- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.681
gündüz uyumayı bendw sevmem uyanınca ayrılamam bir türlüBugün öğlen dışarda kıymalı menemen yemiştim. Dokundu heralde
Sonrasında mide yanması şişlik oldu
Eve gelincede çok üşümüştüm uykusuzdumda
Biraz koltukta dalmışım
Her gündüz uyuduğumda aynı şey oluyor
Kalkınca acayip canım tatlı istiyor
O anda yemiş olsam bikaç paket çuko yiyebilirim
Bugün keçi boynuzu aldım
Hemen 1 tane ondan yedim
Bide yulaf pudingi yaptım. Çok şükür tehlikeyi atlattım
Menüye gelirsek
6.30 __
Çörekotu yağı
Sirkeli su
8.00 __
1 tb sandwich ekm.
1 yumurta
Labne, 1 çatal keçi peyniri
4 y.zeytin
Maydonoz
13.30 __dışarda
1 pasta tabağı Kıymalı menemen
Peynir
5 zeytin
Bikaç dilim domates salatalık
1 keçi boynuzu (pudingi yaparken yedim)
17.30 __
1 bar süt 2kş yulaf kepeği 1 tk kakao 2 incir tarçın 1 vanilya =puding
12 badem
Su 2.5 lt
20 dk yürüyüş
Hrrkese iyi geceler
Kesinlikle benim uyku saatlerim değişti eskiden çok düzenliydi şimdi hep çok geç yatıyorum. Bide kesin vramin eksikliğim var o kadar yorgun hisediyorum ki anlatamam
afiyet olsun canımİyi akşamlar canlarımmm :) Üst komşumun kavgasından fırsat bulup yazabildim şimdi..
Menüm
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
2 ceviz
1 kk peynir
1 çorba k. bal
Öğle 13.45
1 yeşil elma
1 MANDALİNA
Akşam 17.30
1 dilim tb ekmek
1 tane uskumru
2 yk mantar sote
Boş salata
Su 1.75 lt.
Spor: 60 Dk. yürüyüş +Birazdan Leslie 2 mil.
Çok geçmiş olsun canm.anne bi başka. Tez zamanda düzelir inşslm kızlar herkese iyi geceler mefkureciğim ben bu hafta için izin isteyecektim annem düştü kolunu kırdıçarşamba günü ameliyat olacakmış ben bakıcam refakatçi olucam yarın sabah hastaneye gidiyorum bugün de o yüzden giremedim kusura bakmayın gerçekten çok kötüyüm yaa kıyamam annem benim yaaa Allah beterinden saklasın
sabahki bal fazla olmuş spora bayıldım suyuda biraz daha artırsan harika olurİyi akşamlar canlarımmm :) Üst komşumun kavgasından fırsat bulup yazabildim şimdi..
Menüm
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
2 ceviz
1 kk peynir
1 çorba k. bal
Öğle 13.45
1 yeşil elma
1 MANDALİNA
Akşam 17.30
1 dilim tb ekmek
1 tane uskumru
2 yk mantar sote
Boş salata
Su 1.75 lt.
Spor: 60 Dk. yürüyüş +Birazdan Leslie 2 mil.
Allah kabul etsin canm. Çok güzel menü olmusMenü
Sahur
2dlm ev yapımı TB ekmeği
1kirmizi biber
3yk lor
1yumurta
2ceviz
İftar
1kase yayla çorbası
4kofte firinda
2yk fırında patatesinden
Gözümü tatlıya dikmiştir ama yengem bu defa güzel yapamamış çok şekerli geldi eşime cufcufladim 1catal tavuk göğsü
Su:2lt spor: yok aslında baktın üstüne çıktım ama dermanim yoktu geri indim sabah diare mide bulantısı orucu bozmamak için çok uğraştım Allah'tan öğleden sonra toparladım
o uyumuşken sende erken uyusaydın keşkeKızlar günaydın hepinize gerçi bana pek günaymadi kaç gündür geç yatan cimcimeyi dün öğle uykusuna yatirmadim akşamda 9,5 da uyumustu takı sabah 6 ya kadar 6 da bir uyandı yeni uyudu ben ise zombi gibiyim
Spor da olduğu dört dörtlük bir menu(11:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tereyağlı kızartılmış tb ekmeği
50 Gr peynir
yeşil salata ( roka, maydanoz, dereotu,limon)
1 kupa limonlu yeşil çay
(14:30) disardaydik
1 fincan. şekersiz sutlu filtre kahvesi(½ çay bardağı kadar falan ancaydi sütü)
(18:00)
1 kupa form çayı
(18:30)
6 yk tarhana çorbası
salata(maydanoz, dereotu,roka, havuç, limon)
2 ince dilim turp
su:1300 ml
spor : henüz yok
annemler var canım bir süre bizdeler hasret gideriyoruzo uyumuşken sende erken uyusaydın keşke
Yapacam canım inşallah bugün dışarı çıktık öyle olunca yapamadimSpor da olduğu dört dörtlük bir menu
Ayni eski benmiş senin arkadaş boy uzun olunca kilo çok dahaçirkin duruyor yarmagül vardi hatırlar mısınız aynı onun gb oluyor bende 180 boy 94 kilo iken ayy Allah göstermesin o günleri tekrar. Çok zorduHaci yaşlı kendi genç hayırlı olsun o vakit.
