- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.721
Afiyet olsun o zaman canımKavurmayi kendim yaptim canim yag yok denecek kadar az.
Çeyrek simit 1 dilim ekmek yerine geçmiş canım akşam pilav en azından bulgur olsa daha iyi olurmuşMenüm
Saat 8
1 tk çörekotuyağı
1 yk sirkeli su
Saat 11
Çeyrek simit
5 y zeytin
4 s zeytin
Maydanoz
1 tk tahin pekmez
1 omlet
Saat 16
2 kaşık pilav
6 kaşık taze fasulye
Salata
Su 2 lt
Spor yok misafirim yeni gitti
Abla birakmicam ama motive olamiyorum tam olarak gozum hep yemeklerde ama toparlicam yilbasinda diye kendimi motive etmeye calisiyorumÇok teşekkür ederim bitanem
Bu hafta iyiydik darısı sonraki haftalara inş.
Sen nasılsın cnm nasıl gidiyor
Sanki biraz saldın gibi geliyor
Hayatım ben hep burdayım sen yoksunaslinda en sağlıklısi dışarda yememek bizim burda meşhur bir lokantada var kaynimda orda usta kadayıf dolması sarmasi için cagirmistik eve geldi sardı neyse kizartirken tencereden bir tane dolma yere düştü hop tekrar tencereye attı dedim napiyorsun ooo sende lokantalarda neler oluyor bunda ne var bir ara sogunustum ama yine hüsnü zanla gidiyorum
baci sen nerelerdesin hiç göremiyoruz izindeydin demi
Aslında spor aletleri için ayrı bir odan olcak tabi spora düşünsek mantıklı önceden eliptisk bisiklet vardı onu elden çıkardım sonra koşu bandı tabi bu daha fazla yer kapladı ilerde bunu da elden çıkarıp iyi bir eliptisk bisiklet ins alacağım
canım vücuduna yazık gençliğini yaşa 6 tane yeter be tatlım. İlerde her birinin ergenligi osu busu çok yipranirsin. Bebek sevmek güzel evet ama her birinin sorumlulugu var.18de evlendim canım. Şimdi oldum 28
Canım dün çok duzensizdi. Bugün toparladım insallah yazicam
Eşim de ben de istiyoruz ama hamilelik çok zor geçiyor ve eşim bebek bakarken pek yardımcı olmuyor. Ama ben de 2-6 ay arası bebegim varken öyle seviyorum ki hep o yaşta bebek bakmak istiyorum. Durumumuz iyi ama hamilelik ve kilo problemi canımı sıkıyor.
Bilmiyorum birinin yanında falan çalışıp eziyet cekecegime evde çocuk bakıyorum. Bi de sanki uğraşacak bi bebegim olmazsa ( çocuklarla uğraşmayı saymıyorum o kolay sayılır ) sanki uğraşacak daha büyük derdim olacakmış gibi geliyor. Çünkü kimsenin hayatını mükemmel değil ve imtihan oluyoruz.
Hosbulduk Allah razı olsun. Evet çok uzun sürüyor hazırlanmak. Isteyerek oldu canım. Hala da istiyorum da tereddütlerim var.
