Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bizimki inde yediği tek sebze ıspanak arada brokoli karnabahar veriyorum ağaç diye bı iki ısırık alıyor çorbaları bol vitaminli yapıyorum bende ne yapiyim
North River Bahar im bugün bende niyetlendim oruca midem bulanıyor seninde öyle olmuştu dimi ilk gün diye sanirim inşallah geçer Heran çıkarıcak gibiyim. :)
canım ilk gün evet ishal mide bulantısı ben usutmustum galiba

inşallah canım benim Şubat tatiline kadar güzel bir kiloya gelmek istiyorum

yemek seçen çocuk çok zormuş valla bide şu 2 yaş sendromu varmış sanırım onuda yaşıyoruz yürümeye başladıktan sonra herşeye ağlıyor öfke nöbetleri var

Benim azaldı biraz bulantim oruca bağlı diye düşünüyorum.

Paketi bitmiş cnm bugün yarın alacaktı heralde
iyi batı bende terk diyar mi eylemi dedim. Nasılsın biraz daha iyimisin mefkusum.

Bende versem accuk tatile kadar süper olucak.

yemek seçen çocuk çok zormuş valla bide şu 2 yaş sendromu varmış sanırım onuda yaşıyoruz yürümeye başladıktan sonra herşeye ağlıyor öfke nöbetleri var
2 yaş sendromu çok kötü ya Allah kazasız belasız atlatmayi nasip etsin.

Tam emin olamıyorum ama ona yoruyorum canım herşeyi ben yapılan benden izinsiz bişey olmasın ofkelenmeler inatlasmalar

kolay gelsin dilekcim. kiloları verdin koştur bakalım

cuma = 85,0 kg
Pazartesi =84,2 kg
WC ye çıkamadım. Dün akşam geç spor yaptım daha fazla bekliyordum ama bunada şükür

Eki Görüntüle 1930275
tebrikler mervecim çok güzel bir rakam. senin adına çok sevindim.

inşallah dileğine ulaşırsın

sabah baş ağrısıyla uyandım. hala vücudum da kırıklık var. uyku halindeyim. 2 aydır hastalığa direniyorum. vücut savaşıyor herhalde. ama ben de 2 aydır ruh gibi dolaşıyorum. hep bir halsizlik

CurukElma hilal nerdesin güzellik bugün görünmedin

abla nasıl bi destek bol şans diliyorum işte

inş bi eksi olayım da zaten benim mezuniyetim yok 3 sene önce olmuştum mezun çünkü

tebrik ederim mezuniyetinizi kızlaarrrrrrr CurukElma @ayulduzz

CurukElma Hiloş nerdesin bakim sen terkettin bizi dimi
Geldimm kızlar
Busemm sagol kuzum hoşgeldin sende

En uygunu sabah olmasıymış.Yarın sabah yemeden tartılsan daha net sonuç olur.Çünkü gün boyu yediklerinden dolayı doğru sonuç vermeyebiliyormuş.
Tamam sabah tartılırım o zaman. Şimdi 82.5 çıktım.
Maşallah Allah analı babalı büyütmek nasip etsin Can'ım büyüyünce dertler artıyor sanırım.Ben şuan düşünüyorum ama ona bile tam cesaret edemiyorum.Senin maşallahın var
Canım inan bakması düşüncesinden kolay. Ben de ikinci olursa Bakırköy e yatarım diyordum bak altı taneye bakıyorum. Ve doğduğunda düşündüğün tek şey iyiki olmuş bu olmadan nasıl yaşıyordum oluyor :)

Bence çok uzatma canım aranız bozulmasın. Affet ama uzuntunu güzel bir dille anlat. Böyle aranız daha güzel olur bence.

Ne güzel helal sana. büyükler sorumluluk alıyor mu küçüklerle oynuyolardır herhalde bu şeklde baya rahat aslında sonraki çocukları büyütmesi
Evet canım yaş araları az olduğu için hepsi birbiriyle oynuyor. Tabi kavgalar da çok oluyor ama yine de rahatım diyebilirim.

cuma = 85,0 kg
Pazartesi =84,2 kg
WC ye çıkamadım. Dün akşam geç spor yaptım daha fazla bekliyordum ama bunada şükür

Eki Görüntüle 1930275
Olsun cok guzel vermişsin yine de.

Hayırlı günler kızlar bugün +400 ins halledilecek geçmişi okuyup menü paylaşımı yapacağım ins herkese kolay
Hayırlı günler canım. İnşallah önümüzdeki günlerde kapatırsın farkı.
Cok gecmis olsun abla.

Tadını alsa bir kadın bağımlı oluyor bence. Problem bizi korkutmalari ve çok çocuğu öcü gibi göstermeleri. Yoksa sandığınız gibi birşey değil çok çocuklu olmak.
Ben youtube da bulamamıştım ondan sordum canım.

Evet farkettim ama aylar sonra ilk günümdü bir daha olmaz sanırım.

Canım yeni geldin sanırım hoşgeldin ben hilal 24 yaşındayım evliyim bi tane oğlum var 2 hafta önce mezun oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…