- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.201
tebrikler kuzumDUYDUK DUYMADIK DEMEYİN
9.TAKIMIN AZİMLİ ÜYELERİNDEN BİRİ
OLAN AZİMLİ AYYULDUZ 3 AYDA 13 KİLO VERDİ
BUGÜN HAYALLERİNE KAVUŞTU, BUGÜN EMEĞİNİN KARŞILIĞINI VE BU GÜZELLİĞİ KAVUŞTUĞU İÇİN MUTLULUK GÖZYAŞLARI DÖKTÜ
O ŞUAN MEZUN
VE SİZE BİR MESAJI VAR
SAKİN AMA SAKIN PES ETMEYİN İNANIN ŞUAN YAŞADIĞIM MUTLULUĞU NE DESEM ANLATAMAM BUNU ANCA YAŞARAK ANLIYACAKSINIZ KEŞKE BU DUYGULARIMI HİSSETİREBİLSEM SİZE EMİN OLUN OYALANMAZ BİRAN ÖNCE HEDEFE GELMEK İSTERSİNİZ
SEVİYORUM HEPİNİZİ İYKİ VARSIN
canım benim tebrik ederim kendim zayıflamış gibi sevindimDUYDUK DUYMADIK DEMEYİN
BUGÜN HAYALLERİNE KAVUŞTU, BUGÜN EMEĞİNİN KARŞILIĞINI VE BU GÜZELLİĞİ KAVUŞTUĞU İÇİN MUTLULUK GÖZYAŞLARI DÖKTÜ
O ŞUAN MEZUN
VE SİZE BİR MESAJI VAR
SAKİN AMA SAKIN PES ETMEYİN İNANIN ŞUAN YAŞADIĞIM MUTLULUĞU NE DESEM ANLATAMAM BUNU ANCA YAŞARAK ANLIYACAKSINIZ KEŞKE BU DUYGULARIMI HİSSETİREBİLSEM SİZE EMİN OLUN OYALANMAZ BİRAN ÖNCE HEDEFE GELMEK İSTERSİNİZ
DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN
O ŞUAN MEZUN
VE SİZE BİR MESAJI VAR
Mervem sagol bitanemtebrikler kuzumsende iyiki varsın
canım arkadaşım teşekkür ederim gülüşüm banada senin hedefi görme mutluluğu yaşatmanı en kısa zamanda istiyorumcanım benim tebrik ederim kendim zayıflamış gibi sevindim
hakettin sen bu mutluluğu harikasın
Aaaa nasıl unutursun söylemeyiGeçen hafta 66.2
bugün,64
ve söylemiş miydim mezun oldum bugün brn:)
teşekkür ederim canım benim***9.TAKIM 497. Etap***
ayulduzz (66,2/64/2,2/%3,32) mezun olmak istiyor
MuallimeA (76,1/75.5/0.6/%0.79)
gingercookkie (75,2/75,2/0/%0)kilosu sabit
askrhpozitif(86,1/
dagyolu(70.1/
Nilyyyaaannn (70/
60kiloyum(85,5/
Mefkurem (81.8/
ezo26 ( ) yeni üye. Bşlgç.trh:7 Aralık 2016 Bşlgç kg:62, hedef :56
9.takım ortalaması:%
LİSTE DIŞI
Eliya (
Kkkmevsim (
Masal (
Herderdedeva (
Yiden16( / 98,1/ /% )
Gururla yazıyorum dilekcimFitt_anne
Kurban olurum ablam sana ne çok emeğin desteğin var üzerimde sana yazdığım özelden ilk mesajdan beri, ozaman demiştim ya takım değiştirmek istiyorum sen varsın hem 9.takım yakın geliyor bana diye ne kadar doğru bi karar vermişim hislerim yanıltmadı beni on milyon kez söyleyebilirim sen, 9.takım olmadan bukadar kısa zamanda yapmazdım, kaptanım olsaydı daha hızlı hedefe ulaşırdım ama sopasından korktuğumdan:)
Çoooooooooook tebrikler bebeğim
Duygularını çokda güzel hissediyor ve paylaşıyoruz
Söylenecek tek kelime
AZMİN ZAFERİ!!!!
Seni bu takıma nasip eden Allaha kurban olalım cnmKurban olurum ablam sana ne çok emeğin desteğin var üzerimde sana yazdığım özelden ilk mesajdan beri, ozaman demiştim ya takım değiştirmek istiyorum sen varsın hem 9.takım yakın geliyor bana diye ne kadar doğru bi karar vermişim hislerim yanıltmadı beni on milyon kez söyleyebilirim sen, 9.takım olmadan bukadar kısa zamanda yapmazdım, kaptanım olsaydı daha hızlı hedefe ulaşırdım ama sopasından korktuğumdan:)
Günaydın cnmNe hizli ilerleyen baslik masaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?