- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.641
Başka yaşlı bir hacıyla evlenmiş.Ben biraz daha dişli çıkınca evlendi en sonunda.Çok şaşırdım canm dişli bi kv olmalı hem aldatmış hem eşinin herşeyini elindn almış vay be. peki aldattığı adamla mı evlendi
ponim şimdi daha iyi midesini üşütmüş yavrum azına lokma koyamadı doğru düzgün yarına daha iyi olur inşallahÇok şaşırdım canm dişli bi kv olmalı hem aldatmış hem eşinin herşeyini elindn almış vay be. peki aldattığı adamla mı evlendi
Çok geçmiş olsun canm sizde nazar olabilir hem sen hem annen bol bol okuyun
Fitt_anne dilekim oğlan nasıl oldu
kahvaltı daha kolay diyeti bozmayacak şeyler yaparsın hem o hem sen cıss yemeden atlatırsınızİyi geceler canlar yarın eşim sabah erken okula gidicek benimde kahvaltıya kankim gelicek sözde diyette bugün 5 adet Kalburabasti yedim sakin tatlı yapma yazmış bizde yapılmıyor artık tatlı dedim bende
geçmiş olsun canım şimdi nasılsınGeçmiş olsun canım bende bugün öğlene kadar ayniydim
Super tombik biberli gülüş
Dilek köklü anladın sen
Afiyet olsun canım spor super
çörek otu yağını bir cay kaşığı diye biliyorum sen bı kaşık derken
Makarna çok değil güzel menü
Naptın rakibe spor eritmistir inşallah
Afiyet olsun mercek güzel menü
Heyet ve hatuna bak
Afiyet olsun poni güzel menü
Powww büyük sınav
emziriyor musun bebeğin küçükmüş ve çocuklarda baya yaş olarak yakın Allah kolaylık versin
Ama ertelediğini hergun kayıp canım
eliptik yer kaplamıyor aslında bence kilo problemi olan herkesin bir spor aleti olmalı sadece diyetle verilmiyor her zaman dışarda yürüyüş yapma fırsatı olmuyor insanınevde yer yok. yoksa benim de aklımda eliptik var. ama alamıyorum
çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin
hoşgeldin canım maşallah Allah bağışlasın saygıyla önünde eğiliyorum biz iki taneyle zor başediyoruz sen de 6 tane gezmeye giderken bile hazırlanması çocukların 1saat sürüyodur:) çok merak ettim isteyerek mi oldu kaza ilemiTamam abla inşallah hergün paylaşım yapacağım. Ve insaallah bu sefer olur. Tanıştığımız çok memnun oldum. En kısa zamanda istediğin kiloya dusersin inşallah :)
Evet 6 tane :) Allah razı olsun. 10 seneyi doldurduk geçen gün. 9 8 6 4 2 ve 4 aylık. inşallah en kısa zamanda verebilirim.
hosbulduk elifcim Allah razı olsun. Inşallah şu an en çok istediğim şey kilolarımdan kurtulmak.
Hosbulduk canım. Hatirlayamadim karıştırmış olabilir misin
hosbulduk canım. Inşallah
10 yıl oldu canım. Amin Allah razı olsun :)
Hosbulduk allah razı olsun. Evet 15 versem iyi olacak sonrası için de gayret edeceğim. Hamile kalmadan ne kadar cok verirsem o kadar iyi :) ben de aynı durumdayım. 2 dersim var okuldan bi de kpss a ya hazırlanmaya çalışıyorum. Spor için çok avantajlisin. Bebeğim çok küçük olduğu için daha başlayamadım ben. En son hamileyken gidiyordum.
kız yaşlı değilmişkiakalım kac kilo olacak ya abla cok yasli degil 50 falan ama cocukla cok iyiler iki uc kere vakit gecirdik beraber çok eğlenceli tabi asil viz gidince belli olacak
bence baklagil cuma cumartesi yenebilir sadece hem mercimek hem bulgur birarada fazla ama miktarları az olduğu için olabilir diyorumsabah 10.00
peynir
7 zeytin
domatesli kırmızı biberli sucuk
salatalık
2 dilim tbe
ara 1 avuç antep f.
öğlen 12.30
peynirli bıldırcın yumurtası
1 dilim tbe
akşam 18.40
2 yk mercimek yemeği
2 yk bulgur p.
