- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.561
oglan uyudu şimdi leslie zamanıAfiyet olsun Can'ım.Yakman lazım o lahmacunları :)))) Su da arttırırsan iyi olur.Benim de içim gitti ama salata yiyiverdim zorla :))))
ovv kadına bak :) kp le anlasabiliyormusun bari ben çok severdim rahmetli kp mi.Parayı evi kv yedi birşey kalmadı artık :) O hayal
dışardaydık çok açtım suçluyum furun beniafiyet olsun. akşam cısss :))
Afiyet olsun canım çok güzel.(11:30)
3 kuru kayısı ( suda bekletilmiş)
(12:30)
2 bıldırcın yumurtası
1 tb dilim tereyağlı ekmek kızartma (avucum kadardı)
1 kupa form çayı
(13:00)
1 Antep hurması
(19:30)
6 yk tarhana
5 mezgit( tost makinasında)
2 çinekop ( tost makinasında) küçüktü cinekoplar büyük balık diye biliyordum
yeşil salata(maydanoz,roka,dereotu, Taze soğan,½ havuç ,limon,1 tk zeytin yağı)
su:1950 ml
spor:40 dk merkez sinerjik (p90x)
Aksamı geç yemeği planim yoktu ama İnşa yarını etkilemez
yiyici kadın deseneKv ile görüşmüyoruz o da bu sene evlenmiş yaşlı zengin bir Ada'mla
Ahhh keşke kuzumBuyur gel buraya :) Aksine ben de kışı özlüyorum.
Allah kabul etsin cnmAfiyet olsun ablam bende iftarımı yaptım yeşil çayımı hazırladım birazdan içicrm
Sen olmuşun demekki :))bu gün eşim dediki artık diyet yapma bi deri bi kemik kaldın  nasıl mutlu oldum
çünkü diyet yaparken sence kaç kiloyum diye sorardım gıcık hep fazla söylerdi, bazende tosunum benim derdi sinir olurdum:)
Tuuuu utanmaz sendemi içiyon :)))tirbeyesizdün gece eşimde diyor beraber bırakalım diye dedim hazır değilim demezmi hazır olunca haber ver diye:)
Oooo fulya hanımcım valla rakibiniz çok hırslı geliyor bence erkenden önleminizi alınız dur ben senle yarışı unuttuydum. İyiki hatırlattın
Iyi ya kızz oku işde canın sıkılmaz :)Kizlar ya dun aksam ve bugun gelemedim 150 mesaj birikmis
Vavvvv spora gellllMenüm
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 kk peynir
maydonoz
5 fındık
öğle 12.30
1 kase tavuksuyu çorba
1 yeşilçay
Akşam 16.45
tavuklu bol salata
Su:2 lt.
Spor: 150 dk. yürüyüş+15 dk Leslie
sabahın geç olması hariç menü güzel cnmKizlar bende menumu yazayim
Sabah bir kasik corekotu yagi
Kahvalti:12.00 iki kasik kavurmali yumurta,iki kasik kuru biber kavurma,yarim kase yogurt,cay
Ara ogun bir portakal.
Aksam:18.00 15 tane istavrit(izgara) bol salata.
2 litre su bugun regl oldum agridan spor yapamadim ama yarindan itibaren spora basliycam insallah.
Geçmiş olsun cnm bazen böyle yanlışa düşebiliyoruzIyi akşamlar
Sabah 11:00
2diljm ekmek menrnen 7 zeytin domates salatalij marul
Ara 14:00
2ykpirasa yemeği nedense bi aciktim
Aksam 18:00
3yk pırasa
2yk makarna valla yalan yok yedim
Salata yogurt
Su 2lt
Spor 2mil Leslie
Din ben bi salaklik yaptim diyimde sizde dikkatli olun dun o meto icecegi varya onu içiyorum zaten bide dun kk dan sogan duyu ile ilgili bişeyler okudum zayiflamayada etkili rahmi temizliyor diye bide onu ictim ikisini ayni anda zaten onlardan oncede sirkeli su icmistim sonra yattım aman allahim resmen kalp atiislarim hizlandi elim ayagim titremeye basladi nasi kotu oldum anlstamam dahada bikac seyi bi arada icmem cok korktum oyüzden aman diyim bikac seyi bi arada denemeyin
yaşlıysa çocukla nasıl oynıcak bilemedimet abla bi bulmustum onu pek tutmamisyim zaten o vazgeçti esi istememis simdi komsumu buld biraz yasli ama esim uc gun evde olcak beraber bakacaklar oyüzden sıkıntı olmax ins önemli olan oyin oynaması cocuklsti sevmesi benim icin oda var gibi görüyorum ins istediğimiz gibi olurda memnun olur oglu
geç yattığın için sorun olmaz cnm arada vücudu şaşırtmış olursun(11:30)
2 bıldırcın yumurtası
1 kupa form çayı
1 Antep hurması
6 yk tarhana
Iyi fikir :))ezo26 kv ile görüşüyor musunuz? siz en iyisi aralarını yeniden yapın. barışsınlar hem evi ve parayı da kurtarırsınız.
Yok bırakmaz:) Uzak 10 saatlik mesafede geldi mi 15 gün kalır :))) Zaten eşim hep seyir ve nöbette yalnız kalamıyoruz.Kv de yeni evlendi.kp mi yakın mi oturuyor kv de yokmu Elif im. Ya yeni evli insanlar bırakın baş başa kalsin
Afiyet OLSUN. Yürüyüş on numara olmuş..
