- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.301
yok iyi yaa içim beniçinde sinemaki yoksa sorun yok cnm içebilirsin
oleyyyyy
Son alıntıdan alınıp
Takım sırasına göre ekleniyor cnm
eline sağlık cnm
Çok şükür bunuda atlattık
Tatlım bidaha uzun süre aç kalma lütfen
Kızlar tebrik ederim 5. Takımı alnımizin akıyla yendik
Çok geçmiş olsun canım benimşimdi çıkmam lazım oğlum ateşlenmiş boğazım ağrıyor diyor onunla ilgileniyim günümde var bugün kaçtım ben bakarım ara ara akşamada burdayım
Bende çok sevindim ablamBirbirimize destek olmak için burdayız bitanem
çook tebrikler çok sevindim
Maşşallah tatlım şeytanın bacağını kırdın
Kız fulya bugün rüyamda seni gördüm
Sabah mesaj yazmışın
Akşam batırdım 5 kurabiye 5 dil pasta yedim diye
Sabah çok az cnm daha dolu dolu kahvaltı yapman lazım
Akşamki makarnada tabiki olmamış
Tatlım pazartesi takım içi bildirim olduğu için onu saymıyoruz
Geçen cuma
Bugün kilo
Fark
Şeklinde olacak
Tebrikler canım***9.TAKIM 497. Etap***
ayulduzz (66,2/64/2,2/%3,32) mezun olmak istiyor
MuallimeA (76,1/75.5/0.6/%0.79)
gingercookkie (75,2/75,2/0/%0)kilosu sabit
askrhpozitif(86,1/85/1,1/%1,27)
dagyolu(70.1/
Nilyyyaaannn (70/
60kiloyum(85,5/84,6/0,9/%1,05)
Mefkurem (81.8/
ezo26 ( ) yeni üye. Bşlgç.trh:7 Aralık 2016 Bşlgç kg:62, hedef :56
(60,2/59,4/0,8/%1,33)
9.takım ortalaması:%
LİSTE DIŞI
Eliya (
Kkkmevsim (
Masal (
Herderdedeva (
Yiden16( / 98,1/ /% )
Hayırlı Cumalarrrrrr dersteyim ancak vakit buldum yazdımmmm.Yavaşlamaya başladı sanki kilo vermem .
SuperrHayırlı cumalar bayanlar ben 3 kilo eksideyimmmmm :)
Herderdedeva ( 95 / 92 / 3 / %3,15)
Baharım haftaya İnşallah listedesin maşallah***9.TAKIM 497. Etap***
dagyolu(70.1/
Nilyyyaaannn (70/
Mefkurem (81.8/
ezo26 (60,2/59,4/0,8/%1,33)yeni üye. Bşlgç.trh:7 Aralık 2016 Bşlgç kg:62, hedef :56
LİSTE DIŞI
Eliya (
Nanekekik (74/72.4/1.6/%2.16)
Kkkmevsim (
Masal (
Herderdedeva (
Yiden16( / 98,1/ /% )
Canım sporu napıyorsun***9.TAKIM 497. Etap***
dagyolu(70.1/
Nilyyyaaannn (70/69.7/0.3/%0,46)
Mefkurem (81.8/
(60,2/59,4/0,8/%1,33)
LİSTE DIŞI
Eliya (
Kkkmevsim (
Masal (
Herderdedeva (
Yiden16( / 98,1/ /% )
sanki çakıldım kaldım ya 69.7 ya 70 yada 70.7 noluyor anlamadım
Benim karnım ağrıyor az daha beklim belki çıkabilirim midem sırtım yapistı bu arada delineck az daha aç kalırsam. :)
Canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versinGünaydın kızlar maşallah eksiler havada uçuyor süper süper dileğim azminin karşılığı tatlım @ayulduzz
Ben dün iki kere alıntı yaptım uçtu annemlerdeydim ertelenen ameliyatı gündemde yine ptesi belli olacak az çok bundan dolayı kardeşinden nişanını nişana erteledi biz gerek yok destekte bakalım hayırlısı
Süper gitmiş Abla
Kamilecim süpersinGünaydin kizlar hemen bildirimi yapip geçmişe gideyim dun çocukların ikiside hastaydi gelemedim bu ara benim adamda triplerde surekli telle oynuyon bana bakmıyon vb konusuyo onun yanindada girmemeye ozen gostetince gelemedim
Gecen hafta 74,7
Bu hafta 73,4
Giden 1,3
Telden zor oluyor canımEllerine sağlık Mervem. Ben renklendirme yapamıyorum nedense anlamadım.
