- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.581
Rakibem açık ara farkla yenilicen haberin olsun toparla kendini bak tatildeymissin bu hafta tam gaz gelebilirsinEn kötü ihtimal haftada 1 kilodan 3 kilo verirsin.
Yok canım. Usutmusum de bir de tabi regl.
Kız dur ben senle yarışı unuttuydum. İyiki hatırlattın
Ben de yarın akşam balık yiyeceğim. Çok severim .
Süper olmuş canmMenüm
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 kk peynir
maydonoz
5 fındık
öğle 12.30
1 kase tavuksuyu çorba
1 yeşilçay
Akşam 16.45
tavuklu bol salata
Su:2 lt.
Spor: 150 dk. yürüyüş+15 dk Leslie
güzel olmuş canmKizlar bende menumu yazayim
Sabah bir kasik corekotu yagi
Kahvalti:12.00 iki kasik kavurmali yumurta,iki kasik kuru biber kavurma,yarim kase yogurt,cay
Ara ogun bir portakal.
Aksam:18.00 15 tane istavrit(izgara) bol salata.
2 litre su bugun regl oldum agridan spor yapamadim ama yarindan itibaren spora basliycam insallah.
Geçmiş olsun canım dikkat et akşam olmamış sabah 2 dilim ekmek 1 dilim olabilirmişIyi akşamlar
Sabah 11:00
2diljm ekmek menrnen 7 zeytin domates salatalij marul
Ara 14:00
2ykpirasa yemeği nedense bi aciktim
Aksam 18:00
3yk pırasa
2yk makarna valla yalan yok yedim
Salata yogurt
Su 2lt
Spor 2mil Leslie
Din ben bi salaklik yaptim diyimde sizde dikkatli olun dun o meto icecegi varya onu içiyorum zaten bide dun kk dan sogan duyu ile ilgili bişeyler okudum zayiflamayada etkili rahmi temizliyor diye bide onu ictim ikisini ayni anda zaten onlardan oncede sirkeli su icmistim sonra yattım aman allahim resmen kalp atiislarim hizlandi elim ayagim titremeye basladi nasi kotu oldum anlstamam dahada bikac seyi bi arada icmem cok korktum oyüzden aman diyim bikac seyi bi arada denemeyin
Akşam olmamış canımMenüm
Saat 9
1 kivi
Yarım bardak sut
Saat 12
1 tereyagli yumurta
5 yeşil zeytin
5 siya zeytin
Maydanoz
3 kaşık tulum peyniri
2 ceviz
Saat 19
2 lahmacun
1 büyük ayran
Su 1.5 daha içerim
45 dk yuruyus
3 mil leslie yapıcam.
sağol tatlımAfiyet olsun Can'ım.
Canım çıktı valla canım totom yeno yer gördü bu arada bu mest süpermişyani o boyla baya bi büyüksün kuzum ye gari. 1 ay vayy bee sabah alırım ölçüyu :) çok merak ediyorum.
koş merve koş spora koş
iyi haftasonları Kamilem. :)
cok gecmis olsun kuzumasorma ya mide gribi diye bi salgın varmış arkadaşların çocuklarda çok fena hast. Yatan bile var
vayy arkadaş ne yaptın kendine böyle adam yeniden aşık olmuş sana
Afiyet olsun süper. Sporda taclandirsa menüyü ne güzel olurdu.
Bence hazır ol bebek sigara nedir ya dumanı çek ufle çek ufle mantıklı gelse kesin içerim mantıksız abi
Yok kız gerçekten mantık dışı geliyor bana. Amca kızı 3. Çocuğuna hamile 2 sinde sigara içti bunda da içiyor çok açıyorum iradesizligine dedim napim çok güzel diyo çok saçma cidden hamileyken olurmu ya
kp mi yakın mi oturuyor kv de yokmu Elif im. Ya yeni evli insanlar bırakın baş başa kalsinlar pofff
Ohh OLSUN Zeyno
Afiyet OLSUN. Yürüyüş on numara olmuş.
Afiyet olsun canım menun güzel sabahki biber ve kavurma çok yağlı değilse tabi. Regl de meto iki kat daha hızlı çalışıyormus tam zamanı canım.
menun güzel bence afiyet olsun.
Evet canım hepsi bir arada içime 2 saat ara koy mutlaka. Ben 2 tane den fazla yeşil çay içsem hemen çarpıntım oluyor. Dikkat et.
Sağol tatlım bu hafta hedefim baya büyük. İnşallahoglan uyudu şimdi leslie zamanı
ovv kadına bak :) kp le anlasabiliyormusun bari ben çok severdim rahmetli kp mi.
dışardaydık çok açtım suçluyum furun beni
Afiyet olsun canım çok güzel.
yiyici kadın desene
Geç kalkma işini çözmem lazimAhhh keşke kuzum
Ben sıcak memleket için yaratılmışım :))
Allah kabul etsin cnm
Ohh ne güzel kilolar verildi şimdide borçlarını öde sonra gel keyfim gel
Sen olmuşun demekki :))
Heralde öncesinde kilolu biri için en güzel iltifat deri kemik kaldın demektir
Tuuuu utanmaz sendemi içiyon :)))tirbeyesiz
Oooo fulya hanımcım valla rakibiniz çok hırslı geliyor bence erkenden önleminizi alın
Iyi ya kızz oku işde canın sıkılmaz :)
Vavvvv spora gellll
Hepsi harika cnm daha ne olsun
sabahın geç olması hariç menü güzel cnm
Geçmiş olsun cnm bazen böyle yanlışa düşebiliyoruz
Zavallı midelerimiz
Makarna hariç güzel
(yılbaşına 1 hafta kaldığını hatırlatırım bakalım ay sonunda kaç kilo vermiş olacan)
yaşlıysa çocukla nasıl oynıcak bilemedim
geç yattığın için sorun olmaz cnm arada vücudu şaşırtmış olursun
Antep hurması bildiğimiz hurmamı başkabişeymi
Iyi fikir :))
süpersinBen kaçıyore leslie bacim la randevu var Muck Muck.