- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.761
Ne güzel helal sana. büyükler sorumluluk alıyor mu küçüklerle oynuyolardır herhalde bu şeklde baya rahat aslında sonraki çocukları büyütmesiBenim de yok :) işler şöyle gelişti aslında. İki oğlum vardı tekrar bebek istedik kız oldu. Sonra kızımın kız kardeşi olsa dedim erkek oldu. Sonra da kızım oldu. En son yeter mi acaba diye düşünürken bi kız daha geldi iyiki gelmiş :) sonuç 3 kız 3 erkek. Gayet yeterli bence onlar açısından.
Günaydın canım sen bu dönem başı okula başlayacaktın başlamadın mıGünaydıiiiiiiiiiiiiiiiin kizlar bugün de pek uyuyamadim esimde supriz yapti gelmeyeceti bugün dun gece geldi e o evde olunca oruc iside yattı yalnız yemeyi hic sevmiyor neyse daha tartilmadim dun gec yattım şiş olabilirim biraz bekliycem
bende bugün yulaf lı puding yedimMenüm
Sabah 6.00
1 kase yulaf puding (250 ml süt 5 kuru üzün kalp ve yulaf ve chai - bu sefer yulafı az chai çok koydum)
4 zeytin
1 dilim peynir
Akşam 6.00
1 kase brokoli haşlaması
1 kase yoğurt
1oo gr tavuk ızgara
Su : daha 1 lt yatmadan 2 olur
Spor yok
ne kadar artışın yaniGünaydınnnnnnlar 59,5 olmuşum bu sefer neyse olsun yaktı o 1 kaşık bal beniAma durmak yok.
Him sen sanki hep surunduruyosun gibi geliyo bana olur oyle arada Özür dilefiyse sıkıntı yokGünaydın herkese -100 gr
Dünkü problemde şuydu. Eşim sakindir ama bazen öfke kontrolü problemi oluyo benm söylediğim bişeye karşı öfkelendi o da kaba davrandı bu şiddet olarak anlaşılmasın ama çok sinir oldum pişman oldu özür diledi filan ama bu kez süründürmeyi düşünüyorum açıkcası
ikinci dönem ins canimGünaydın canım sen bu dönem başı okula başlayacaktın başlamadın mı
Kolay gelsim canım incecik oldum diye yemek yok haa hamur işlerinden filangünaydın kızlar eksili bir gün olsun inşallahbugün yoğum misafirim var görümceler öğlen eşleri de akşam gelecek öğlene ikram etmeye hamurişi yapıyorum akşamada yemek yapıcam kızında diş randevu su var koşturmacalı bir gün olcak gene
Konuşarak hallediyoruz ama bazen zoruma gidiyo sürünsün hıhne kadar artışın yani
Him sen sanki hep surunduruyosun gibi geliyo bana olur oyle arada Özür dilefiyse sıkıntı yok
ikinci dönem ins canim
Örnek alıcam da olmayınca alamıyorum :))))Örnek al ezoo
denerim alıp zaten çok pirinç tüketen biri değilim arada sırada genelde bulgur yaparımMenün çok güzel darısı benim başıma :/
Tebrik ederim harika...
