- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.341
mümkün değil aç kalmam artık çok kötü oldum ya gittim geldim resmen komşuyu aradım gel fenaydi çocuk ortalıkta diye. Hala çarpıntım var malesef ama daha iyiyim.içinde sinemaki yoksa sorun yok cnm içebilirsin
oleyyyyy
Son alıntıdan alınıp
Takım sırasına göre ekleniyor cnm
eline sağlık cnm
Çok şükür bunuda atlattık
Tatlım bidaha uzun süre aç kalma lütfen
bilmiyorum canım ya elim ayağım titredi çarpıntım başladı ritim bozukluğum var çok aç kaldım sanırım.Çok geçmiş olsun canım benim
Bende çok sevindim ablam
Tebrikler canım
Superr
Baharım haftaya İnşallah listedesin maşallah
Canım sporu napıyorsun
Canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
Süper gitmiş Abla
Kamilecim süpersin
Telden zor oluyor canım
Hayırdir canım geçmiş olsun
bende biraz kahvaltıyı abarttim sanırım şu dün yaptığım şekersiz kekten yicektim bugün ödül niyetine yılbaşı citirligini sonuna kadar götüreyim artıkafiyet olsun ablam
Sağol canım yararlı bilgiler.Karbonhidratsız diyet 6 ay yararlı
Kategori: Diyet 23 Aralık 2016 0 120 Görüntülenme
Son yılların moda diyetlerinden biri olan karbonhidratsız beslenmeyle ilgili çarpıcı bir sonuca ulaşıldı: Sadece altı ay güvenli, daha uzun yapıldığında kanser ve erken ölüm gibi hastalıklara yol açıyor.
Yapılan bir araştırmaya göre kilo vermek için en etkili yol olduğunu belirtilen ‘karbonhidratsız beslenme’nin bir o kadar da tehlikeli olduğu ortaya çıktı. Bilim insanları bu diyetin 6 aydan fazla uygulanmaması gerektiğini belirterek, aksi takdirde ileride kanser ve erken ölüme neden olduğunu söyledi.
Arizona’daki Mayo Clinic’ten doktorlar Ocak 2005-Nisan 2016 yılları arasındaki dataları inceledi. Diyetlerinde karbonhidrat yemeyenlerin düşük yağ diyeti yapanlara oranla yılda 4 kilo daha fazla kilo verdiği tespit edildi. Altı ayın sonunda ise bu diyetin de etkisini kaybettiği, diğerlerinden bir farkının kalmadığı belirlendi. Mayo Clinic’teki bir tıp doktoru Heather Fields “Kısa vadede kilo vermek için düşük karbonhidratlı diyet etkili ancak uzun süre uygulanmamalı” dedi.
Dr. Fields, veri analizleri boyunca karbonhidratları aşırı derecede kısıtlayan diyetlerin sıklıkla et tüketimine yol açtığını tespit ettiklerini belirterek, “Et bazlı proteindeki bu artış tansiyon, kan şekeri ve kolesterolü artırarak ölüm ve kanser riskini artırıyor” dedi.
Fields kilo vermek isteyenlerin dengeli beslenmesi gerektiğini belirterek “Hastaya gerçek bir gıdayı yemeyi ve belirli bir diyet sonrasında pastırma, sosis, şarküteri etleri, sosisli sandviç ve jambon gibi işlenmiş etlerden özellikle kaçınılmasını öneriyoruz” diye konuştu.
Konuyla ilgili konuşan Dr. Tiffany Lowe-Payne ise sadece kilo kaybı için değil, aynı zamanda kan şekeri seviyelerini düşürmek için de bu diyetin fayda sağladığını söyledi. Lowe-Payne, karbonhidratsız diyetle altı ay sonra kilo vermenin düşük yağlı bir diyetle aynı olduğunu da kaydetti.
Kaynak: Karar.com
böyle bir yazı buldum paylaşmak istedim
plan aç kalmadan zayıflamak.Huuuuu can kuşlar
Planlar yapıldımı
Yılbaşına 1 haftamız var, 2017 ye güzel bi eksiyle girmek için bu hafta çok çalışalım
Eminim haftaya herkes daha güzel sonuçlarla gelecek
Ilk hedef öncelikle pazartesiye eksi çıkmak
ezo26 elif artık listedesin kuzum
Menülerin sporun her zaman çok güzel maşşalah ama paylaşıma birazdaha özen göster cnm
Bdv de harcıcağın vaktin birazınıda buraya ayır cnm
verirsin canım sabret birgün vericeksin nasılsa.Ahh ahh hedefim 80 i ucundanda gormekti ama zor 4 kusur kilo
sagol anim. Çok aç kaldım sanırım vücut error verdi şimdi daha iyiyim.
