- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.701
Sağol canımmmm.afiyet olsun canım
afiyet olsun. çok güzel olmuş. su da tamamlandı mı güzel olur.Menüm
Sabah 6.00
1 kase yulaf puding (250 ml süt 5 kuru üzün kalp ve yulaf ve chai - bu sefer yulafı az chai çok koydum)
4 zeytin
1 dilim peynir
Akşam 6.00
1 kase brokoli haşlaması
1 kase yoğurt
1oo gr tavuk ızgara
Su : daha 1 lt yatmadan 2 olur
Spor yok
hamurişi yememişsin iyi olmuş canım. pilav olmuş ama napalım artık.Selamlarr ben geldimm
Veee okadar pasta börek kurabiye arasından anlımın akıyla çıktım şükür
1 biber 1 patlıcan kuru dolma
2 tanede minik sarmadan aldım
Diğer yiyemediklerimide kocama getirdim
bu ara benim de canım bal istiyor. uzun zamandır yemedim. ama 1 çorba kaşığı çok olmuş canım. afiyet olsun. diğerleri güzel.İyi akşamlar canlarımmm :) Üst komşumun kavgasından fırsat bulup yazabildim şimdi..
Menüm
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
2 ceviz
1 kk peynir
1 çorba k. bal
Öğle 13.45
1 yeşil elma
1 MANDALİNA
Akşam 17.30
1 dilim tb ekmek
1 tane uskumru
2 yk mantar sote
Boş salata
Su 1.75 lt.
Spor: 60 Dk. yürüyüş +Birazdan Leslie 2 mil.
Sana da afiyet olsun canım..:) Senin de suyla spor olsa tam olacak... Pazar günleri böyle oluyor dışarda olunca da vakit kalmıyor.(11:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tereyağlı kızartılmış tb ekmeği
50 Gr peynir
yeşil salata ( roka, maydanoz, dereotu,limon)
1 kupa limonlu yeşil çay
(14:30) disardaydik
1 fincan. şekersiz sutlu filtre kahvesi(½ çay bardağı kadar falan ancaydi sütü)
(18:00)
1 kupa form çayı
(18:30)
6 yk tarhana çorbası
salata(maydanoz, dereotu,roka, havuç, limon)
2 ince dilim turp
su:1300 ml
spor : henüz yok
Allah gözümü doyursun o zamanhamurişi yememişsin iyi olmuş canım. pilav olmuş ama napalım artık.
bu ara benim de canım bal istiyor. uzun zamandır yemedim. ama 1 çorba kaşığı çok olmuş canım. afiyet olsun. diğerleri güzel.
ben de balı severim. oldu mu yerim valla. evdeki bitmişti. almadım valla uzun zamandır yemeyeyim diye. bugün alışveriş yapınca markette kasada indirim vardı. 1 kavanoz aldım yineAllah gözümü doyursun o zamanBu bal bana bir yıl gider artık...
benim arkadaşımin binasındada var öyle cahil insanlar kız dayanamayıp polisi çağırmış kadını adam dövüyor diye, sence kadın ne yapmış dersinSağol canım arttırdım şimdi suyu.. Komşu eşiyle çok kavga ediyor eşyaları duvarları kırıyor haliyle yüregim agzımda benim de günde 2 kez kavga eşiyle küfürler.Polis bile gelmiyormuş artık bıktırdı milleti.
ben tahin pekmez için ölürüm:)ben de balı severim. oldu mu yerim valla. evdeki bitmişti. almadım valla uzun zamandır yemeyeyim diye. bugün alışveriş yapınca markette kasada indirim vardı. 1 kavanoz aldım yineyememeye çalışıcam ama.
Ben bu kadar yedigime şükrediyorum.Marmariste önüm arkam sagım solum balcı mecbur yemeden olmuyor ama..Daha da yememben de balı severim. oldu mu yerim valla. evdeki bitmişti. almadım valla uzun zamandır yemeyeyim diye. bugün alışveriş yapınca markette kasada indirim vardı. 1 kavanoz aldım yineyememeye çalışıcam ama.
Yok ben karışmam zaten eşim evde olmuyor o yüzden pek muhattap olmam alkolik ve madde bagımlısı adam çünkü.benim arkadaşımin binasındada var öyle cahil insanlar kız dayanamayıp polisi çağırmış kadını adam dövüyor diye, sence kadın ne yapmış dersin
ertesi gün kapısa gelip arkadaşım sanane kocam de canı ister döver canı ister s.... demiş kalakalmış kız. aman karışma boşver
evet haftasonu düzensiz oluyor geneldeSana da afiyet olsun canım..:) Senin de suyla spor olsa tam olacak... Pazar günleri böyle oluyor dışarda olunca da vakit kalmıyor.
