- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.801
Birebir yaşıyorum ben de şu an. İstediği herşeyin olmasını istiyor. Yapsam bile bu sefer ne istediğini bilmeden ağlıyor.yemek seçen çocuk çok zormuş valla bide şu 2 yaş sendromu varmış sanırım onuda yaşıyoruz yürümeye başladıktan sonra herşeye ağlıyor öfke nöbetleri var
Evet canım iki yaşından dolayı. Benim kızım da yeni doldurdu.Tam emin olamıyorum ama ona yoruyorum canım herşeyi ben yapılan benden izinsiz bişey olmasın ofkelenmeler inatlasmalar
Evet canım yeniyim. Ben Duygu. 28 yaşındayım altı çocuk annesiyim mezun olmak uzere öğrenciyim. 83 kiloyum 176 boyum. İnşallah ben de hedefime ulaşırım. Tebrik ederim seni. Oglun kaç yaşındaCanım yeni geldin sanırım hoşgeldin ben hilal 24 yaşındayım evliyim bi tane oğlum var 2 hafta önce mezun oldum :)
3.5 yaşında canım. teşekkür ederim.Evet canım yeniyim. Ben Duygu. 28 yaşındayım altı çocuk annesiyim mezun olmak uzere öğrenciyim. 83 kiloyum 176 boyum. İnşallah ben de hedefime ulaşırım. Tebrik ederim seni. Oglun kaç yaşında
Elif burda mı ben rastlayamadim sadece beğenilerini görüyorumtabiki dışarda neyi nasıl yediğimizi bilmiyoz ama arada mecburen gidiyoz
Görünmüyon diye kime dedin kız
Heralde elifi kastetmedin o burda hep
kolay gelsin canım ne diyeyim18de evlendim canım. Şimdi oldum 28
Canım dün çok duzensizdi. Bugün toparladım insallah yazicam
Eşim de ben de istiyoruz ama hamilelik çok zor geçiyor ve eşim bebek bakarken pek yardımcı olmuyor. Ama ben de 2-6 ay arası bebegim varken öyle seviyorum ki hep o yaşta bebek bakmak istiyorum. Durumumuz iyi ama hamilelik ve kilo problemi canımı sıkıyor.
Bilmiyorum birinin yanında falan çalışıp eziyet cekecegime evde çocuk bakıyorum. Bi de sanki uğraşacak bi bebegim olmazsa ( çocuklarla uğraşmayı saymıyorum o kolay sayılır ) sanki uğraşacak daha büyük derdim olacakmış gibi geliyor. Çünkü kimsenin hayatını mükemmel değil ve imtihan oluyoruz.
Hosbulduk Allah razı olsun. Evet çok uzun sürüyor hazırlanmak. Isteyerek oldu canım. Hala da istiyorum da tereddütlerim var.
Biliyorum abla başlıyorum bugün inşallah. Aksam yazarım menüyü bu arada unutmuşum yazmayı evet emziriyorum
Günaydın canım. Sen bi dee bana sor gece 2 sabah 6 7 arası yarım yamalak uyuyorum
evet okuyordum ki tartı sonucunu görene kadar ama ümitsiz değilimÇok geçmiş olsun canım
süper bir iftar menüsü olmuş canım
Wuhuu süper
Bendede yer yok ama kilo vermem daha önemli bir şekilde koyacam bi yere
Bir meydan okuma seziyorum ben
Nasıl bı kilo verme sekliymis o kız öyle
Trabzon da deniyor doğru abla
afiyet olsun abla aman dikkat et kendine
Hayırdır tatlım önemli bişey değildir inşallah
kız ben zaten erken yatırıyorum kendim de onu uyutunca yatıyorum canmda anneannessiyle dedesi gelince daha bir zorlaştı uyutmak onlarla oynamak vakit geçirmek uğruna dün benim cadı sabah 6 dan 8 e kadar yataktan almadım kendimde yattım ama yok uyumadı dün 9 da yatınca erken kalktı diye düşündüm ama esniyor normal düzene belki döner dedim ama yok sütü bırakala daha bir sapittik
uyku sorunu en çok çocuklar için sorun oluyor canim
Canım erken kalkmak çok önemli benimde uyku düzenim bozulunca kilo vermem yavaşladıKesinlikle benim uyku saatlerim değişti eskiden çok düzenliydi şimdi hep çok geç yatıyorum. Bide kesin vramin eksikliğim var o kadar yorgun hisediyorum ki anlatamam
bana az geldi(11:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tereyağlı kızartılmış tb ekmeği
50 Gr peynir
yeşil salata ( roka, maydanoz, dereotu,limon)
1 kupa limonlu yeşil çay
(14:30) disardaydik
1 fincan. şekersiz sutlu filtre kahvesi(½ çay bardağı kadar falan ancaydi sütü)
(18:00)
1 kupa form çayı
(18:30)
6 yk tarhana çorbası
salata(maydanoz, dereotu,roka, havuç, limon)
2 ince dilim turp
su:1300 ml
spor : henüz yok
Çok iyi tebriklercuma = 85,0 kg
Pazartesi =84,2 kg
WC ye çıkamadım. Dün akşam geç spor yaptım daha fazla bekliyordum ama bunada şükür
Eki Görüntüle 1930275