Hayırdir canım geçmiş olsunHiç iyi değilim çarpıntım başladı ilacımı aldim titreme devam ediyor biraz uzanicam görüşürüz.
bende biraz kahvaltıyı abarttim sanırım şu dün yaptığım şekersiz kekten yicektim bugün ödül niyetine yılbaşı citirligini sonuna kadar götüreyim artıkBende tatlı bişey yiyim dedim cuma ödülü olarak
Muzlu yulaf kepekli krep yaptım ama sevmedim kendi adıma
Muzu da uzun süredir yemiyodum en son ne zaman yedim hatırlamıyom
fazla tatlıda olmadı
Bidahakine incirli yapıcam
Anacım 3 hafta sabrettik 1 hafta daha sabrediverelimbende biraz kahvaltıyı abarttim sanırım şu dün yaptığım şekersiz kekten yicektim bugün ödül niyetine yılbaşı citirligini sonuna kadar götüreyim artıkafiyet olsun ablam
Cümlemize cnmbu arada herkese hayırlı Cumalar biraz geç oldu kusura bakmayın
Zaten vücudun faydalı karbonlarada ihtiyacı var cnmKarbonhidratsız diyet 6 ay yararlı
Kategori: Diyet 23 Aralık 2016 0 120 Görüntülenme
Son yılların moda diyetlerinden biri olan karbonhidratsız beslenmeyle ilgili çarpıcı bir sonuca ulaşıldı: Sadece altı ay güvenli, daha uzun yapıldığında kanser ve erken ölüm gibi hastalıklara yol açıyor.
Yapılan bir araştırmaya göre kilo vermek için en etkili yol olduğunu belirtilen ‘karbonhidratsız beslenme’nin bir o kadar da tehlikeli olduğu ortaya çıktı. Bilim insanları bu diyetin 6 aydan fazla uygulanmaması gerektiğini belirterek, aksi takdirde ileride kanser ve erken ölüme neden olduğunu söyledi.
Arizona’daki Mayo Clinic’ten doktorlar Ocak 2005-Nisan 2016 yılları arasındaki dataları inceledi. Diyetlerinde karbonhidrat yemeyenlerin düşük yağ diyeti yapanlara oranla yılda 4 kilo daha fazla kilo verdiği tespit edildi. Altı ayın sonunda ise bu diyetin de etkisini kaybettiği, diğerlerinden bir farkının kalmadığı belirlendi. Mayo Clinic’teki bir tıp doktoru Heather Fields “Kısa vadede kilo vermek için düşük karbonhidratlı diyet etkili ancak uzun süre uygulanmamalı” dedi.
Dr. Fields, veri analizleri boyunca karbonhidratları aşırı derecede kısıtlayan diyetlerin sıklıkla et tüketimine yol açtığını tespit ettiklerini belirterek, “Et bazlı proteindeki bu artış tansiyon, kan şekeri ve kolesterolü artırarak ölüm ve kanser riskini artırıyor” dedi.
Fields kilo vermek isteyenlerin dengeli beslenmesi gerektiğini belirterek “Hastaya gerçek bir gıdayı yemeyi ve belirli bir diyet sonrasında pastırma, sosis, şarküteri etleri, sosisli sandviç ve jambon gibi işlenmiş etlerden özellikle kaçınılmasını öneriyoruz” diye konuştu.
Konuyla ilgili konuşan Dr. Tiffany Lowe-Payne ise sadece kilo kaybı için değil, aynı zamanda kan şekeri seviyelerini düşürmek için de bu diyetin fayda sağladığını söyledi. Lowe-Payne, karbonhidratsız diyetle altı ay sonra kilo vermenin düşük yağlı bir diyetle aynı olduğunu da kaydetti.
Kaynak: Karar.com
böyle bir yazı buldum paylaşmak istedim
Teşekkür ederiz cnmtebrikler 9. takım ve mefkurecim alnınızın akıyla çok güzel bir yüzde yakaladınız
Teşekkür ederiz wendicimTebrikler arkadaşlar
Teşekkür ederiz wendicim
Biraz atışmasız bi yarış olduama yinede bizim için zevkliydi
Olsun o bile kar :) Her boşluğu fırsata çevirmek lazım ım.sporu çok seviyorum ama masadan kalkamıyorum akşam evde de çocuklar fırsat vermiyor 1den önce uyumuyor ikisi de öğlen arada ne yaparsam o
Teşekkürler canm paylaşım içinKarbonhidratsız diyet 6 ay yararlı
Son yılların moda diyetlerinden biri olan karbonhidratsız beslenmeyle ilgili çarpıcı bir sonuca ulaşıldı: Sadece altı ay güvenli, daha uzun yapıldığında kanser ve erken ölüm gibi hastalıklara yol açıyor.
Yapılan bir araştırmaya göre kilo vermek için en etkili yol olduğunu belirtilen ‘karbonhidratsız beslenme’nin bir o kadar da tehlikeli olduğu ortaya çıktı. Bilim insanları bu diyetin 6 aydan fazla uygulanmaması gerektiğini belirterek, aksi takdirde ileride kanser ve erken ölüme neden olduğunu söyledi.
