Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi geceler canlar yarın eşim sabah erken okula gidicek benimde kahvaltıya kankim gelicek sözde diyette bugün 5 adet Kalburabasti yedim sakin tatlı yapma yazmış bizde yapılmıyor artık tatlı dedim bende

ponim şimdi daha iyi midesini üşütmüş yavrum azına lokma koyamadı doğru düzgün yarına daha iyi olur inşallah

İyi geceler canlar yarın eşim sabah erken okula gidicek benimde kahvaltıya kankim gelicek sözde diyette bugün 5 adet Kalburabasti yedim sakin tatlı yapma yazmış bizde yapılmıyor artık tatlı dedim bende
kahvaltı daha kolay diyeti bozmayacak şeyler yaparsın hem o hem sen cıss yemeden atlatırsınız

geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

evde yer yok. yoksa benim de aklımda eliptik var. ama alamıyorum

çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin
eliptik yer kaplamıyor aslında bence kilo problemi olan herkesin bir spor aleti olmalı sadece diyetle verilmiyor her zaman dışarda yürüyüş yapma fırsatı olmuyor insanın

hoşgeldin canım maşallah Allah bağışlasın saygıyla önünde eğiliyorum biz iki taneyle zor başediyoruz sen de 6 tane gezmeye giderken bile hazırlanması çocukların 1saat sürüyodur:) çok merak ettim isteyerek mi oldu kaza ilemi

akalım kac kilo olacak ya abla cok yasli degil 50 falan ama cocukla cok iyiler iki uc kere vakit gecirdik beraber çok eğlenceli tabi asil viz gidince belli olacak
kız yaşlı değilmişki
Bende 65 -70 falan sandım

bence baklagil cuma cumartesi yenebilir sadece hem mercimek hem bulgur birarada fazla ama miktarları az olduğu için olabilir diyorum
Yanında salata olsa daha iyi olurdu cnm

Hadi bakalım göster kendini bu hafta cnm

Mefkurem abla cennet hurması da deniyor
Benim bildiğim antep değilde trabzon hurması deniyordu

Menü yazımı örneklerini görmüşündür cnm
Yarın içeriği güzel bi Menü bekliyorum senden
Ayrıca birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz
Çok geçmiş olsun bitanem Allah şifa versin anneğine
Sen işlerini hallet gel ama bu arada dikkat etmeye çalışki kilo almayasın

Allah kabul etsin cnm
Menü güzelde ne oldu midenimi üşüttün yoksa

3 mil leslie yapıldı ayrıca 1 litre su form çay yeşil çay ve soda içildi
Harikasın fıstığım

Ne kadar haklısın kekiğim girdaptayım sanki al ver al ver bıktım kendimden bu hafta şeytanın bacağını kırmam lazm
Isteyince yapabildiğini sende biliyosun tatlım
anamm neymiş o
Öyle kilo verebiliyosa sırrını bizede söylesin

Mefkurem
Mefkusum Nefes ten haber aldın mi durumu nasılmis?
daha iyi cnm
Bi aksilik olmazsa cuma çıkacaklarmış
Inş.tarihi doğru hatırlamışımdır

ponim şimdi daha iyi midesini üşütmüş yavrum azına lokma koyamadı doğru düzgün yarına daha iyi olur inşallah
Haşlanmış patates verdinmi cnm

Bugün öğlen dışarda kıymalı menemen yemiştim. Dokundu heralde
Sonrasında mide yanması şişlik oldu
Eve gelincede çok üşümüştüm uykusuzdumda
Biraz koltukta dalmışım
Her gündüz uyuduğumda aynı şey oluyor
Kalkınca acayip canım tatlı istiyor
O anda yemiş olsam bikaç paket çuko yiyebilirim
Bugün keçi boynuzu aldım
Hemen 1 tane ondan yedim
Bide yulaf pudingi yaptım. Çok şükür tehlikeyi atlattım
Menüye gelirsek

6.30 __
Çörekotu yağı
Sirkeli su

8.00 __
1 tb sandwich ekm.
1 yumurta
Labne, 1 çatal keçi peyniri
4 y.zeytin
Maydonoz

13.30 __dışarda
1 pasta tabağı Kıymalı menemen
Peynir
5 zeytin
Bikaç dilim domates salatalık

