Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm
Saat 8
1 tk çörekotuyağı
1 yk sirkeli su

Saat 11
Çeyrek simit
5 y zeytin
4 s zeytin
Maydanoz
1 tk tahin pekmez
1 omlet

Saat 16
2 kaşık pilav
6 kaşık taze fasulye
Salata

Su 2 lt
Spor yok misafirim yeni gitti
Çeyrek simit 1 dilim ekmek yerine geçmiş canım akşam pilav en azından bulgur olsa daha iyi olurmuş

Çok teşekkür ederim bitanem
Bu hafta iyiydik darısı sonraki haftalara inş.

Sen nasılsın cnm nasıl gidiyor
Sanki biraz saldın gibi geliyor
Abla birakmicam ama motive olamiyorum tam olarak gozum hep yemeklerde ama toparlicam yilbasinda diye kendimi motive etmeye calisiyorum

Hayatım ben hep burdayım sen yoksun
Benimkide bu eskidi dedi koşu bandı için sat yenisini alırız falan ama tık yok bakalim. :) ben koşu bandımi kullandıktan sonra hep toplardım o yüzden eliptik ten daha az yer kapladı :)

canım vücuduna yazık gençliğini yaşa 6 tane yeter be tatlım. İlerde her birinin ergenligi osu busu çok yipranirsin. Bebek sevmek güzel evet ama her birinin sorumlulugu var.

ver Anneanne sine yat uyu arada :)

Evet gerçekten önemli bir parcan oluyor eliptik askina sattim keşke satmasaydim diyorum ama sattım artık uydum şeytana :) alicam ama ne zaman.

Evet ya bazisinin umrunda değil benimde amca kızı lise 2 de 80 den fazla kilosu hala dürüm çiğ köfte yiyor geceleri :)

Selamlarr ben geldimm
Veee okadar pasta börek kurabiye arasından anlımın akıyla çıktım şükür

1 biber 1 patlıcan kuru dolma
2 tanede minik sarmadan aldım

Diğer yiyemediklerimide kocama getirdim
harika atlatmışsın

Afiyet olsun cano çok iyi sporun harika
kız ben evlendiğimde de 48-49 kiloydum 1. Gebeligimde 50 kg aldım 52 ile hamile kalmıştım dedem beni hastanede görmeye geldiğinde ağlayarak odadan çıkmıştı rahmetli.

Afiyet olsun harikasın.

Ayni eski benmiş senin arkadaş boy uzun olunca kilo çok dahaçirkin duruyor yarmagül vardi hatırlar mısınız aynı onun gb oluyor bende 180 boy 94 kilo iken ayy Allah göstermesin o günleri tekrar. Çok zordu
Evet uzun olunca kadına kilo yakışmıyor ama sen bunu farketmiş sin ve önlemini almışsın canım çok tebrik ederim seni.

Hayırlı akşamlar herkese
Pek bi düzensiz yedim bugün ailevi problemrimizdn dolayı
hayırdır canım ya

Afiyet olsun canım. Mırmır balığı ni görmedim hiç balık sonuçta menun guzel. Su leslie yi bari 2 mil yap kız.

Afiyet olsun canım beğendim menunu. :)

cehalet diz boyu böyleleri hakediyor bırak dovsun deseydin Arkine

ben tahin pekmez için ölürüm:)
Bende bende ah ahhh

Aminnn her gece 4 5 gibi sıçrayarak uyanıyorum ev eşyalarını ordan oraya fırlatıyor...Hamilelik olsa bile korkudan düşüttürür zaten..
Allah korusun

Afiyet olsun canım turşu ya dikkat

Selamlarr ben geldimm
Veee okadar pasta börek kurabiye arasından anlımın akıyla çıktım şükür

1 biber 1 patlıcan kuru dolma
2 tanede minik sarmadan aldım

Diğer yiyemediklerimide kocama getirdim
Günü iyi kurtarmissin canim
Bal dışında güzel canım
mama içiyoruz sütü aramaz çok inşallah benimki top peynir ve yoğurt delisi iki günde bir yoğurt mayalıyorum