İyi kp zararı yok ama düşüncesiz biraz da bencil eşim nöbete gidiyor o yüzden yalnız kalmak istemiyorum kp ile o da düşünmüyor malesef.Kimseye güven yok çünkü artıkoglan uyudu şimdi leslie zamanı
ovv kadına bak :) kp le anlasabiliyormusun bari ben çok severdim rahmetli kp mi.
yiyici kadın desene
Ben de öyle abla ancak evlenince gördüm sıcak memleketi yeşilliği :)Ahhh keşke kuzum
Ben sıcak memleket için yaratılmışım :))
Vavvvv spora gellll
Hepsi harika cnm daha ne olsun
Iyi fikir :))
Akşam salata olsa belki 2.ye gerek kalmazdıMenüm
Saat 9
1 kivi
Yarım bardak sut
Saat 12
1 tereyagli yumurta
5 yeşil zeytin
5 siya zeytin
Maydanoz
3 kaşık tulum peyniri
2 ceviz
Saat 19
2 lahmacun
1 büyük ayran
Su 1.5 daha içerim
45 dk yuruyus
3 mil leslie yapıcam.
Hamileyken içenlere bende çok kızıyom vicdansızlık gibi geliyorYok kız gerçekten mantık dışı geliyor bana. Amca kızı 3. Çocuğuna hamile 2 sinde sigara içti bunda da içiyor çok açıyorum iradesizligine dedim napim çok güzel diyo çok saçma cidden hamileyken olurmu
Aaa kızzz o bana da randevu verdiydi kandırmış demekkiBen kaçıyore leslie bacim la randevu var Muck Muck.
Evet hoş olmaz aslındaİyi kp zararı yok ama düşüncesiz biraz da bencil eşim nöbete gidiyor o yüzden yalnız kalmak istemiyorum kp ile o da düşünmüyor malesef.Kimseye güven yok çünkü artık
Malesef abla.Eşim de kızıyor ben yokken ne işin var bizim evde diyor.Evet hoş olmaz aslında
Aaaa sahimiMalesef abla.Eşim de kızıyor ben yokken ne işin var bizim evde diyor.
Hayır aynı devam ediyor.Psikolojisi bozuk.Alınmıyor o yüzden.Aaaa sahimi
Alınmıyomu bu lafa
Aman Allah korusun dikkat et cnmIyi akşamlar
Sabah 11:00
2diljm ekmek menrnen 7 zeytin domates salatalij marul
Ara 14:00
2ykpirasa yemeği nedense bi aciktim
Aksam 18:00
3yk pırasa
2yk makarna valla yalan yok yedim
Salata yogurt
Su 2lt
Spor 2mil Leslie
Din ben bi salaklik yaptim diyimde sizde dikkatli olun dun o meto icecegi varya onu içiyorum zaten bide dun kk dan sogan duyu ile ilgili bişeyler okudum zayiflamayada etkili rahmi temizliyor diye bide onu ictim ikisini ayni anda zaten onlardan oncede sirkeli su icmistim sonra yattım aman allahim resmen kalp atiislarim hizlandi elim ayagim titremeye basladi nasi kotu oldum anlstamam dahada bikac seyi bi arada icmem cok korktum oyüzden aman diyim bikac seyi bi arada denemeyin
Kızı var o da bekar kvsiyle yaşıyor uygun düşmüyor :)) İşi zor
demekki erkekler aynıbu gün eşim dediki artık diyet yapma bi deri bi kemik kaldın  nasıl mutlu oldum
çünkü diyet yaparken sence kaç kiloyum diye sorardım gıcık hep fazla söylerdi, bazende tosunum benim derdi sinir olurdum:)
he bende bu mantik larini anlamiyorumaklı sıra bunlar ters motivemi etmeye çalışıyorlar acaba:)
süperMenüm
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 kk peynir
maydonoz
5 fındık
öğle 12.30
1 kase tavuksuyu çorba
1 yeşilçay
Akşam 16.45
tavuklu bol salata
Su:2 lt.
Spor: 150 dk. yürüyüş+15 dk Leslie
ins etkilemez güzel afiyet olsun(11:30)
2 bıldırcın yumurtası
1 kupa form çayı
1 Antep hurması
6 yk tarhana
Güzel canım devam insMenüm
12.00
1 d tam b ekmek
4 zeytin
2 kk peynir
Yarım portakal
Yarım domates
15.00
1 portakalın suyu
17.30
5 yk patlıcan yemeği
1 d tam b ekmeği
1 b ayran
Su 2
Spor 20 dk eğzersiz (2 ml leslie yapıcm kızım uyuyunca)
TuhafHayır aynı devam ediyor.Psikolojisi bozuk.Alınmıyor o yüzden.
Aman Allah korusun dikkat et cnm
Buldum dünürleri evledirin o kızda kurtulsun
Kızzz rakibem bakıyomda hızlı geliyon heral :))Menüm
12.00
1 d tam b ekmek
4 zeytin
2 kk peynir
Yarım portakal
Yarım domates
15.00
1 portakalın suyu
17.30
5 yk patlıcan yemeği
1 d tam b ekmeği
1 b ayran
Su 2
Spor 20 dk eğzersiz (2 ml leslie yapıcm kızım uyuyunca)
Sagol canim sanada simdiden afiyet olsun:)Afiyet olsun Can'ım. Akşam menün de gayet güzel :) Yarın benim de balık günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?