- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.521
Yapay kar görüyoruz sadece biz :) Ona şükür napalımm..sen neredesin ezo, kız kış sadece karı güzel nasıl soğuk bu sene geçen gün ayaz mahvetti yüzümü cayır cayır yandı:)
ablam yine is başında valla çok
Iyi oluyo abla bunlar sağolasın
Oooo işte tam benlik bi yazi gidip biraz su iceyim
hosgeldin canom boyun baya iyiymiş maşallah vetirsin bize bol bol takil yeter
Harikasın yaaaaa bende istiyorum daaaa yatarak plmaz dimi sx spor yapayım bende
Hayırdır ni sıkıntı yok ins
gerçekten iyi bi odul
kolay gelsin mervem
Sağol ablam misafirlerde uyuyunca uyumuşum valla dün gece bizim kız hepimizi gece 2 ye kadar dikti ayağaBizde çocuklarla brança gittik
Biraz önce geldim bi sıcak bitki çayı içip ısınayım
Dışarısı çok soğuk
Benimki duygusal açlıktan daha çok aç gözlülük
O su ne kızzz hiç içmeyeydin bari :)
Akşamki puding yerine köftenin yanına salata olsaydı daha iyi olurdu
Daha iyisini yapabilirsin cnm
Inş.cnm
Işte bi yılbaşından sonra artı çıkabilirim
Aaa aynı günmüş
Ama bizimki evde isteme olacak
Abartılı bişey zaten olmaz
Bikaç elbise var aklımda bakalım artık
Kolay gelsin tatlım
Bakıcı buldunmu cnm
Şu 1 ay dişini sıkda verebildiğin kadar ver
kız evde misafir varken nasıl yatıyon
Tembel seniii :)))
rabbim acil şifa versin canımiyi akşamlar hanımlar bugün gelemedim oğlum hasta midesini fena üşütmüş yavrum kus kus bi hal oldu şimdi uyuyor daha iyi sanki.. kızında arkadaşları var bugün onların peşinde gezmekten akşam ettim sizlerde ne var ne yok
Afiyet olsunn canımmm spor olsa süpperrr olacak... :) Suyu da tamamlarsın zaten...Yudum yudum olsada içiyorum ben sürekli yoksa başka türlü olmuyor.Menüm
Kahvaltı 11:00
Lorlu omlet
2 dlm tb ekmek
Yeşillik
3 tane tombik biber
Akşam 17:00
Salata
Haş tavuk
3 kaşık yoğurt
4 tombik biber
Ara 20:00
Türkkahvesi
Su çok az içtim ama 2 ye tamamlıycam inşallah
amin canımSağol ablam misafirlerde uyuyunca uyumuşum valla dün gece bizim kız hepimizi gece 2 ye kadar dikti ayağa
rabbim acil şifa versin canım
Benimkine 9 kilo verdim hiç mı farkı yok diyorum ne bilim bana aynı geliyor diyor sadece daha fazla ceviklesmissin diyor geçen birlikte kenpo yaptıktanbu gün eşim dediki artık diyet yapma bi deri bi kemik kaldın  nasıl mutlu oldum
çünkü diyet yaparken sence kaç kiloyum diye sorardım gıcık hep fazla söylerdi, bazende tosunum benim derdi sinir olurdum:)
afiyet olsun canımMenüm
Lorlu omlet
2 dlm tb ekmek
Yeşillik
3 tane tombik biber
Salata
Haş tavuk
3 kaşık yoğurt
4 tombik biber
Türkkahvesi
Sporda yaparsan on numara beş yıldızMenüm
Lorlu omlet
2 dlm tb ekmek
Yeşillik
3 tane tombik biber
Salata
Haş tavuk
3 kaşık yoğurt
4 tombik biber
Türkkahvesi
aklı sıra bunlar ters motivemi etmeye çalışıyorlar acaba:)Benimkine 9 kilo verdim hiç mı farkı yok diyorum ne bilim bana aynı geliyor diyor sadece daha fazla ceviklesmissin diyor geçen birlikte kenpo yaptıktan
afiyet olsun canım
ne güzel yapmışsın bende can atıyorum spor yapmaya misafir eksik olmuyor kaynım lar gelecekGeldim bende yürüyüşten şimdi hem kafam dagıldı hem hava aldım..Azcı k da yoruldumm
dün gece eşimde diyor beraber bırakalım diye dedim hazır değilim demezmi hazır olunca haber ver diye:)Evde içmiyom kızz hep dışarda terasda
