- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.741
Evet ya çok güçsüz hisediyorum kendimi hiç takatim yok gibi. Noldu bana anlamadım. Su hafta geçsin tekrar zorlucam kendimiGünü iyi kurtarmissin canim
Bal dışında güzel canım
mama içiyoruz sütü aramaz çok inşallah benimki top peynir ve yoğurt delisi iki günde bir yoğurt mayalıyorum
Odanda yer yok mu canım
Güzel menü
İşte sende istemesinden göze çarpıyordu kilolu olunca arka masadakini tarif ederken bile su kilolu bayanın şişman kadının arkası diyenler gibi
Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun Ayça spor canavarı nazar mı degdi
afiyet olsun canım güzel menü
güzel canım idare etmişsin miktarlari
Cnm bgn bulantı olmadın dimi? Menü güzel afiyet olsunMenü
Sahur
1dlm ekmek
1yumurta
1kk peynir
Roka kırmızı biber
İftar
1kase şehriye çorbası
2psrca tavuk fırında
1bardaj ayran salata
Ara
2ince dilim börek her biri bı parmak kadar
Çay (misafirlikteydim)
Su:2lt spor:50 dj bantta
Vayy tam oruç cu takım olmuşuz. Tebrik ederim canm güzel menü ama suyu artırmamız lazım bende 2 yapmaya çalıştım en azından :)Iyi geceler kızlar menumu yaziy kacayim yarin gecmisr bakicam
Sahur00:00
1h.yumurta
2ceri domates
1kucuk salatalık
Iftar18:00
5kucuk kofte
1kepce tarhana
1dilim ekmek
Booool salata 2b ayran
Ara 20:00
1mandalina 1dilim elma
Su 2olmadi
Spor 2mil Leslie
Menün çok güzel darısı benim başıma :/sabah 10.00
1 dilim peynir
7 zeytin
bol yeşillikli yumurta piyazı
domates
1 dilim tbe
öğlen 14.00
2 yk mercimek y.
1 yk bulgur
1 kepçe cacık
ara 2 medine hurması
akşam 19.00
ızgara mırmır balığı
turpotu salatası
1 kuru incir
2 lt su
dışarda alışverişe gittim dolaştım. azcık hareket oldu. az sonra da leslie 1 mil yapacağım.
Tebrik ederim harika...Kizlar gec olmadan menumu yazayim malum erken uyiyorum
Sabah bir tk corekotu yagi
Kahvalti:10.00 iki kasik kavurma icine bir yum,maydanoz,bir dilim ekmek ve yesil cay
Ogle:14.00 bir kase tarhana corbasi,yarim kase yogurt.
Aksam:17.45 bir kase kuru fasulye,bir kac tane tursu(cok tuzlu degildi)yogurt.
2 litre su,3 mil leslie yapildi.
