Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende tatlı bişey yiyim dedim cuma ödülü olarak
Muzlu yulaf kepekli krep yaptım ama sevmedim kendi adıma
Muzu da uzun süredir yemiyodum en son ne zaman yedim hatırlamıyom
fazla tatlıda olmadı
Bidahakine incirli yapıcam

şimdi çıkmam lazım oğlum ateşlenmiş boğazım ağrıyor diyor onunla ilgileniyim günümde var bugün kaçtım ben bakarım ara ara akşamada burdayım
Çok geçmiş olsun canım benim
Bende çok sevindim ablam
Tebrikler canım
Hayırlı cumalar bayanlar ben 3 kilo eksideyimmmmm :)
Herderdedeva ( 95 / 92 / 3 / %3,15)
Superr
Baharım haftaya İnşallah listedesin maşallah
Canım sporu napıyorsun
Benim karnım ağrıyor az daha beklim belki çıkabilirim midem sırtım yapistı bu arada delineck az daha aç kalırsam. :)

Canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
Ne yazıkki hedefim tutmadı

Geçen hafta 81.8
Bugün 80.4
Fark 1.4
Yüzde 1.71

Eki Görüntüle 1929014
Süper gitmiş Abla
Kamilecim süpersin
Ellerine sağlık Mervem. Ben renklendirme yapamıyorum nedense anlamadım.
Telden zor oluyor canım
Hiç iyi değilim çarpıntım başladı ilacımı aldim titreme devam ediyor biraz uzanicam görüşürüz.
Hayırdir canım geçmiş olsun
bende biraz kahvaltıyı abarttim sanırım şu dün yaptığım şekersiz kekten yicektim bugün ödül niyetine yılbaşı citirligini sonuna kadar götüreyim artık afiyet olsun ablam

Karbonhidratsız diyet 6 ay yararlı
Kategori: Diyet 23 Aralık 2016 0 120 Görüntülenme

Son yılların moda diyetlerinden biri olan karbonhidratsız beslenmeyle ilgili çarpıcı bir sonuca ulaşıldı: Sadece altı ay güvenli, daha uzun yapıldığında kanser ve erken ölüm gibi hastalıklara yol açıyor.
Yapılan bir araştırmaya göre kilo vermek için en etkili yol olduğunu belirtilen ‘karbonhidratsız beslenme’nin bir o kadar da tehlikeli olduğu ortaya çıktı. Bilim insanları bu diyetin 6 aydan fazla uygulanmaması gerektiğini belirterek, aksi takdirde ileride kanser ve erken ölüme neden olduğunu söyledi.

Arizona’daki Mayo Clinic’ten doktorlar Ocak 2005-Nisan 2016 yılları arasındaki dataları inceledi. Diyetlerinde karbonhidrat yemeyenlerin düşük yağ diyeti yapanlara oranla yılda 4 kilo daha fazla kilo verdiği tespit edildi. Altı ayın sonunda ise bu diyetin de etkisini kaybettiği, diğerlerinden bir farkının kalmadığı belirlendi. Mayo Clinic’teki bir tıp doktoru Heather Fields “Kısa vadede kilo vermek için düşük karbonhidratlı diyet etkili ancak uzun süre uygulanmamalı” dedi.

Dr. Fields, veri analizleri boyunca karbonhidratları aşırı derecede kısıtlayan diyetlerin sıklıkla et tüketimine yol açtığını tespit ettiklerini belirterek, “Et bazlı proteindeki bu artış tansiyon, kan şekeri ve kolesterolü artırarak ölüm ve kanser riskini artırıyor” dedi.

Fields kilo vermek isteyenlerin dengeli beslenmesi gerektiğini belirterek “Hastaya gerçek bir gıdayı yemeyi ve belirli bir diyet sonrasında pastırma, sosis, şarküteri etleri, sosisli sandviç ve jambon gibi işlenmiş etlerden özellikle kaçınılmasını öneriyoruz” diye konuştu.

Konuyla ilgili konuşan Dr. Tiffany Lowe-Payne ise sadece kilo kaybı için değil, aynı zamanda kan şekeri seviyelerini düşürmek için de bu diyetin fayda sağladığını söyledi. Lowe-Payne, karbonhidratsız diyetle altı ay sonra kilo vermenin düşük yağlı bir diyetle aynı olduğunu da kaydetti.

