Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam abla Dikkat ederim ondan bu kadarcık verdim kilo.Biraz daha özen gösteririm Okeytoo

Ahh ahh hedefim 80 i ucundanda gormekti ama zor 4 kusur kilo
Sen çabanı göster cnm olabildiğince yaklaşırsın en azından

Haftaya 7lerdesin mefkuşum çok güzel vermişsin yine
ahhh güzelim lanetli çıktı şu 8 ler bi türlü kurtulamadım

Kizlar tek tek alintilayamadim ama masallah hepiniz guzel eksiler gormussunuz, hepinizi tebrik ediyorum kararliliginiz ve azminizin mukafatini aldiniz darisi diger haftalara
9.takım dercede olmadığı zaman başarısız sayılır zaten

nşallah canım boşu boşuna canımı siktim bazı konular için kilo aldığına değmesi sosyal medya yasağı koydum kendime kk neyine yetm
kız ben öbür taraflara hiç bakmıyom
Inst.bile diyet sayfalarına bakıyodum yemek resimlerini görünce canım istiyor onuda bıraktım

ptesi hedefim 71.9 u görmek
Şuan diyetin piskopata noktasını izliyoruz arkadaşlar köftenin içindeki ekmek hesaplanıyor hangi kilo durabilir ki karşımızda aman tanrım Didim
yılbaşı çıtırı olcezya onun için :))

Dün ki menun yazalım
Sabah (9:00)
1yumurta
1kk peynir
1dlm ekmek

Öğle(13:30)
6yk taze fasulye 1dlm ekmek
Yoğurt bir kase

Akşam(17:00)
4kofte
Salata
1/2kase mercimek
2yk barbunya

Su:2lt
bence güzel cnm

Tamam abla Dikkat ederim ondan bu kadarcık verdim kilo.Biraz daha özen gösteririm Okeytoo
söz verildiyse tutulacaktır güzellik :)

Dün ki menun yazalım
Sabah (9:00)
1yumurta
1kk peynir
1dlm ekmek

Öğle(13:30)
6yk taze fasulye 1dlm ekmek
Yoğurt bir kase

Akşam(17:00)
4kofte
Salata
1/2kase mercimek
2yk barbunya

Su:2lt
Maşallah bu haftayı çok güzel tamamlamışsın.Haftaya yine bu azimle bu eksilerle görürüz seni ve hepimizi tabiki

Söz verdim abla.Eşim geldi de o da daha da ver kilo diyor.Adam balıketli ol diyordu şimdi daha güzel oluyor zayıflayınca diyor O da aksine kilo alıyor.
Boşver alsın :))

Sen kendini nasıl rahat hissediyosan öyle ol cnm
Hayret
Genelde adamlar eşleri fazla kilo versin pek istemezler kıskançlıklarından

İnşallah abla o günleri görürsem :)) Kilo azaldıkça koruması biraz daha kolay oluyor çünkü pek açlık hissetmiyorum artık.
Sen çok güzel disiplinlisin cnm

Ben öncedende o kadar kilo verdim bi midemi küçültmeyi başaramadım
Ama benim gözüm aç daha çok
Illa çuko paketinin sonunu getircem bazıları gibi 1-2 kare alıp bırakayım diyemiyorum
Yada 1-2 çatal la falan idare etmiyom

Bi öyle yapmayı becerebilsem...

bende aynıyım abla ama bu sefer değiştirecem bu alışkanlıklarımı, bugün günüm vardı yedim valla tabağıma ne koyduysa bayram etti midrm:) ama akşam spor yapılacak ve yoğurtla geliştirilecek

bende aynıyım abla ama bu sefer değiştirecem bu alışkanlıklarımı, bugün günüm vardı yedim valla tabağıma ne koyduysa bayram etti midrm:) ama akşam spor yapılacak ve yoğurtla geliştirilecek
Inş.bu sefer başarıcaksın cnm

Kilo bildirmeye devam edecenmi

ezo26 benim eşimde sözle bişey demesede pek memnun kilo verme den daha bi ilgili oldu fırsatını bulunca sıkıştırıyor beni yeni gelin gibiyim şu aralar:)
oyyyy Allah muhabbetinizi artırsın :))

Butun alintilarin tel aniden kapaninca gitti harikasiniz 9.takim iste biz buyuz hadi bakalim haftaya zirveyi kimselere birakmadan devam edelim eee bende listede olucam ins ne olursa olsun gecen hafta girseydim belki bu kadar geç kalmayacaktım
Vayyy süpersin bebek
Evet abla ins haftaya daha super olucam bide su spotu tam oturtabilsem
heh iste benim sorunda o iki haftada verdiğimi iki günde aliyoac gozlumuyum neee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…