Dışarda olmana rağmen bozmamissin ne güzel. P90x ı nerden yapıyorsun. Youtube da yoktu sanki(11:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tereyağlı kızartılmış tb ekmeği
50 Gr peynir
yeşil salata ( roka, maydanoz, dereotu,limon)
1 kupa limonlu yeşil çay
(14:30) disardaydik
1 fincan. şekersiz sutlu filtre kahvesi(½ çay bardağı kadar falan ancaydi sütü)
(18:00)
1 kupa form çayı
(18:30)
6 yk tarhana çorbası
salata(maydanoz, dereotu,roka, havuç, limon)
2 ince dilim turp
su:2 lt
spor : 45 dk kardiyo -x (p90x)
Spor ve suyu ekledim
Ben normal pirinç yerine kepekli alıyorum artık. Öyle dene istersen. Pilavı güzel olmuyor diye okumuştum ama dolması çok güzel :)Menüm
Saat 8
1 tk çörekotuyağı
1 yk sirkeli su
Saat 11
Çeyrek simit
5 y zeytin
4 s zeytin
Maydanoz
1 tk tahin pekmez
1 omlet
Saat 16
2 kaşık pilav
6 kaşık taze fasulye
Salata
Su 2 lt
Spor yok misafirim yeni gitti
Cok guzel menun de sporunda abla :)Önce menüm gelsin
Yorumlar sonra inş. Bugün üstümde bi ağırlık var sporu bile zorla yaptım
8.30 __
Çörekotu yağı
Sirkeli su
9.15 ___
Akşamdan ıslattığım 2 incir ve suyu
2 kş yulaf kepeği
1/2bar.süt, tarçın
10 badem
Görümcemde sadece hamurişi vardı o yüzden bişey yemedim
Eve gelince atıştırdım
15.15 __
1 yumurta
Peynir
5 y.zeytin
17.30 _ara
1 keçi boynuzu
18.30 __
Ton balıklı roka
Su 2.5 lt
Spor 3 mil leslie 5 dk zumba
Sporla eritmissindir canım üzme kendiniMenü
Sahur
1dlm ekmek
1yumurta
1kk peynir
Roka kırmızı biber
İftar
1kase şehriye çorbası
2psrca tavuk fırında
1bardaj ayran salata
Ara
Çay (misafirlikteydim)
iftar süper hiç abartmadan :) yarın ben de oruçluyum. Bakalım iftarda napicamIyi geceler kızlar menumu yaziy kacayim yarin gecmisr bakicam
1h.yumurta
2ceri domates
1kucuk salatalık
5kucuk kofte
1kepce tarhana
1dilim ekmek
Booool salata 2b ayran
1mandalina 1dilim elma
Su 2olmadi
Spor 2mil Leslie
Evet bazen ben de öyle diyorum hadi bir iki üç neyse de altı oldu diye :)kiz alti cocuj yanlışlıkla olurmu mu
dimi coooook sabır lazim o kadar cocuga ben ikisiyle deli oluyorum
sen yinede mantigiba bak kiz omur boyu çocukla ugrasilmaz dusun bide buyuyunce dertlwride buyuyecek
bulursam denerim yeni lezzetlere açığım balığa benzesin yeterne bileyim canım aslında menüm istediğim gibi değil, dağıldım cumadan sonra.
valla ben hiç merak etmiyorum. çünkü fazla çıkarım. çok şişim şu an. eee menüler de güzel değildi. yani sonuçta merak edebileceğim bir kilom yok, bilhassa endişe ettiğim bir kilom var
saol canım. çok lezzetli bir balık. dene derim.
Fulya cım dağılma falan yok toparlan takımda sin listedesin ve sorumluluğun var bak kaç aydır burdasin hadi artık kurtul şu 80 lerden bahane istemiyorum beynini yönlendir sağlıklı ve fit bir hatun olucaksinkızlar ben cumadan itibaren dağıldım yaa toplayamıyorumneden oldu anlamadım. istediğim gibi yönlendiremiyorum menülerimi. yarın da teyzem geliyor bize. en az 15 gün kalır. napıcam bilmiyorum bu hafta da en azından yine 1 kilo verseydim iyi olurdu.
