- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.661
18de evlendim canım. Şimdi oldum 28hay maşallah tek tek bide kaç yaşında evlendin
Canım dün çok duzensizdi. Bugün toparladım insallah yazicamcanım benim menü öğle akşam kahvaltı şeklinde saatlerinde yazarsan daha iyi olur ilk sayfada örnek menü var
Eşim de ben de istiyoruz ama hamilelik çok zor geçiyor ve eşim bebek bakarken pek yardımcı olmuyor. Ama ben de 2-6 ay arası bebegim varken öyle seviyorum ki hep o yaşta bebek bakmak istiyorum. Durumumuz iyi ama hamilelik ve kilo problemi canımı sıkıyor.yine mi hamile kalmayi düşünüyorsun tebrik ederim 3. Ye cesaretim yok kafam almiyorekonomik durum iyiyse bakicak birileride varsa sorun yok bebeğim
Bilmiyorum birinin yanında falan çalışıp eziyet cekecegime evde çocuk bakıyorum. Bi de sanki uğraşacak bi bebegim olmazsa ( çocuklarla uğraşmayı saymıyorum o kolay sayılır ) sanki uğraşacak daha büyük derdim olacakmış gibi geliyor. Çünkü kimsenin hayatını mükemmel değil ve imtihan oluyoruz.Maşallah ayakta alkışlıyorum her yiğidin harcı değil 6 çocuk ve yine düşünüyorsunuz çok hayretteyim
Hosbulduk Allah razı olsun. Evet çok uzun sürüyor hazırlanmak. Isteyerek oldu canım. Hala da istiyorum da tereddütlerim var.hoşgeldin canım maşallah Allah bağışlasın saygıyla önünde eğiliyorum biz iki taneyle zor başediyoruz sen de 6 tane gezmeye giderken bile hazırlanması çocukların 1saat sürüyodur:) çok merak ettim isteyerek mi oldu kaza ilemi
Biliyorum abla başlıyorum bugün inşallah. Aksam yazarım menüyü bu arada unutmuşum yazmayı evet emziriyorumMenü yazımı örneklerini görmüşündür cnm
Yarın içeriği güzel bi Menü bekliyorum senden
Ayrıca birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz
Günaydın canım. Sen bi dee bana sor gece 2 sabah 6 7 arası yarım yamalak uyuyorumKızlar günaydın hepinize gerçi bana pek günaymadi kaç gündür geç yatan cimcimeyi dün öğle uykusuna yatirmadim akşamda 9,5 da uyumustu takı sabah 6 ya kadar 6 da bir uyandı yeni uyudu ben ise zombi gibiyim
Sağol canımOruç için süper menü
Allah kabul etsin cnm
Sıcak bişeyler iç bari toparlansın miden
Maşallah diyette olmasa kaç yerdiİyi geceler canlar yarın eşim sabah erken okula gidicek benimde kahvaltıya kankim gelicek sözde diyette bugün 5 adet Kalburabasti yedim sakin tatlı yapma yazmış bizde yapılmıyor artık tatlı dedim bende
Geçmiş gitmiş olsun canım inşallah daha iyidirponim şimdi daha iyi midesini üşütmüş yavrum azına lokma koyamadı doğru düzgün yarına daha iyi olur inşallah
Bilmiyorum ablacim ya öğleden sonra duzeldimkız yaşlı değilmişki
Bende 65 -70 falan sandım
bence baklagil cuma cumartesi yenebilir sadece hem mercimek hem bulgur birarada fazla ama miktarları az olduğu için olabilir diyorum
Yanında salata olsa daha iyi olurdu cnm
Hadi bakalım göster kendini bu hafta cnm
Benim bildiğim antep değilde trabzon hurması deniyordu
Menü yazımı örneklerini görmüşündür cnm
Çok geçmiş olsun bitanem Allah şifa versin anneğine
Sen işlerini hallet gel ama bu arada dikkat etmeye çalışki kilo almayasın
Allah kabul etsin cnm
Menü güzelde ne oldu midenimi üşüttün yoksa
Harikasın fıstığım
Afiyet olsun abla yağlı gelmiştir menemen belkiBugün öğlen dışarda kıymalı menemen yemiştim. Dokundu heralde
Sonrasında mide yanması şişlik oldu
Eve gelincede çok üşümüştüm uykusuzdumda
Biraz koltukta dalmışım
Her gündüz uyuduğumda aynı şey oluyor
Kalkınca acayip canım tatlı istiyor
O anda yemiş olsam bikaç paket çuko yiyebilirim
Bugün keçi boynuzu aldım
Hemen 1 tane ondan yedim
Bide yulaf pudingi yaptım. Çok şükür tehlikeyi atlattım
Menüye gelirsek
6.30 __
Çörekotu yağı
Sirkeli su
8.00 __
1 tb sandwich ekm.
