Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

En kötü ihtimal haftada 1 kilodan 3 kilo verirsin.

Yok canım. Usutmusum de bir de tabi regl.

Kız dur ben senle yarışı unuttuydum. İyiki hatırlattın

Ben de yarın akşam balık yiyeceğim. Çok severim .
Rakibem açık ara farkla yenilicen haberin olsun toparla kendini bak tatildeymissin bu hafta tam gaz gelebilirsin
Menüm
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 kk peynir
maydonoz
5 fındık

öğle 12.30

1 kase tavuksuyu çorba
1 yeşilçay

Akşam 16.45

tavuklu bol salata

Su:2 lt.
Spor: 150 dk. yürüyüş+15 dk Leslie
Süper olmuş canm
güzel olmuş canm

Geçmiş olsun canım dikkat et akşam olmamış sabah 2 dilim ekmek 1 dilim olabilirmiş
Akşam olmamış canım
Afiyet olsun Can'ım.
sağol tatlım

Canım çıktı valla canım totom yeno yer gördü bu arada bu mest süpermiş
Sağol tatlım bu hafta hedefim baya büyük. İnşallah
Geç kalkma işini çözmem lazim
Ben kaçıyore leslie bacim la randevu var Muck Muck.
süpersin

Kızı var o da bekar kvsiyle yaşıyor uygun düşmüyor :)) İşi zor

Kv ile görüşmüyoruz o da bu sene evlenmiş yaşlı zengin bir Ada'mla
İyi kp zararı yok ama düşüncesiz biraz da bencil eşim nöbete gidiyor o yüzden yalnız kalmak istemiyorum kp ile o da düşünmüyor malesef.Kimseye güven yok çünkü artık

Hayır aynı devam ediyor.Psikolojisi bozuk.Alınmıyor o yüzden.
yalnızlık zordur. eşten ayrılmış, evi parayı kaptırmış ortada kalmış çocuklar var ama evli ve uzakta. çok zor. adam bunalımdadır. doğru. en azından ev ve para yerinde olsaydı moral olurdu ona. Allah kolaylık versin ne diyeyim.

Ama tabi eşin yokken sizde kalması rahatsızlık verici. ne kadar efendi biri de olsa senin için yabancı bir adam. bence eşin ayrıca tek başına konuşsun. baba ben evde olduğum zaman gel, seyire gittiğim zaman uygun olmaz falan desin. ama onun ciddiye alacağı şekilde söylesin.

Oooo fulya hanımcım valla rakibiniz çok hırslı geliyor bence erkenden önleminizi alın
evet valla merve çok hırslı ve kendinden emin ben dün tamam dedim bugün unuttum bile
bugün istediğim gibi olmadı ama yarın güzel olacak

Rakibem açık ara farkla yenilicen haberin olsun toparla kendini bak tatildeymissin bu hafta tam gaz gelebilirsin
hadi bakalım kim kaç kilo verecek. hedefin kaç bu hafta? yarından itibaren menüler daha güzel olacak.

Seyir olmasa da ani görevler çıkıyor gece gidiyor toparlanıp haftada 2 gün nöbeti oluyor her hafta.En az 15 günlüğüne geldiği için mutlaka denk gelir eşimin evde olmadığı vakite.Geçen yılbaşında 20 gün izin vardı 15 gün kaldı tedavi için doktora da gidemedik.Yalnız da geçiremedik malesef. Bu yılda aynısını istiyor

80 ,9 da olsa zorlamak canım zor ama imkansız değil

Dünkü menüm
2 kase corba
Buğday ekmek peynir zeytin
Akşam
1.5 poğaça peynir yeşillik 3 -4 sarma
Spor yok

Bugünki menüm
İftar

Tavuklu salata
Çay biraz kuru meyve 3 ceviz
1lt suya tamamlarim Spor yok
Bugün güzel
Dün içinde

Pazartesi görüşicizzzz
80 ,9 da olsa zorlamak canım zor ama imkansız değil
Hedef 4 kilomu