Kaynak: Karar.com
böyle bir yazı buldum paylaşmak istedim

bende biraz kahvaltıyı abarttim sanırım şu dün yaptığım şekersiz kekten yicektim bugün ödül niyetine yılbaşı citirligini sonuna kadar götüreyim artık afiyet olsun ablam
Anacım 3 hafta sabrettik 1 hafta daha sabrediverelim
Bende dün köfte yaptıydım ben yemicem diye beyaz ekmek koydum içine
Bugün ondan yemicem haksızlık olmasın

Seninki tb ama sonuçta un işte
Tb ekm.mecburen yiyoz ama senin kek zevki bi durum olduğu için yasakkk
bu arada herkese hayırlı Cumalar biraz geç oldu kusura bakmayın
Cümlemize cnm
Zaten vücudun faydalı karbonlarada ihtiyacı var cnm
Tek yönlü beslenme hem vücuda zarar veriyor hemde normal düzene geçince hemen geri alınır
Paylaşım içinde teşekkürler

Teşekkür ederiz wendicim
Biraz atışmasız bi yarış oldu ama yinede bizim için zevkliydi

bu ara takım olarak moraller bozuktu biraz, pek motive olamıyorduk bizim için de biraz olsun motive oldu. belki rövanş teklif ederiz ilerde (ben izinli olduğumdan bişi diyemiyorum şimdi )

Teşekkürler canm paylaşım için
tebrikler 9. takım ve mefkurecim alnınızın akıyla çok güzel bir yüzde yakaladınız
Teşekkür ederiz sizinle yarışmak guzeldi
haklisin abla bende 1 ocakta sırf kendime özel yapicam

Tebrikler arkadaşlar
teşekkür ederiz

Huuuuu can kuşlar

Planlar yapıldımı
Yılbaşına 1 haftamız var, 2017 ye güzel bi eksiyle girmek için bu hafta çok çalışalım

Eminim haftaya herkes daha güzel sonuçlarla gelecek
Ilk hedef öncelikle pazartesiye eksi çıkmak

ezo26 elif artık listedesin kuzum
Menülerin sporun her zaman çok güzel maşşalah ama paylaşıma birazdaha özen göster cnm
Bdv de harcıcağın vaktin birazınıda buraya ayır cnm

Ahh ahh hedefim 80 i ucundanda gormekti ama zor 4 kusur kilo

Tebrikler canım

Ezo listeye hoşgeldn canm

Hayırlı cumalar bayanlar ben 3 kilo eksideyimmmmm :)
Herderdedeva ( 95 / 92 / 3 / %3,15)
güzel başlangıç

6lara tekrardan hoşgeldin canım

Bu acliga dayanamiycam dün 5 ten beri birsey yemedim. 600 gram verdim bütün hafta uğraş aksamlari midenin sesiyle başbaşa kal sonuç -600 pehh

Yarın sabah görürsün etkisini canm üzülme

yiden (99/98,1/0,9/%0,91)

Tebrkler canm

Tebrkler canım

Ne yazıkki hedefim tutmadı

Geçen hafta 81.8
Bugün 80.4
Fark 1.4
Yüzde 1.71

Eki Görüntüle 1929014
Haftaya 7lerdesin mefkuşum çok güzel vermişsin yine

Geçmiş olsun canım çok iyi vermişsin sende

Hiç iyi değilim çarpıntım başladı ilacımı aldim titreme devam ediyor biraz uzanicam görüşürüz.
Geçmiş olsun canım noldu

inşallah canım boşu boşuna canımı siktim bazı konular için kilo aldığına değmesi sosyal medya yasağı koydum kendime kk neyine yetmiyor

Sağol canım bilgi için

ptesi hedefim 71.9 u görmek
Şuan diyetin piskopata noktasını izliyoruz arkadaşlar köftenin içindeki ekmek hesaplanıyor hangi kilo durabilir ki karşımızda aman tanrım Didim
@ezo26 bdv de takılıyorsun demek Zuhal sultan takipte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…