Biliyorum abla başlıyorum bugün inşallah. Aksam yazarım menüyü bu arada unutmuşum yazmayı evet emziriyorum
Günaydın canım. Sen bi dee bana sor gece 2 sabah 6 7 arası yarım yamalak uyuyorum
ver Anneanne sine yat uyu arada :)Çok geçmiş olsun canım
süper bir iftar menüsü olmuş canım
Wuhuu süper
Bendede yer yok ama kilo vermem daha önemli bir şekilde koyacam bi yere
Bir meydan okuma seziyorum ben
Nasıl bı kilo verme sekliymis o kız öyle
Trabzon da deniyor doğru abla
afiyet olsun abla aman dikkat et kendine
Hayırdır tatlım önemli bişey değildir inşallah
kız ben zaten erken yatırıyorum kendim de onu uyutunca yatıyorum canmda anneannessiyle dedesi gelince daha bir zorlaştı uyutmak onlarla oynamak vakit geçirmek uğruna dün benim cadı sabah 6 dan 8 e kadar yataktan almadım kendimde yattım ama yok uyumadı dün 9 da yatınca erken kalktı diye düşündüm ama esniyor normal düzene belki döner dedim ama yok sütü bırakala daha bir sapittik
uyku sorunu en çok çocuklar için sorun oluyor canim
Evet gerçekten önemli bir parcan oluyor eliptik askina sattim keşke satmasaydim diyorum ama sattım artık uydum şeytana :) alicam ama ne zaman.kuzum benim olmazsa olmazım taşınırken olay oldu koşu bandım babam yer yok koyma diye tutturdu güzelliğini bozuyormuş odanın ortasında dedim valla gerekirse yatakodasında yataktan hariç diğer parçalarını atarım koşu bandıma yer açarım kilo verebiliyorsam metom yolunda çalışıyorsa bu başarın en büyük payı koşu bandımın:)
Evet ya bazisinin umrunda değil benimde amca kızı lise 2 de 80 den fazla kilosu hala dürüm çiğ köfte yiyor geceleri :)bizmi çok takıyoruz bu kilo işini acaba, brnim kuzenin eşi daha 20li yaşlarda 80den fazla kilosu doktor hiç bir sorunun yok çocuk için sadece kilo vermen lazım diyor ama odada tık yok, bişey demiyorum saygı duyuyorum herkesin hassas noktası değil demekki kilo. benim o kilolarla gece rüyalarına girecek kadar kafayı bozan:)
harika atlatmışsınSelamlarr ben geldimm
Veee okadar pasta börek kurabiye arasından anlımın akıyla çıktım şükür
1 biber 1 patlıcan kuru dolma
2 tanede minik sarmadan aldım
Diğer yiyemediklerimide kocama getirdim
Afiyet olsun cano çok iyi sporun harikaİyi akşamlar canlarımmm :) Üst komşumun kavgasından fırsat bulup yazabildim şimdi..
Menüm
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
2 ceviz
1 kk peynir
1 çorba k. bal
Öğle 13.45
1 yeşil elma
1 MANDALİNA
Akşam 17.30
1 dilim tb ekmek
1 tane uskumru
2 yk mantar sote
Boş salata
Su 1.75 lt.
Spor: 60 Dk. yürüyüş +Birazdan Leslie 2 mil.
kız ben evlendiğimde de 48-49 kiloydum 1. Gebeligimde 50 kg aldım 52 ile hamile kalmıştımTakımın devamına yer açıyorsundur ama sen canımEvli olsa takardı belki.Ben de evlenmeden önce hiç takmazdım gerçi kilolu degildim pek.Evlendikten sonra aklım başıma geldi..Şimdi belki hamilelik olur diye verebildigim kadar kilo vermek istiyorum...Korkuyorum çünkü sonrası için.
Afiyet olsun harikasın.(11:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tereyağlı kızartılmış tb ekmeği
50 Gr peynir
yeşil salata ( roka, maydanoz, dereotu,limon)
1 kupa limonlu yeşil çay
(14:30) disardaydik
1 fincan. şekersiz sutlu filtre kahvesi(½ çay bardağı kadar falan ancaydi sütü)
(18:00)
1 kupa form çayı
(18:30)
6 yk tarhana çorbası
salata(maydanoz, dereotu,roka, havuç, limon)
2 ince dilim turp
su:1300 ml
spor : henüz yok
Evet uzun olunca kadına kilo yakışmıyor ama sen bunu farketmiş sin ve önlemini almışsın canım çok tebrik ederim seni.Ayni eski benmiş senin arkadaş boy uzun olunca kilo çok dahaçirkin duruyor yarmagül vardi hatırlar mısınız aynı onun gb oluyor bende 180 boy 94 kilo iken ayy Allah göstermesin o günleri tekrar. Çok zordu
hayırdır canım yaHayırlı akşamlar herkese
Pek bi düzensiz yedim bugün ailevi problemrimizdn dolayı
Afiyet olsun canım. Mırmır balığı ni görmedim hiç balık sonuçta menun guzel. Su leslie yi bari 2 mil yap kız.sabah 10.00
1 dilim peynir
7 zeytin
bol yeşillikli yumurta piyazı
domates
1 dilim tbe
öğlen 14.00
2 yk mercimek y.