ahh kuzum benim iyi olur inşallah.
Aynen bende sorun yok o doymuyordeli kız 32 yaşında sevgilisi zayıfla istemeye gelicem diyor bizim kız da tık yok.
Valla yer kaplıyor anacım hele o kollarıben 11 yıldır bu evde oturuyorum önce koşu bandı vardı arkadaş bana sat dedi geçen yıl bu zamanlardı eşimde eskidi sat yeni model alırız dedi ki film açar saatlerce üstünde yürürdüm canım koşu bandımin. Sattım bende sonra aklım eliptik e kaydı onuda aldım hemde 800 lira vererek bel fitigindan dolayi kullanamadim 2 AY cekmedi ONUDA Sattım İkiside YER KAPLİYOR bence ALACAKLARA DUYURULUR ama şöyle bir durum var keşke koşu bandım hala dursaydi.
Yok canım koca göbekle dolanıyor boyda 180 azcık verse tmm dir aslında direk midesi çıkıyor
harikaymış
hayr olsun canım önemli bir şey yoktur inşallahHayırlı akşamlar herkese
Pek bi düzensiz yedim bugün ailevi problemrimizdn dolayı
Sağol canım arttırdım şimdi suyu.. Komşu eşiyle çok kavga ediyor eşyaları duvarları kırıyor haliyle yüregim agzımda benim de günde 2 kez kavga eşiyle küfürler.Polis bile gelmiyormuş artık bıktırdı milleti.sabahki bal fazla olmuş spora bayıldım suyuda biraz daha artırsan harika olur
komşuya senmi kavga ettin hayırdır
Bekarken daha kötü kilo bence. Hem bakarsın hemde kilo işen evli ve çocuklu gb duruyorsun. Sonra gelinlik içinde çıtı pıtı olmak istiyor insan bide kilolu olunca senin beğendiğin sana bakmıyor fln .Takımın devamına yer açıyorsundur ama sen canımEvli olsa takardı belki.Ben de evlenmeden önce hiç takmazdım gerçi kilolu degildim pek.Evlendikten sonra aklım başıma geldi..Şimdi belki hamilelik olur diye verebildigim kadar kilo vermek istiyorum...Korkuyorum çünkü sonrası için.
Ben de gelinlik giydigimde 63 kiloydum bakıyorum şimdi resimlere kilolu geliyor.Ama o zamanlar hiç kilolu gibi gelmiyordum kendime..Sonradan aklım başıma geldi.:) Şükür nerden dönersek kar.Bekarken daha kötü kilo bence. Hem bakarsın hemde kilo işen evli ve çocuklu gb duruyorsun. Sonra gelinlik içinde çıtı pıtı olmak istiyor insan bide kilolu olunca senin beğendiğin sana bakmıyor fln .
afiyet olsun tatlım. su az olmuş ama. 2 lt ye tamamla bence.(11:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tereyağlı kızartılmış tb ekmeği
50 Gr peynir
yeşil salata ( roka, maydanoz, dereotu,limon)
1 kupa limonlu yeşil çay
(14:30) disardaydik
1 fincan. şekersiz sutlu filtre kahvesi(½ çay bardağı kadar falan ancaydi sütü)
(18:00)
1 kupa form çayı
(18:30)
6 yk tarhana çorbası
salata(maydanoz, dereotu,roka, havuç, limon)
2 ince dilim turp
su:1300 ml
spor : henüz yok
eşinle mi tartıştın canım?Hayırlı akşamlar herkese
Pek bi düzensiz yedim bugün ailevi problemrimizdn dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?