- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.781
Bizimki inde yediği tek sebze ıspanak arada brokoli karnabahar veriyorum ağaç diye bı iki ısırık alıyor çorbaları bol vitaminli yapıyorum bende ne yapiyimYoğurdu pek yediremiyorum bu aralar ama peynir yiyoruz çok şükür meyve delisiyiz zaten corbalarida güzel yiyor ama sebzelerde sorun yaşıyoruz tadını bilmediği şeylere karşı çok temkinli
Hadi ama rakibem olmuyor böyle bak cumaya az kaldı azıcık heyecanlı ol hevesli ol bak sen benim onumdeydin kilo olarak bak yakaladım seni haydi bir gayret
Büyü daha bu hafta bitmedi koskoca 4 gün var 1 kilodan fazlası bile gider
afiyetle olsun abla güzel olmuş
Börekler olmasa iyiymiş canım ama telafi edersin
köftede ekmek varsa ekmek çok olmuş
bende merak ettim su pudingin tadını
Yok canım cdleri var elimde oradan yapıyorum
Canım kuru meyveler çok olmuş sende farkındasın ara öğün olarakta yiyebilirsin
günaydın canım
Cuma kaçtı canım. Günaydın
Eksiye dusmussun- 1 kilo için zorla canım ahh bu erkekler
kolay gelsin canım
olsun canım o da bir şeydir ekşi için cumaya var daha
canım ilk gün evet ishal mide bulantısı ben usutmustum galibaNorth River Bahar im bugün bende niyetlendim oruca midem bulanıyor seninde öyle olmuştu dimi ilk gün diye sanirim inşallah geçer Heran çıkarıcak gibiyim. :)
Paketi bitmiş cnm bugün yarın alacaktı heralde
inşallah canım benim Şubat tatiline kadar güzel bir kiloya gelmek istiyorumyoğun birgün geçireceksin desene ve aynı zamanda irade savaşı yasiycaksin bol bol. Regl in gelmesi iyi bence cumaya kadar şişlik kalmaz.
Allah ona akıl sana sabır versin.
kavuşacAksın canım hemde çok hızlı bir şekilde
yemek seçen çocuk çok zormuş valla bide şu 2 yaş sendromu varmış sanırım onuda yaşıyoruz yürümeye başladıktan sonra herşeye ağlıyor öfke nöbetleri varBizimki inde yediği tek sebze ıspanak arada brokoli karnabahar veriyorum ağaç diye bı iki ısırık alıyor çorbaları bol vitaminli yapıyorum bende ne yapiyim
canım ilk gün evet ishal mide bulantısı ben usutmustum galiba
Benim azaldı biraz bulantim oruca bağlı diye düşünüyorum.Bizimki inde yediği tek sebze ıspanak arada brokoli karnabahar veriyorum ağaç diye bı iki ısırık alıyor çorbaları bol vitaminli yapıyorum bende ne yapiyim
canım ilk gün evet ishal mide bulantısı ben usutmustum galiba
iyi batı bende terk diyar mi eylemi dedim. Nasılsın biraz daha iyimisin mefkusum.Paketi bitmiş cnm bugün yarın alacaktı heralde
Bende versem accuk tatile kadar süper olucak.inşallah canım benim Şubat tatiline kadar güzel bir kiloya gelmek istiyorum
2 yaş sendromu çok kötü ya Allah kazasız belasız atlatmayi nasip etsin.yemek seçen çocuk çok zormuş valla bide şu 2 yaş sendromu varmış sanırım onuda yaşıyoruz yürümeye başladıktan sonra herşeye ağlıyor öfke nöbetleri var
Tam emin olamıyorum ama ona yoruyorum canım herşeyi ben yapılan benden izinsiz bişey olmasın ofkelenmeler inatlasmalarBenim azaldı biraz bulantim oruca bağlı diye düşünüyorum.
iyi batı bende terk diyar mi eylemi dedim. Nasılsın biraz daha iyimisin mefkusum.
Bende versem accuk tatile kadar süper olucak.
