Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun. çok güzel olmuş. su da tamamlandı mı güzel olur.

Selamlarr ben geldimm
Veee okadar pasta börek kurabiye arasından anlımın akıyla çıktım şükür

1 biber 1 patlıcan kuru dolma
2 tanede minik sarmadan aldım

Diğer yiyemediklerimide kocama getirdim
hamurişi yememişsin iyi olmuş canım. pilav olmuş ama napalım artık.

bu ara benim de canım bal istiyor. uzun zamandır yemedim. ama 1 çorba kaşığı çok olmuş canım. afiyet olsun. diğerleri güzel.

Sana da afiyet olsun canım..:) Senin de suyla spor olsa tam olacak... Pazar günleri böyle oluyor dışarda olunca da vakit kalmıyor.

Allah gözümü doyursun o zaman Bu bal bana bir yıl gider artık...
ben de balı severim. oldu mu yerim valla. evdeki bitmişti. almadım valla uzun zamandır yemeyeyim diye. bugün alışveriş yapınca markette kasada indirim vardı. 1 kavanoz aldım yine yememeye çalışıcam ama.

benim arkadaşımin binasındada var öyle cahil insanlar kız dayanamayıp polisi çağırmış kadını adam dövüyor diye, sence kadın ne yapmış dersin
ertesi gün kapısa gelip arkadaşım sanane kocam de canı ister döver canı ister s.... demiş kalakalmış kız. aman karışma boşver

ben de balı severim. oldu mu yerim valla. evdeki bitmişti. almadım valla uzun zamandır yemeyeyim diye. bugün alışveriş yapınca markette kasada indirim vardı. 1 kavanoz aldım yine yememeye çalışıcam ama.
ben tahin pekmez için ölürüm:)

Ben bu kadar yedigime şükrediyorum.Marmariste önüm arkam sagım solum balcı mecbur yemeden olmuyor ama..Daha da yemem

Yok ben karışmam zaten eşim evde olmuyor o yüzden pek muhattap olmam alkolik ve madde bagımlısı adam çünkü.

Kizlar gec olmadan menumu yazayim malum erken uyiyorum

Sabah bir tk corekotu yagi

Kahvalti:10.00 iki kasik kavurma icine bir yum,maydanoz,bir dilim ekmek ve yesil cay

Ogle:14.00 bir kase tarhana corbasi,yarim kase yogurt.

Aksam:17.45 bir kase kuru fasulye,bir kac tane tursu(cok tuzlu degildi)yogurt.

2 litre su,3 mil leslie yapildi.

(11:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tereyağlı kızartılmış tb ekmeği
50 Gr peynir
yeşil salata ( roka, maydanoz, dereotu,limon)
1 kupa limonlu yeşil çay

(14:30) disardaydik
1 fincan. şekersiz sutlu filtre kahvesi(½ çay bardağı kadar falan ancaydi sütü)

(18:00)
1 kupa form çayı

(18:30)
6 yk tarhana çorbası
salata(maydanoz, dereotu,roka, havuç, limon)
2 ince dilim turp

su:2 lt

spor : 45 dk kardiyo -x (p90x)

Spor ve suyu ekledim

ben tahin pekmez için ölürüm:)
bozkır tahini al. market tahinlerini bir daha hayatta yemezsin. şahane bir tat.

Ben bu kadar yedigime şükrediyorum.Marmariste önüm arkam sagım solum balcı mecbur yemeden olmuyor ama..Daha da yemem
yok canım ye de, yemek kaşığı kadar yeme. yoksa bal faydalıdır. hası olduktan sonra.

Yok ben karışmam zaten eşim evde olmuyor o yüzden pek muhattap olmam alkolik ve madde bagımlısı adam çünkü.
zor.

Bugün daha iyi gibi menün rakibem sporu yapabiliyorsun az daha yap kaslar ısındığını degsin
Allah yardımcın komşunun da terbiyesizi hiç çekilmiyor

Puding güzeli afiyet olsun
afiyet olsun tatlım. su az olmuş ama. 2 lt ye tamamla bence.

eşinle mi tartıştın canım?
tamamlandi bile canim

Sana da afiyet olsun canım..:) Senin de suyla spor olsa tam olacak... Pazar günleri böyle oluyor dışarda olunca da vakit kalmıyor.
Ekledim canım ikisinide
Karissan bir dert karışmadan ayrı valla
turşu bir daha yemem sanırım geçen hafta çok uğraştırdı beni kavurması yağ var mi

afiyet olsun canım.

Kavurmayi kendim yaptim canim yag yok denecek kadar az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…