Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet ya çok güçsüz hisediyorum kendimi hiç takatim yok gibi. Noldu bana anlamadım. Su hafta geçsin tekrar zorlucam kendimi

Cnm bgn bulantı olmadın dimi? Menü güzel afiyet olsun

Vayy tam oruç cu takım olmuşuz. Tebrik ederim canm güzel menü ama suyu artırmamız lazım bende 2 yapmaya çalıştım en azından :)

Menün çok güzel darısı benim başıma :/

Tebrik ederim harika...

Dışarda olmana rağmen bozmamissin ne güzel. P90x ı nerden yapıyorsun. Youtube da yoktu sanki

Menüm
Saat 8
1 tk çörekotuyağı
1 yk sirkeli su

Saat 11
Çeyrek simit
5 y zeytin
4 s zeytin
Maydanoz
1 tk tahin pekmez
1 omlet

Saat 16
2 kaşık pilav
6 kaşık taze fasulye
Salata

Su 2 lt
Spor yok misafirim yeni gitti
Ben normal pirinç yerine kepekli alıyorum artık. Öyle dene istersen. Pilavı güzel olmuyor diye okumuştum ama dolması çok güzel :)

Cok guzel menun de sporunda abla :)

Sporla eritmissindir canım üzme kendini

iftar süper hiç abartmadan :) yarın ben de oruçluyum. Bakalım iftarda napicam

kiz alti cocuj yanlışlıkla olurmu mu

dimi coooook sabır lazim o kadar cocuga ben ikisiyle deli oluyorum

sen yinede mantigiba bak kiz omur boyu çocukla ugrasilmaz dusun bide buyuyunce dertlwride buyuyecek
Evet bazen ben de öyle diyorum hadi bir iki üç neyse de altı oldu diye :)
İlk iki çocukta ben de deli oluyordum. 3.hamilelik çok çok zor geçince yok yemek yokmuş yok ev kitlenmiş ya da çocuklar kavga etmiş pek kafaya takmamaya başladım. Şimdi de birbirlerine zarar vermedikleri sürece pek karışmıyorum. Yine de o tv de gösterilen kalabalık ev formatı yok bizde. Çok daha basit aslında

Benim kardeşim yok canım o yüzden buyuduklerinde anne baba dışında da destek alabilecekleri birileri olsun çok istiyorum. Esimden başka kimsem yok aslında annem var ama o anneden çok bi akraba gibi davranır bana

bulursam denerim yeni lezzetlere açığım balığa benzesin yeter

Fulya cım dağılma falan yok toparlan takımda sin listedesin ve sorumluluğun var bak kaç aydır burdasin hadi artık kurtul şu 80 lerden bahane istemiyorum beynini yönlendir sağlıklı ve fit bir hatun olucaksin yemek tad almak dk larla sınırlı bir zevk ama zayıflık sen istersen ömür boyu yasayabilecegin bir zevk kaldır totoyu bebek

Afiyet olsun mefkusum. Gorumcem bilmiyormu diyette olduğunu sana göre birseyler yapabilirdi aslında. Sporda güzel

Afiyet olsun. Tabisi börek olmamış cano.

Afiyet olsun canım menu guzel meyve geç ama iftardan sonra anca :)

Bişey itiraf etcem dün gece sabah puding yicem diye uyuyamadım saat 6 ya kadar heyecandan. Bi daha yapmıcam bgn normal kahvaltı yapıcam
ovvv

Evet ya çok güçsüz hisediyorum kendimi hiç takatim yok gibi. Noldu bana anlamadım. Su hafta geçsin tekrar zorlucam kendimi
BENCE Puding ÖĞÜN olarak SANA YETERLİ GElmiyor Ayça m. Dikkat et.

Vayy tam oruç cu takım olmuşuz. Tebrik ederim canm güzel menü ama suyu artırmamız lazım bende 2 yapmaya çalıştım en azından :)
Bende bugün niyetteyim inşallah bi aksilik olmazda tutarım. Allah kabul etsin inşallah oruclarinizi.