2 yaş sendromu çok kötü ya Allah kazasız belasız atlatmayi nasip etsin.
kolay gelsin dilekcim. kiloları verdin koştur bakalımgünaydın kızlar eksili bir gün olsun inşallahbugün yoğum misafirim var görümceler öğlen eşleri de akşam gelecek öğlene ikram etmeye hamurişi yapıyorum akşamada yemek yapıcam kızında diş randevu su var koşturmacalı bir gün olcak gene
tebrikler mervecim çok güzel bir rakam. senin adına çok sevindim.cuma = 85,0 kg
Pazartesi =84,2 kg
WC ye çıkamadım. Dün akşam geç spor yaptım daha fazla bekliyordum ama bunada şükür
Eki Görüntüle 1930275
inşallah dileğine ulaşırsıninşallah canım benim Şubat tatiline kadar güzel bir kiloya gelmek istiyorum
bu hafta eksi gelecek inşallah canım wc cikmadigindandirben +800 üm kızlar. ama wc ye çıkılmadı. o da var. bakalım hayırlısı olsun.
sağol canım benimkolay gelsin dilekcim. kiloları verdin koştur bakalım
tebrikler mervecim çok güzel bir rakam. senin adına çok sevindim.
inşallah dileğine ulaşırsın
CurukElma hilal nerdesin güzellik bugün görünmedin
CurukElma Hilal im Nerelerdesin?
Geldimm kızlar
herkes iyi canım çok şükür. herkes motive olup 100 gr daha fazla vereyim diye uğraşıyor. özeti buBi haftadır yokum kızlar neler oldu biri özet gecebilirmi bana :)
Sonra gelip senden mi istiyor esyalarını Allah akıl fikir versin.Bazı kadınların da hoşuna gidiyor sanırım .Kocasından kaçırdığı eşya para vs bizim balkona atıyor kadın o da bir tuhafAllah akıl versin
Tamam sabah tartılırım o zaman. Şimdi 82.5 çıktım.En uygunu sabah olmasıymış.Yarın sabah yemeden tartılsan daha net sonuç olur.Çünkü gün boyu yediklerinden dolayı doğru sonuç vermeyebiliyormuş.
Canım inan bakması düşüncesinden kolay. Ben de ikinci olursa Bakırköy e yatarım diyordum bak altı taneye bakıyorum. Ve doğduğunda düşündüğün tek şey iyiki olmuş bu olmadan nasıl yaşıyordum oluyor :)Maşallah Allah analı babalı büyütmek nasip etsin Can'ım büyüyünce dertler artıyor sanırım.Ben şuan düşünüyorum ama ona bile tam cesaret edemiyorum.Senin maşallahın var
Bence çok uzatma canım aranız bozulmasın. Affet ama uzuntunu güzel bir dille anlat. Böyle aranız daha güzel olur bence.Günaydın herkese -100 gr
Dünkü problemde şuydu. Eşim sakindir ama bazen öfke kontrolü problemi oluyo benm söylediğim bişeye karşı öfkelendi o da kaba davrandı bu şiddet olarak anlaşılmasın ama çok sinir oldum pişman oldu özür diledi filan ama bu kez süründürmeyi düşünüyorum açıkcası
Evet canım yaş araları az olduğu için hepsi birbiriyle oynuyor. Tabi kavgalar da çok oluyor ama yine de rahatım diyebilirim.Ne güzel helal sana. büyükler sorumluluk alıyor mu küçüklerle oynuyolardır herhalde bu şeklde baya rahat aslında sonraki çocukları büyütmesi
Olsun cok guzel vermişsin yine de.cuma = 85,0 kg
Pazartesi =84,2 kg
WC ye çıkamadım. Dün akşam geç spor yaptım daha fazla bekliyordum ama bunada şükür
Eki Görüntüle 1930275
Hayırlı günler canım. İnşallah önümüzdeki günlerde kapatırsın farkı.Hayırlı günler kızlar bugün +400 ins halledilecek geçmişi okuyup menü paylaşımı yapacağım ins herkese kolay
Cok gecmis olsun abla.Günaydın kızlar yeni haftamız hayırlı olsun
Dün gece midem çok kötüydü açlık değilde tuhaf bi ağrı vardı bi parça ekmek peynir yedim gecede suyu fazla içtim sabah kalkıncada unutup su içtim
Midem birazdaha iyi ama tam geçmedi
Yarın sabah tartılırım artık
Bide bugün regli geldi bakalım sonuç ne olacak
En güzel bildirim merveden gelmiş tebrik ederim cnm
Oruç olanlar iftar öncesi unutanlar Yarın sabah tartılsın
Dün menü yazmayanlarda yazsın lütfen
Bizim burda bugün tatil
Kahvaltıya görümcemin kızına gidecez
Hem ev görme olacak
Ordanda yeni dünürlere
Uzaktan akrabaları gelmiş bizi tanıştırmak istemişler
Hiçde canım istemiyor ama ayıp olmasın öyle arzu etmişler
Benim plan böyle heralde akşama anca gelirim
Tadını alsa bir kadın bağımlı oluyor bence. Problem bizi korkutmalari ve çok çocuğu öcü gibi göstermeleri. Yoksa sandığınız gibi birşey değil çok çocuklu olmak.denerim alıp zaten çok pirinç tüketen biri değilim arada sırada genelde bulgur yaparım
Afiyet olsun. Sabah daha doyurucu bi kahvaltı yapabilirdin o kadar kuru meyve yemezdin cok olmuş. Akşam da aç kalmışsın aç kalarak kilo verilmez canım saglikli olmaz.