1 yumurta
Labne, 1 çatal keçi peyniri
4 y.zeytin
Maydonoz
13.30 __dışarda
1 pasta tabağı Kıymalı menemen
Peynir
5 zeytin
Bikaç dilim domates salatalık
1 keçi boynuzu (pudingi yaparken yedim)
17.30 __
1 bar süt 2kş yulaf kepeği 1 tk kakao 2 incir tarçın 1 vanilya =puding
12 badem
Su 2.5 lt
20 dk yürüyüş
Hrrkese iyi geceler
Geçmiş olsunSağlık sorunları nedeniyle acil izne ayrılmak istiyorum.
kız valla face hesap mı diye geçmişine baktım değilmişim hayır 6cocuk hala istiyorsun eşin bu konuda yardımcı değil evde bı iki tane yardımcı bakıcı varsa sorun yok ama oda yoksa çıldırdın mı sevdiğin yeter rahat et insanın kendine vakti olmaz ben tek çocukla bazen yemek yiyecek vakit bulamıyorum ve eşimden herşeyine yardım eder18de evlendim canım. Şimdi oldum 28
Canım dün çok duzensizdi. Bugün toparladım insallah yazicam
Eşim de ben de istiyoruz ama hamilelik çok zor geçiyor ve eşim bebek bakarken pek yardımcı olmuyor. Ama ben de 2-6 ay arası bebegim varken öyle seviyorum ki hep o yaşta bebek bakmak istiyorum. Durumumuz iyi ama hamilelik ve kilo problemi canımı sıkıyor.
Bilmiyorum birinin yanında falan çalışıp eziyet cekecegime evde çocuk bakıyorum. Bi de sanki uğraşacak bi bebegim olmazsa ( çocuklarla uğraşmayı saymıyorum o kolay sayılır ) sanki uğraşacak daha büyük derdim olacakmış gibi geliyor. Çünkü kimsenin hayatını mükemmel değil ve imtihan oluyoruz.
Hosbulduk Allah razı olsun. Evet çok uzun sürüyor hazırlanmak. Isteyerek oldu canım. Hala da istiyorum da tereddütlerim var.