1 yk bulgur
1 kepçe cacık
ara 2 medine hurması
akşam 19.00
ızgara mırmır balığı
turpotu salatası
1 kuru incir
2 lt su
dışarda alışverişe gittim dolaştım. azcık hareket oldu. az sonra da leslie 1 mil yapacağım.
Afiyet olsun canım beğendim menunu. :)Menüm
Sabah 6.00
1 kase yulaf puding (250 ml süt 5 kuru üzün kalp ve yulaf ve chai - bu sefer yulafı az chai çok koydum)
4 zeytin
1 dilim peynir
Akşam 6.00
1 kase brokoli haşlaması
1 kase yoğurt
1oo gr tavuk ızgara
Su : daha 1 lt yatmadan 2 olur
Spor yok
benim arkadaşımin binasındada var öyle cahil insanlar kız dayanamayıp polisi çağırmış kadını adam dövüyor diye, sence kadın ne yapmış dersin
ertesi gün kapısa gelip arkadaşım sanane kocam de canı ister döver canı ister s.... demiş kalakalmış kız. aman karışma boşver
Bende bende ah ahhhben tahin pekmez için ölürüm:)
Allah korusunAminnn her gece 4 5 gibi sıçrayarak uyanıyorum ev eşyalarını ordan oraya fırlatıyor...Hamilelik olsa bile korkudan düşüttürür zaten..
Afiyet olsun canım turşu ya dikkatKizlar gec olmadan menumu yazayim malum erken uyiyorum
Sabah bir tk corekotu yagi
Kahvalti:10.00 iki kasik kavurma icine bir yum,maydanoz,bir dilim ekmek ve yesil cay
Ogle:14.00 bir kase tarhana corbasi,yarim kase yogurt.
Aksam:17.45 bir kase kuru fasulye,bir kac tane tursu(cok tuzlu degildi)yogurt.
2 litre su,3 mil leslie yapildi.
misafir vardı o yüzden bulgur yapmak istemedimÇeyrek simit 1 dilim ekmek yerine geçmiş canım akşam pilav en azından bulgur olsa daha iyi olurmuş
Anladım canım az yemişsinmisafir vardı o yüzden bulgur yapmak istemedim
Günü iyi kurtarmissin canimSelamlarr ben geldimm
Veee okadar pasta börek kurabiye arasından anlımın akıyla çıktım şükür
1 biber 1 patlıcan kuru dolma
2 tanede minik sarmadan aldım
Diğer yiyemediklerimide kocama getirdim
Bal dışında güzel canımİyi akşamlar canlarımmm :) Üst komşumun kavgasından fırsat bulup yazabildim şimdi..
Menüm
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
2 ceviz
1 kk peynir
1 çorba k. bal
Öğle 13.45
1 yeşil elma
1 MANDALİNA
Akşam 17.30
1 dilim tb ekmek
1 tane uskumru
2 yk mantar sote
Boş salata
Su 1.75 lt.
Spor: 60 Dk. yürüyüş +Birazdan Leslie 2 mil.
mama içiyoruz sütü aramaz çok inşallah benimki top peynir ve yoğurt delisi iki günde bir yoğurt mayalıyorum2 hafta falan oluyor canım sütü vermiyorum peynir yoğurt vs veriyorum uyumadan önce mama veriyorum gece uyanırsa ve bu süre uyuyamazsada mama veriyorum onu içiyor gündüz normal beslenmek için gayret ediyorum çocuklara birşeyler yedirmek çok zor ya bir çok şey yapıyorum hanım tatlarına bile bakmıyor çoğunun
yinede güzel atlatmissin canm pirinci bol olmuş ama güzel olmuş
Odanda yer yok mu canımkızlar haklısınız da annem cıkkkdiyor. evde yer yok salonun ortasına mı koyacağım diyor. istemiyor. kendime ait ev olsa birşeyler yaparım ama böyle olmuyor. ev de gerçekten dolu maşallah. mübarek hiç yer yok onun için. ama Allah biliyor çok istiyorum eliptik almayı. bakalım nasip.