Afiyet olsun mefkusum. Gorumcem bilmiyormu diyette olduğunu sana göre birseyler yapabilirdi aslında. Sporda güzelÖnce menüm gelsin
Yorumlar sonra inş. Bugün üstümde bi ağırlık var sporu bile zorla yaptım
8.30 __
Çörekotu yağı
Sirkeli su
9.15 ___
Akşamdan ıslattığım 2 incir ve suyu
2 kş yulaf kepeği
1/2bar.süt, tarçın
10 badem
Görümcemde sadece hamurişi vardı o yüzden bişey yemedim
Eve gelince atıştırdım
15.15 __
1 yumurta
Peynir
5 y.zeytin
17.30 _ara
1 keçi boynuzu
18.30 __
Ton balıklı roka
Su 2.5 lt
Spor 3 mil leslie 5 dk zumba
Afiyet olsun. Tabisi börek olmamış cano.Menü
Sahur
1dlm ekmek
1yumurta
1kk peynir
Roka kırmızı biber
İftar
1kase şehriye çorbası
2psrca tavuk fırında
1bardaj ayran salata
Ara
Çay (misafirlikteydim)
Afiyet olsun canım menu guzel meyve geç ama iftardan sonra anca :)Iyi geceler kızlar menumu yaziy kacayim yarin gecmisr bakicam
1h.yumurta
2ceri domates
1kucuk salatalık
5kucuk kofte
1kepce tarhana
1dilim ekmek
Booool salata 2b ayran
1mandalina 1dilim elma
Su 2olmadi
Spor 2mil Leslie
ovvvBişey itiraf etcem dün gece sabah puding yicem diye uyuyamadım saat 6 ya kadar heyecandan. Bi daha yapmıcam bgn normal kahvaltı yapıcam
BENCE Puding ÖĞÜN olarak SANA YETERLİ GElmiyor Ayça m. Dikkat et.Evet ya çok güçsüz hisediyorum kendimi hiç takatim yok gibi. Noldu bana anlamadım. Su hafta geçsin tekrar zorlucam kendimi
Bende bugün niyetteyim inşallah bi aksilik olmazda tutarım. Allah kabul etsin inşallah oruclarinizi.Vayy tam oruç cu takım olmuşuz. Tebrik ederim canm güzel menü ama suyu artırmamız lazım bende 2 yapmaya çalıştım en azından :)
Bende öyle düşünüyorum nasıl bir bağ oluştuysa kopamıyorumda. Bi kaç gün yapmamayı denicem.bulursam denerim yeni lezzetlere açığım balığa benzesin yeter
Fulya cım dağılma falan yok toparlan takımda sin listedesin ve sorumluluğun var bak kaç aydır burdasin hadi artık kurtul şu 80 lerden bahane istemiyorum beynini yönlendir sağlıklı ve fit bir hatun olucaksinyemek tad almak dk larla sınırlı bir zevk ama zayıflık sen istersen ömür boyu yasayabilecegin bir zevk kaldır totoyu bebek
Afiyet olsun mefkusum. Gorumcem bilmiyormu diyette olduğunu sana göre birseyler yapabilirdi aslında. Sporda güzel
Afiyet olsun. Tabisi börek olmamış cano.
Afiyet olsun canım menu guzel meyve geç ama iftardan sonra anca :)
ovvv
BENCE Puding ÖĞÜN olarak SANA YETERLİ GElmiyor Ayça m. Dikkat et.
Bende bugün niyetteyim inşallah bi aksilik olmazda tutarım. Allah kabul etsin inşallah oruclarinizi.
SuperIyi geceler kızlar menumu yaziy kacayim yarin gecmisr bakicam
1h.yumurta
2ceri domates
1kucuk salatalık
5kucuk kofte
1kepce tarhana
1dilim ekmek
Booool salata 2b ayran
1mandalina 1dilim elma
Su 2olmadi
Spor 2mil Leslie
O zaman öyle bı derdimiz var mıydı aycamTamamlamaya çalışıyorum hala hiç gitmiyor su oruç zamanında dahada kısaydı vakit o zaman nasıl tamamlıyormuşum 2 lt ye anlamadım.
Hey yarabbim sen akıl fikir ver dayak arazisi derler bizde ama bunlara şahit olan cikuga çocuğa yazık bu kafasizlara avimiyorumAman canm ya çok kötü benimde yaa öğrencilik evimde vardı öyle bir komşu. Sevgilisi ile yaşıyor kadın 1 tanede cocuk var sevgilisi dövüyprdu kadını eşyalar filan kırılıyordu en son kadının ailesi geldi kızı almaya vermedi adam. Cocuk ağlıyor sonra 2 gün sonra yine geldi bu sefer bayan gitmicem ben sevgilimle mutluyum dedi. Çok garipti. Kolay gelsin insan tedirgin oluyor böyle olunca.