hala diyorum ins canım hep beraberAyşenur hadi bakalım dün beni gecemezsin diyordun cuma ya. Kadar süper menüler bekliyoruz
teşekkür ederim ablam daha fazla bekliyordum ama buda mutlu etti beni çok geçmiş olsun abla mide hiçbir şeye benzemiyor
sağol tatlım kilolar gittikçe ben hirslanyorum 7 li rakamlara bir an önce kavuşmak istiyorum
hilalcim hoş geldin özlettin kendini kilo durumun nasıl bu arada spor yapabildinmiGeldimm kızlar
Busemm sagol kuzum hoşgeldin sende
Elif burda mı ben rastlayamadim sadece beğenilerini görüyorum
kolay gelsin canım ne diyeyim
evet okuyordum ki tartı sonucunu görene kadar ama ümitsiz değilim
Canım erken kalkmak çok önemli benimde uyku düzenim bozulunca kilo vermem yavaşladı
bana az geldi
Çok iyi tebrikler
hala diyorum ins canım hep beraber
hilalcim hoş geldin özlettin kendini kilo durumun nasıl bu arada spor yapabildinmi
Yok canım tek çocuk çok daha zor. Hatta bence geç kalmadan hazır kilo da vermişken en uygun zamandasın. 4 5 yaşında kardeşleriyle ilgilenmeye çok hevesli oluyorlar. Hem tam kreş yaşı.3.5 yaşında canım. teşekkür ederim.
6 çocuk zor değilmi ya ben bir tanesiyle zor baş ediyorum
Elif burda mı ben rastlayamadim sadece beğenilerini görüyorum
Canım erken kalkmak çok önemli benimde uyku düzenim bozulunca kilo vermem yavaşladı
bana az geldi
Çok iyi tebrikler
hilalcim hoş geldin özlettin kendini kilo durumun nasıl bu arada spor yapabildinmi
Evet sizde emanetim var diyip alıyor :)Sonra gelip senden mi istiyor esyalarını Allah akıl fikir versin.
Canım bu doktora görün değerlerine baktırsabah baş ağrısıyla uyandım. hala vücudum da kırıklık var. uyku halindeyim. 2 aydır hastalığa direniyorum. vücut savaşıyor herhalde. ama ben de 2 aydır ruh gibi dolaşıyorum. hep bir halsizlik
Hoşgeldin canım valla bıraktigin gibi gibekli yayınlardan fit hatunlar olma yolunda ilerlemeye gayret ediyoruz canimBi haftadır yokum kızlar neler oldu biri özet gecebilirmi bana :)
Teşekkürler Gülşahcim bi tempo yakaladim bakalımaskrhpozitif mervecim tebrikler süper gidiyorsun aynen devamm
Ay çok zor ya valla sapittik nasıl davranacagimiziBirebir yaşıyorum ben de şu an. İstediği herşeyin olmasını istiyor. Yapsam bile bu sefer ne istediğini bilmeden ağlıyor.
Evet canım iki yaşından dolayı. Benim kızım da yeni doldurdu.
daha hiç bir şey için geç değil canım daha cumaya kadar uzun bir zaman varElif burda mı ben rastlayamadim sadece beğenilerini görüyorum
bana az geldi
Çok iyi tebrikler
suan çocuk düşünmüyorum canım. aslında kardeş iyi olur ama ailevi sıkıntılar varYok canım tek çocuk çok daha zor. Hatta bence geç kalmadan hazır kilo da vermişken en uygun zamandasın. 4 5 yaşında kardeşleriyle ilgilenmeye çok hevesli oluyorlar. Hem tam kreş yaşı.
Teşekkür ederim canım hepimize kolay gelsin :)
Bu ara iyi veriyorsun sanırım mervecim wp de okudum öyle bi şeyler :)Canım bu doktora görün değerlerine baktır
Hoşgeldin canım valla bıraktigin gibi gibekli yayınlardan fit hatunlar olma yolunda ilerlemeye gayret ediyoruz canim
Teşekkürler Gülşahcim bi tempo yakaladim bakalım
Ay çok zor ya valla sapittik nasıl davranacagimizi
daha hiç bir şey için geç değil canım daha cumaya kadar uzun bir zaman var
tatlim bizdede var evin reisi kuzey bey bende yaptirmak istedigimin tersini soyluyorum inat edecek ya illayemek seçen çocuk çok zormuş valla bide şu 2 yaş sendromu varmış sanırım onuda yaşıyoruz yürümeye başladıktan sonra herşeye ağlıyor öfke nöbetleri var
Tam emin olamıyorum ama ona yoruyorum canım herşeyi ben yapılan benden izinsiz bişey olmasın ofkelenmeler inatlasmalar
Tabiki evlat cok guzel birsey dunya meyvesi diye bosa demiyorlar ama 6 tanesi bilemiyorum herbirinin tadi ayridir tabiki ama birininde onununda sevgisi ayni o yuzden iki ideal zaten 6 cocugu ojutacak universiteye gonderecek vs vs bunkar buyuk sorumluluk kucukken aldigin bez kiyafet oyjncak buyuyunce degisir isler birde o karin 6 kere sisio inecek yazik valla daha 1 tanesinin kilolariyla ugrasiyorumTamam sabah tartılırım o zaman. Şimdi 82.5 çıktım.
