- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.321
Tamam ablaHuuuuu can kuşlar
Planlar yapıldımı
Yılbaşına 1 haftamız var, 2017 ye güzel bi eksiyle girmek için bu hafta çok çalışalım
Eminim haftaya herkes daha güzel sonuçlarla gelecek
Ilk hedef öncelikle pazartesiye eksi çıkmak
ezo26 elif artık listedesin kuzum
Menülerin sporun her zaman çok güzel maşşalah ama paylaşıma birazdaha özen göster cnm
Bdv de harcıcağın vaktin birazınıda buraya ayır cnm
Sonunda dahil oldum teşekkür ederim.Listeye girene kadar hedef kiloma geldim nerdeyseEzo listeye hoşgeldn canm
Sen çabanı göster cnm olabildiğince yaklaşırsın en azındanAhh ahh hedefim 80 i ucundanda gormekti ama zor 4 kusur kilo
ahhh güzelim lanetli çıktı şu 8 ler bi türlü kurtulamadımHaftaya 7lerdesin mefkuşum çok güzel vermişsin yine
9.takım dercede olmadığı zaman başarısız sayılır zatenKizlar tek tek alintilayamadim ama masallah hepiniz guzel eksiler gormussunuz, hepinizi tebrik ediyorum kararliliginiz ve azminizin mukafatini aldiniz darisi diger haftalara
kız ben öbür taraflara hiç bakmıyomnşallah canım boşu boşuna canımı siktim bazı konular için kilo aldığına değmesi sosyal medya yasağı koydum kendime kk neyine yetm
yılbaşı çıtırı olcezya onun için :))ptesi hedefim 71.9 u görmek
Şuan diyetin piskopata noktasını izliyoruz arkadaşlar köftenin içindeki ekmek hesaplanıyor hangi kilo durabilir ki karşımızda aman tanrım Didim
bence güzel cnmDün ki menun yazalım
Sabah (9:00)
1yumurta
1kk peynir
1dlm ekmek
Öğle(13:30)
6yk taze fasulye 1dlm ekmek
Yoğurt bir kase
Akşam(17:00)
4kofte
Salata
1/2kase mercimek
2yk barbunya
Su:2lt
söz verildiyse tutulacaktır güzellik :)Tamam ablaDikkat ederim ondan bu kadarcık verdim kilo.Biraz daha özen gösteririm Okeytoo
Kızzzz bikaç haftaya senide mezun ederiz :))Sonunda dahil oldum teşekkür ederim.Listeye girene kadar hedef kiloma geldim nerdeyse
Maşallah bu haftayı çok güzel tamamlamışsın.Haftaya yine bu azimle bu eksilerle görürüz seni ve hepimizi tabikiDün ki menun yazalım
Sabah (9:00)
1yumurta
1kk peynir
1dlm ekmek
Öğle(13:30)
6yk taze fasulye 1dlm ekmek
Yoğurt bir kase
Akşam(17:00)
4kofte
Salata
1/2kase mercimek
2yk barbunya
Su:2lt
Söz verdim abla.Eşim geldi de o da daha da ver kilo diyor.Adam balıketli ol diyordu şimdi daha güzel oluyor zayıflayınca diyorsöz verildiyse tutulacaktır güzellik :)
Söz verdim abla.Eşim geldi de o da daha da ver kilo diyor.Adam balıketli ol diyordu şimdi daha güzel oluyor zayıflayınca diyorsöz verildiyse tutulacaktır güzellik :)
Sizin için kilo alır yine gelirim ben
Boşver alsın :))Söz verdim abla.Eşim geldi de o da daha da ver kilo diyor.Adam balıketli ol diyordu şimdi daha güzel oluyor zayıflayınca diyorO da aksine kilo alıyor.
Artık inş.doğumdan sonra...Sizin için kilo alır yine gelirim ben
İstemiyordu zaten.Şimdi ver kilo diyor daha değişik geliyor gözüne sanırımBoşver alsın :))
Sen kendini nasıl rahat hissediyosan öyle ol cnm
Hayret
Genelde adamlar eşleri fazla kilo versin pek istemezler kıskançlıklarından
İnşallah abla o günleri görürsem :)) Kilo azaldıkça koruması biraz daha kolay oluyor çünkü pek açlık hissetmiyorum artık.Artık inş.doğumdan sonra...
Öncesi nayırrrr kilo almak yok
Ama gelmeye devam edersen tabiki çok seviniriz
Hem koruma dönemini atlatırsın
Sen çok güzel disiplinlisin cnmİnşallah abla o günleri görürsem :)) Kilo azaldıkça koruması biraz daha kolay oluyor çünkü pek açlık hissetmiyorum artık.
bende aynıyım abla ama bu sefer değiştirecem bu alışkanlıklarımı, bugün günüm vardı yedim valla tabağıma ne koyduysa bayram etti midrm:) ama akşam spor yapılacak ve yoğurtla geliştirilecekSen çok güzel disiplinlisin cnm
Ben öncedende o kadar kilo verdim bi midemi küçültmeyi başaramadım
Ama benim gözüm aç daha çok
Illa çuko paketinin sonunu getircem bazıları gibi 1-2 kare alıp bırakayım diyemiyorum
Yada 1-2 çatal la falan idare etmiyom
Bi öyle yapmayı becerebilsem...
Inş.bu sefer başarıcaksın cnmbende aynıyım abla ama bu sefer değiştirecem bu alışkanlıklarımı, bugün günüm vardı yedim valla tabağıma ne koyduysa bayram etti midrm:) ama akşam spor yapılacak ve yoğurtla geliştirilecek
oyyyy Allah muhabbetinizi artırsın :))ezo26 benim eşimde sözle bişey demesede pek memnun kilo verme den daha bi ilgili oldu fırsatını bulunca sıkıştırıyor beni yeni gelin gibiyim şu aralar:)
Butun alintilarin tel aniden kapaninca gitti harikasiniz 9.takim iste biz buyuz hadi bakalim haftaya zirveyi kimselere birakmadan devam edelim eee bende listede olucam ins ne olursa olsun gecen hafta girseydim belki bu kadar geç kalmayacaktım***9.TAKIM 497. Etap***
ayulduzz (66,2/64/2,2/%3,32) mezun olmak istiyor
MuallimeA (76,1/75.5/0.6/%0.79)
gingercookkie (75,2/75,2/0/%0)kilosu sabit
askrhpozitif(86,1/85/1,1/%1,28)
dagyolu(70.1/69.3/0.8/%1.14)
Nilyyyaaannn (70/69.7/0.3/%0,43)
60kiloyum(85,5/84,6/0,9/%1,05)
Mefkurem (81.8/80.4/1.4/%1.71)
ezo26 (60,2/59,4/0,8/%1,33)yeni üye. Bşlgç.trh:7 Aralık 2016 Bşlgç kg:62, hedef :56
9.takım ortalaması:%1.227
Evet abla ins haftaya daha super olucam bide su spotu tam oturtabilsemVayyy süpersin bebek
heh iste benim sorunda o iki haftada verdiğimi iki günde aliyoac gozlumuyum neeeSen çok güzel disiplinlisin cnm
Ben öncedende o kadar kilo verdim bi midemi küçültmeyi başaramadım
Ama benim gözüm aç daha çok
Illa çuko paketinin sonunu getircem bazıları gibi 1-2 kare alıp bırakayım diyemiyorum
Yada 1-2 çatal la falan idare etmiyom
Bi öyle yapmayı becerebilsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?