Güzel menü(11:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tereyağlı kızartılmış tb ekmeği
50 Gr peynir
yeşil salata ( roka, maydanoz, dereotu,limon)
1 kupa limonlu yeşil çay
(14:30) disardaydik
1 fincan. şekersiz sutlu filtre kahvesi(½ çay bardağı kadar falan ancaydi sütü)
(18:00)
1 kupa form çayı
(18:30)
6 yk tarhana çorbası
salata(maydanoz, dereotu,roka, havuç, limon)
2 ince dilim turp
su:1300 ml
spor : henüz yok
İşte sende istemesinden göze çarpıyordu kilolu olunca arka masadakini tarif ederken bile su kilolu bayanın şişman kadının arkası diyenler gibiAyni eski benmiş senin arkadaş boy uzun olunca kilo çok dahaçirkin duruyor yarmagül vardi hatırlar mısınız aynı onun gb oluyor bende 180 boy 94 kilo iken ayy Allah göstermesin o günleri tekrar. Çok zordu
Afiyet olsun canım güzelsabah 10.00
1 dilim peynir
7 zeytin
bol yeşillikli yumurta piyazı
domates
1 dilim tbe
öğlen 14.00
2 yk mercimek y.
1 yk bulgur
1 kepçe cacık
ara 2 medine hurması
akşam 19.00
ızgara mırmır balığı
turpotu salatası
1 kuru incir
2 lt su
dışarda alışverişe gittim dolaştım. azcık hareket oldu. az sonra da leslie 1 mil yapacağım.
Afiyet olsun Ayça spor canavarı nazar mı degdiMenüm
Sabah 6.00
1 kase yulaf puding (250 ml süt 5 kuru üzün kalp ve yulaf ve chai - bu sefer yulafı az chai çok koydum)
4 zeytin
1 dilim peynir
Akşam 6.00
1 kase brokoli haşlaması
1 kase yoğurt
1oo gr tavuk ızgara
Su : daha 1 lt yatmadan 2 olur
Spor yok
afiyet olsun canım güzel menüKizlar gec olmadan menumu yazayim malum erken uyiyorum
Sabah bir tk corekotu yagi
Kahvalti:10.00 iki kasik kavurma icine bir yum,maydanoz,bir dilim ekmek ve yesil cay
Ogle:14.00 bir kase tarhana corbasi,yarim kase yogurt.
Aksam:17.45 bir kase kuru fasulye,bir kac tane tursu(cok tuzlu degildi)yogurt.
2 litre su,3 mil leslie yapildi.
güzel canım idare etmişsin miktarlariMenüm
Saat 8
1 tk çörekotuyağı
1 yk sirkeli su
Saat 11
Çeyrek simit
5 y zeytin
4 s zeytin
Maydanoz
1 tk tahin pekmez
1 omlet
Saat 16
2 kaşık pilav
6 kaşık taze fasulye
Salata
Su 2 lt
Spor yok misafirim yeni gitti
ne bileyim canım aslında menüm istediğim gibi değil, dağıldım cumadan sonra.Bugün daha iyi gibi menün rakibem sporu yapabiliyorsun az daha yap kaslar ısındığını degsin
valla ben hiç merak etmiyorum. çünkü fazla çıkarım. çok şişim şu an. eee menüler de güzel değildi. yani sonuçta merak edebileceğim bir kilom yok, bilhassa endişe ettiğim bir kilom varKızlar nerdesiniz yarın pazartesi ve ben çok merak ediyorum
saol canım. çok lezzetli bir balık. dene derim.Afiyet olsun canım. Mırmır balığı ni görmedim hiç balık sonuçta menun guzel. Su leslie yi bari 2 mil yap kız.
odamda hiç yer yok canım onun içinOdanda yer yok mu canım
günü güzel kurtarmissin ablaÖnce menüm gelsin
Yorumlar sonra inş. Bugün üstümde bi ağırlık var sporu bile zorla yaptım
8.30 __
Çörekotu yağı
Sirkeli su
9.15 ___
Akşamdan ıslattığım 2 incir ve suyu
2 kş yulaf kepeği
1/2bar.süt, tarçın
10 badem
Görümcemde sadece hamurişi vardı o yüzden bişey yemedim
Eve gelince atıştırdım
15.15 __
1 yumurta
Peynir
5 y.zeytin
17.30 _ara
1 keçi boynuzu
18.30 __
Ton balıklı roka
Su 2.5 lt
Spor 3 mil leslie 5 dk zumba
Tamamlamaya çalışıyorum hala hiç gitmiyor su oruç zamanında dahada kısaydı vakit o zaman nasıl tamamlıyormuşum 2 lt ye anlamadım.afiyet olsun. çok güzel olmuş. su da tamamlandı mı güzel olur.