Güzel olmuş canım afiyet olsun
demekki erkekler aynı

he bende bu mantik larini anlamiyorum

süper

ins etkilemez güzel afiyet olsun
umarım canım

Dünkü menüm
2 kase corba
Akşam
Spor yok

Bugünki menüm
İftar

Tavuklu salata
bugün güzel olmuş

Bugün güzel
Dün içinde

Pazartesi görüşicizzzz

Hedef 4 kilomu
şöyle söyleyelim abla 80 e yaklasabildigim kadar yaklaşmak istiyorum bütün kartlarımi oynayi düşünüyorum he ne kadar gider bilmem tabi ben elimden geleni yapicam

Bugün güzel
Dün içinde

Pazartesi görüşicizzzz

Hedef 4 kilomu
ins bugunle birazda olsa dengelemus olurum

kullan canım bu hafta 1.lik için de hedefin olsun takım için

enerji içeceklerini asla içme. tek başına da içme. onlar çok zararlı.
yok kiz enerji içeceği degil burda mefkusum tarif verdi ya oydu

afiyet olsun hizli geliyon bu hafta

bakalım kac kilo olacak ya abla cok yasli degil 50 falan ama cocukla cok iyiler iki uc kere vakit gecirdik beraber çok eğlenceli tabi asil viz gidince belli olacak

İyi kp zararı yok ama düşüncesiz biraz da bencil eşim nöbete gidiyor o yüzden yalnız kalmak istemiyorum kp ile o da düşünmüyor malesef.Kimseye güven yok çünkü artık
Anam hic sevmem oyle işi sonuçta gercekten kimseye güven yokki dediğine göre cok cok da yasli değil ama dusuncesiz insanla ugrasmak ayri bi zor
Ponis sebde bu hafta iddialisin anlaşılan
Dünkü menüm
2 kase corba
Akşam
Spor yok

Bugünki menüm
İftar

Tavuklu salata
sarma poğaça ciks ay benfe bugun oruc olacaktim tam sahura kalktim oglanda uyandı onu yatırıp yiyim dedim uyuyakalmisim ama bugun az bisi yiyip yatacam zaten günler kisa emzirmiyomda nasilsa dayanirim 12gibi yesem

bende abla çok istiyorum 80 e yaklaşmayı tabi sağlıklı bir şekilde verme sartiyla
canım normal bir şekilde makul bir rakam ver. çok yüksek rakamları düşünme. asla sağlıklı bir şekilde 4 kilo veremezsin bir haftada vücudunu zorlama.

ins bugunle birazda olsa dengelemus olurum

kullan canım bu hafta 1.lik için de hedefin olsun takım için
ins canım meto yardım ederse olur bu iş Allah'ın izniyle

valla bir fazla geliyorm bakalım cumayi merak ediyorum

canım normal bir şekilde makul bir rakam ver. çok yüksek rakamları düşünme. asla sağlıklı bir şekilde 4 kilo veremezsin bir haftada vücudunu zorlama.
kuzusu bu hafta hedefim sağlıklı menü ve sporla 80,9 a yaklasabildigim kadar yaklaşmak illa makul bir rakam istiyorsan en az 2 kilo

sabah 10.00
peynir
7 zeytin
domatesli kırmızı biberli sucuk
salatalık
2 dilim tbe

ara 1 avuç antep f.

öğlen 12.30
peynirli bıldırcın yumurtası
1 dilim tbe

akşam 18.40
2 yk mercimek yemeği
2 yk bulgur p.
1 kase cacık

2 lt den fazla su
akşam yemeğinden sonra leslie 1 mil ve 3 dk kol hareketleriyle birlikte trambolinde zıplama

bugün karbon fazla oldu yine. ama yarın yok. yarın gerçekten toplucam menüyü. cuma simiti boyozu götürünce gözüm açıldı. eee tabi bir de omega 3 ve demir hapı alıyorum. onlar da var. ama yarından itibaren cısss yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…