Rabbim böylelerinden korusun herkesiYok ben karışmam zaten eşim evde olmuyor o yüzden pek muhattap olmam alkolik ve madde bagımlısı adam çünkü.
Aminnn her gece 4 5 gibi sıçrayarak uyanıyorum ev eşyalarını ordan oraya fırlatıyor...Hamilelik olsa bile korkudan düşüttürür zaten..Rabbim böylelerinden korusun herkesi
bozkır tahini al. market tahinlerini bir daha hayatta yemezsin. şahane bir tat.ben tahin pekmez için ölürüm:)
yok canım ye de, yemek kaşığı kadar yeme. yoksa bal faydalıdır. hası olduktan sonra.Ben bu kadar yedigime şükrediyorum.Marmariste önüm arkam sagım solum balcı mecbur yemeden olmuyor ama..Daha da yemem
zor.Yok ben karışmam zaten eşim evde olmuyor o yüzden pek muhattap olmam alkolik ve madde bagımlısı adam çünkü.
Bugün daha iyi gibi menün rakibem sporu yapabiliyorsun az daha yap kaslar ısındığını degsinsabah 10.00
1 dilim peynir
7 zeytin
bol yeşillikli yumurta piyazı
domates
1 dilim tbe
öğlen 14.00
2 yk mercimek y.
1 yk bulgur
1 kepçe cacık
ara 2 medine hurması
akşam 19.00
ızgara mırmır balığı
turpotu salatası
1 kuru incir
2 lt su
dışarda alışverişe gittim dolaştım. azcık hareket oldu. az sonra da leslie 1 mil yapacağım.
Allah yardımcın komşunun da terbiyesizi hiç çekilmiyorSağol canım arttırdım şimdi suyu.. Komşu eşiyle çok kavga ediyor eşyaları duvarları kırıyor haliyle yüregim agzımda benim de günde 2 kez kavga eşiyle küfürler.Polis bile gelmiyormuş artık bıktırdı milleti.
Puding güzeli afiyet olsunMenüm
Sabah 6.00
1 kase yulaf puding (250 ml süt 5 kuru üzün kalp ve yulaf ve chai - bu sefer yulafı az chai çok koydum)
4 zeytin
1 dilim peynir
Akşam 6.00
1 kase brokoli haşlaması
1 kase yoğurt
1oo gr tavuk ızgara
Su : daha 1 lt yatmadan 2 olur
Spor yok
tamamlandi bile canimafiyet olsun tatlım. su az olmuş ama. 2 lt ye tamamla bence.
eşinle mi tartıştın canım?
Ekledim canım ikisinideSana da afiyet olsun canım..:) Senin de suyla spor olsa tam olacak... Pazar günleri böyle oluyor dışarda olunca da vakit kalmıyor.
Karissan bir dert karışmadan ayrı vallabenim arkadaşımin binasındada var öyle cahil insanlar kız dayanamayıp polisi çağırmış kadını adam dövüyor diye, sence kadın ne yapmış dersin
ertesi gün kapısa gelip arkadaşım sanane kocam de canı ister döver canı ister s.... demiş kalakalmış kız. aman karışma boşver
turşu bir daha yemem sanırım geçen hafta çok uğraştırdı beni kavurması yağ var miKizlar gec olmadan menumu yazayim malum erken uyiyorum
Sabah bir tk corekotu yagi
Kahvalti:10.00 iki kasik kavurma icine bir yum,maydanoz,bir dilim ekmek ve yesil cay
Ogle:14.00 bir kase tarhana corbasi,yarim kase yogurt.
Aksam:17.45 bir kase kuru fasulye,bir kac tane tursu(cok tuzlu degildi)yogurt.
2 litre su,3 mil leslie yapildi.
afiyet olsun canım.Kizlar gec olmadan menumu yazayim malum erken uyiyorum
Sabah bir tk corekotu yagi
Kahvalti:10.00 iki kasik kavurma icine bir yum,maydanoz,bir dilim ekmek ve yesil cay
Ogle:14.00 bir kase tarhana corbasi,yarim kase yogurt.
Aksam:17.45 bir kase kuru fasulye,bir kac tane tursu(cok tuzlu degildi)yogurt.
2 litre su,3 mil leslie yapildi.
Kavurmayi kendim yaptim canim yag yok denecek kadar az.Bugün daha iyi gibi menün rakibem sporu yapabiliyorsun az daha yap kaslar ısındığını degsin
Allah yardımcın komşunun da terbiyesizi hiç çekilmiyor
Puding güzeli afiyet olsun
tamamlandi bile canim
Ekledim canım ikisinide
Karissan bir dert karışmadan ayrı valla
turşu bir daha yemem sanırım geçen hafta çok uğraştırdı beni kavurması yağ var mi
Sagol canim.afiyet olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?