Aman canm ya çok kötü benimde yaa öğrencilik evimde vardı öyle bir komşu. Sevgilisi ile yaşıyor kadın 1 tanede cocuk var sevgilisi dövüyprdu kadını eşyalar filan kırılıyordu en son kadının ailesi geldi kızı almaya vermedi adam. Cocuk ağlıyor sonra 2 gün sonra yine geldi bu sefer bayan gitmicem ben sevgilimle mutluyum dedi. Çok garipti. Kolay gelsin insan tedirgin oluyor böyle olunca.Sağol canım arttırdım şimdi suyu.. Komşu eşiyle çok kavga ediyor eşyaları duvarları kırıyor haliyle yüregim agzımda benim de günde 2 kez kavga eşiyle küfürler.Polis bile gelmiyormuş artık bıktırdı milleti.
Geçmiş olsun tatlım dikkat et kilonaslm kızlar herkese iyi geceler mefkureciğim ben bu hafta için izin isteyecektim annem düştü kolunu kırdıçarşamba günü ameliyat olacakmış ben bakıcam refakatçi olucam yarın sabah hastaneye gidiyorum bugün de o yüzden giremedim kusura bakmayın gerçekten çok kötüyüm yaa kıyamam annem benim yaaa Allah beterinden saklasın
oooo maşallah senin kv baya maharetliymis beeeBaşka yaşlı bir hacıyla evlenmiş.Ben biraz daha dişli çıkınca evlendi en sonunda.
kiz alti cocuj yanlışlıkla olurmuhoşgeldin canım maşallah Allah bağışlasın saygıyla önünde eğiliyorum biz iki taneyle zor başediyoruz sen de 6 tane gezmeye giderken bile hazırlanması çocukların 1saat sürüyodur:) çok merak ettim isteyerek mi oldu kaza ilemi
hayirdir gülüm noldu bi haber verSağlık sorunları nedeniyle acil izne ayrılmak istiyorum.
dimi coooook sabır lazim o kadar cocuga ben ikisiyle deli oluyorumSağol canım
Maşallah diyette olmasa kaç yerdi
Geçmiş gitmiş olsun canım inşallah daha iyidir
Bilmiyorum ablacim ya öğleden sonra duzeldim
Afiyet olsun abla yağlı gelmiştir menemen belki
Geçmiş olsun
kız valla face hesap mı diye geçmişine baktım değilmişim hayır 6cocuk hala istiyorsun eşin bu konuda yardımcı değil evde bı iki tane yardımcı bakıcı varsa sorun yok ama oda yoksa çıldırdın mı sevdiğin yeter rahat et insanın kendine vakti olmaz ben tek çocukla bazen yemek yiyecek vakit bulamıyorum ve eşimden herşeyine yardım eder
Sendeki Sabri ayakta alkışlıyorum ama vücudunuzda yazık tatlım
sen yinede mantigiba bak kiz omur boyu çocukla ugrasilmaz dusun bide buyuyunce dertlwride buyuyecekBEN de mantığımla kalbim arasinda kaldim. Zaten isin mantigina bakarsan ne diye ugrasmak istiyorum bebekle. Ayrıca evden çıkamıyorum spor yapamıyorum falan. Neyse şimdi istiyorum ama biraz büyüyünce vazgecerim büyük ihtimal. 2 dersim kaldı okulu bitirip kpss girip para kazanayım az:)
Bişey itiraf etcem dün gece sabah puding yicem diye uyuyamadım saat 6 ya kadar heyecandan. Bi daha yapmıcam bgn normal kahvaltı yapıcamBugün daha iyi gibi menün rakibem sporu yapabiliyorsun az daha yap kaslar ısındığını degsin
Allah yardımcın komşunun da terbiyesizi hiç çekilmiyor
Puding güzeli afiyet olsun
tamamlandi bile canim
Ekledim canım ikisinide
Karissan bir dert karışmadan ayrı valla
turşu bir daha yemem sanırım geçen hafta çok uğraştırdı beni kavurması yağ var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?