Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Spor yaparsan enerjin yerine gelir fıstık

Tünaydınlarrrr iyi haftasonlarııı herkese .Hava çok güzel,haftasonundan başladım bu sefer yürüyüşe Bu hafta daha da azimliyim..
Senin enerjine hayranım zaten
Bizim burda soğuk
Biraz önce markete gittim geldim yüzüm dondu başka bişey için gitmezdimde dumanım bitmiş

Bugün daha iyimisin cnm
daha iyiyim sağolasın. Çarpıntı bi kaç gün devam eder sonra düzene girer öyle oluyor. Ama halsiz değilim maşallah zıpkın gibiyim :) birazdan alışverişe gidicez hazırlık yapıyorum. Disarda yürürüm biraz gelincede leslie patlatirim ohh miss.

Salı günü 69,5 çıkmıstım diyetisyende
Burdanda 69.1 le izne ayrılmıstım
tatlım sen yeni diyet listeni paylaştin mi yoksa benmi kaçırdım

iyi olmuş kafayı dinle biraz.

Kendime ödül olarak kuaför seçtim
Gidip saçlarımı boyatayım kaş bıyık bakım zamanı
parliycaksin yani

Tünaydınlarrrr iyi haftasonlarııı herkese .Hava çok güzel,haftasonundan başladım bu sefer yürüyüşe Bu hafta daha da azimliyim..
burda yağmur var hafiften çok severim bu havayı bende yuruycem alışverişten sonra

Benimki 3 kaşık yoğurt 1 şişe maden suyu yarım limon suyu koyup yatmadan yarım saat önce iç şeklindeydi ama bence yoğurt un her hali faydalı buda işe yarar canm.

Benimki 3 kaşık yoğurt 1 şişe maden suyu yarım limon suyu koyup yatmadan yarım saat önce iç şeklindeydi ama bence yoğurt un her hali faydalı buda işe yarar canm.
Sağol tarif için cano böyle yapıcam bende o zaman. SaDece akşam dimi nette sabah akşam varda.

ayçam niyetimiz beraber mezun olmaktı senin misafir taş koydu planımıza :) amma artık bahane yok mezuniyet sırası sende
evet canm misafirdi doğumdu derken. Ama aslında düşünüyorumda misafirimi kafamda ben abartmisim sizler sürekli bunlarla mücadele ediyorsunuz bende etmek zorunda kaldığım durumlarda böyle gergin olmamalıyıyım.olsun zararın neresinden dönsem kardır en azından kilo almadım.

Aramıza hoşgeldin ben Poni. ben seni bdvden tanıyorum babaannenle bi diyaloğunu yazmıştın helal olsun demiştim

Keyifsizliğin yorgunluğun hissediliyor canm bi sıkıntın mı var?

Dünkü menü

Sabah 6.00
1 kase (250 Ml sütten) yulaflı puding
1 dilim kendi yaptıgım ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin

Akşam 18.00
4 köfte
Yoğurt
1 kase yulaf puding ( 150ml sütten)
1 portakal

Sıvı 1 lt su
Spor yok

Yulafları hayatımdan çıkarıyorum inş kızlar yada en zindan bi gün yıyıp bi gün yemiyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…