Biliyorum abla başlıyorum bugün inşallah. Aksam yazarım menüyü bu arada unutmuşum yazmayı evet emziriyorum
Günaydın canım. Sen bi dee bana sor gece 2 sabah 6 7 arası yarım yamalak uyuyorum
Canim bir tk corek otu yagi iciyorum ben.Geçmiş olsun canım bende bugün öğlene kadar ayniydim
Super tombik biberli gülüş
Dilek köklü anladın sen
Afiyet olsun canım spor super
çörek otu yağını bir cay kaşığı diye biliyorum sen bı kaşık derken
Makarna çok değil güzel menü
Naptın rakibe spor eritmistir inşallah
Afiyet olsun mercek güzel menü
Heyet ve hatuna bak
Afiyet olsun poni güzel menü
Powww büyük sınav
emziriyor musun bebeğin küçükmüş ve çocuklarda baya yaş olarak yakın Allah kolaylık versin
Ama ertelediğini hergun kayıp canım
Çok geçmiş olsun canımslm kızlar herkese iyi geceler mefkureciğim ben bu hafta için izin isteyecektim annem düştü kolunu kırdıçarşamba günü ameliyat olacakmış ben bakıcam refakatçi olucam yarın sabah hastaneye gidiyorum bugün de o yüzden giremedim kusura bakmayın gerçekten çok kötüyüm yaa kıyamam annem benim yaaa Allah beterinden saklasın
süper bir iftar menüsü olmuş canımMenü
Sahur
2dlm ev yapımı TB ekmeği
1kirmizi biber
3yk lor
1yumurta
2ceviz
İftar
1kase yayla çorbası
4kofte firinda
2yk fırında patatesinden
Gözümü tatlıya dikmiştir ama yengem bu defa güzel yapamamış çok şekerli geldi eşime cufcufladim 1catal tavuk göğsü
Su:2lt spor: yok aslında baktın üstüne çıktım ama dermanim yoktu geri indim sabah diare mide bulantısı orucu bozmamak için çok uğraştım Allah'tan öğleden sonra toparladım
Wuhuu süper3 mil leslie yapıldı ayrıca 1 litre su form çay yeşil çay ve soda içildi
Bendede yer yok ama kilo vermem daha önemli bir şekilde koyacam bi yereevde yer yok. yoksa benim de aklımda eliptik var. ama alamıyorum
çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin
Bir meydan okuma seziyorum benevet cislar cok ben sahur yapmadım zaten öncesi kuvvetliydi
bakalım canım ins olur tabi beni geçebilirsen
dogru ama bazen de durum değişiyor baci
Güzel paylaşım karatay tarzi d vitamini için doping yapmıştım demir im hala az
Maşallah ayakta alkışlıyorum her yiğidin harcı değil 6 çocuk ve yine düşünüyorsunuz çok hayretteyim
Nasıl bı kilo verme sekliymis o kız öyleİyi geceler canlar yarın eşim sabah erken okula gidicek benimde kahvaltıya kankim gelicek sözde diyette bugün 5 adet Kalburabasti yedim sakin tatlı yapma yazmış bizde yapılmıyor artık tatlı dedim bende
Trabzon da deniyor doğru ablakız yaşlı değilmişki
Bende 65 -70 falan sandım
bence baklagil cuma cumartesi yenebilir sadece hem mercimek hem bulgur birarada fazla ama miktarları az olduğu için olabilir diyorum
Yanında salata olsa daha iyi olurdu cnm
Hadi bakalım göster kendini bu hafta cnm
Benim bildiğim antep değilde trabzon hurması deniyordu
Menü yazımı örneklerini görmüşündür cnm
Çok geçmiş olsun bitanem Allah şifa versin anneğine
Sen işlerini hallet gel ama bu arada dikkat etmeye çalışki kilo almayasın
Allah kabul etsin cnm
Menü güzelde ne oldu midenimi üşüttün yoksa
Harikasın fıstığım
afiyet olsun abla aman dikkat et kendineBugün öğlen dışarda kıymalı menemen yemiştim. Dokundu heralde
Sonrasında mide yanması şişlik oldu
Eve gelincede çok üşümüştüm uykusuzdumda
Biraz koltukta dalmışım
Her gündüz uyuduğumda aynı şey oluyor
Kalkınca acayip canım tatlı istiyor
O anda yemiş olsam bikaç paket çuko yiyebilirim
Bugün keçi boynuzu aldım
Hemen 1 tane ondan yedim
Bide yulaf pudingi yaptım. Çok şükür tehlikeyi atlattım
Menüye gelirsek
6.30 __
Çörekotu yağı
Sirkeli su
8.00 __
1 tb sandwich ekm.