Dışarda olmana rağmen bozmamissin ne güzel. P90x ı nerden yapıyorsun. Youtube da yoktu sanki
Ben normal pirinç yerine kepekli alıyorum artık. Öyle dene istersen. Pilavı güzel olmuyor diye okumuştum ama dolması çok güzel :)
Cok guzel menun de sporunda abla :)
Sporla eritmissindir canım üzme kendini
iftar süper hiç abartmadan :) yarın ben de oruçluyum. Bakalım iftarda napicam
Evet bazen ben de öyle diyorum hadi bir iki üç neyse de altı oldu diye :)
İlk iki çocukta ben de deli oluyordum. 3.hamilelik çok çok zor geçince yok yemek yokmuş yok ev kitlenmiş ya da çocuklar kavga etmiş pek kafaya takmamaya başladım. Şimdi de birbirlerine zarar vermedikleri sürece pek karışmıyorum. Yine de o tv de gösterilen kalabalık ev formatı yok bizde. Çok daha basit aslında
Benim kardeşim yok canım o yüzden buyuduklerinde anne baba dışında da destek alabilecekleri birileri olsun çok istiyorum. Esimden başka kimsem yok aslında annem var ama o anneden çok bi akraba gibi davranır bana
Afiyet olsun. Sabah daha doyurucu bi kahvaltı yapabilirdin o kadar kuru meyve yemezdin cok olmuş. Akşam da aç kalmışsın aç kalarak kilo verilmez canım saglikli olmaz.Bugünkü menüm
10.30 2 kaşık yulaf yarım bardak süt iki yumurta maydanozlu omlet
4 hurma 3 kayısı 2 incir biliyorum çok fazla ama doyamadım bi türlü
16.30 1 elma 750ml kadar ayran
Evde dolma vardı yemek istemedim eve geç geldim o saatten sonra olmazdı
Su 1.5lt civarı artacak inşallah
Spor eşimle 2 3 saat avm de turladık 1.5 saat tempolu olmuştur
Spor salonuna kayıt olduk. İnşallah gidebilirim.
dene bakalım umarım başarılı olursun.Bende öyle düşünüyorum nasıl bir bağ oluştuysa kopamıyorumda. Bi kaç gün yapmamayı denicem.
Bende niyetliyim iftara yakın tartilicam.Kızlar ben tartılmayı unuttum bişilerde yedim akşama doğru bildirim yapsam olmaz mı ben bu şiş karınla doğru bir bildirim olmaz şimdi sabahki tartılmam.
sende kız kardeşimi görüyorum onunda 4 tane yeter dedik önlemini al ben seviyorum hamileliği çocuk bakmayı diyor aklını oynatmissin dedim :)))))Benim de yok :) işler şöyle gelişti aslında. İki oğlum vardı tekrar bebek istedik kız oldu. Sonra kızımın kız kardeşi olsa dedim erkek oldu. Sonra da kızım oldu. En son yeter mi acaba diye düşünürken bi kız daha geldi iyiki gelmiş :) sonuç 3 kız 3 erkek. Gayet yeterli bence onlar açısından.
eksiyiz süper. Ahh erkekler.Günaydın herkese -100 gr
Dünkü problemde şuydu. Eşim sakindir ama bazen öfke kontrolü problemi oluyo benm söylediğim bişeye karşı öfkelendi o da kaba davrandı bu şiddet olarak anlaşılmasın ama çok sinir oldum pişman oldu özür diledi filan ama bu kez süründürmeyi düşünüyorum açıkcası
koşturmaca senin işin hacı :))))günaydın kızlar eksili bir gün olsun inşallahbugün yoğum misafirim var görümceler öğlen eşleri de akşam gelecek öğlene ikram etmeye hamurişi yapıyorum akşamada yemek yapıcam kızında diş randevu su var koşturmacalı bir gün olcak gene
sabit olman güzel sonrası eksiNe yazikki sabitim kızlar
gider cumaya kadar inşallah.Gunaydin kizlar hayirli bir hafta olsun insallah,umarim guzel kilolar veririz bu hafta.
