- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.441
canım hastalandınmı çok geçmiş olsun şimdi nasılsıngez gez valla ohh miss. Kutlucaksin tabi hakettin sonuna kadar.
kaldığını yerden devam canım çok az kaldı basaricaksin.
Ooo çok sevindim bende yaptim 2 saat oluyor doğrumu yaptım 3 kaşık yoğurt 1 soda 8 yaprak nane koydum.
Kızlar tebrik ediyorum hepinizi. Dilegim 2. Ligini kutluyorum.
ya pro yaptım dün demekki yetmedi saat 17 gibi yemiştim suyuda 22 de biraktim biraz daha eksi cikayim diye de bekledim ac susuz saat oldu 11 fena oldum ya.
ayçam niyetimiz beraber mezun olmaktı senin misafir taş koydu planımıza :) amma artık bahane yok mezuniyet sırası sendeSpor istediğim gb olmadı o yüzden boşladım sayıyorum. Bu hafta geliyorum bomba gibi.
teşekkür ederim canım bekliyorum seni beraber yazıcazFitt_anne tebrik ederim canımmmm birlikte mezun olacaktık ama ben fos çıktım. İnş yakında gelicem peşinden sen yaz başrı hikayeni hele
ablam benim takımıma hastayım yaparız dedimi yapıyorlar valla9.takımın liste içi dışı bütün kızlarını verdikleri emek çaba için kutluyorum ve teşekkür ediyorum
Olacak dedik ve oldu
Tabiki bu haftada kendimizi salmıyoruz
En azından herkes kilosunun yüzde 10 nu verebilir
Bu ayı kimler güzel bi eksiyle bitirecek toplamda kaç kilo vermiş Olacak görecez
Fitt_anne dileğim hadi giderayak 2.liğide kapmışın :)çok tebrikler cnm
teşekkür ederim bitanem ben hangi takımın üyesiyim 1.likler 2.likler bizim işimizDilekcim bireysel dereceyle mezun olmuş tebriklerFitt_anne
bitanem hoşgeldin, çok teşekkür ederim bu takdir tebrik edilmeler inan bana envayi yiyeceğin verdiği hazdan daha fazlasını veriyor
ablam All razı olsun benim bugün mutlulıktan ayağım yere basmadı desem doğrudurNeden acaba :))
Kaçamaklar yüzünden olmasın
Güzel cnm
Nasıl bi yarış de bakalım
Bu hafta içinmi diyon
Yayla çorbası içinde pirinç yada buğday varsa 2 dil ekmek fazla
Akşam Güzel
Sabah cıkkk
Sabahın çok geç olması hariç Güzel cnm
Eşine nice mutlu yaşlar cnm hepinizle birlikte
Kız süslendinmi ne yaptın
Bide günde kadınlar bişey dedimi
olur bitanem
Bidaha Akşam çok acıkacak olursan 2-3kş yoğurt ye
Tatlım bildirimleri saat 12 ye kadar yapmamız gerekiyor
Sana yazılan mesajlarada cevap vermiyosun
Böyle takımla kaynaşamazsınki
nette tarif öyle :)))))nane nerden çıktı fıstık
3 kş yoğurt 1 soda yarım limon suyuyla ayran yapıp içiyon
eee akşam 18.00 demişin
Daha ilavemi geldi üstüne de bekliyon
iyi gecelerKızlar menüye spor yazmıştım ama dışarda baya yorulmuşum yapamadım
Inş.yarına
Herkese iyi geceler
Yok anacım çarpıntım var uyuyamadım geri kalktımuyudunuz mu kızlar ben ayaktayım daha mutfağı toplayıp sahur yapıcam kilo hedefim tutturdum şimdiki hedefim ara ara oruç tutmak sıcaklar gelene kadar
Sağol daha iyiyim dileğim çok aç ve susuz kaldım sanırım ondan oldu.canım hastalandınmı çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
vuu supermis iltifatlar. Bende istiyorum bende bende.ablam All razı olsun benim bugün mutlulıktan ayağım yere basmadı desem doğrudur
gündeki hanımlar dan herkes şok oldu nasıl zayıfladın kız gibi olmuşsun sözleri havada uçuştu, bitanesi senle konuşuyorum ama sanki bu sen değilsin demezmi bi garip oluyormuş :)
akşam doğum gününe misafirimiz de vardı derli toplu giyindim güzeldim bence :)
sahur yaptım abla onun için bekledim gece kalkamıyorum benim sıpa rahat bırakmıyor zırt pırt yanına çağırıyornane nerden çıktı fıstık
3 kş yoğurt 1 soda yarım limon suyuyla ayran yapıp içiyon
eee akşam 18.00 demişin
Daha ilavemi geldi üstüne de bekliyon
Akşam lapa yiyrcektim olmadı canımlapa yı ne zaman yapacaktın normal men yemişsin kanka
tatlım bi git görün bide sorunun varmışnette tarif öyle :)))))
iyi geceler
Yok anacım çarpıntım var uyuyamadım geri kalktım2 saattir dön dön sıkıntı geldi niyetine girmissin tamamlarsin inşallah.
Sağol daha iyiyim dileğim çok aç ve susuz kaldım sanırım ondan oldu.
vuu supermis iltifatlar. Bende istiyorum bende bende.
Çok teşekkür ederim bitanem
Senin adına çok sevindim cnmablam All razı olsun benim bugün mutlulıktan ayağım yere basmadı desem doğrudur
gündeki hanımlar dan herkes şok oldu nasıl zayıfladın kız gibi olmuşsun sözleri havada uçuştu, bitanesi senle konuşuyorum ama sanki bu sen değilsin demezmi bi garip oluyormuş :)
akşam doğum gününe misafirimiz de vardı derli toplu giyindim güzeldim bence :)
Haa tmm cnm o zamansahur yaptım abla onun için bekledim gece kalkamıyorum benim sıpa rahat bırakmıyor zırt pırt yanına çağırıyor
Akşam lapa yiyrcektim olmadı canım
tatlım bi git görün bide sorunun varmış
günaydın ablacım ben kalktım ama mecburiyetten uşak uyasa bende yatcam dün gece 3 den sonra ancak uyudum oruca niyet ettim çok uykusuzumGünaydınnn güzel bayanlar
Kalk borusu çaldııııı hadin herkes ayağa :))
Herkese az kalorili bol hareketli bi haftasonu diliyorum
Ay bu çocuklarda yatalımda rahat rahat uyuyalım demezlergünaydın ablacım ben kalktım ama mecburiyetten uşak uyasa bende yatcam dün gece 3 den sonra ancak uyudum oruca niyet ettim çok uykusuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?