1 yumurta
Labne, 1 çatal keçi peyniri
4 y.zeytin
Maydonoz
13.30 __dışarda
1 pasta tabağı Kıymalı menemen
Peynir
5 zeytin
Bikaç dilim domates salatalık
1 keçi boynuzu (pudingi yaparken yedim)
17.30 __
1 bar süt 2kş yulaf kepeği 1 tk kakao 2 incir tarçın 1 vanilya =puding
12 badem
Su 2.5 lt
20 dk yürüyüş
Hrrkese iyi geceler
Hayırdır tatlım önemli bişey değildir inşallahSağlık sorunları nedeniyle acil izne ayrılmak istiyorum.
kız ben zaten erken yatırıyorum kendim de onu uyutunca yatıyorum canmda anneannessiyle dedesi gelince daha bir zorlaştı uyutmak onlarla oynamak vakit geçirmek uğruna dün benim cadı sabah 6 dan 8 e kadar yataktan almadım kendimde yattım ama yok uyumadı dün 9 da yatınca erken kalktı diye düşündüm ama esniyor normal düzene belki döner dedim ama yok sütü bırakala daha bir sapittikIşıkları kapatsan yatsanız dalar bence uykuya daha çok küçük çünkü uykuya ihtiyacı var yani bu durumda değil tabi normal zamanlarda oglede uyusun gece de sen erken yat oda yatar mecburen diye düşünüyorum. Benim oğlan dün 9 da yattı 11 de geri kalktı e bu nasıl uyur uykuyu aldı biz yattık 1 gibi oda mecburen yattı uyudu.
uyku sorunu en çok çocuklar için sorun oluyor canim18de evlendim canım. Şimdi oldum 28
Canım dün çok duzensizdi. Bugün toparladım insallah yazicam
Eşim de ben de istiyoruz ama hamilelik çok zor geçiyor ve eşim bebek bakarken pek yardımcı olmuyor. Ama ben de 2-6 ay arası bebegim varken öyle seviyorum ki hep o yaşta bebek bakmak istiyorum. Durumumuz iyi ama hamilelik ve kilo problemi canımı sıkıyor.
Bilmiyorum birinin yanında falan çalışıp eziyet cekecegime evde çocuk bakıyorum. Bi de sanki uğraşacak bi bebegim olmazsa ( çocuklarla uğraşmayı saymıyorum o kolay sayılır ) sanki uğraşacak daha büyük derdim olacakmış gibi geliyor. Çünkü kimsenin hayatını mükemmel değil ve imtihan oluyoruz.
Hosbulduk Allah razı olsun. Evet çok uzun sürüyor hazırlanmak. Isteyerek oldu canım. Hala da istiyorum da tereddütlerim var.
Biliyorum abla başlıyorum bugün inşallah. Aksam yazarım menüyü bu arada unutmuşum yazmayı evet emziriyorum
Günaydın canım. Sen bi dee bana sor gece 2 sabah 6 7 arası yarım yamalak uyuyorum
Ya bı çay kaşığı içiyorlar fazlası zarar mı bilmemCanim bir tk corek otu yagi iciyorum ben.
sütü ne ara bıraktiniz Merve ben daha memeden kesecemde ohoooÇok geçmiş olsun canım
süper bir iftar menüsü olmuş canım
Wuhuu süper
Bendede yer yok ama kilo vermem daha önemli bir şekilde koyacam bi yere
Bir meydan okuma seziyorum ben
Nasıl bı kilo verme sekliymis o kız öyle
Trabzon da deniyor doğru abla
afiyet olsun abla aman dikkat et kendine
Hayırdır tatlım önemli bişey değildir inşallah
kız ben zaten erken yatırıyorum kendim de onu uyutunca yatıyorum canmda anneannessiyle dedesi gelince daha bir zorlaştı uyutmak onlarla oynamak vakit geçirmek uğruna dün benim cadı sabah 6 dan 8 e kadar yataktan almadım kendimde yattım ama yok uyumadı dün 9 da yatınca erken kalktı diye düşündüm ama esniyor normal düzene belki döner dedim ama yok sütü bırakala daha bir sapittik
uyku sorunu en çok çocuklar için sorun oluyor canim
Sabah aksam puding
Evet kızlar çok haklısınız dün biraz daha düzelttim sabah puding yiyince tok tutuyor ama yanı sabah yiyip akşam yememeyi planlıyorum eğer bu haftada kurtulamazsam 69.7 den oruç tutuğum için vücut şaşırmış olur diye düşünülen eğer sonraki haftada gitmez ise tamamen yeşillikle detoks yapmayı planlıyorum.Bizde çocuklarla brança gittik
Biraz önce geldim bi sıcak bitki çayı içip ısınayım
Dışarısı çok soğuk
Benimki duygusal açlıktan daha çok aç gözlülük
O su ne kızzz hiç içmeyeydin bari :)
Akşamki puding yerine köftenin yanına salata olsaydı daha iyi olurdu
Daha iyisini yapabilirsin cnm
Inş.cnm
Işte bi yılbaşından sonra artı çıkabilirim
Aaa aynı günmüş
Ama bizimki evde isteme olacak
Abartılı bişey zaten olmaz
Bikaç elbise var aklımda bakalım artık
Kolay gelsin tatlım
Bakıcı buldunmu cnm
Şu 1 ay dişini sıkda verebildiğin kadar ver
kız evde misafir varken nasıl yatıyon
Tembel seniii :)))
canım geçmiş olsun hayırdırSağlık sorunları nedeniyle acil izne ayrılmak istiyorum.
