- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.401
heyecanlanmissin ponim hadi bismillah :)Yılbaşını kutlamıyoz diye 1 ocağa kadar 73 kiloyu garantilemem gerek cumaya kadarda olur ne dersin irem nerde yaa
60kiloyum ve askrhpozitif
Bu hafta sizi birbirinize uygun gördüm
Sözünüzü kesiyorum kızlar
Hadi bakalım yarış başlasın kim daha azimli olacak gösterin
Cuma kimin yüzdesi fazlaysa o kazanır
abovvvvv mefkusum yılbaşında kaçamak yapicekmisIrem gelirse geç vakit gelir bazen haftasonu girmiyor
Biz cuma diyelim cnm
Valla ben cumartesi günü bişeyler yiyebilirim :))
dikkat et bebeğim.bu arada müjdeler olsun sağ bademciğim sabahtan bu yana rahatsız ediyor. sprey sıkacağım. bir de nurofen alayım. bi duş alıp geleyim adaçayımı da içeyim. görüşürüz sonra.
Ay bende herkes form çay içti sandımYok kız ben. Form çayı içtim su mestten buldum sonunda annem yeşil çay babam kuşburnu eşimde adaçayı içtiler
olmamış canısı
abla tartiydi Kahvaltu hazırla derken anca oldu ev halkı geç kalkınca anca oldu
olur abla bana uyar nasılsa kazanılan inşallahbu hafta hedef büyük
süper süper süperBende menümü yazıp spora başlıcam
Kalkınca
Çörekotu yağı
Sirkeli su
10.15 __
1 muz +2 yumurta +2 kş yulaf kepeği +vanilya, tarçın az süt =krep
15.15.___
Yarım çb.kineoyla bol yeşililki kısır
18.10 __
5-6kş tavuk ciğeri
Salata
Yoğurt
Su 2 lt olur
Spor 3 mil leslie (yapılacak)
Önlemini al canım hasta olma misafirin de var aman diyim.İçimde bir üşüme var kızlar inş hasta olmam
Yok kız nice olurdu halimizheyecanlanmissin ponim hadi bismillah :)
abovvvvv mefkusum yılbaşında kaçamak yapicekmishelali hoş olsun
dikkat et bebeğim.
Ay bende herkes form çay içti sandımyarına hazır ol mest in olayını gorucek sin. Gerçi bu hafta bende ise yaramadı hala çıkmadım wc ye
süper süper süper
aldım canım benim bugün spor yapıp dışarı çıktim herhalde ondanÖnlemini al canım hasta olma misafirin de var aman diyim.
Sana yetişmem lazımheyecanlanmissin ponim hadi bismillah :)
abovvvvv mefkusum yılbaşında kaçamak yapicekmishelali hoş olsun
dikkat et bebeğim.
Ay bende herkes form çay içti sandımyarına hazır ol mest in olayını gorucek sin. Gerçi bu hafta bende ise yaramadı hala çıkmadım wc ye
süper süper süper
Allah allah ne oluyo bu eniştelere yaHaklisin abl oyle yapayim bife ip falan atliyim en azindam surekli olmasada ara ara atlarim iyi geliyo bana sabah geç kalkıyoz çocuklarla esimde bugün o vakit gelince gec olmadan yiyim dedim
afiyet olsun canım
kesinlikle cok calisicaz
hehe brn iki ileri bi geri gidiyorum veremedim fazla ama benimki de hayir olsun sevgi kelebeği gibi bu ara
kiz sus bakiyim senki 20 kilo vermis bi ibsansin kalan 5i-10umu veremiycen azicik senle ben sabırsız geliyoz ama bu hafta dikkat edelim neymisiz once kenfimize kanitlayalim
afiyet olsun canım
bende rakip istiyorum
hadi gormeyelim bugün kurabiyeyi yoksa ceviz fındık ne olursa olsun kabul değil
Güzel canım
Fazla ödüllü bigun olmuş
Beni kime uygun goruyon abla sözünden cikmam boy pos yakisikliliga falan bakmam tabi azcik cebi dolu olsun dermisim şaka bir yana bende rakip istiyorum
abla tatli krep olurmu guzel olmamış demistin dimi
Geç beni lütfenSana yetişmem lazım
ayva püresini duymamıştım. bol limonlu adaçayı içtim şimdi. yatarken de majezik boğaz spreyi sıkacağım.Ayva püreside boğaz hastalıklarına iyi geliyomuş
Aman ilerlemeden al önlemini
olmamış canısı
ohh gelsin karbonhidratlar. Senden bu hafta daha çok azim ve eksi bekliyoruz bebeğim :)
Fazla ödüllü bigun olmuş
biliyorum kızlar gerçekten birden çok aşırı yedim. ama bugündü sadece. toparlanıyorum hemendikkat et bebeğim.