Bana gelince artiyim malesef +700,sabah tartilmadan bir bardak ceviz suyu ictim onunda etkisi sanirim,ama bu hafta spora agirlik verip guzel bir eksi gormek istiyorum insallah
günaydın.Günaydınnnn
Ooo yeeee harikasın bebeğim.cuma = 85,0 kg
Pazartesi =84,2 kg
WC ye çıkamadım. Dün akşam geç spor yaptım daha fazla bekliyordum ama bunada şükür
Eki Görüntüle 1930275
hallolur bacim.Hayırlı günler kızlar bugün +400 ins halledilecek geçmişi okuyup menü paylaşımı yapacağım ins herkese kolay
Bazı kadınların da hoşuna gidiyor sanırım .Kocasından kaçırdığı eşya para vs bizim balkona atıyor kadın o da bir tuhafAman canm ya çok kötü benimde yaa öğrencilik evimde vardı öyle bir komşu. Sevgilisi ile yaşıyor kadın 1 tanede cocuk var sevgilisi dövüyprdu kadını eşyalar filan kırılıyordu en son kadının ailesi geldi kızı almaya vermedi adam. Cocuk ağlıyor sonra 2 gün sonra yine geldi bu sefer bayan gitmicem ben sevgilimle mutluyum dedi. Çok garipti. Kolay gelsin insan tedirgin oluyor böyle olunca.
Yoğurdu pek yediremiyorum bu aralar ama peynir yiyoruz çok şükür meyve delisiyiz zaten corbalarida güzel yiyor ama sebzelerde sorun yaşıyoruz tadını bilmediği şeylere karşı çok temkinliGünü iyi kurtarmissin canim
Bal dışında güzel canım
mama içiyoruz sütü aramaz çok inşallah benimki top peynir ve yoğurt delisi iki günde bir yoğurt mayalıyorum
Odanda yer yok mu canım
Güzel menü
İşte sende istemesinden göze çarpıyordu kilolu olunca arka masadakini tarif ederken bile su kilolu bayanın şişman kadının arkası diyenler gibi
Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun Ayça spor canavarı nazar mı degdi
afiyet olsun canım güzel menü
güzel canım idare etmişsin miktarlari
Hadi ama rakibem olmuyor böyle bak cumaya az kaldı azıcık heyecanlı ol hevesli ol bak sen benim onumdeydin kilo olarak bak yakaladım seni haydi bir gayretne bileyim canım aslında menüm istediğim gibi değil, dağıldım cumadan sonra.
valla ben hiç merak etmiyorum. çünkü fazla çıkarım. çok şişim şu an. eee menüler de güzel değildi. yani sonuçta merak edebileceğim bir kilom yok, bilhassa endişe ettiğim bir kilom var
saol canım. çok lezzetli bir balık. dene derim.
Büyü daha bu hafta bitmedi koskoca 4 gün var 1 kilodan fazlası bile giderkızlar ben cumadan itibaren dağıldım yaa toplayamıyorumneden oldu anlamadım. istediğim gibi yönlendiremiyorum menülerimi. yarın da teyzem geliyor bize. en az 15 gün kalır. napıcam bilmiyorum bu hafta da en azından yine 1 kilo verseydim iyi olurdu.
afiyetle olsun abla güzel olmuşÖnce menüm gelsin
Yorumlar sonra inş. Bugün üstümde bi ağırlık var sporu bile zorla yaptım
8.30 __
Çörekotu yağı
Sirkeli su
9.15 ___
Akşamdan ıslattığım 2 incir ve suyu
2 kş yulaf kepeği
1/2bar.süt, tarçın
10 badem
Görümcemde sadece hamurişi vardı o yüzden bişey yemedim
Eve gelince atıştırdım
15.15 __
1 yumurta
Peynir
5 y.zeytin
17.30 _ara
1 keçi boynuzu
18.30 __
Ton balıklı roka
Su 2.5 lt
Spor 3 mil leslie 5 dk zumba
Börekler olmasa iyiymiş canım ama telafi edersinMenü
Sahur
1dlm ekmek
1yumurta
1kk peynir
Roka kırmızı biber
İftar
1kase şehriye çorbası
2psrca tavuk fırında
1bardaj ayran salata
Ara
2ince dilim börek her biri bı parmak kadar
Çay (misafirlikteydim)
Su:2lt spor:50 dj bantta
köftede ekmek varsa ekmek çok olmuşIyi geceler kızlar menumu yaziy kacayim yarin gecmisr bakicam
Sahur00:00
1h.yumurta
2ceri domates
1kucuk salatalık
Iftar18:00
5kucuk kofte
1kepce tarhana
1dilim ekmek
Booool salata 2b ayran
Ara 20:00
1mandalina 1dilim elma
Su 2olmadi
Spor 2mil Leslie
bende merak ettim su pudingin tadınıBişey itiraf etcem dün gece sabah puding yicem diye uyuyamadım saat 6 ya kadar heyecandan. Bi daha yapmıcam bgn normal kahvaltı yapıcam
Yok canım cdleri var elimde oradan yapıyorumMenün çok güzel darısı benim başıma :/
Tebrik ederim harika...
