- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.181
Günaydınlarrrr Can'ım :) Çok merak ediyorum ben de .Henüz bakmadım.günaydınn
hayırlı cumalar
bol eksili bir gün olsun inşallah
menülerin çok güzeldi mutlaka vermişsindirGünaydınlarrrr Can'ım :) Çok merak ediyorum ben de .Henüz bakmadım.
mefkusum oda çok küçüktü ben onu ekmek yerine sayıyorum gerçi beyaz ekmek oliyBence son zamanlardaki en iyi menün cnm bugünü hafif tutmuşun
Bide akşamki meyve yerine yoğurt olsaymış tam olacakmış
Bitanem seni önceden az çok tanıdığım için zaten azimli biri olduğunu biliyodum
Sende bunu istikrarınla ispat ettin ve karşılığını aldın
fazlasıyla hakkettin bu sonucu
Bu takımın herzaman senin enerjine dostluğuna ihtiyacı var
O yüzden bizi yalnız bırakmazsan inan çok mutlu olurum
bende sizi seviyommmm
Bugün kimseye az olmuş demiyom
Hadi hayırlısı cnm
Inş.cnm
Akşam 1 kase baharatlı yoğurt 10 badem 1 ceviz yedim
Yoğurdun üstünede sıcak çay içtimki şişkinlik yapsın diye
Kızzz pizzayı unuttun heral :))
babayla yalnızken biraz duygu sömürüsü yaparak konuşsan
Sen çocuğun sağlığını iyiliğini düşünüyosan böyle yapmazsın falan diye
gayet güzel tatlım
anacım ne uyuması gece daha yeni başlıyo
Bende bütün gün dondum ısınamadım
Akşam yoğurdu yedikten sonra birazdaha iyi oldum
Aynen canım çok zararlı. Oyun oynarken Heyecan yapıyorlar bide stres vs kalbe zarari büyük. Benim büyük oğlan oyundan kalkıyor kıpkırmızı olmus teknoloji sana alerji yapıyor oğlum diyorum :) bende bir tek buraya giriyorum inan tweeter instagram whatsapp hiçbiri yok telf numda hemen zamanı çalıyor hem sağlığı.elifim müthiş zarar veriyor düşenebiliyomusun kalp ritminin düzene girmesi için bunlardan uzak duracak ne kadar zarar veriyor demekki vücuda. bizde de çok hata var teller elimizde, gerçi ben en çok burda vakit harcıyorum :) çocuklara söylesek ne olur biz büyükler suyunu çıkarmışken teknolojinin
inşallah.Yine bir haftayı bitirdik.
Ama Bu hafta herkes elinden geleni yaptı. O yüzden kayıp bi hafta olmıcak bizim için
Sonuç ne olursa olsun içimiz rahat
Tabi tartı yüzümüze gülerse ballı kaymak olur
Içimden bi ses yarın 1.yiz diyor
marifet sanıyorlar yazık çocuğa.Hele bazıları daha bebekken tel hastası oluyor
Bizim gelin anlattı geçen gün
Tanıdığımızın bi 1, 5yaşında falan bi çocuğu var
Çocuk telsiz hiç bişey yapmıyomuş ne yemek yemek nede başka bişey
O yaşta yuotube dan kendine oyun film açıyomuş
senin kız benim küçük oğlan uyku düzeni aynı Dilek :) geç yatıyor gec kalkiyor.Mervem bence çocuk tan çocuğa değişiyor bu uyku düzeni oğlum erken yatar erken kalkar anasınıfında bile öğle uykusu vardı kızımda daha 2yaşında öğle uykusunu bıraktı gece uyumaz sabah geç kalkardı yanlışlıkla akşam erken uyuduysa geceyi ayakta geçirirdik, halada öyle 12önce uyumıyor sabahda kalkmıyor bende uykusunu alsın dıye 10 önce kaldırmıyorum hatta 5dakika daha uyuyum diye diye 10,30 buluyor :)
inşallah.iyi geceler hanımlar bol eksili bir tartı günümüz olsun inşallah
Afiyet olsun Allah kabul etsin.Dunde cok erken uyudum yine(sekiz bucukta)menumu yazmamistim yazayim.
Sahur yok.
Iftar:17.15 bir tabak etli ispanak yemegi,bir kase yogurt,bir kase tarhana corbasi ve 1 dilim ekmek.
1.5 litre su spor yok.
al benden de o kadar. Hayırlı cumalar.hayırlı cumalar bol eksili bir tartı günü olsun inşallahödemi atıyım tartılıcam. iyi bi rakam bekliyorum karnım içime geçti açlıktan gece guruldaya guruldaya bi halde oldu garibim :)
amannnn diyim.Ç
Günaydınlar hayırlı cumalar Can'ım.Bugün ben de çok açım valla gözümün önünden neler neler geçiyor bilsen.Her an bir kaza yapabilirim gibi ama yapmıcammmm
günaydın. Sporu hayatına dahil etmen lazim demekki. Olsun haftaya eksi olur inşallah.Gunaydin 9. Takimin azimli kizlari
Bu hafta herkes elinden geleni yapti insallah tartiya da yansir ve birinci oluruz.
