- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.281
keşke kendin yapabilsen zamanı şu ara biz hep kendimiz yapıyoruz. 30 kg yeşil 50 kg siyah yaptık.zeytini bayadır tüketmiyoruz yaaa temiz güzel bir zeytin bulamadık bir çok marka ve açık zeytin denedim ama içimize sinmiyor.
olmazsa bugün organik market var karşıda oraya bir bakayım.
Bu arada şimdiden geçmiş olsun Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah tez vakitte şifaya kavuşur Nefes.
Salı zaten artıydın bebek
Bak 1 kilo gitmiş
Belki o açlık olmasa sabit kalacaktın
tebrikler tatlım gayet güzel
mefkusum haftaya 8 lere Güle güle diycek sin maşallah.
yani yüzde yüz 7 lerde gireceksin yeni yıla :)Bu hafta Gömeyim diyodum ama olmadı
Neyse yılbaşına veda ederim artık
Acil şifalar canım.Nefesin ne ameliyati bu abla fitik mı yine Rabbim şifa versin minicugim ya
Rahim ameliyatı canım
kız 600g neden beğenmiyor maçla izne ayrıldı bu hafta listeye giriyoruz ona göre yoksa yer bulamayacagiz
Yanlış olmuş cnm**9.TAKIM 497. Etap***
ayulduzz (66,2/64/2,2/%3,32) mezun olmak istiyor
MuallimeA (76,1/75.5/0.6/%0.79)
gingercookkie (75,2/75,2/0/%0)kilosu sabit
askrhpozitif(86,1/85/1,1/%1,28)
dagyolu(70.1/69.3/0.8/%1.14)
Nilyyyaaannn (70/69.7/0.3/%0,43)
60kiloyum(85,5/84,6/0,9/%1,05)
Mefkurem (81.8/80.4/1.4/%1.71)
ezo26 (60,2/59,4/0,8/%1,33)yeni üye. Bşlgç.trh:7 Aralık 2016 Bşlgç kg:62, hedef :56
9.takım ortalaması:%0.858
Düzeltme doğrudasahgull gel canım yoksa dışarda ben +ya doğru gitcem
Gülşah listeye bi bak Merve'nin yuzdeyi 1.28 aycayi 0.43 buldum düzelttim ortalama bu doğrunun
Normal bu kadarı,faydası olur Zaman'la daha da.Ama vakit buldukça spor yapılmalı,kilo verme'yi hızlandıran spor çünkü:)ben sabah kalkınca limonlu su 1 brdk
kahvaltıdan önce elma çayı kilo verdiren
arada yeşil çay
öğle elma çayı kilo verdiren
ikindi yeşil çay
akşam kilo verdiren elma çayı
çok mu tehlikeli acaba
Vayyy süpersin bebekGünaydin kizlar hemen bildirimi yapip geçmişe gideyim dun çocukların ikiside hastaydi gelemedim bu ara benim adamda triplerde surekli telle oynuyon bana bakmıyon vb konusuyo onun yanindada girmemeye ozen gostetince gelemedim
Gecen hafta 74,7
Bu hafta 73,4
Giden 1,3
1 elma 1 limon tane karabiber zencefil zerdeçal 1erçk 1 çbk tarçın diye geçiyorKilo verdiren çay derken???
Int.falanmı aldın
Içinde neler var
sporu çok seviyorum ama masadan kalkamıyorum akşam evde de çocuklar fırsat vermiyor 1den önce uyumuyor ikisi de öğlen arada ne yaparsam oNormal bu kadarı,faydası olur Zaman'la daha da.Ama vakit buldukça spor yapılmalı,kilo verme'yi hızlandıran spor çünkü:)
çok güzel canım tebrikler.Günaydin kizlar hemen bildirimi yapip geçmişe gideyim dun çocukların ikiside hastaydi gelemedim bu ara benim adamda triplerde surekli telle oynuyon bana bakmıyon vb konusuyo onun yanindada girmemeye ozen gostetince gelemedim
Gecen hafta 74,7
Bu hafta 73,4
Giden 1,3
Nasıl yapıyoruz paylaşımı bizden önceki en son grubun altına ekliyoruz sanırım. Birsey yazıyormuyuz baska. Başka biri varsa paylaşmak isteyen paylaşabilir canlar.Kızlar listenin son şekli doğru
Biriniz renklendirmeyede dikkat edip paylaşırsanız sevinirim
Ellerine sağlık Mervem. Ben renklendirme yapamıyorum nedense anlamadım.Ben paylaştım canım senin yazını görmemiştimeliya
Hepinizi tebrik ederim.Kızlar tebrik ederim 5. Takımı alnımizin akıyla yendik
içinde sinemaki yoksa sorun yok cnm içebilirsin1 elma 1 limon tane karabiber zencefil zerdeçal 1erçk 1 çbk tarçın diye geçiyor
oleyyyyy5.takimin yüzdesi çok düşük yendik kızlar
Son alıntıdan alınıpçok güzel canım tebrikler.
Nasıl yapıyoruz paylaşımı bizden önceki en son grubun altına ekliyoruz sanırım. Birsey yazıyormuyuz baska. Başka biri varsa paylaşmak isteyen paylaşabilir canlar.
eline sağlık cnmBen paylaştım canım senin yazını görmemiştimeliya
Çok şükür bunuda atlattıkKızlar tebrik ederim 5. Takımı alnımizin akıyla yendik
Tatlım bidaha uzun süre aç kalma lütfenHiç iyi değilim çarpıntım başladı ilacımı aldim titreme devam ediyor biraz uzanicam görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?