kuzum benim olmazsa olmazım taşınırken olay oldu koşu bandım babam yer yok koyma diye tutturdu güzelliğini bozuyormuş odanın ortasında dedim valla gerekirse yatakodasında yataktan hariç diğer parçalarını atarım koşu bandıma yer açarım kilo verebiliyorsam metom yolunda çalışıyorsa bu başarın en büyük payı koşu bandımın:)Haci yaşlı kendi genç hayırlı olsun o vakit.
ahh kuzum benim iyi olur inşallah.
Aynen bende sorun yok o doymuyordeli kız 32 yaşında sevgilisi zayıfla istemeye gelicem diyor bizim kız da tık yok.
Valla yer kaplıyor anacım hele o kollarıben 11 yıldır bu evde oturuyorum önce koşu bandı vardı arkadaş bana sat dedi geçen yıl bu zamanlardı eşimde eskidi sat yeni model alırız dedi ki film açar saatlerce üstünde yürürdüm canım koşu bandımin. Sattım bende sonra aklım eliptik e kaydı onuda aldım hemde 800 lira vererek bel fitigindan dolayi kullanamadim 2 AY cekmedi ONUDA Sattım İkiside YER KAPLİYOR bence ALACAKLARA DUYURULUR ama şöyle bir durum var keşke koşu bandım hala dursaydi.
Yok canım koca göbekle dolanıyor boyda 180 azcık verse tmm dir aslında direk midesi çıkıyor
harikaymış
sen bilirsin işini panpaEvet kızlar çok haklısınız dün biraz daha düzelttim sabah puding yiyince tok tutuyor ama yanı sabah yiyip akşam yememeyi planlıyorum eğer bu haftada kurtulamazsam 69.7 den oruç tutuğum için vücut şaşırmış olur diye düşünülen eğer sonraki haftada gitmez ise tamamen yeşillikle detoks yapmayı planlıyorum.
bizmi çok takıyoruz bu kilo işini acaba, brnim kuzenin eşi daha 20li yaşlarda 80den fazla kilosu doktor hiç bir sorunun yok çocuk için sadece kilo vermen lazım diyor ama odada tık yok, bişey demiyorum saygı duyuyorum herkesin hassas noktası değil demekki kilo. benim o kilolarla gece rüyalarına girecek kadar kafayı bozan:)Haci yaşlı kendi genç hayırlı olsun o vakit.
ahh kuzum benim iyi olur inşallah.
Aynen bende sorun yok o doymuyordeli kız 32 yaşında sevgilisi zayıfla istemeye gelicem diyor bizim kız da tık yok.
Valla yer kaplıyor anacım hele o kollarıben 11 yıldır bu evde oturuyorum önce koşu bandı vardı arkadaş bana sat dedi geçen yıl bu zamanlardı eşimde eskidi sat yeni model alırız dedi ki film açar saatlerce üstünde yürürdüm canım koşu bandımin. Sattım bende sonra aklım eliptik e kaydı onuda aldım hemde 800 lira vererek bel fitigindan dolayi kullanamadim 2 AY cekmedi ONUDA Sattım İkiside YER KAPLİYOR bence ALACAKLARA DUYURULUR ama şöyle bir durum var keşke koşu bandım hala dursaydi.
