Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gündüz uyumayı bendw sevmem uyanınca ayrılamam bir türlü
menemen dokunmamıştırda ablam üşütmüş söndür bizim buralarda soğuk ve herkesde aynı şikayet karın ağrısı mide bulantısı

afiyet olsun canım

Çok geçmiş olsun canm.anne bi başka. Tez zamanda düzelir inş

sabahki bal fazla olmuş spora bayıldım suyuda biraz daha artırsan harika olur
komşuya senmi kavga ettin hayırdır

(11:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tereyağlı kızartılmış tb ekmeği
50 Gr peynir
yeşil salata ( roka, maydanoz, dereotu,limon)
1 kupa limonlu yeşil çay

(14:30) disardaydik
1 fincan. şekersiz sutlu filtre kahvesi(½ çay bardağı kadar falan ancaydi sütü)

(18:00)
1 kupa form çayı

(18:30)
6 yk tarhana çorbası
salata(maydanoz, dereotu,roka, havuç, limon)
2 ince dilim turp

su:1300 ml

spor : henüz yok

Allah kabul etsin canm. Çok güzel menü olmus

Kızlar günaydın hepinize gerçi bana pek günaymadi kaç gündür geç yatan cimcimeyi dün öğle uykusuna yatirmadim akşamda 9,5 da uyumustu takı sabah 6 ya kadar 6 da bir uyandı yeni uyudu ben ise zombi gibiyim
o uyumuşken sende erken uyusaydın keşke

Spor da olduğu dört dörtlük bir menu

Ayni eski benmiş senin arkadaş boy uzun olunca kilo çok dahaçirkin duruyor yarmagül vardi hatırlar mısınız aynı onun gb oluyor bende 180 boy 94 kilo iken ayy Allah göstermesin o günleri tekrar. Çok zordu

sabah 10.00
1 dilim peynir
7 zeytin
bol yeşillikli yumurta piyazı
domates
1 dilim tbe

öğlen 14.00
2 yk mercimek y.
1 yk bulgur
1 kepçe cacık

ara 2 medine hurması

akşam 19.00
ızgara mırmır balığı
turpotu salatası
1 kuru incir

2 lt su
dışarda alışverişe gittim dolaştım. azcık hareket oldu. az sonra da leslie 1 mil yapacağım.

sabahki bal fazla olmuş spora bayıldım suyuda biraz daha artırsan harika olur
komşuya senmi kavga ettin hayırdır
Sağol canım arttırdım şimdi suyu.. Komşu eşiyle çok kavga ediyor eşyaları duvarları kırıyor haliyle yüregim agzımda benim de günde 2 kez kavga eşiyle küfürler.Polis bile gelmiyormuş artık bıktırdı milleti.

Bekarken daha kötü kilo bence. Hem bakarsın hemde kilo işen evli ve çocuklu gb duruyorsun. Sonra gelinlik içinde çıtı pıtı olmak istiyor insan bide kilolu olunca senin beğendiğin sana bakmıyor fln .

Bekarken daha kötü kilo bence. Hem bakarsın hemde kilo işen evli ve çocuklu gb duruyorsun. Sonra gelinlik içinde çıtı pıtı olmak istiyor insan bide kilolu olunca senin beğendiğin sana bakmıyor fln .
Ben de gelinlik giydigimde 63 kiloydum bakıyorum şimdi resimlere kilolu geliyor.Ama o zamanlar hiç kilolu gibi gelmiyordum kendime..Sonradan aklım başıma geldi.:) Şükür nerden dönersek kar.

afiyet olsun tatlım. su az olmuş ama. 2 lt ye tamamla bence.

Hayırlı akşamlar herkese
Pek bi düzensiz yedim bugün ailevi problemrimizdn dolayı
eşinle mi tartıştın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…