Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne güzel helal sana. büyükler sorumluluk alıyor mu küçüklerle oynuyolardır herhalde bu şeklde baya rahat aslında sonraki çocukları büyütmesi

Günaydın canım sen bu dönem başı okula başlayacaktın başlamadın mı

bende bugün yulaf lı puding yedim

günaydın kızlar eksili bir gün olsun inşallah bugün yoğum misafirim var görümceler öğlen eşleri de akşam gelecek öğlene ikram etmeye hamurişi yapıyorum akşamada yemek yapıcam kızında diş randevu su var koşturmacalı bir gün olcak gene

Günaydınnnnnnlar 59,5 olmuşum bu sefer neyse olsun yaktı o 1 kaşık bal beni Ama durmak yok.
ne kadar artışın yani

Him sen sanki hep surunduruyosun gibi geliyo bana olur oyle arada Özür dilefiyse sıkıntı yok
Günaydın canım sen bu dönem başı okula başlayacaktın başlamadın mı
ikinci dönem ins canim

Gunaydin kizlar hayirli bir hafta olsun insallah,umarim guzel kilolar veririz bu hafta.

Bana gelince artiyim malesef +700,sabah tartilmadan bir bardak ceviz suyu ictim onunda etkisi sanirim,ama bu hafta spora agirlik verip guzel bir eksi gormek istiyorum insallah

Kolay gelsim canım incecik oldum diye yemek yok haa hamur işlerinden filan

Günaydın kızlar yeni haftamız hayırlı olsun

Dün gece midem çok kötüydü açlık değilde tuhaf bi ağrı vardı bi parça ekmek peynir yedim gecede suyu fazla içtim sabah kalkıncada unutup su içtim
Midem birazdaha iyi ama tam geçmedi
Yarın sabah tartılırım artık
Bide bugün regli geldi bakalım sonuç ne olacak

En güzel bildirim merveden gelmiş tebrik ederim cnm

Oruç olanlar iftar öncesi unutanlar Yarın sabah tartılsın
Dün menü yazmayanlarda yazsın lütfen

Bizim burda bugün tatil
Kahvaltıya görümcemin kızına gidecez
Hem ev görme olacak
Ordanda yeni dünürlere
Uzaktan akrabaları gelmiş bizi tanıştırmak istemişler
Hiçde canım istemiyor ama ayıp olmasın öyle arzu etmişler

Benim plan böyle heralde akşama anca gelirim

denerim alıp zaten çok pirinç tüketen biri değilim arada sırada genelde bulgur yaparım

Afiyet olsun. Sabah daha doyurucu bi kahvaltı yapabilirdin o kadar kuru meyve yemezdin cok olmuş. Akşam da aç kalmışsın aç kalarak kilo verilmez canım saglikli olmaz.

Bende öyle düşünüyorum nasıl bir bağ oluştuysa kopamıyorumda. Bi kaç gün yapmamayı denicem.
dene bakalım umarım başarılı olursun.

Kızlar ben tartılmayı unuttum bişilerde yedim akşama doğru bildirim yapsam olmaz mı ben bu şiş karınla doğru bir bildirim olmaz şimdi sabahki tartılmam.
Bende niyetliyim iftara yakın tartilicam.

sende kız kardeşimi görüyorum onunda 4 tane yeter dedik önlemini al ben seviyorum hamileliği çocuk bakmayı diyor aklını oynatmissin dedim :)))))

eksiyiz süper. Ahh erkekler.

koşturmaca senin işin hacı :))))

Ne yazikki sabitim kızlar
sabit olman güzel sonrası eksi

gider cumaya kadar inşallah.

günaydın.

cuma = 85,0 kg
Pazartesi =84,2 kg
WC ye çıkamadım. Dün akşam geç spor yaptım daha fazla bekliyordum ama bunada şükür

Eki Görüntüle 1930275
Ooo yeeee harikasın bebeğim.

Hayırlı günler kızlar bugün +400 ins halledilecek geçmişi okuyup menü paylaşımı yapacağım ins herkese kolay
hallolur bacim.

Bazı kadınların da hoşuna gidiyor sanırım .Kocasından kaçırdığı eşya para vs bizim balkona atıyor kadın o da bir tuhaf Allah akıl versin

Yoğurdu pek yediremiyorum bu aralar ama peynir yiyoruz çok şükür meyve delisiyiz zaten corbalarida güzel yiyor ama sebzelerde sorun yaşıyoruz tadını bilmediği şeylere karşı çok temkinli
Hadi ama rakibem olmuyor böyle bak cumaya az kaldı azıcık heyecanlı ol hevesli ol bak sen benim onumdeydin kilo olarak bak yakaladım seni haydi bir gayret
Büyü daha bu hafta bitmedi koskoca 4 gün var 1 kilodan fazlası bile gider
afiyetle olsun abla güzel olmuş

Börekler olmasa iyiymiş canım ama telafi edersin
köftede ekmek varsa ekmek çok olmuş

Bişey itiraf etcem dün gece sabah puding yicem diye uyuyamadım saat 6 ya kadar heyecandan. Bi daha yapmıcam bgn normal kahvaltı yapıcam
bende merak ettim su pudingin tadını

Yok canım cdleri var elimde oradan yapıyorum
Canım kuru meyveler çok olmuş sende farkındasın ara öğün olarakta yiyebilirsin
günaydın canım

Günaydınnnnnnlar 59,5 olmuşum bu sefer neyse olsun yaktı o 1 kaşık bal beni Ama durmak yok.
Cuma kaçtı canım. Günaydın
Eksiye dusmussun- 1 kilo için zorla canım ahh bu erkekler
kolay gelsin canım

Ne yazikki sabitim kızlar
olsun canım o da bir şeydir ekşi için cumaya var daha

Hayırlı günler kızlar bugün +400 ins halledilecek geçmişi okuyup menü paylaşımı yapacağım ins herkese kolay
Ayşenur hadi bakalım dün beni gecemezsin diyordun cuma ya. Kadar süper menüler bekliyoruz

teşekkür ederim ablam daha fazla bekliyordum ama buda mutlu etti beni çok geçmiş olsun abla mide hiçbir şeye benzemiyor

sağol tatlım kilolar gittikçe ben hirslanyorum 7 li rakamlara bir an önce kavuşmak istiyorum

yoğun birgün geçireceksin desene ve aynı zamanda irade savaşı yasiycaksin bol bol. Regl in gelmesi iyi bence cumaya kadar şişlik kalmaz.

Bazı kadınların da hoşuna gidiyor sanırım .Kocasından kaçırdığı eşya para vs bizim balkona atıyor kadın o da bir tuhaf Allah akıl versin
Allah ona akıl sana sabır versin.

kavuşacAksın canım hemde çok hızlı bir şekilde

@nanekekik Bahar im bugün bende niyetlendim oruca midem bulanıyor seninde öyle olmuştu dimi ilk gün diye sanirim inşallah geçer Heran çıkarıcak gibiyim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…