benim de sağ bademcikİçimde bir üşüme var kızlar inş hasta olmam
ben eve yeni geldim bebeğimHafta sonu geldi herkes dağıldı
bi ara ayça yapıyodu cnmÖyle yaparim mefkusum.
Şu sodası ayran i içen varmı bi işe yarıyor mudur?
istersen sen seç birini cnm yoksa bi düşünelimBeni kime uygun goruyon abla sözünden cikmam boy pos yakisikliliga falan bakmam tabi azcik cebi dolu olsun dermisim şaka bir yana bende rakip istiyorum
Nette var cnm da ben muzlu sevmedimabla tatli krep olurmu guzel olmamış demisti
aman kuzum dur şimdi hastalık sırası değilİçimde bir üşüme var kızlar inş hasta olmam
kaçamaksız 1 ayımı kutlucamabovvvvv mefkusum yılbaşında kaçamak yapicekmishelali hoş olsu
Geliyorum çıkıyorum geliyorum çıkıyorum ama tekrar topluyorum kendimi bu sefer olcak sporuna bıraktım ya omunda etkisi oldu bu hafta regl kapıda bakalım hayırlısı. Ama döndüm aranıza tekrardan.
Tebrikler canım
Ezo listeye hoşgeldn canm
güzel başlangıç
6lara tekrardan hoşgeldin canım
Yarın sabah görürsün etkisini canm üzülme
Tebrkler canm
Tebrkler canım
Haftaya 7lerdesin mefkuşum çok güzel vermişsin yine
Geçmiş olsun canım çok iyi vermişsin sende
Geçmiş olsun canım noldu
Ben ben favorimdir kendileri sayesinde akşam yemeklerını 16.30 da bile kapatıyorum sonra tam acıkır gb oldugum zamana denk geliyor içme zamanı onuda içinde karnım doyuyor benim alt göbeğinde 5 cm incelme oldu. Ben ne zaman içsem onu daha rahat kilo verdim benceohh gelsin karbonhidratlar. Senden bu hafta daha çok azim ve eksi bekliyoruz bebeğim :)
Öyle yaparim mefkusum.
Şu sodası ayran i içen varmı bi işe yarıyor mudur?
Dilekcim bireysel dereceyle mezun olmuş tebrikler @ayulduzzCUMA ZAYIFLAMA YARISMASI 497. ETAP
( 16 Aralik-23 Aralık)
Takım sıralaması
1. Birinci : 9.takım - 1,227
2. İkinci :3. Takım 0,765
3. Üçüncü : 5. Takım : 0.660
Bireysel dereceler
1.birinci : 5.takımdan medusa38 : 4,43
2.İkinci : 9.takımdan ayulduzz : 3,32
3.üçüncü : 1.takımdan nefertityy : 2,58
Bende yorulmuşum birazdan koltuk keyfi yapıcamAcıktım uykum geldi
hoşgeldin aycacim arkadaşının toparladıgina sevindim ozlettin kendiniKızlar beni idare ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Artık tekrar eskiye dönüyorum arkadasım topladı kendini bende biraz işleri toplamam lazım. O yüzden bu haftayı toparlama haftası ilan ediyorum bide eğer aksilik olmaz ise bu haftayı oruç kazalarımı yaparak geçirilen o yüzden menülerim enterasan olabilir. Sabah 6 akşam 6 olarak 2 öğün yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?