Dışarda olmana rağmen bozmamissin ne güzel. P90x ı nerden yapıyorsun. Youtube da yoktu sanki
Ben normal pirinç yerine kepekli alıyorum artık. Öyle dene istersen. Pilavı güzel olmuyor diye okumuştum ama dolması çok güzel :)
Cok guzel menun de sporunda abla :)
Sporla eritmissindir canım üzme kendini
iftar süper hiç abartmadan :) yarın ben de oruçluyum. Bakalım iftarda napicam
Evet bazen ben de öyle diyorum hadi bir iki üç neyse de altı oldu diye :)
İlk iki çocukta ben de deli oluyordum. 3.hamilelik çok çok zor geçince yok yemek yokmuş yok ev kitlenmiş ya da çocuklar kavga etmiş pek kafaya takmamaya başladım. Şimdi de birbirlerine zarar vermedikleri sürece pek karışmıyorum. Yine de o tv de gösterilen kalabalık ev formatı yok bizde. Çok daha basit aslında
Benim kardeşim yok canım o yüzden buyuduklerinde anne baba dışında da destek alabilecekleri birileri olsun çok istiyorum. Esimden başka kimsem yok aslında annem var ama o anneden çok bi akraba gibi davranır bana
Canım kuru meyveler çok olmuş sende farkındasın ara öğün olarakta yiyebilirsinBugünkü menüm
10.30 2 kaşık yulaf yarım bardak süt iki yumurta maydanozlu omlet
4 hurma 3 kayısı 2 incir biliyorum çok fazla ama doyamadım bi türlü
16.30 1 elma 750ml kadar ayran
Evde dolma vardı yemek istemedim eve geç geldim o saatten sonra olmazdı
Su 1.5lt civarı artacak inşallah
Spor eşimle 2 3 saat avm de turladık 1.5 saat tempolu olmuştur
Spor salonuna kayıt olduk. İnşallah gidebilirim.
günaydın canımGünaydıiiiiiiiiiiiiiiiin kizlar bugün de pek uyuyamadim esimde supriz yapti gelmeyeceti bugün dun gece geldi e o evde olunca oruc iside yattı yalnız yemeyi hic sevmiyor neyse daha tartilmadim dun gec yattım şiş olabilirim biraz bekliycem
Cuma kaçtı canım. GünaydınGünaydınnnnnnlar 59,5 olmuşum bu sefer neyse olsun yaktı o 1 kaşık bal beniAma durmak yok.