1 kase cacık
2 lt den fazla su
akşam yemeğinden sonra leslie 1 mil ve 3 dk kol hareketleriyle birlikte trambolinde zıplama
Hadi bakalım göster kendini bu hafta cnmbugün karbon fazla oldu yine. ama yarın yok. yarın gerçekten toplucam menüyü. cuma simiti boyozu götürünce gözüm açıldı. eee tabi bir de omega 3 ve demir hapı alıyorum. onlar da var. ama yarından itibaren cısss yok
Benim bildiğim antep değilde trabzon hurması deniyorduMefkurem abla cennet hurması da deniyor
Menü yazımı örneklerini görmüşündür cnmYa bu arada biliyorum bugün baslayacaktim ama eşim öğlen tutturdu çocukları vialand a götürelim diye. Oraya giderken de çok aciktik tavuk durum yedik. Çok dokundu bana uzun zamandır yemiyordum. Aksam da findik kestane falan gecistirdik ama baya fazla oldu çocuklar yemeyince. Spor olarak da orda yürüdük koştuk falan :)
Çok geçmiş olsun bitanem Allah şifa versin anneğineslm kızlar herkese iyi geceler mefkureciğim ben bu hafta için izin isteyecektim annem düştü kolunu kırdıçarşamba günü ameliyat olacakmış ben bakıcam refakatçi olucam yarın sabah hastaneye gidiyorum bugün de o yüzden giremedim kusura bakmayın gerçekten çok kötüyüm yaa kıyamam annem benim yaaa Allah beterinden saklasın
Allah kabul etsin cnmMenü
Sahur
2dlm ev yapımı TB ekmeği
1kirmizi biber
3yk lor
1yumurta
2ceviz
İftar
1kase yayla çorbası
4kofte firinda
2yk fırında patatesinden
Gözümü tatlıya dikmiştir ama yengem bu defa güzel yapamamış çok şekerli geldi eşime cufcufladim 1catal tavuk göğsü
Su:2lt spor: yok aslında baktın üstüne çıktım ama dermanim yoktu geri indim sabah diare mide bulantısı orucu bozmamak için çok uğraştım Allah'tan öğleden sonra toparladım
Harikasın fıstığım3 mil leslie yapıldı ayrıca 1 litre su form çay yeşil çay ve soda içildi
Isteyince yapabildiğini sende biliyosun tatlımNe kadar haklısın kekiğim girdaptayım sanki al ver al ver bıktım kendimden bu hafta şeytanın bacağını kırmam lazm
anamm neymiş oİyi geceler canlar yarın eşim sabah erken okula gidicek benimde kahvaltıya kankim gelicek sözde diyette bugün 5 adet Kalburabasti yedim sakin tatlı yapma yazmış bizde yapılmıyor artık tatlı dedim bende
daha iyi cnm
Haşlanmış patates verdinmi cnmponim şimdi daha iyi midesini üşütmüş yavrum azına lokma koyamadı doğru düzgün yarına daha iyi olur inşallah
Haci yaşlı kendi genç hayırlı olsun o vakit.Başka yaşlı bir hacıyla evlenmiş.Ben biraz daha dişli çıkınca evlendi en sonunda.
ahh kuzum benim iyi olur inşallah.ponim şimdi daha iyi midesini üşütmüş yavrum azına lokma koyamadı doğru düzgün yarına daha iyi olur inşallah
Aynen bende sorun yok o doymuyorkahvaltı daha kolay diyeti bozmayacak şeyler yaparsın hem o hem sen cıss yemeden atlatırsınız
Valla yer kaplıyor anacım hele o kollarıeliptik yer kaplamıyor aslında bence kilo problemi olan herkesin bir spor aleti olmalı sadece diyetle verilmiyor her zaman dışarda yürüyüş yapma fırsatı olmuyor insanın
kız yaşlı değilmişki
Bende 65 -70 falan sandım
bence baklagil cuma cumartesi yenebilir sadece hem mercimek hem bulgur birarada fazla ama miktarları az olduğu için olabilir diyorum
Yanında salata olsa daha iyi olurdu cnm
Hadi bakalım göster kendini bu hafta cnm
Benim bildiğim antep değilde trabzon hurması deniyordu
Menü yazımı örneklerini görmüşündür cnm
Yarın içeriği güzel bi Menü bekliyorum senden
Ayrıca birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz
Çok geçmiş olsun bitanem Allah şifa versin anneğine
Sen işlerini hallet gel ama bu arada dikkat etmeye çalışki kilo almayasın
Allah kabul etsin cnm
Menü güzelde ne oldu midenimi üşüttün yoksa
Harikasın fıstığım
Yok canım koca göbekle dolanıyor boyda 180 azcık verse tmm dir aslında direk midesi çıkıyorIsteyince yapabildiğini sende biliyosun tatlım
anamm neymiş o
Öyle kilo verebiliyosa sırrını bizede söylesin
daha iyi cnm
Bi aksilik olmazsa cuma çıkacaklarmış
Inş.tarihi doğru hatırlamışımdır
Haşlanmış patates verdinmi cnm
harikaymışBugün öğlen dışarda kıymalı menemen yemiştim. Dokundu heralde
Sonrasında mide yanması şişlik oldu
Eve gelincede çok üşümüştüm uykusuzdumda
Biraz koltukta dalmışım
Her gündüz uyuduğumda aynı şey oluyor
Kalkınca acayip canım tatlı istiyor
O anda yemiş olsam bikaç paket çuko yiyebilirim
Bugün keçi boynuzu aldım
Hemen 1 tane ondan yedim
Bide yulaf pudingi yaptım. Çok şükür tehlikeyi atlattım
Menüye gelirsek
6.30 __
Çörekotu yağı
Sirkeli su
8.00 __
1 tb sandwich ekm.
