle uykusunu bıraktı gece uyumaz sabah geç kalkardı yanlışlıkla akşam erken uyuduysa geceyi ayakta geçirirdik, halada öyle 12önce uyumıyor sabahda kalkmıyor bende uykusunu alsın dıye 10 önce kaldırmıyorum hatta 5dakika daha uyuyum diye diye 10,30 buluyor :)Sorma bende öyleyim düz 85 i görsem yılbaşında 80,9 da olsa görmek istiyordum ama şimdi yarın 85 i görüp haftada 82 yi görmek istiyorum 8 lerden sıkıldım
bende de bir cadı var uyku düşmanı gece uyumak bilmiyor sabah kalkmak ne yaptıysam düzen tutturmadim gündüz az uyutuyorum yok erkenden başlıyorum uyutmak yok saat 10 bucuklarda başladık uyku moduna anca uyudu
bizim uyku düzenimiz sürekli değişiklik gösteriyor canım 1 yaşına kadar iyiydi 9 da yatar 10 gibi kalkardı sonra biz ne zaman (bizde ona göre yatardik) yatarsak yatmaya başladı o zamanda gece mama için uyanır hemen dev ederdi şimdi ise 12-1 bazen daha geç saatleri buluyor hadi onuda geçtim gece 1-2 saat uyanık kaliyoruzMervem bence çocuk tan çocuğa değişiyor bu uyku düzeni oğlum erken yatar erken kalkar anasınıfında bile öğle uykusu vardı kızımda daha 2yaşında öğle uykusunu bıraktı gece uyumaz sabah geç kalkardı yanlışlıkla akşam erken uyuduysa geceyi ayakta geçirirdik, halada öyle 12önce uyumıyor sabahda kalkmıyor bende uykusunu alsın dıye 10 önce kaldırmıyorum hatta 5dakika daha uyuyum diye diye 10,30 buluyor :)
Yok ablacım ilk oldu :)ezo26 tatlım daha önce hiç başka takımda yarışmıydın
Günaydınlar hayırlı cumalar Can'ım.Bugün ben de çok açım valla gözümün önünden neler neler geçiyor bilsen.Her an bir kaza yapabilirim gibi ama yapmıcammmmhayırlı cumalar bol eksili bir tartı günü olsun inşallahödemi atıyım tartılıcam. iyi bi rakam bekliyorum karnım içime geçti açlıktan gece guruldaya guruldaya bi halde oldu garibim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?