Tebrikler canım
Ezo listeye hoşgeldn canm
güzel başlangıç
6lara tekrardan hoşgeldin canım
Yarın sabah görürsün etkisini canm üzülme
Tebrkler canm
Tebrkler canım
Haftaya 7lerdesin mefkuşum çok güzel vermişsin yine
Geçmiş olsun canım çok iyi vermişsin sende
Geçmiş olsun canım noldu
Yok anacım almadan gel lütfen.Sizin için kilo alır yine gelirim ben
ezo26 benim eşimde sözle bişey demesede pek memnun kilo verme den daha bi ilgili oldu fırsatını bulunca sıkıştırıyor beni yeni gelin gibiyim şu aralar:)
Afiyet olsun canım menun güzelVe menumuz gelsin
Sabah 11:00
2dilim ekmek iki yagda yumurta domates salatalik 10 zeytin 2 biber
Biraz cok oldu ama
Ara 14:00
1 elma
Aksam 16:30
1tabak pirasa pirincsuz
1kepce çorba bol salata yoğurt
Ara19:0 gibi bi meyve yerim elma yada mandalins
Yemeklerden once hep metabolizma içeceği içildi
Su 2lt
Spor çocuklar uyudun Leslie yada jillian olacak
Yaparsın abla sende.Ben eski resimlerime bakarak dikkat ediyorum :) Eski halime dönmek istemiyorum.Sen çok güzel disiplinlisin cnm
Ben öncedende o kadar kilo verdim bi midemi küçültmeyi başaramadım
Ama benim gözüm aç daha çok
Illa çuko paketinin sonunu getircem bazıları gibi 1-2 kare alıp bırakayım diyemiyorum
Yada 1-2 çatal la falan idare etmiyom
Bi öyle yapmayı becerebilsem...
bence sen leslie yap cnm jillan evet güzel şekillendiriyor ama şişlik yapıyor tartıda eksi görmeyincede moralin bozuluyorVe menumuz gelsin
Biraz cok oldu ama
1 elma
1tabak pirasa pirincsuz
Su 2lt
Nasıl oldun elifimMenüm
Saat 12
1 yumurta
1 kaşık tulum peyniri
5 yeşil zeytin
2 dilim tam bugday dan kaşarlı tost
Saat 17:45
5 kasik pırasa
3 kaşık nohut (dünden kendime ayırdım)
Brokoli yoğurtlu saymadim 4 kaşık vardır.
Su 1.5 litre
Spor yok.
Tatlım perşembe sabah tartıldınmımümkün değil aç kalmam artık çok kötü oldum ya gittim geldim resmen komşuyu aradım gel fenaydi çocuk ortalıkta diye. Hala çarpıntım var malesef ama daha iyiyim.
İyi o Zaman Can'ım öyle valla işe yarıyor.Tebrik ederim beklenen hedefe ulaştın.Yine de devam edersin kilonu korumaya :)ezo26 benim eşimde sözle bişey demesede pek memnun kilo verme den daha bi ilgili oldu fırsatını bulunca sıkıştırıyor beni yeni gelin gibiyim şu aralar:)
Oooo ezo öğlen yemek yemişşşş :))Menüm
Sabah 08.30
2 tane zeytin
1 kk peynir
2 ceviz
5 fındık
Maydonoz
Öğle 12.30
1 kepçe tavuksuyu çorba
1 tane elma
Akşam 17.45
3 yk yoğurt
Tavuklu bol salata
Su: 2 lt.
Spor: Leslie 2 mil.
Menün süper Can'ım afiyet olsun.Bu hafta daha fazla çalışalımmm :)Ve menumuz gelsin
Biraz cok oldu ama
1 elma
1tabak pirasa pirincsuz
Su 2lt
Şimdi devam edicem 2 mil daha :)) 2 gün de 1 yiyordum yumurta.Hergün yerim öyleyse:)))Oooo ezo öğlen yemek yemişşşş :))
Menü güzel cnm sporu az yapmışın bugün
Sabaha 1 yumurta eklersen daha tok tutar
Afiyet olsun Can'ım spor olsa çok süper olacak Azcık da su artsaMenüm
Saat 12
1 yumurta
1 kaşık tulum peyniri
5 yeşil zeytin
2 dilim tam bugday dan kaşarlı tost
Saat 17:45
5 kasik pırasa
3 kaşık nohut (dünden kendime ayırdım)
Brokoli yoğurtlu saymadim 4 kaşık vardır.
Su 1.5 litre
Spor yok.
cumadan cumaya bildiriyim diyorum 64 ile 65 arasında koruduğunu her rakamı başarı olarak kabul edicemInş.bu sefer başarıcaksın cnm
Kilo bildirmeye devam edecenmi
oyyyy Allah muhabbetinizi artırsın :))
Ben hiç kıskanmıyom ki o nasıl kilo takır takır oldun ezoooo
Bak sen enişteyeezo26 benim eşimde sözle bişey demesede pek memnun kilo verme den daha bi ilgili oldu fırsatını bulunca sıkıştırıyor beni yeni gelin gibiyim şu aralar:)
Çok iyi fikir cnm 65 senin sınırın olsuncumadan cumaya bildiriyim diyorum 64 ile 65 arasında koruduğunu her rakamı başarı olarak kabul edicem
Haaahaaa kedi uzanamadığı ciğere ne dermişBen hiç kıskanmıyom ki o nasıl kilo takır takır oldun ezoooo
Çok iyi fikir cnm 65 senin sınırın olsun
Sonrası cıssss
Haaahaaa kedi uzanamadığı ciğere ne dermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?