Odanda yer yok mu canım
Güzel menü
Ayni eski benmiş senin arkadaş boy uzun olunca kilo çok dahaçirkin duruyor yarmagül vardi hatırlar mısınız aynı onun gb oluyor bende 180 boy 94 kilo iken ayy Allah göstermesin o günleri tekrar. Çok zordu
İşte sende istemesinden göze çarpıyordu kilolu olunca arka masadakini tarif ederken bile su kilolu bayanın şişman kadının arkası diyenler gibi
Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun Ayça spor canavarı nazar mı degdi
afiyet olsun canım güzel menü

Menüm
Saat 8
1 tk çörekotuyağı
1 yk sirkeli su

Saat 11
Çeyrek simit
5 y zeytin
4 s zeytin
Maydanoz
1 tk tahin pekmez
1 omlet

Saat 16
2 kaşık pilav
6 kaşık taze fasulye
Salata

Su 2 lt
Spor yok misafirim yeni gitti
güzel canım idare etmişsin miktarlari

Bugün daha iyi gibi menün rakibem sporu yapabiliyorsun az daha yap kaslar ısındığını degsin
ne bileyim canım aslında menüm istediğim gibi değil, dağıldım cumadan sonra.
Kızlar nerdesiniz yarın pazartesi ve ben çok merak ediyorum
valla ben hiç merak etmiyorum. çünkü fazla çıkarım. çok şişim şu an. eee menüler de güzel değildi. yani sonuçta merak edebileceğim bir kilom yok, bilhassa endişe ettiğim bir kilom var

Afiyet olsun canım. Mırmır balığı ni görmedim hiç balık sonuçta menun guzel. Su leslie yi bari 2 mil yap kız.
saol canım. çok lezzetli bir balık. dene derim.

kızlar ben cumadan itibaren dağıldım yaa toplayamıyorum neden oldu anlamadım. istediğim gibi yönlendiremiyorum menülerimi. yarın da teyzem geliyor bize. en az 15 gün kalır. napıcam bilmiyorum bu hafta da en azından yine 1 kilo verseydim iyi olurdu.

Önce menüm gelsin
Yorumlar sonra inş. Bugün üstümde bi ağırlık var sporu bile zorla yaptım

8.30 __
Çörekotu yağı
Sirkeli su

9.15 ___
Akşamdan ıslattığım 2 incir ve suyu
2 kş yulaf kepeği
1/2bar.süt, tarçın
10 badem

Görümcemde sadece hamurişi vardı o yüzden bişey yemedim
Eve gelince atıştırdım

15.15 __
1 yumurta
Peynir
5 y.zeytin

17.30 _ara
1 keçi boynuzu

18.30 __
Ton balıklı roka

Su 2.5 lt

Spor 3 mil leslie 5 dk zumba

günü güzel kurtarmissin abla

Aman canm ya çok kötü benimde yaa öğrencilik evimde vardı öyle bir komşu. Sevgilisi ile yaşıyor kadın 1 tanede cocuk var sevgilisi dövüyprdu kadını eşyalar filan kırılıyordu en son kadının ailesi geldi kızı almaya vermedi adam. Cocuk ağlıyor sonra 2 gün sonra yine geldi bu sefer bayan gitmicem ben sevgilimle mutluyum dedi. Çok garipti. Kolay gelsin insan tedirgin oluyor böyle olunca.

Geçmiş olsun tatlım dikkat et kilona
Başka yaşlı bir hacıyla evlenmiş.Ben biraz daha dişli çıkınca evlendi en sonunda.
oooo maşallah senin kv baya maharetliymis beee
Nr kadınlar var ama
kiz alti cocuj yanlışlıkla olurmu

Sağlık sorunları nedeniyle acil izne ayrılmak istiyorum.
hayirdir gülüm noldu bi haber ver

dimi coooook sabır lazim o kadar cocuga ben ikisiyle deli oluyorum

sen yinede mantigiba bak kiz omur boyu çocukla ugrasilmaz dusun bide buyuyunce dertlwride buyuyecek

Bişey itiraf etcem dün gece sabah puding yicem diye uyuyamadım saat 6 ya kadar heyecandan. Bi daha yapmıcam bgn normal kahvaltı yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…