Çıldırdın iyice kızBişey itiraf etcem dün gece sabah puding yicem diye uyuyamadım saat 6 ya kadar heyecandan. Bi daha yapmıcam bgn normal kahvaltı yapıcam
Yok canım olmadı şükürCnm bgn bulantı olmadın dimi? Menü güzel afiyet olsun
Emziriyor 4aylik ek gıdada almiyodur oruç için sordumMenün çok güzel darısı benim başıma :/
Tebrik ederim harika...
Dışarda olmana rağmen bozmamissin ne güzel. P90x ı nerden yapıyorsun. Youtube da yoktu sanki
Ben normal pirinç yerine kepekli alıyorum artık. Öyle dene istersen. Pilavı güzel olmuyor diye okumuştum ama dolması çok güzel :)
Cok guzel menun de sporunda abla :)
Sporla eritmissindir canım üzme kendini
iftar süper hiç abartmadan :) yarın ben de oruçluyum. Bakalım iftarda napicam
Evet bazen ben de öyle diyorum hadi bir iki üç neyse de altı oldu diye :)
İlk iki çocukta ben de deli oluyordum. 3.hamilelik çok çok zor geçince yok yemek yokmuş yok ev kitlenmiş ya da çocuklar kavga etmiş pek kafaya takmamaya başladım. Şimdi de birbirlerine zarar vermedikleri sürece pek karışmıyorum. Yine de o tv de gösterilen kalabalık ev formatı yok bizde. Çok daha basit aslında
Benim kardeşim yok canım o yüzden buyuduklerinde anne baba dışında da destek alabilecekleri birileri olsun çok istiyorum. Esimden başka kimsem yok aslında annem var ama o anneden çok bi akraba gibi davranır bana
İkinizdemi kayıt oldunuz hayır ,6cocuga kim bakacakBugünkü menüm
10.30 2 kaşık yulaf yarım bardak süt iki yumurta maydanozlu omlet
4 hurma 3 kayısı 2 incir biliyorum çok fazla ama doyamadım bi türlü
16.30 1 elma 750ml kadar ayran
Evde dolma vardı yemek istemedim eve geç geldim o saatten sonra olmazdı
Su 1.5lt civarı artacak inşallah
Spor eşimle 2 3 saat avm de turladık 1.5 saat tempolu olmuştur
Spor salonuna kayıt olduk. İnşallah gidebilirim.
tatlım ötesi ya saat sorun olmaz bende iftara doğru bildircemKızlar ben tartılmayı unuttum bişilerde yedim akşama doğru bildirim yapsam olmaz mı ben bu şiş karınla doğru bir bildirim olmaz şimdi sabahki tartılmam.
Evet canım emziriyorum. Sıkıntı olmaz inşallah günler kısa.Super
O zaman öyle bı derdimiz var mıydı aycam
Hey yarabbim sen akıl fikir ver dayak arazisi derler bizde ama bunlara şahit olan cikuga çocuğa yazık bu kafasizlara avimiyorum
Çıldırdın iyice kız
Yok canım olmadı şükür
Emziriyor 4aylik ek gıdada almiyodur oruç için sordum
İkinizdemi kayıt oldunuz hayır ,6cocuga kim bakacak
tatlım ötesi ya saat sorun olmaz bende iftara doğru bildircem
hayırdır kiz noluyo eniste pek zararlj değil bilfigim kadariyla ama ailesiyle mi sıkıntıHayırlı akşamlar herkese
Pek bi düzensiz yedim bugün ailevi problemrimizdn dolayı
toparla canim boyuna yemenin bi faydası yok daha fazla yiyip daha fazla sisecez moralimiz daha fazla bozulacak lütfen toparlakızlar ben cumadan itibaren dağıldım yaa toplayamıyorumneden oldu anlamadım. istediğim gibi yönlendiremiyorum menülerimi. yarın da teyzem geliyor bize. en az 15 gün kalır. napıcam bilmiyorum bu hafta da en azından yine 1 kilo verseydim iyi olurdu.
akimseleri yoksa iyi tabi bakabiliyosaniz bende cen az uc dort olsun benim ablam yada kizkardesim yok kizimin olsun cok istedim ama yusufumun saglik sorunları yüzünden bidaha cocuga asla cesaret edemem kaza bela olup kalmazsaMenün çok güzel darısı benim başıma :/
Tebrik ederim harika...