Canım inan bakması düşüncesinden kolay. Ben de ikinci olursa Bakırköy e yatarım diyordum bak altı taneye bakıyorum. Ve doğduğunda düşündüğün tek şey iyiki olmuş bu olmadan nasıl yaşıyordum oluyor :)
Bence çok uzatma canım aranız bozulmasın. Affet ama uzuntunu güzel bir dille anlat. Böyle aranız daha güzel olur bence.
Evet canım yaş araları az olduğu için hepsi birbiriyle oynuyor. Tabi kavgalar da çok oluyor ama yine de rahatım diyebilirim.
Olsun cok guzel vermişsin yine de.
Hayırlı günler canım. İnşallah önümüzdeki günlerde kapatırsın farkı.
Cok gecmis olsun abla.
Tadını alsa bir kadın bağımlı oluyor bence. Problem bizi korkutmalari ve çok çocuğu öcü gibi göstermeleri. Yoksa sandığınız gibi birşey değil çok çocuklu olmak.
Ben youtube da bulamamıştım ondan sordum canım.
Evet farkettim ama aylar sonra ilk günümdü bir daha olmaz sanırım.
Yok canim elif listede degilElif burda mı ben rastlayamadim sadece beğenilerini görüyorum
bana az geldi
Çok iyi tebrikler
enim borc bitmez 66 gunCurukElma Hoşgrldin cano gözlerim yollarda kaldı. Gittin sandım kız
Bıraktığın gibiyiz Bi kaç gündür kaza orucu furyası var 9. Takımda :) bugün bende aralarına katıldım.
1. Lik zaten biliyorsun kızlar ipi göğüsleri yine maşallah.
Yok elifim gidermiyim hiçCurukElma Hoşgrldin cano gözlerim yollarda kaldı. Gittin sandım kız
Bıraktığın gibiyiz Bi kaç gündür kaza orucu furyası var 9. Takımda :) bugün bende aralarına katıldım.
1. Lik zaten biliyorsun kızlar ipi göğüsleri yine maşallah.
Tebrikler baharcimCuma:72.4
Bugun:72.1
-300
İnşallah nasip olursa o günleri görürüm belki ilk evlendiğim Zaman'lar istiyordum eşim istemiyordu şimdi ben akışına bıraktım eşim çok istiyor. Eşimden kaynaklı problem var o yüzden olursa olur olmazsa da böyle de çok iyiyim kendimle daha güzel ilgileniyorum.Canım inan bakması düşüncesinden kolay. Ben de ikinci olursa Bakırköy e yatarım diyordum bak altı taneye bakıyorum. Ve doğduğunda düşündüğün tek şey iyiki olmuş bu olmadan nasıl yaşıyordum oluyor :)
- olması avantaj olmuş haftasonu için.Cuma daha da güzel olur sonuç bence :)Cuma:72.4
-300
aynen canım bozulmazsa iyi gidiyor çok şükürsuan çocuk düşünmüyorum canım. aslında kardeş iyi olur ama ailevi sıkıntılar var
Bu ara iyi veriyorsun sanırım mervecim wp de okudum öyle bi şeyler :)
çok güzel canımCuma:72.4
-300
Afiyet olsun Can'ım.Suyla spor artsa güzel olur ben de devam edicem spora.Daha erken nasılsa(11:00)
1,5 bıldırcın yumurtası (haşlanmış)
1 dilim kaşar peyniri (normal kalinlikta)
1 dilim tereyağlı çavdar ekmeği
1 dilim 1 çatal krem peynirli tambugday ekmeği
1 kupa Yeşilçay
(13:30)
1 kupa şekersiz sutlu Nescafe( sütle su yarı yarıya)
(17:00)
½ sarı elma
(17:30)
8 yk Tarhana çorbası
5 yk kabak buğulama
5 yk karnabahar buğulama
7-8 yk kadar yogurt
su 1300 ml
spor henüz yok yapicam
yatana kadar 1 kupa form ,1 kupa yeşil çay içmeyi düşünüyorum
bı aksilik olmazsa canım leslie yada pilates yapicam ins suyu 2 yı gecer yatana kadarAfiyet olsun Can'ım.Suyla spor artsa güzel olur ben de devam edicem spora.Daha erken nasılsa
afiyet olsun tatlım güzel olmuşMenüm
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
2 zeytin
1 fincan Yeşilçay
1 kk peynir
Öğle 12.45
1 yeşil elma
1 mandalina
Akşam 17.30
1 kepçe tarhana çorbası
3 tane ekmeksiZ köfte
3 yk yoğurt
Maydonoz
Su:1,5 lt.
Spor: Leslie 3 mil + 2 mil daha yapıcam
Suyu da 2 lt. Ye tamamlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?