1 keçi boynuzu (pudingi yaparken yedim)
17.30 __
1 bar süt 2kş yulaf kepeği 1 tk kakao 2 incir tarçın 1 vanilya =puding
12 badem

Su 2.5 lt

20 dk yürüyüş

Hrrkese iyi geceler

Başka yaşlı bir hacıyla evlenmiş.Ben biraz daha dişli çıkınca evlendi en sonunda.
Haci yaşlı kendi genç hayırlı olsun o vakit.

ahh kuzum benim iyi olur inşallah.

kahvaltı daha kolay diyeti bozmayacak şeyler yaparsın hem o hem sen cıss yemeden atlatırsınız
Aynen bende sorun yok o doymuyor deli kız 32 yaşında sevgilisi zayıfla istemeye gelicem diyor bizim kız da tık yok.

eliptik yer kaplamıyor aslında bence kilo problemi olan herkesin bir spor aleti olmalı sadece diyetle verilmiyor her zaman dışarda yürüyüş yapma fırsatı olmuyor insanın
Valla yer kaplıyor anacım hele o kolları ben 11 yıldır bu evde oturuyorum önce koşu bandı vardı arkadaş bana sat dedi geçen yıl bu zamanlardı eşimde eskidi sat yeni model alırız dedi ki film açar saatlerce üstünde yürürdüm canım koşu bandımin. Sattım bende sonra aklım eliptik e kaydı onuda aldım hemde 800 lira vererek bel fitigindan dolayi kullanamadim 2 AY cekmedi ONUDA Sattım İkiside YER KAPLİYOR bence ALACAKLARA DUYURULUR ama şöyle bir durum var keşke koşu bandım hala dursaydi.

Yok canım koca göbekle dolanıyor boyda 180 azcık verse tmm dir aslında direk midesi çıkıyor

harikaymış

Kızlar günaydın hepinize gerçi bana pek günaymadi kaç gündür geç yatan cimcimeyi dün öğle uykusuna yatirmadim akşamda 9,5 da uyumustu takı sabah 6 ya kadar 6 da bir uyandı yeni uyudu ben ise zombi gibiyim
Işıkları kapatsan yatsanız dalar bence uykuya daha çok küçük çünkü uykuya ihtiyacı var yani bu durumda değil tabi normal zamanlarda oglede uyusun gece de sen erken yat oda yatar mecburen diye düşünüyorum. Benim oğlan dün 9 da yattı 11 de geri kalktı e bu nasıl uyur uykuyu aldı biz yattık 1 gibi oda mecburen yattı uyudu.

aslinda en sağlıklısi dışarda yememek bizim burda meşhur bir lokantada var kaynimda orda usta kadayıf dolması sarmasi için cagirmistik eve geldi sardı neyse kizartirken tencereden bir tane dolma yere düştü hop tekrar tencereye attı dedim napiyorsun ooo sende lokantalarda neler oluyor bunda ne var bir ara sogunustum ama yine hüsnü zanla gidiyorum

baci sen nerelerdesin hiç göremiyoruz izindeydin demi
Aslında spor aletleri için ayrı bir odan olcak tabi spora düşünsek mantıklı önceden eliptisk bisiklet vardı onu elden çıkardım sonra koşu bandı tabi bu daha fazla yer kapladı ilerde bunu da elden çıkarıp iyi bir eliptisk bisiklet ins alacağım

Herkeşlere günaydın

Hava soğuk rüzgarlı ve karanlık
Zor kaktım eve geldim
Millet yatıyor daha
Bugün kahvaltıya görümceme gidecez
Kıymalı pide yapıcakmış
Bende tabiki yicem
Dermişimmmm

Ayy insanın kendinden şüphe etmemesi ne güzel bi duyguymuş

Akşamdan incir ıslatmıştım onunla yulaf yerim
Normal kahvaltı öğleni bulur

gingercookkie irem öyle yazıp gitmişin insan bi söyler ne olduğunu güzelim merak ettik inş.önemli bişey değildir

tabiki dışarda neyi nasıl yediğimizi bilmiyoz ama arada mecburen gidiyoz

Üsteki ikinci alıntı eliya için çıkmamış
Görünmüyon diye kime dedin kız
Heralde elifi kastetmedin o burda hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…