dene bakalım umarım başarılı olursun.
Bende niyetliyim iftara yakın tartilicam.
sende kız kardeşimi görüyorum onunda 4 tane yeter dedik önlemini al ben seviyorum hamileliği çocuk bakmayı diyor aklını oynatmissin dedim :)))))
eksiyiz süper. Ahh erkekler.
koşturmaca senin işin hacı :))))
sabit olman güzel sonrası eksi
gider cumaya kadar inşallah.
günaydın.
Ooo yeeee harikasın bebeğim.
hallolur bacim.
Ben youtube da bulamamıştım ondan sordum canım.Yoğurdu pek yediremiyorum bu aralar ama peynir yiyoruz çok şükür meyve delisiyiz zaten corbalarida güzel yiyor ama sebzelerde sorun yaşıyoruz tadını bilmediği şeylere karşı çok temkinli
Hadi ama rakibem olmuyor böyle bak cumaya az kaldı azıcık heyecanlı ol hevesli ol bak sen benim onumdeydin kilo olarak bak yakaladım seni haydi bir gayret
Büyü daha bu hafta bitmedi koskoca 4 gün var 1 kilodan fazlası bile gider
afiyetle olsun abla güzel olmuş
Börekler olmasa iyiymiş canım ama telafi edersin
köftede ekmek varsa ekmek çok olmuş
bende merak ettim su pudingin tadını
Yok canım cdleri var elimde oradan yapıyorum
Canım kuru meyveler çok olmuş sende farkındasın ara öğün olarakta yiyebilirsin
günaydın canım
Cuma kaçtı canım. Günaydın
Eksiye dusmussun- 1 kilo için zorla canım ahh bu erkekler
kolay gelsin canım
olsun canım o da bir şeydir ekşi için cumaya var daha
Haberim var ondan abla tebrikler 5. takımı yenmisiz :)herkes iyi canım çok şükür. herkes motive olup 100 gr daha fazla vereyim diye uğraşıyor. özeti bu
ha bu arada bu hafta 1. biz olduk
Tamam sabah tartılırım o zaman. Şimdi 82.5 çıktım.
Canım inan bakması düşüncesinden kolay. Ben de ikinci olursa Bakırköy e yatarım diyordum bak altı taneye bakıyorum. Ve doğduğunda düşündüğün tek şey iyiki olmuş bu olmadan nasıl yaşıyordum oluyor :)
Bence çok uzatma canım aranız bozulmasın. Affet ama uzuntunu güzel bir dille anlat. Böyle aranız daha güzel olur bence.
Evet canım yaş araları az olduğu için hepsi birbiriyle oynuyor. Tabi kavgalar da çok oluyor ama yine de rahatım diyebilirim.
Olsun cok guzel vermişsin yine de.
Hayırlı günler canım. İnşallah önümüzdeki günlerde kapatırsın farkı.
Cok gecmis olsun abla.
Tadını alsa bir kadın bağımlı oluyor bence. Problem bizi korkutmalari ve çok çocuğu öcü gibi göstermeleri. Yoksa sandığınız gibi birşey değil çok çocuklu olmak.
Ben youtube da bulamamıştım ondan sordum canım.
Evet farkettim ama aylar sonra ilk günümdü bir daha olmaz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?