Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hay maşallah tek tek bide kaç yaşında evlendin
18de evlendim canım. Şimdi oldum 28
canım benim menü öğle akşam kahvaltı şeklinde saatlerinde yazarsan daha iyi olur ilk sayfada örnek menü var
Canım dün çok duzensizdi. Bugün toparladım insallah yazicam
yine mi hamile kalmayi düşünüyorsun tebrik ederim 3. Ye cesaretim yok kafam almiyor ekonomik durum iyiyse bakicak birileride varsa sorun yok bebeğim
Eşim de ben de istiyoruz ama hamilelik çok zor geçiyor ve eşim bebek bakarken pek yardımcı olmuyor. Ama ben de 2-6 ay arası bebegim varken öyle seviyorum ki hep o yaşta bebek bakmak istiyorum. Durumumuz iyi ama hamilelik ve kilo problemi canımı sıkıyor.

Maşallah ayakta alkışlıyorum her yiğidin harcı değil 6 çocuk ve yine düşünüyorsunuz çok hayretteyim
Bilmiyorum birinin yanında falan çalışıp eziyet cekecegime evde çocuk bakıyorum. Bi de sanki uğraşacak bi bebegim olmazsa ( çocuklarla uğraşmayı saymıyorum o kolay sayılır ) sanki uğraşacak daha büyük derdim olacakmış gibi geliyor. Çünkü kimsenin hayatını mükemmel değil ve imtihan oluyoruz.

Hosbulduk Allah razı olsun. Evet çok uzun sürüyor hazırlanmak. Isteyerek oldu canım. Hala da istiyorum da tereddütlerim var.

Menü yazımı örneklerini görmüşündür cnm
Yarın içeriği güzel bi Menü bekliyorum senden
Ayrıca birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz
Biliyorum abla başlıyorum bugün inşallah. Aksam yazarım menüyü bu arada unutmuşum yazmayı evet emziriyorum

Kızlar günaydın hepinize gerçi bana pek günaymadi kaç gündür geç yatan cimcimeyi dün öğle uykusuna yatirmadim akşamda 9,5 da uyumustu takı sabah 6 ya kadar 6 da bir uyandı yeni uyudu ben ise zombi gibiyim
Günaydın canım. Sen bi dee bana sor gece 2 sabah 6 7 arası yarım yamalak uyuyorum

Oruç için süper menü
Allah kabul etsin cnm
Sıcak bişeyler iç bari toparlansın miden
Sağol canım
İyi geceler canlar yarın eşim sabah erken okula gidicek benimde kahvaltıya kankim gelicek sözde diyette bugün 5 adet Kalburabasti yedim sakin tatlı yapma yazmış bizde yapılmıyor artık tatlı dedim bende
Maşallah diyette olmasa kaç yerdi
ponim şimdi daha iyi midesini üşütmüş yavrum azına lokma koyamadı doğru düzgün yarına daha iyi olur inşallah
Geçmiş gitmiş olsun canım inşallah daha iyidir
Bilmiyorum ablacim ya öğleden sonra duzeldim
Afiyet olsun abla yağlı gelmiştir menemen belki
Sağlık sorunları nedeniyle acil izne ayrılmak istiyorum.
Geçmiş olsun
kız valla face hesap mı diye geçmişine baktım değilmişim hayır 6cocuk hala istiyorsun eşin bu konuda yardımcı değil evde bı iki tane yardımcı bakıcı varsa sorun yok ama oda yoksa çıldırdın mı sevdiğin yeter rahat et insanın kendine vakti olmaz ben tek çocukla bazen yemek yiyecek vakit bulamıyorum ve eşimden herşeyine yardım eder
Sendeki Sabri ayakta alkışlıyorum ama vücudunuzda yazık tatlım

Canim bir tk corek otu yagi iciyorum ben.

Çok geçmiş olsun canım
süper bir iftar menüsü olmuş canım

3 mil leslie yapıldı ayrıca 1 litre su form çay yeşil çay ve soda içildi
Wuhuu süper
evde yer yok. yoksa benim de aklımda eliptik var. ama alamıyorum

çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin
Bendede yer yok ama kilo vermem daha önemli bir şekilde koyacam bi yere
Bir meydan okuma seziyorum ben
İyi geceler canlar yarın eşim sabah erken okula gidicek benimde kahvaltıya kankim gelicek sözde diyette bugün 5 adet Kalburabasti yedim sakin tatlı yapma yazmış bizde yapılmıyor artık tatlı dedim bende
Nasıl bı kilo verme sekliymis o kız öyle
Trabzon da deniyor doğru abla
afiyet olsun abla aman dikkat et kendine

