Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

8 88li hoşgeldin cnm
Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen işe kendini bize tanıtmakla başlıyabilirsin
Hosbulduk:)
88 liyim . 6 çocuk annesiyim . Tek tek. Ikiz ucuz yok :) hep soruyorlar da. 176 boyum. 83 kiloyu şimdilik. Geçen sene 65e düştüm ama bir anlık krizle bi ayda 20kg alıp bi de hamile kaldım. Sonuçta 96yla doğuma gittim 40ım çıktığından beri kilo veremedim. Eğer kendimi ikna etmeyi basarirsam çok güzel kilo veriyorum ama nedense bu defa başaramadım :/ bana hergün bi şekilde yazarsanız kendimi hazır hissedene kadar çok ama çok sevinirim. Kendimi biliyorum çünkü ilk günler sıkıştıran olmazsa ipin ucunu bırakıyorum. En fazla bir hafta. Eminim bir haftada toparlarım kendimi.

Bi de muhtemelen 2 ay kadar sonra vazgeçmek isteyebilirim o zaman da engel olun nolur. Onun dışında iyi kilo vereceğime inanıyorum. Sadece bu kadar doğum sürekli kilo al ver çok yordu beni

Tatlım eğer kilo vermek istiyosan ilk yapman gereken burdan kopmadan bol paylaşım yapmak
Ne kadar paylaşım bol motivasyon
Burda çok güzel kilo veren arkadaşlar var hepside azimle sabırla devam ettiği için başardılar

Çocuklarınıda Allah bağışlasın
Şu anda emziriyomusun
Aslında boyuna göre kilon çok aşırı değil ama bi 10 kilo versen daha güzel olur

2 hafta deneme süren var. Paylaşımın ve kilo vermen yeterliyse listeye giriyosun

Ben Zühal 3 çocuk annesi 1 torun var
2 senedir bu takımdayım geçen sene mezun olmuştum ama birazını geri aldığım için tekrar başladım

Ay bu çocuklarda yatalımda rahat rahat uyuyalım demezler
O yattığı gibi sende yat dinlen cnm

Dün menünü yazmadın heralde
bir kaç gündür iyice düzen bozuldu ins geçer uyumasını bekliyirum zor duruyorum baba bugun erken gelse oda bakardı abla dünki menü yu paylaşırım ins

maşallah 6 çocuk oylemi Allah kolaylık versin heralde erken evlendiniz yaşları kaç kilonuzda çok yok kısa zamanda ins gider

Eki Görüntüle 1929430

Gururla sunuyorum

Bugun niyeti bozmustum bi tabak kuru fasulye yiycektim ama daha bi gaza geldim yemiycem
canım sen niye listede yoksun

sahur yaptım abla onun için bekledim gece kalkamıyorum benim sıpa rahat bırakmıyor zırt pırt yanına çağırıyor

Akşam lapa yiyrcektim olmadı canım
tatlım bi git görün bide sorunun varmış
Yok canım ben biliyorum kendimi vücudum susuz kaldı hem yeşil çay hem meto suyu bide o kadar saat açlık eklenince oldu. Alışkın im bu durumlara bide sıkıntı halinde kötü olurum.

Günaydınnn güzel bayanlar

Kalk borusu çaldııııı hadin herkes ayağa :))

Herkese az kalorili bol hareketli bi haftasonu diliyorum
iyi haftasonları mefkusum az kalorili sen hiç merak etme. Bugün 2+2 4 mil yapıcam leslie yi

harika bilgiler mefkusum çok çok sağol çok motive yim ki ben

Hosgeldin canım Allah bağışlasın ne güzel çok çocuklu bi ailen var. Burada katılımın güzel olursa kilolar nasıl gitti farketmezsin bile. Ben Elif nisan dan beri buralardayım.

Eki Görüntüle 1929430

Gururla sunuyorum

Bugun niyeti bozmustum bi tabak kuru fasulye yiycektim ama daha bi gaza geldim yemiycem
harika bi sonuç Tebrikler canım çok Tebrikler.

Tebrikler herkese

benim regl geçsin. ben de haftaya oruç tutmayı düşünüyorum. aklıma koymuştum.

Kendime ödül olarak kuaför seçtim
Gidip saçlarımı boyatayım kaş bıyık bakım zamanı
iyi yaparsın canım. moral olur. benim de dip boyaya ve saç kesimine ihtiyacım var. saçlarımı azcık daha uzatmaya karar verdim. 3 aydır uçlarndan azcık aldırıyorum. uzadı maşallah.

Ohh bol bol spor da yaparsın harika
evet en azından rahatça dışarı çıkar gezerim. leslie falan. zaten kafamı dinlemeye de ihtiyacım vardı. iyi oldu

Bu gazla 60ı görürsün canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…