Dışarda olmana rağmen bozmamissin ne güzel. P90x ı nerden yapıyorsun. Youtube da yoktu sanki
Ben normal pirinç yerine kepekli alıyorum artık. Öyle dene istersen. Pilavı güzel olmuyor diye okumuştum ama dolması çok güzel :)
Cok guzel menun de sporunda abla :)
Sporla eritmissindir canım üzme kendini
iftar süper hiç abartmadan :) yarın ben de oruçluyum. Bakalım iftarda napicam
Evet bazen ben de öyle diyorum hadi bir iki üç neyse de altı oldu diye :)
İlk iki çocukta ben de deli oluyordum. 3.hamilelik çok çok zor geçince yok yemek yokmuş yok ev kitlenmiş ya da çocuklar kavga etmiş pek kafaya takmamaya başladım. Şimdi de birbirlerine zarar vermedikleri sürece pek karışmıyorum. Yine de o tv de gösterilen kalabalık ev formatı yok bizde. Çok daha basit aslında
Benim kardeşim yok canım o yüzden buyuduklerinde anne baba dışında da destek alabilecekleri birileri olsun çok istiyorum. Esimden başka kimsem yok aslında annem var ama o anneden çok bi akraba gibi davranır bana
Öyledir kendisi herkes yerinde Mutlu olsun :)oooo maşallah senin kv baya maharetliymis beee
Nr kadınlar var ama
Benim de yok :) işler şöyle gelişti aslında. İki oğlum vardı tekrar bebek istedik kız oldu. Sonra kızımın kız kardeşi olsa dedim erkek oldu. Sonra da kızım oldu. En son yeter mi acaba diye düşünürken bi kız daha geldi iyiki gelmiş :) sonuç 3 kız 3 erkek. Gayet yeterli bence onlar açısından.akimseleri yoksa iyi tabi bakabiliyosaniz bende cen az uc dort olsun benim ablam yada kizkardesim yok kizimin olsun cok istedim ama yusufumun saglik sorunları yüzünden bidaha cocuga asla cesaret edemem kaza bela olup kalmazsa
Günaydın canım. Olsun haftaya daha çok gider.Günaydınnnnnnlar 59,5 olmuşum bu sefer neyse olsun yaktı o 1 kaşık bal beniAma durmak yok.
En uygunu sabah olmasıymış.Yarın sabah yemeden tartılsan daha net sonuç olur.Çünkü gün boyu yediklerinden dolayı doğru sonuç vermeyebiliyormuş.Günaydın canım. Olsun haftaya daha çok gider.
Bu arada ben yeni yemek yedim sayılır akşama doğru tartılsam olur mu
Maşallah Allah analı babalı büyütmek nasip etsin Can'ım büyüyünce dertler artıyor sanırım.Ben şuan düşünüyorum ama ona bile tam cesaret edemiyorum.Senin maşallahın varBenim de yok :) işler şöyle gelişti aslında. İki oğlum vardı tekrar bebek istedik kız oldu. Sonra kızımın kız kardeşi olsa dedim erkek oldu. Sonra da kızım oldu. En son yeter mi acaba diye düşünürken bi kız daha geldi iyiki gelmiş :) sonuç 3 kız 3 erkek. Gayet yeterli bence onlar açısından.
Örnek al ezooMaşallah Allah analı babalı büyütmek nasip etsin Can'ım büyüyünce dertler artıyor sanırım.Ben şuan düşünüyorum ama ona bile tam cesaret edemiyorum.Senin maşallahın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?