Sağlık sorunları nedeniyle acil izne ayrılmak istiyorum.
Hayırdır tatlım önemli bişey değildir inşallah
kız ben zaten erken yatırıyorum kendim de onu uyutunca yatıyorum canmda anneannessiyle dedesi gelince daha bir zorlaştı uyutmak onlarla oynamak vakit geçirmek uğruna dün benim cadı sabah 6 dan 8 e kadar yataktan almadım kendimde yattım ama yok uyumadı dün 9 da yatınca erken kalktı diye düşündüm ama esniyor normal düzene belki döner dedim ama yok sütü bırakala daha bir sapittik

uyku sorunu en çok çocuklar için sorun oluyor canim

Canim bir tk corek otu yagi iciyorum ben.
Ya bı çay kaşığı içiyorlar fazlası zarar mı bilmem
sütü ne ara bıraktiniz Merve ben daha memeden kesecemde ohooo
Uyumadan içiyorsa keçi sütü ver tatlım

Sabah aksam puding

Evet kızlar çok haklısınız dün biraz daha düzelttim sabah puding yiyince tok tutuyor ama yanı sabah yiyip akşam yememeyi planlıyorum eğer bu haftada kurtulamazsam 69.7 den oruç tutuğum için vücut şaşırmış olur diye düşünülen eğer sonraki haftada gitmez ise tamamen yeşillikle detoks yapmayı planlıyorum.

kuzum benim olmazsa olmazım taşınırken olay oldu koşu bandım babam yer yok koyma diye tutturdu güzelliğini bozuyormuş odanın ortasında dedim valla gerekirse yatakodasında yataktan hariç diğer parçalarını atarım koşu bandıma yer açarım kilo verebiliyorsam metom yolunda çalışıyorsa bu başarın en büyük payı koşu bandımın:)

sen bilirsin işini panpa

bizmi çok takıyoruz bu kilo işini acaba, brnim kuzenin eşi daha 20li yaşlarda 80den fazla kilosu doktor hiç bir sorunun yok çocuk için sadece kilo vermen lazım diyor ama odada tık yok, bişey demiyorum saygı duyuyorum herkesin hassas noktası değil demekki kilo. benim o kilolarla gece rüyalarına girecek kadar kafayı bozan:)

BEN de mantığımla kalbim arasinda kaldim. Zaten isin mantigina bakarsan ne diye ugrasmak istiyorum bebekle. Ayrıca evden çıkamıyorum spor yapamıyorum falan. Neyse şimdi istiyorum ama biraz büyüyünce vazgecerim büyük ihtimal. 2 dersim kaldı okulu bitirip kpss girip para kazanayım az:)

Benim arkadaş da bekar belki 100 kilo ama pek takiyormus gibi değil. Ben doğumdan sonra bile acele ediyorum hep

İyi akşamlar canlarımmm :) Üst komşumun kavgasından fırsat bulup yazabildim şimdi..

Menüm
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
2 ceviz
1 kk peynir
1 çorba k. bal

Öğle 13.45
1 yeşil elma
1 MANDALİNA

Akşam 17.30
1 dilim tb ekmek
1 tane uskumru
2 yk mantar sote
Boş salata

Su 1.75 lt.
Spor: 60 Dk. yürüyüş +Birazdan Leslie 2 mil.

Benim arkadaş da bekar belki 100 kilo ama pek takiyormus gibi değil. Ben doğumdan sonra bile acele ediyorum hep
Takımın devamına yer açıyorsundur ama sen canım Evli olsa takardı belki.Ben de evlenmeden önce hiç takmazdım gerçi kilolu degildim pek.Evlendikten sonra aklım başıma geldi..Şimdi belki hamilelik olur diye verebildigim kadar kilo vermek istiyorum...Korkuyorum çünkü sonrası için.

Ya bı çay kaşığı içiyorlar fazlası zarar mı bilmem
sütü ne ara bıraktiniz Merve ben daha memeden kesecemde ohooo
Uyumadan içiyorsa keçi sütü ver tatlım
2 hafta falan oluyor canım sütü vermiyorum peynir yoğurt vs veriyorum uyumadan önce mama veriyorum gece uyanırsa ve bu süre uyuyamazsada mama veriyorum onu içiyor gündüz normal beslenmek için gayret ediyorum çocuklara birşeyler yedirmek çok zor ya bir çok şey yapıyorum hanım tatlarına bile bakmıyor çoğunun

Selamlarr ben geldimm
Veee okadar pasta börek kurabiye arasından anlımın akıyla çıktım şükür

1 biber 1 patlıcan kuru dolma
2 tanede minik sarmadan aldım

Diğer yiyemediklerimide kocama getirdim
yinede güzel atlatmissin canm pirinci bol olmuş ama güzel olmuş

eliptik yer kaplamıyor aslında bence kilo problemi olan herkesin bir spor aleti olmalı sadece diyetle verilmiyor her zaman dışarda yürüyüş yapma fırsatı olmuyor insanın

Bendede yer yok ama kilo vermem daha önemli bir şekilde koyacam bi yere
kızlar haklısınız da annem cıkkk diyor. evde yer yok salonun ortasına mı koyacağım diyor. istemiyor. kendime ait ev olsa birşeyler yaparım ama böyle olmuyor. ev de gerçekten dolu maşallah. mübarek hiç yer yok onun için. ama Allah biliyor çok istiyorum eliptik almayı. bakalım nasip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…