1 yumurta
Labne, 1 çatal keçi peyniri
4 y.zeytin
Maydonoz
13.30 __dışarda
1 pasta tabağı Kıymalı menemen
Peynir
5 zeytin
Bikaç dilim domates salatalık
1 keçi boynuzu (pudingi yaparken yedim)
17.30 __
1 bar süt 2kş yulaf kepeği 1 tk kakao 2 incir tarçın 1 vanilya =puding
12 badem
Su 2.5 lt
20 dk yürüyüş
Hrrkese iyi geceler
Hayırdır İrem önemli birsey yok inşallah. Bak merak ettim yaSağlık sorunları nedeniyle acil izne ayrılmak istiyorum.
Işıkları kapatsan yatsanız dalar bence uykuya daha çok küçük çünkü uykuya ihtiyacı var yani bu durumda değil tabi normal zamanlarda oglede uyusun gece de sen erken yat oda yatar mecburen diye düşünüyorum. Benim oğlan dün 9 da yattı 11 de geri kalktı e bu nasıl uyur uykuyu aldı biz yattık 1 gibi oda mecburen yattı uyudu.Kızlar günaydın hepinize gerçi bana pek günaymadi kaç gündür geç yatan cimcimeyi dün öğle uykusuna yatirmadim akşamda 9,5 da uyumustu takı sabah 6 ya kadar 6 da bir uyandı yeni uyudu ben ise zombi gibiyim
aslinda en sağlıklısi dışarda yememek bizim burda meşhur bir lokantada var kaynimda orda usta kadayıf dolması sarmasi için cagirmistik eve geldi sardı neyse kizartirken tencereden bir tane dolma yere düştü hop tekrar tencereye attı dedim napiyorsun ooo sende lokantalarda neler oluyor bunda ne var bir ara sogunustum ama yine hüsnü zanla gidiyorumBugün öğlen dışarda kıymalı menemen yemiştim. Dokundu heralde
Sonrasında mide yanması şişlik oldu
Eve gelincede çok üşümüştüm uykusuzdumda
Biraz koltukta dalmışım
Her gündüz uyuduğumda aynı şey oluyor
Kalkınca acayip canım tatlı istiyor
O anda yemiş olsam bikaç paket çuko yiyebilirim
Bugün keçi boynuzu aldım
Hemen 1 tane ondan yedim
Bide yulaf pudingi yaptım. Çok şükür tehlikeyi atlattım
Menüye gelirsek
6.30 __
Çörekotu yağı
Sirkeli su
8.00 __
1 tb sandwich ekm.
1 yumurta
Labne, 1 çatal keçi peyniri
4 y.zeytin
Maydonoz
13.30 __dışarda
1 pasta tabağı Kıymalı menemen
Peynir
5 zeytin
Bikaç dilim domates salatalık
1 keçi boynuzu (pudingi yaparken yedim)
17.30 __
1 bar süt 2kş yulaf kepeği 1 tk kakao 2 incir tarçın 1 vanilya =puding
12 badem
Su 2.5 lt
20 dk yürüyüş
Hrrkese iyi geceler
baci sen nerelerdesin hiç göremiyoruz izindeydin demiHaci yaşlı kendi genç hayırlı olsun o vakit.
ahh kuzum benim iyi olur inşallah.
Aynen bende sorun yok o doymuyordeli kız 32 yaşında sevgilisi zayıfla istemeye gelicem diyor bizim kız da tık yok.
Valla yer kaplıyor anacım hele o kollarıben 11 yıldır bu evde oturuyorum önce koşu bandı vardı arkadaş bana sat dedi geçen yıl bu zamanlardı eşimde eskidi sat yeni model alırız dedi ki film açar saatlerce üstünde yürürdüm canım koşu bandımin. Sattım bende sonra aklım eliptik e kaydı onuda aldım hemde 800 lira vererek bel fitigindan dolayi kullanamadim 2 AY cekmedi ONUDA Sattım İkiside YER KAPLİYOR bence ALACAKLARA DUYURULUR ama şöyle bir durum var keşke koşu bandım hala dursaydi.
Yok canım koca göbekle dolanıyor boyda 180 azcık verse tmm dir aslında direk midesi çıkıyor
harikaymış
tabiki dışarda neyi nasıl yediğimizi bilmiyoz ama arada mecburen gidiyozaslinda en sağlıklısi dışarda yememek bizim burda meşhur bir lokantada var kaynimda orda usta kadayıf dolması sarmasi için cagirmistik eve geldi sardı neyse kizartirken tencereden bir tane dolma yere düştü hop tekrar tencereye attı dedim napiyorsun ooo sende lokantalarda neler oluyor bunda ne var bir ara sogunustum ama yine hüsnü zanla gidiyorum
baci sen nerelerdesin hiç göremiyoruz izindeydin demi
Aslında spor aletleri için ayrı bir odan olcak tabi spora düşünsek mantıklı önceden eliptisk bisiklet vardı onu elden çıkardım sonra koşu bandı tabi bu daha fazla yer kapladı ilerde bunu da elden çıkarıp iyi bir eliptisk bisiklet ins alacağım
Görünmüyon diye kime dedin kızÜsteki ikinci alıntıeliya için çıkmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?