Eksiye dusmussun- 1 kilo için zorla canım ahh bu erkeklerGünaydın herkese -100 gr
kolay gelsin canımgünaydın kızlar eksili bir gün olsun inşallahbugün yoğum misafirim var görümceler öğlen eşleri de akşam gelecek öğlene ikram etmeye hamurişi yapıyorum akşamada yemek yapıcam kızında diş randevu su var koşturmacalı bir gün olcak gene
olsun canım o da bir şeydir ekşi için cumaya var dahaNe yazikki sabitim kızlar
Ayşenur hadi bakalım dün beni gecemezsin diyordun cuma ya. Kadar süper menüler bekliyoruzHayırlı günler kızlar bugün +400 ins halledilecek geçmişi okuyup menü paylaşımı yapacağım ins herkese kolay
teşekkür ederim ablam daha fazla bekliyordum ama buda mutlu etti beni çok geçmiş olsun abla mide hiçbir şeye benzemiyorGünaydın kızlar yeni haftamız hayırlı olsun
Dün gece midem çok kötüydü açlık değilde tuhaf bi ağrı vardı bi parça ekmek peynir yedim gecede suyu fazla içtim sabah kalkıncada unutup su içtim
Midem birazdaha iyi ama tam geçmedi
Yarın sabah tartılırım artık
Bide bugün regli geldi bakalım sonuç ne olacak
En güzel bildirim merveden gelmiş tebrik ederim cnm
Oruç olanlar iftar öncesi unutanlar Yarın sabah tartılsın
Dün menü yazmayanlarda yazsın lütfen
Bizim burda bugün tatil
Kahvaltıya görümcemin kızına gidecez
Hem ev görme olacak
Ordanda yeni dünürlere
Uzaktan akrabaları gelmiş bizi tanıştırmak istemişler
Hiçde canım istemiyor ama ayıp olmasın öyle arzu etmişler
Benim plan böyle heralde akşama anca gelirim
sağol tatlım kilolar gittikçe ben hirslanyorum 7 li rakamlara bir an önce kavuşmak istiyorumdenerim alıp zaten çok pirinç tüketen biri değilim arada sırada genelde bulgur yaparım
Afiyet olsun. Sabah daha doyurucu bi kahvaltı yapabilirdin o kadar kuru meyve yemezdin cok olmuş. Akşam da aç kalmışsın aç kalarak kilo verilmez canım saglikli olmaz.
dene bakalım umarım başarılı olursun.
Bende niyetliyim iftara yakın tartilicam.
sende kız kardeşimi görüyorum onunda 4 tane yeter dedik önlemini al ben seviyorum hamileliği çocuk bakmayı diyor aklını oynatmissin dedim :)))))
eksiyiz süper. Ahh erkekler.
koşturmaca senin işin hacı :))))
sabit olman güzel sonrası eksi
gider cumaya kadar inşallah.
günaydın.
Ooo yeeee harikasın bebeğim.
hallolur bacim.
yoğun birgün geçireceksin desene ve aynı zamanda irade savaşı yasiycaksin bol bol. Regl in gelmesi iyi bence cumaya kadar şişlik kalmaz.Günaydın kızlar yeni haftamız hayırlı olsun
Dün gece midem çok kötüydü açlık değilde tuhaf bi ağrı vardı bi parça ekmek peynir yedim gecede suyu fazla içtim sabah kalkıncada unutup su içtim
Midem birazdaha iyi ama tam geçmedi
Yarın sabah tartılırım artık
Bide bugün regli geldi bakalım sonuç ne olacak
En güzel bildirim merveden gelmiş tebrik ederim cnm
Oruç olanlar iftar öncesi unutanlar Yarın sabah tartılsın
Dün menü yazmayanlarda yazsın lütfen
Bizim burda bugün tatil
Kahvaltıya görümcemin kızına gidecez
Hem ev görme olacak
Ordanda yeni dünürlere
Uzaktan akrabaları gelmiş bizi tanıştırmak istemişler
Hiçde canım istemiyor ama ayıp olmasın öyle arzu etmişler
Benim plan böyle heralde akşama anca gelirim
Allah ona akıl sana sabır versin.Bazı kadınların da hoşuna gidiyor sanırım .Kocasından kaçırdığı eşya para vs bizim balkona atıyor kadın o da bir tuhafAllah akıl versin
kavuşacAksın canım hemde çok hızlı bir şekildeAyşenur hadi bakalım dün beni gecemezsin diyordun cuma ya. Kadar süper menüler bekliyoruz
teşekkür ederim ablam daha fazla bekliyordum ama buda mutlu etti beni çok geçmiş olsun abla mide hiçbir şeye benzemiyor
sağol tatlım kilolar gittikçe ben hirslanyorum 7 li rakamlara bir an önce kavuşmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?