- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.481
Tebrikler cnmKendime ödül olarak kuaför seçtim
Gidip saçlarımı boyatayım kaş bıyık bakım zamanı
Spor yaparsan enerjin yerine gelir fıstıkgüzel bir haftasonu olsun kızlar. dışarı çıkacaktım gözüm almadı. keyfim de yok. sıcak birşeyler içeyim oturayım. 1 hafta izinliyim bu arada. istediğim kadar gezerim dinlenirim. çok yorgun hissediyorum kendimi.
Senin enerjine hayranım zatenTünaydınlarrrr iyi haftasonlarııı herkese .Hava çok güzel,haftasonundan başladım bu sefer yürüyüşeBu hafta daha da azimliyim..
daha iyiyim sağolasın. Çarpıntı bi kaç gün devam eder sonra düzene girer öyle oluyor. Ama halsiz değilim maşallah zıpkın gibiyim :) birazdan alışverişe gidicez hazırlık yapıyorum. Disarda yürürüm biraz gelincede leslie patlatirim ohh miss.Bugün daha iyimisin cnm
Salı günü 69,5 çıkmıstım diyetisyende
Burdanda 69.1 le izne ayrılmıstım
iyi olmuş kafayı dinle biraz.güzel bir haftasonu olsun kızlar. dışarı çıkacaktım gözüm almadı. keyfim de yok. sıcak birşeyler içeyim oturayım. 1 hafta izinliyim bu arada. istediğim kadar gezerim dinlenirim. çok yorgun hissediyorum kendimi.
parliycaksin yaniKendime ödül olarak kuaför seçtim
Gidip saçlarımı boyatayım kaş bıyık bakım zamanı
burda yağmur var hafiften çok severim bu havayı bende yuruycem alışverişten sonraTünaydınlarrrr iyi haftasonlarııı herkese .Hava çok güzel,haftasonundan başladım bu sefer yürüyüşeBu hafta daha da azimliyim..
Benimki 3 kaşık yoğurt 1 şişe maden suyu yarım limon suyu koyup yatmadan yarım saat önce iç şeklindeydi ama bence yoğurt un her hali faydalı buda işe yarar canm.gez gez valla ohh miss. Kutlucaksin tabi hakettin sonuna kadar.
kaldığını yerden devam canım çok az kaldı basaricaksin.
Ooo çok sevindim bende yaptim 2 saat oluyor doğrumu yaptım 3 kaşık yoğurt 1 soda 8 yaprak nane koydum.
Kızlar tebrik ediyorum hepinizi. Dilegim 2. Ligini kutluyorum.
ya pro yaptım dün demekki yetmedi saat 17 gibi yemiştim suyuda 22 de biraktim biraz daha eksi cikayim diye de bekledim ac susuz saat oldu 11 fena oldum ya.
Bak ya kız babanne oldun hala duman diyosunSenin enerjine hayranım zaten
Bizim burda soğuk
Biraz önce markete gittim geldim yüzüm dondu başka bişey için gitmezdimde dumanım bitmiş
Evde içmiyom kızz hep dışarda terasdaBak ya kız babanne oldun hala duman diyosun
Sağol tarif için cano böyle yapıcam bende o zaman. SaDece akşam dimi nette sabah akşam varda.Benimki 3 kaşık yoğurt 1 şişe maden suyu yarım limon suyu koyup yatmadan yarım saat önce iç şeklindeydi ama bence yoğurt un her hali faydalı buda işe yarar canm.
Verirsin 1 haftada 1.4 verdin 3 haftada en azından 4 kilo giderAyın 14 dünde söz var ne giyeceğime karar vermedim daha
O zamana bi 4-5 kilo daha versem iyi olur ama zor 3 hafta var
evet canm misafirdi doğumdu derken. Ama aslında düşünüyorumda misafirimi kafamda ben abartmisim sizler sürekli bunlarla mücadele ediyorsunuz bende etmek zorunda kaldığım durumlarda böyle gergin olmamalıyıyım.olsun zararın neresinden dönsem kardır en azından kilo almadım.ayçam niyetimiz beraber mezun olmaktı senin misafir taş koydu planımıza :) amma artık bahane yok mezuniyet sırası sende
Olsun sen içme yine de sağlığa zararlı :)Evde içmiyom kızz hep dışarda terasda
Istediğin gibi yapabilirsin cnmSağol tarif için cano böyle yapıcam bende o zaman. SaDece akşam dimi nette sabah akşam varda.
Inşallah bakalımVerirsin 1 haftada 1.4 verdin 3 haftada en azından 4 kilo gider
Aramıza hoşgeldin ben Poni. ben seni bdvden tanıyorum babaannenle bi diyaloğunu yazmıştın helal olsun demiştimHosbulduk:)
88 liyim . 6 çocuk annesiyim . Tek tek. Ikiz ucuz yok :) hep soruyorlar da. 176 boyum. 83 kiloyu şimdilik. Geçen sene 65e düştüm ama bir anlık krizle bi ayda 20kg alıp bi de hamile kaldım. Sonuçta 96yla doğuma gittim 40ım çıktığından beri kilo veremedim. Eğer kendimi ikna etmeyi basarirsam çok güzel kilo veriyorum ama nedense bu defa başaramadım :/ bana hergün bi şekilde yazarsanız kendimi hazır hissedene kadar çok ama çok sevinirim. Kendimi biliyorum çünkü ilk günler sıkıştıran olmazsa ipin ucunu bırakıyorum. En fazla bir hafta. Eminim bir haftada toparlarım kendimi.
Bi de muhtemelen 2 ay kadar sonra vazgeçmek isteyebilirim o zaman da engel olun nolur. Onun dışında iyi kilo vereceğime inanıyorum. Sadece bu kadar doğum sürekli kilo al ver çok yordu beni
Benden yazarım diye düşünmüştüm yazayım abla hemen@gingercookkie irem son zamanlarda az gelir oldun cnm
Menülerinide tam yazmıyosun
Lütfen birazdaha özen gösterelim
N Nilyyyaaannn Ayça senin dünkü menün nerde güzellik
Keyifsizliğin yorgunluğun hissediliyor canm bi sıkıntın mı var?güzel bir haftasonu olsun kızlar. dışarı çıkacaktım gözüm almadı. keyfim de yok. sıcak birşeyler içeyim oturayım. 1 hafta izinliyim bu arada. istediğim kadar gezerim dinlenirim. çok yorgun hissediyorum kendimi.
Elifim aana katılıyomBak ya kız babanne oldun hala duman diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?