Bana gelince ben sabitim malesef,spor yapamadigim ve bugun yarin regl olacagim icin biraz siskinlik var pazartesi bayagi artiydim sukur enazindan onlari verdim.
hayırlı cumalar.günaydınn
hayırlı cumalar
günaydın canım bende hem tartiya cikaya korkuyorum hemde merak ediyorumhayırlı cumalar bol eksili bir tartı günü olsun inşallahödemi atıyım tartılıcam. iyi bi rakam bekliyorum karnım içime geçti açlıktan gece guruldaya guruldaya bi halde oldu garibim :)
Günaydın canimgünaydınn
hayırlı cumalar
Günaydın tatlımBen şimdi accuk is yapayim. Bağırsaklarım çalışsın öpüldünüz.
niye öyle oldu ki canım pazartesi yanlış hatırlamıyorsam güzel bir eksin vardiKızlar sabitim
Oruçta metoyu yavaşlatıyor cnmGunaydin 9. Takimin azimli kizlari
Bu hafta herkes elinden geleni yapti insallah tartiya da yansir ve birinci oluruz.
Bana gelince ben sabitim malesef,spor yapamadigim ve bugun yarin regl olacagim icin biraz siskinlik var pazartesi bayagi artiydim sukur enazindan onlari verdim.
Irem neden böyle olduKızlar sabitim
Normal tartı saatinden baya erken tartılırsan 200 300 farkedergünaydın canım bende hem tartiya cikaya korkuyorum hemde merak ediyorumkarnım da açıktı. Midem birbirine yapıştı resmen napsam bilemedim 11-12 arası tartilirim hep
Günaydın canim
Günaydın tatlım
niye öyle oldu ki canım pazartesi yanlış hatırlamıyorsam güzel bir eksin vardi
rakam olarak kötü değil ama geçen haftaki artıyı düşününce daha iyi olabilirdi diyorum.***9.TAKIM 497. Etap***
ayulduzz (66,2/
MuallimeA (76,1/75.5/0.6/%0.79)
gingercookkie (75,2/
askrhpozitif(86,1/
dagyolu(70.1/
Nilyyyaaannn (70/
60kiloyum(85,5/
Mefkurem (81.8/
ezo26 ( ) yeni üye. Bşlgç.trh:7 Aralık 2016
Bşlgç kg:62, hedef :56
9.takım ortalaması:%
LİSTE DIŞI
Eliya (
Kkkmevsim (
Masal (
Herderdedeva (
Yiden16(
Eki Görüntüle 1928883
Geçen hafta kaçtı cnmgünaydın kızlar sabah tartıldım 98,1 kiloyum
Geçen hafta kaçtı canım günaydıngünaydın kızlar sabah tartıldım 98,1 kiloyum
uyursan sersem gibi olurum abla az daha yatakta keyif yapayım kahvaltı hazirlicam malum annemler var bide wc ye inş çıkabilirimGünaydınnnnm
Hadi bakalım kolay gelsin herkese
Oruçta metoyu yavaşlatıyor cnm
Ama yinede artılardan kurtulmuşyn
Irem neden böyle oldu
Pazartesi sevincimiz kursağımızda kaldı
Normal tartı saatinden baya erken tartılırsan 200 300 farkeder
Hadi git sen birazdaha yat
Bugün izin veriyom :))
rakam olarak kötü değil ama geçen haftaki artıyı düşününce daha iyi olabilirdi diyorum.
Yinede sen elinden geleni yaptığın için gayet güzel cnm.
Bende yataktan bildiriyorum :))Geçen hafta kaçtı canım günaydın
uyursan sersem gibi olurum abla az daha yatakta keyif yapayım kahvaltı hazirlicam malum annemler var bide wc ye inş çıkabilirim
Hala şişlik var ablam sporuda az yaptım haklısın en az -1 olmalıydıGünaydınnnnm
Hadi bakalım kolay gelsin herkese
Oruçta metoyu yavaşlatıyor cnm
Ama yinede artılardan kurtulmuşyn
Irem neden böyle oldu
Pazartesi sevincimiz kursağımızda kaldı
Normal tartı saatinden baya erken tartılırsan 200 300 farkeder
Hadi git sen birazdaha yat
Bugün izin veriyom :))
rakam olarak kötü değil ama geçen haftaki artıyı düşününce daha iyi olabilirdi diyorum.
Yinede sen elinden geleni yaptığın için gayet güzel cnm.
Teşekkür ederim canımPoni Bon tebrikler canim
Olmıcak bişey değil güzellikHaftalık hedefim 1.6 kg
73.9 u görmek istiyorum yılbaşına 73 kg girmek istiyorum benn
Sporun iyi geldiği biri olarak ihmal etmemeye çalış cnmHala şişlik var ablam sporuda az yaptım haklısın en az -1 olmalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?