- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.601
rakibem afiyet olsun bol karbon olmussabah 10.00
peynir
7 zeytin
domatesli kırmızı biberli sucuk
salatalık
2 dilim tbe
ara 1 avuç antep f.
öğlen 12.30
peynirli bıldırcın yumurtası
1 dilim tbe
akşam 18.40
2 yk mercimek yemeği
2 yk bulgur p.
1 kase cacık
2 lt den fazla su
akşam yemeğinden sonra leslie 1 mil ve 3 dk kol hareketleriyle birlikte trambolinde zıplama
Haydi fulya yarın senden 4 4luk menü bekliyorum sporuyla suyuylabugün karbon fazla oldu yine. ama yarın yok. yarın gerçekten toplucam menüyü. cuma simiti boyozu götürünce gözüm açıldı. eee tabi bir de omega 3 ve demir hapı alıyorum. onlar da var. ama yarından itibaren cısss yok
ablam valla iki gündür peri masalı yaşıyorum resmen, kiloyu verip başardım demek ayrı güzel fark edilip de iltifatlara boğulmak ayrı güzelAhhh keşke kuzum
Ben sıcak memleket için yaratılmışım :))
Allah kabul etsin cnm
Ohh ne güzel kilolar verildi şimdide borçlarını öde sonra gel keyfim gel
Sen olmuşun demekki :))
Heralde öncesinde kilolu biri için en güzel iltifat deri kemik kaldın demektir
Tuuuu utanmaz sendemi içiyon :)))tirbeyesiz
Oooo fulya hanımcım valla rakibiniz çok hırslı geliyor bence erkenden önleminizi alın
Iyi ya kızz oku işde canın sıkılmaz :)
Vavvvv spora gellll
Hepsi harika cnm daha ne olsun
sabahın geç olması hariç menü güzel cnm
Geçmiş olsun cnm bazen böyle yanlışa düşebiliyoruz
Zavallı midelerimiz
Makarna hariç güzel
(yılbaşına 1 hafta kaldığını hatırlatırım bakalım ay sonunda kaç kilo vermiş olacan)
yaşlıysa çocukla nasıl oynıcak bilemedim
geç yattığın için sorun olmaz cnm arada vücudu şaşırtmış olursun
Antep hurması bildiğimiz hurmamı başkabişeymi
Iyi fikir :))
aferin eligimeBen kaçıyore leslie bacim la randevu var Muck Muck.
ama işi yarıyor Ayşe insanı hırslandırıyordemekki erkekler aynı
he bende bu mantik larini anlamiyorum
süper
ins etkilemez güzel afiyet olsun
Kayınpederin evlenmesi lazım49 yaşında yaşlı değilSadece çok gezenti
İnş. Ama aldatmadan dolayıKayınpederin evlenmesi lazım
Özel değilse niye boşanmışlar canm kaynvaliden eşinle niye görüşmüyo
Süper gidiyosn maşaallah yakuzusu bu hafta hedefim sağlıklı menü ve sporla 80,9 a yaklasabildigim kadar yaklaşmak illa makul bir rakam istiyorsan en az 2 kilo
evet gençmiş. siz bir düzene koyun bu işi canım. canı sıkılıyordur, değişiklik istiyordur ama böyle de sana sıkıntı.49 yaşında yaşlı değilSadece çok gezenti
rakibem afiyet olsun bol karbon olmus
mervecim evet bugün de kötü bir menüHaydi fulya yarın senden 4 4luk menü bekliyorum sporuyla suyuyla
kayınvalide mi aldatmış canım?İnş. Ama aldatmadan dolayı
Evt öyle can sıkıntısından :)) Anne babasıyla kalıyor zatenevet gençmiş. siz bir düzene koyun bu işi canım. canı sıkılıyordur, değişiklik istiyordur ama böyle de sana sıkıntı.
.
Evet kv. Yapmış.kayınvalide mi aldatmış canım?
valla bunların çoğu vardı bende. d vitaminim şimdi normal. demiri yükseltmeye çalışıyorum. kabızlık var. uyku saatlerim çok doğru değil. gıda alerjim var. çok sağlıklı besinlerle beslenmiyordum. şimdi daha iyiyim.
Çok doğru mutlaka bir yerde bir eksik var oluyor
sağol tatlım inşallah cumaya kadarda güzel devam ederSüper gidiyosn maşaallah ya
ben inanıyorum sana canım istediğin zaman basarabiliyorsun bu hafta çok güzel fırsatın var hem dinlenmeye hem spor yapmaya inan sporu yaparken yoruluyorsun ama sonra dinginlesiyorsunevet gençmiş. siz bir düzene koyun bu işi canım. canı sıkılıyordur, değişiklik istiyordur ama böyle de sana sıkıntı.
mervecim evet bugün de kötü bir menü
yarın daha güzel olacak inşallah. spor için de bugün yerimden kalkamadım. vücutta kırıklık var ya. halsizdim canım istemedi. yarın sabahtan market alışverişi için dışarı çıkacağım. ordan gelip evde yine birşeyler yaparım.
kazasız belasız atlatirsin inşallah canımYarın arkadaşa gidicem
Kızının diş buğdayı var
Pasta ve bol miktarda cıss tabi
Sabah sağlam bi kahvaltıyla karnımı doyurucam veee yemiycem tabiki
hadi inşallah. bak bu bir sınavYarın arkadaşa gidicem
Kızının diş buğdayı var
Pasta ve bol miktarda cıss tabi
Sabah sağlam bi kahvaltıyla karnımı doyurucam veee yemiycem tabiki
üzücü. evi parayı kaptırmasaydı bari. neyse hayırlısı olsun canım. zor bir durum.Evet kv. Yapmış.
Hayırlısı olsun tabi benim yapacak pek bişeyim yok :)üzücü. evi parayı kaptırmasaydı bari. neyse hayırlısı olsun canım. zor bir durum.
evet zor geliyor ama sonra vücut çok rahatlıyor. bugün de durdum durdum akşam yemeğimden 1,5 saat sonra kalktım leslie 1 mil yaptım ve ardından 3 dk da olsa trambolinde zıplarken kol hareketleri yaptım. şimdi vücudum çok rahat.ben inanıyorum sana canım istediğin zaman basarabiliyorsun bu hafta çok güzel fırsatın var hem dinlenmeye hem spor yapmaya inan sporu yaparken yoruluyorsun ama sonra dinginlesiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?