Arizona’daki Mayo Clinic’ten doktorlar Ocak 2005-Nisan 2016 yılları arasındaki dataları inceledi. Diyetlerinde karbonhidrat yemeyenlerin düşük yağ diyeti yapanlara oranla yılda 4 kilo daha fazla kilo verdiği tespit edildi. Altı ayın sonunda ise bu diyetin de etkisini kaybettiği, diğerlerinden bir farkının kalmadığı belirlendi. Mayo Clinic’teki bir tıp doktoru Heather Fields “Kısa vadede kilo vermek için düşük karbonhidratlı diyet etkili ancak uzun süre uygulanmamalı” dedi.
Dr. Fields, veri analizleri boyunca karbonhidratları aşırı derecede kısıtlayan diyetlerin sıklıkla et tüketimine yol açtığını tespit ettiklerini belirterek, “Et bazlı proteindeki bu artış tansiyon, kan şekeri ve kolesterolü artırarak ölüm ve kanser riskini artırıyor” dedi.
Fields kilo vermek isteyenlerin dengeli beslenmesi gerektiğini belirterek “Hastaya gerçek bir gıdayı yemeyi ve belirli bir diyet sonrasında pastırma, sosis, şarküteri etleri, sosisli sandviç ve jambon gibi işlenmiş etlerden özellikle kaçınılmasını öneriyoruz” diye konuştu.
Konuyla ilgili konuşan Dr. Tiffany Lowe-Payne ise sadece kilo kaybı için değil, aynı zamanda kan şekeri seviyelerini düşürmek için de bu diyetin fayda sağladığını söyledi. Lowe-Payne, karbonhidratsız diyetle altı ay sonra kilo vermenin düşük yağlı bir diyetle aynı olduğunu da kaydetti.
Teşekkür ederiz sizinle yarışmak guzelditebrikler 9. takım ve mefkurecim alnınızın akıyla çok güzel bir yüzde yakaladınız
haklisin abla bende 1 ocakta sırf kendime özel yapicamAnacım 3 hafta sabrettik 1 hafta daha sabrediverelim
Bende dün köfte yaptıydım ben yemicem diye beyaz ekmek koydum içine
Bugün ondan yemicem haksızlık olmasın
Seninki tb ama sonuçta un işte
Tb ekm.mecburen yiyoz ama senin kek zevki bi durum olduğu için yasakkk
Cümlemize cnm
Zaten vücudun faydalı karbonlarada ihtiyacı var cnm
Tek yönlü beslenme hem vücuda zarar veriyor hemde normal düzene geçince hemen geri alınır
Paylaşım içinde teşekkürler
teşekkür ederizTebrikler arkadaşlar
Ahh ahh hedefim 80 i ucundanda gormekti ama zor 4 kusur kiloHuuuuu can kuşlar
Planlar yapıldımı
Yılbaşına 1 haftamız var, 2017 ye güzel bi eksiyle girmek için bu hafta çok çalışalım
Eminim haftaya herkes daha güzel sonuçlarla gelecek
Ilk hedef öncelikle pazartesiye eksi çıkmak
ezo26 elif artık listedesin kuzum
Menülerin sporun her zaman çok güzel maşşalah ama paylaşıma birazdaha özen göster cnm
Bdv de harcıcağın vaktin birazınıda buraya ayır cnm
DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN
9.TAKIMIN AZİMLİ ÜYELERİNDEN BİRİ
OLAN AZİMLİ AYYULDUZ 3 AYDA 13 KİLO VERDİ
BUGÜN HAYALLERİNE KAVUŞTU, BUGÜN EMEĞİNİN KARŞILIĞINI VE BU GÜZELLİĞİ KAVUŞTUĞU İÇİN MUTLULUK GÖZYAŞLARI DÖKTÜ
O ŞUAN MEZUN
VE SİZE BİR MESAJI VAR
SAKİN AMA SAKIN PES ETMEYİN İNANIN ŞUAN YAŞADIĞIM MUTLULUĞU NE DESEM ANLATAMAM BUNU ANCA YAŞARAK ANLIYACAKSINIZ KEŞKE BU DUYGULARIMI HİSSETİREBİLSEM SİZE EMİN OLUN OYALANMAZ BİRAN ÖNCE HEDEFE GELMEK İSTERSİNİZ
SEVİYORUM HEPİNİZİ İYKİ VARSIN
Tebrikler canımBir bildirimde benden gelsin bu hafta meto benle çok inatlasti çarşamba tartildigimda hala +500 dum o kadar dikkat etmeme rağmen ne gittiyse şu iki günde gitti çok şükürMefkurem Zuhal ablamada ayriyeten çok teşekkür ederim bugün ya artı olacaktım yada en iyi sabit olurdum herhalde
Geçen hafta 86,1
Bu hafta 85
Fark 1,1
Yüzde %1,28Eki Görüntüle 1928898
***9.TAKIM 497. Etap***
dagyolu(70.1/
Nilyyyaaannn (70/
Mefkurem (81.8/
(60,2/59,4/0,8/%1,33)
LİSTE DIŞI
Eliya (
Kkkmevsim (
Masal (
Herderdedeva (
Yiden16( / 98,1/ /% )
Hayırlı Cumalarrrrrr dersteyim ancak vakit buldum yazdımmmm.Yavaşlamaya başladı sanki kilo vermem .
