Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol ablam misafirlerde uyuyunca uyumuşum valla dün gece bizim kız hepimizi gece 2 ye kadar dikti ayağa
rabbim acil şifa versin canım

Menüm

Kahvaltı 11:00
Lorlu omlet
2 dlm tb ekmek
Yeşillik
3 tane tombik biber

Akşam 17:00
Salata
Haş tavuk
3 kaşık yoğurt
4 tombik biber

Ara 20:00
Türkkahvesi

Su çok az içtim ama 2 ye tamamlıycam inşallah
Afiyet olsunn canımmm spor olsa süpperrr olacak... :) Suyu da tamamlarsın zaten...Yudum yudum olsada içiyorum ben sürekli yoksa başka türlü olmuyor.

Benimkine 9 kilo verdim hiç mı farkı yok diyorum ne bilim bana aynı geliyor diyor sadece daha fazla ceviklesmissin diyor geçen birlikte kenpo yaptıktan
Menüm

Lorlu omlet
2 dlm tb ekmek
Yeşillik
3 tane tombik biber

Salata
Haş tavuk
3 kaşık yoğurt
4 tombik biber

Türkkahvesi

afiyet olsun canım

Menüm

Lorlu omlet
2 dlm tb ekmek
Yeşillik
3 tane tombik biber

Salata
Haş tavuk
3 kaşık yoğurt
4 tombik biber

Türkkahvesi

Sporda yaparsan on numara beş yıldız

Ayın 14 dünde söz var ne giyeceğime karar vermedim daha
O zamana bi 4-5 kilo daha versem iyi olur ama zor 3 hafta var
En kötü ihtimal haftada 1 kilodan 3 kilo verirsin.

Yok canım. Usutmusum de bir de tabi regl.

Kız dur ben senle yarışı unuttuydum. İyiki hatırlattın

Ben de yarın akşam balık yiyeceğim. Çok severim .

evet kuzum ömrü billah sağlıklı beslenmek için yanlız kalmayı bekleyemezsin asıl marifet cısların içinde dokunmamak zati

Hoşgeldin canım.Allah bağışlasın çocuklarını..:) 10 15 kilo arası versen baya iyi olur senin için.Vakit bulabilirsen spora agırlık vermen gerekiyor.Ancak o şekilde daha rahat ve daha çabuk kilo verirsin.

Bu arada ben de Elif :) 25 yaşındayım 2.5 yıllık evli ve çocuksuzum :))) Derslere girip ayrıca sınava hazırlanıyorum...Her boş vaktimi de sporla degerlendiriyorum.Bol yürüyüşle deneme süresinde 2 haftada 2.6 kg verdim ... 56 55 e kadar düşmeyi düşünüyorum..

Kizlar bende menumu yazayim

Sabah bir kasik corekotu yagi

Kahvalti:12.00 iki kasik kavurmali yumurta,iki kasik kuru biber kavurma,yarim kase yogurt,cay

Ara ogun bir portakal.

Aksam:18.00 15 tane istavrit(izgara) bol salata.

2 litre su bugun regl oldum agridan spor yapamadim ama yarindan itibaren spora basliycam insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…