ama pek datlı elif bi içsen bırakamazsın:)Olsun sen içme yine de sağlığa zararlı :)
En kötü ihtimal haftada 1 kilodan 3 kilo verirsin.Ayın 14 dünde söz var ne giyeceğime karar vermedim daha
O zamana bi 4-5 kilo daha versem iyi olur ama zor 3 hafta var
Yok canım. Usutmusum de bir de tabi regl.ablam yine is başında valla çok
Iyi oluyo abla bunlar sağolasın
Oooo işte tam benlik bi yazi gidip biraz su iceyim
hosgeldin canom boyun baya iyiymiş maşallah vetirsin bize bol bol takil yeter
Harikasın yaaaaa bende istiyorum daaaa yatarak plmaz dimi sx spor yapayım bende
Hayırdır ni sıkıntı yok ins
gerçekten iyi bi odul
kolay gelsin mervem
Kız dur ben senle yarışı unuttuydum. İyiki hatırlattınBugünde geç kalktım gene ben abla ya off offf
Kahvaltı öğlen niyetine oldu benim
canm hoş geldin ben Merve 26 yaşındayım 20 aylık bir kızım var
Canım kaç yıllık evlisin 6 çocuk ben cesaret edemezdim 41 kere maşallah rabbim evlatlarinin acısını gostermesin
Süpersin canim
fulya bak bu hafta yarışıyoruz bugün 84,5 gibi gorudm haberin olsun kaybedecen sporumuda yaptım sende yap müthiş bir enerji veriyor spor insana şuan ı kadar dinginim kız
süpersin her daim bakım sart
Abla verirsin bence 3 hafta gayet güzel bir süre
Güzel olmuş canm
keyfini çıkar canım
Ben de yarın akşam balık yiyeceğim. Çok severim .Bu akşam yemegim geç kaldı ya balık yapalım dedik gidip ben alicaktim eşim istersen ben alayım dedi tamam dedim balıkçıda balık kalmamış şimdi Üsküdar'a inmeye gitti balık için karnım açıktı saat 6 oldu off off balık uğruna gecikti yemek bende yeşil çay içiyorum napim
evet kuzum ömrü billah sağlıklı beslenmek için yanlız kalmayı bekleyemezsin asıl marifet cısların içinde dokunmamak zatievet canm misafirdi doğumdu derken. Ama aslında düşünüyorumda misafirimi kafamda ben abartmisim sizler sürekli bunlarla mücadele ediyorsunuz bende etmek zorunda kaldığım durumlarda böyle gergin olmamalıyıyım.olsun zararın neresinden dönsem kardır en azından kilo almadım.
Hoşgeldin canım.Allah bağışlasın çocuklarını..:) 10 15 kilo arası versen baya iyi olur senin için.Vakit bulabilirsen spora agırlık vermen gerekiyor.Ancak o şekilde daha rahat ve daha çabuk kilo verirsin.Hosbulduk:)
88 liyim . 6 çocuk annesiyim . Tek tek. Ikiz ucuz yok :) hep soruyorlar da. 176 boyum. 83 kiloyu şimdilik. Geçen sene 65e düştüm ama bir anlık krizle bi ayda 20kg alıp bi de hamile kaldım. Sonuçta 96yla doğuma gittim 40ım çıktığından beri kilo veremedim. Eğer kendimi ikna etmeyi basarirsam çok güzel kilo veriyorum ama nedense bu defa başaramadım :/ bana hergün bi şekilde yazarsanız kendimi hazır hissedene kadar çok ama çok sevinirim. Kendimi biliyorum çünkü ilk günler sıkıştıran olmazsa ipin ucunu bırakıyorum. En fazla bir hafta. Eminim bir haftada toparlarım kendimi.
Bi de muhtemelen 2 ay kadar sonra vazgeçmek isteyebilirim o zaman da engel olun nolur. Onun dışında iyi kilo vereceğime inanıyorum. Sadece bu kadar doğum sürekli kilo al ver çok yordu beni
Benim de kp gelecekti yılbsşı için.Şükür iptal ettik başbaşa geçiricez inş. Eşimle ilk defane güzel yapmışsın bende can atıyorum spor yapmaya misafir eksik olmuyor kaynım lar gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?