Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

rakibem afiyet olsun bol karbon olmus

Haydi fulya yarın senden 4 4luk menü bekliyorum sporuyla suyuyla

ablam valla iki gündür peri masalı yaşıyorum resmen, kiloyu verip başardım demek ayrı güzel fark edilip de iltifatlara boğulmak ayrı güzel

ablam ben içiyorum da sen içme sağlığa zararlı :))

49 yaşında yaşlı değil Sadece çok gezenti
evet gençmiş. siz bir düzene koyun bu işi canım. canı sıkılıyordur, değişiklik istiyordur ama böyle de sana sıkıntı.

rakibem afiyet olsun bol karbon olmus

Haydi fulya yarın senden 4 4luk menü bekliyorum sporuyla suyuyla
mervecim evet bugün de kötü bir menü
yarın daha güzel olacak inşallah. spor için de bugün yerimden kalkamadım. vücutta kırıklık var ya. halsizdim canım istemedi. yarın sabahtan market alışverişi için dışarı çıkacağım. ordan gelip evde yine birşeyler yaparım.

Çok doğru mutlaka bir yerde bir eksik var oluyor
Süper gidiyosn maşaallah ya
sağol tatlım inşallah cumaya kadarda güzel devam eder

ben inanıyorum sana canım istediğin zaman basarabiliyorsun bu hafta çok güzel fırsatın var hem dinlenmeye hem spor yapmaya inan sporu yaparken yoruluyorsun ama sonra dinginlesiyorsun

Yarın arkadaşa gidicem
Kızının diş buğdayı var
Pasta ve bol miktarda cıss tabi
Sabah sağlam bi kahvaltıyla karnımı doyurucam veee yemiycem tabiki
kazasız belasız atlatirsin inşallah canım

Yarın arkadaşa gidicem
Kızının diş buğdayı var
Pasta ve bol miktarda cıss tabi
Sabah sağlam bi kahvaltıyla karnımı doyurucam veee yemiycem tabiki
hadi inşallah. bak bu bir sınav
Evet kv. Yapmış.
üzücü. evi parayı kaptırmasaydı bari. neyse hayırlısı olsun canım. zor bir durum.

ben inanıyorum sana canım istediğin zaman basarabiliyorsun bu hafta çok güzel fırsatın var hem dinlenmeye hem spor yapmaya inan sporu yaparken yoruluyorsun ama sonra dinginlesiyorsun
evet zor geliyor ama sonra vücut çok rahatlıyor. bugün de durdum durdum akşam yemeğimden 1,5 saat sonra kalktım leslie 1 mil yaptım ve ardından 3 dk da olsa trambolinde zıplarken kol hareketleri yaptım. şimdi vücudum çok rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…