güzel başlangıçHayırlı cumalar bayanlar ben 3 kilo eksideyimmmmm :)
Herderdedeva ( 95 / 92 / 3 / %3,15)
6lara tekrardan hoşgeldin canım***9.TAKIM 497. Etap***
dagyolu(70.1/
Mefkurem (81.8/
(60,2/59,4/0,8/%1,33)
LİSTE DIŞI
Eliya (
Kkkmevsim (
Masal (
Herderdedeva (
Yiden16( / 98,1/ /% )
sanki çakıldım kaldım ya 69.7 ya 70 yada 70.7 noluyor anlamadım
Bu acliga dayanamiycam dün 5 ten beri birsey yemedim. 600 gram verdimbütün hafta uğraş aksamlari midenin sesiyle başbaşa kal sonuç -600 pehh
yiden (99/98,1/0,9/%0,91)
Tebrkler canım***9.TAKIM 497. Etap***
dagyolu(70.1/69.3/0.8/%1.14)
Mefkurem (81.8/
ezo26 (60,2/59,4/0,8/%1,33)yeni üye. Bşlgç.trh:7 Aralık 2016 Bşlgç kg:62, hedef :56
LİSTE DIŞI
Eliya (
Nanekekik (74/72.4/1.6/%2.16)
Kkkmevsim (
Masal (
Herderdedeva (
Yiden16( / 98,1/ /% )
Haftaya 7lerdesin mefkuşum çok güzel vermişsin yine
Geçmiş olsun canım çok iyi vermişsin sendeGünaydin kizlar hemen bildirimi yapip geçmişe gideyim dun çocukların ikiside hastaydi gelemedim bu ara benim adamda triplerde surekli telle oynuyon bana bakmıyon vb konusuyo onun yanindada girmemeye ozen gostetince gelemedim
Gecen hafta 74,7
Bu hafta 73,4
Giden 1,3
Geçmiş olsun canım nolduHiç iyi değilim çarpıntım başladı ilacımı aldim titreme devam ediyor biraz uzanicam görüşürüz.
inşallah canım boşu boşuna canımı siktim bazı konular için kilo aldığına değmesi sosyal medya yasağı koydum kendime kk neyine yetmiyorÇok geçmiş olsun canım benim
Bende çok sevindim ablam
Tebrikler canım
Superr
Baharım haftaya İnşallah listedesin maşallah
Canım sporu napıyorsun
Canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
Süper gitmiş Abla
Kamilecim süpersin
Telden zor oluyor canım
Hayırdir canım geçmiş olsun
bende biraz kahvaltıyı abarttim sanırım şu dün yaptığım şekersiz kekten yicektim bugün ödül niyetine yılbaşı citirligini sonuna kadar götüreyim artıkafiyet olsun ablam
Sağol canım bilgi içinKarbonhidratsız diyet 6 ay yararlı
Anacım 3 hafta sabrettik 1 hafta daha sabrediverelim
Bende dün köfte yaptıydım ben yemicem diye beyaz ekmek koydum içine
Bugün ondan yemicem haksızlık olmasın
Seninki tb ama sonuçta un işte
Tb ekm.mecburen yiyoz ama senin kek zevki bi durum olduğu için yasakkk
Cümlemize cnm
Zaten vücudun faydalı karbonlarada ihtiyacı var cnm
Tek yönlü beslenme hem vücuda zarar veriyor hemde normal düzene geçince hemen geri alınır
Paylaşım içinde teşekkürler
ptesi hedefim 71.9 u görmekHuuuuu can kuşlar
Planlar yapıldımı
Yılbaşına 1 haftamız var, 2017 ye güzel bi eksiyle girmek için bu hafta çok çalışalım
Eminim haftaya herkes daha güzel sonuçlarla gelecek
Ilk hedef öncelikle pazartesiye eksi çıkmak
ezo26 elif artık listedesin kuzum
Menülerin sporun her zaman çok güzel maşşalah ama paylaşıma birazdaha özen göster cnm
Bdv de harcıcağın vaktin birazınıda buraya ayır cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?