Bugünkü menüm
10.30 2 kaşık yulaf yarım bardak süt iki yumurta maydanozlu omlet
4 hurma 3 kayısı 2 incir biliyorum çok fazla ama doyamadım bi türlü

16.30 1 elma 750ml kadar ayran
Evde dolma vardı yemek istemedim eve geç geldim o saatten sonra olmazdı

Su 1.5lt civarı artacak inşallah
Spor eşimle 2 3 saat avm de turladık 1.5 saat tempolu olmuştur

Spor salonuna kayıt olduk. İnşallah gidebilirim.

Bende öyle düşünüyorum nasıl bir bağ oluştuysa kopamıyorumda. Bi kaç gün yapmamayı denicem.

Super
Tamamlamaya çalışıyorum hala hiç gitmiyor su oruç zamanında dahada kısaydı vakit o zaman nasıl tamamlıyormuşum 2 lt ye anlamadım.
O zaman öyle bı derdimiz var mıydı aycam
Hey yarabbim sen akıl fikir ver dayak arazisi derler bizde ama bunlara şahit olan cikuga çocuğa yazık bu kafasizlara avimiyorum
Bişey itiraf etcem dün gece sabah puding yicem diye uyuyamadım saat 6 ya kadar heyecandan. Bi daha yapmıcam bgn normal kahvaltı yapıcam
Çıldırdın iyice kız
Cnm bgn bulantı olmadın dimi? Menü güzel afiyet olsun
Yok canım olmadı şükür
Emziriyor 4aylik ek gıdada almiyodur oruç için sordum
İkinizdemi kayıt oldunuz hayır ,6cocuga kim bakacak
Kızlar ben tartılmayı unuttum bişilerde yedim akşama doğru bildirim yapsam olmaz mı ben bu şiş karınla doğru bir bildirim olmaz şimdi sabahki tartılmam.
tatlım ötesi ya saat sorun olmaz bende iftara doğru bildircem

Evet canım emziriyorum. Sıkıntı olmaz inşallah günler kısa.
İkimizde yazıldık sırayla çocuklara bakıp gitcez. Yakın zaten

Hayırlı akşamlar herkese
Pek bi düzensiz yedim bugün ailevi problemrimizdn dolayı
hayırdır kiz noluyo eniste pek zararlj değil bilfigim kadariyla ama ailesiyle mi sıkıntı

toparla canim boyuna yemenin bi faydası yok daha fazla yiyip daha fazla sisecez moralimiz daha fazla bozulacak lütfen toparla

akimseleri yoksa iyi tabi bakabiliyosaniz bende cen az uc dort olsun benim ablam yada kizkardesim yok kizimin olsun cok istedim ama yusufumun saglik sorunları yüzünden bidaha cocuga asla cesaret edemem kaza bela olup kalmazsa

akimseleri yoksa iyi tabi bakabiliyosaniz bende cen az uc dort olsun benim ablam yada kizkardesim yok kizimin olsun cok istedim ama yusufumun saglik sorunları yüzünden bidaha cocuga asla cesaret edemem kaza bela olup kalmazsa
Benim de yok :) işler şöyle gelişti aslında. İki oğlum vardı tekrar bebek istedik kız oldu. Sonra kızımın kız kardeşi olsa dedim erkek oldu. Sonra da kızım oldu. En son yeter mi acaba diye düşünürken bi kız daha geldi iyiki gelmiş :) sonuç 3 kız 3 erkek. Gayet yeterli bence onlar açısından.

Maşallah Allah analı babalı büyütmek nasip etsin Can'ım büyüyünce dertler artıyor sanırım.Ben şuan düşünüyorum ama ona bile tam cesaret edemiyorum.Senin maşallahın var

Günaydın herkese -100 gr

Dünkü problemde şuydu. Eşim sakindir ama bazen öfke kontrolü problemi oluyo benm söylediğim bişeye karşı öfkelendi o da kaba davrandı bu şiddet olarak anlaşılmasın ama çok sinir oldum pişman oldu özür diledi filan ama bu kez süründürmeyi düşünüyorum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…