Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet abla bitti.çok sağolun toleransınız için.

Spor istediğim gb olmadı o yüzden boşladım sayıyorum. Bu hafta geliyorum bomba gibi.

@ezo26 benim eşimde sözle bişey demesede pek memnun kilo verme den daha bi ilgili oldu fırsatını bulunca sıkıştırıyor beni yeni gelin gibiyim şu aralar:)

Guzel menü
Maşallah çanim niye o kadar aç kaldin
Menüm
Sabah 08.30
2 tane zeytin
1 kk peynir
2 ceviz
5 fındık
Maydonoz

Öğle 12.30
1 kepçe tavuksuyu çorba
1 tane elma

Akşam 17.45
3 yk yoğurt
Tavuklu bol salata

Su: 2 lt.
Spor: Leslie 2 mil.
Super
Dönüp dolaşıp 75 kiloya geeliyom nefret ediyom 75ten ya
Tatlım bi azmet bu hafta 75 bu hafta 76 bu hafta 74 sonra yine 75 bak izne gittim geldim sen aynı kilodasin
Araları atlama Gülşah
Menüm
07.30
Ceviz büyüklüğünde kurabiye

14.30
1 kase yayla çorb.
2 d tam b ekmek

18.00
5 küçük köfte bulgursuz
1 kase yoğurt
Turp salatası

Su 1.5
Spor henüz yok
Akşam güzel ama sabah kurabiye öğlen çorba ekmek sayılıyor zaten ekmekle ekmek yemissin
güzel menü

gez gez valla ohh miss. Kutlucaksin tabi hakettin sonuna kadar.

Geliyorum çıkıyorum geliyorum çıkıyorum ama tekrar topluyorum kendimi bu sefer olcak sporuna bıraktım ya omunda etkisi oldu bu hafta regl kapıda bakalım hayırlısı. Ama döndüm aranıza tekrardan.
kaldığını yerden devam canım çok az kaldı basaricaksin.

Ooo çok sevindim bende yaptim 2 saat oluyor doğrumu yaptım 3 kaşık yoğurt 1 soda 8 yaprak nane koydum.

Kızlar tebrik ediyorum hepinizi. Dilegim 2. Ligini kutluyorum.

ya pro yaptım dün demekki yetmedi saat 17 gibi yemiştim suyuda 22 de biraktim biraz daha eksi cikayim diye de bekledim ac susuz saat oldu 11 fena oldum ya.

Herkes demiş zaten olmamış
Super

İyi gece yarıları kızlar ben memnunum yaziyim yarın oruç tutacağım 66 gün borç var bu yerden başlamak gerek uyumak için yediklerinin üstüne 1saat geçsin diye oturuyorum :)
Menü
Sabah(11:00)
1yumurta
3yk lor
Roka
1dlm ekmek

Öğle(15:00)
4kofte
2yk karnabahar haşlaması
Salata

Akşam(18:00)
Lapa yapacaktım birilerinin gözü kaldı süt kesildi
1yumurta
2kofte
1dlm ekmek
Salata

Şu:3lt

o çok sevindim bende yaptim 2 saat oluyor doğrumu yaptım 3 kaşık yoğurt 1 soda 8
nane nerden çıktı fıstık
3 kş yoğurt 1 soda yarım limon suyuyla ayran yapıp içiyon

eee akşam 18.00 demişin
Daha ilavemi geldi üstüne de bekliyon

lapa yı ne zaman yapacaktın normal men yemişsin kanka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…