Yok canım koca göbekle dolanıyor boyda 180 azcık verse tmm dir aslında direk midesi çıkıyor
harikaymış
BEN de mantığımla kalbim arasinda kaldim. Zaten isin mantigina bakarsan ne diye ugrasmak istiyorum bebekle. Ayrıca evden çıkamıyorum spor yapamıyorum falan. Neyse şimdi istiyorum ama biraz büyüyünce vazgecerim büyük ihtimal. 2 dersim kaldı okulu bitirip kpss girip para kazanayım az:)Sağol canım
Maşallah diyette olmasa kaç yerdi
Geçmiş gitmiş olsun canım inşallah daha iyidir
Bilmiyorum ablacim ya öğleden sonra duzeldim
Afiyet olsun abla yağlı gelmiştir menemen belki
Geçmiş olsun
kız valla face hesap mı diye geçmişine baktım değilmişim hayır 6cocuk hala istiyorsun eşin bu konuda yardımcı değil evde bı iki tane yardımcı bakıcı varsa sorun yok ama oda yoksa çıldırdın mı sevdiğin yeter rahat et insanın kendine vakti olmaz ben tek çocukla bazen yemek yiyecek vakit bulamıyorum ve eşimden herşeyine yardım eder
Sendeki Sabri ayakta alkışlıyorum ama vücudunuzda yazık tatlım
Benim arkadaş da bekar belki 100 kilo ama pek takiyormus gibi değil. Ben doğumdan sonra bile acele ediyorum hepbizmi çok takıyoruz bu kilo işini acaba, brnim kuzenin eşi daha 20li yaşlarda 80den fazla kilosu doktor hiç bir sorunun yok çocuk için sadece kilo vermen lazım diyor ama odada tık yok, bişey demiyorum saygı duyuyorum herkesin hassas noktası değil demekki kilo. benim o kilolarla gece rüyalarına girecek kadar kafayı bozan:)
Takımın devamına yer açıyorsundur ama sen canımBenim arkadaş da bekar belki 100 kilo ama pek takiyormus gibi değil. Ben doğumdan sonra bile acele ediyorum hep
Ben kendi kafama gore iciyordum olmadi bende bir cay kasigi iceyim:)Ya bı çay kaşığı içiyorlar fazlası zarar mı bilmem
sütü ne ara bıraktiniz Merve ben daha memeden kesecemde ohooo
Uyumadan içiyorsa keçi sütü ver tatlım
2 hafta falan oluyor canım sütü vermiyorum peynir yoğurt vs veriyorum uyumadan önce mama veriyorum gece uyanırsa ve bu süre uyuyamazsada mama veriyorum onu içiyor gündüz normal beslenmek için gayret ediyorum çocuklara birşeyler yedirmek çok zor ya bir çok şey yapıyorum hanım tatlarına bile bakmıyor çoğununYa bı çay kaşığı içiyorlar fazlası zarar mı bilmem
sütü ne ara bıraktiniz Merve ben daha memeden kesecemde ohooo
Uyumadan içiyorsa keçi sütü ver tatlım
yinede güzel atlatmissin canm pirinci bol olmuş ama güzel olmuşSelamlarr ben geldimm
Veee okadar pasta börek kurabiye arasından anlımın akıyla çıktım şükür
1 biber 1 patlıcan kuru dolma
2 tanede minik sarmadan aldım
Diğer yiyemediklerimide kocama getirdim
eliptik yer kaplamıyor aslında bence kilo problemi olan herkesin bir spor aleti olmalı sadece diyetle verilmiyor her zaman dışarda yürüyüş yapma fırsatı olmuyor insanın
kızlar haklısınız da annem cıkkkBendede yer yok ama kilo vermem daha önemli bir şekilde koyacam bi yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?