Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yemek seçen çocuk çok zormuş valla bide şu 2 yaş sendromu varmış sanırım onuda yaşıyoruz yürümeye başladıktan sonra herşeye ağlıyor öfke nöbetleri var
Birebir yaşıyorum ben de şu an. İstediği herşeyin olmasını istiyor. Yapsam bile bu sefer ne istediğini bilmeden ağlıyor.

Tam emin olamıyorum ama ona yoruyorum canım herşeyi ben yapılan benden izinsiz bişey olmasın ofkelenmeler inatlasmalar
Evet canım iki yaşından dolayı. Benim kızım da yeni doldurdu.

Canım yeni geldin sanırım hoşgeldin ben hilal 24 yaşındayım evliyim bi tane oğlum var 2 hafta önce mezun oldum :)
Evet canım yeniyim. Ben Duygu. 28 yaşındayım altı çocuk annesiyim mezun olmak uzere öğrenciyim. 83 kiloyum 176 boyum. İnşallah ben de hedefime ulaşırım. Tebrik ederim seni. Oglun kaç yaşında

Evet canım yeniyim. Ben Duygu. 28 yaşındayım altı çocuk annesiyim mezun olmak uzere öğrenciyim. 83 kiloyum 176 boyum. İnşallah ben de hedefime ulaşırım. Tebrik ederim seni. Oglun kaç yaşında
3.5 yaşında canım. teşekkür ederim.
6 çocuk zor değilmi ya ben bir tanesiyle zor baş ediyorum

tabiki dışarda neyi nasıl yediğimizi bilmiyoz ama arada mecburen gidiyoz

Görünmüyon diye kime dedin kız
Heralde elifi kastetmedin o burda hep
Elif burda mı ben rastlayamadim sadece beğenilerini görüyorum
kolay gelsin canım ne diyeyim

evet okuyordum ki tartı sonucunu görene kadar ama ümitsiz değilim

Kesinlikle benim uyku saatlerim değişti eskiden çok düzenliydi şimdi hep çok geç yatıyorum. Bide kesin vramin eksikliğim var o kadar yorgun hisediyorum ki anlatamam
Canım erken kalkmak çok önemli benimde uyku düzenim bozulunca kilo vermem yavaşladı
bana az geldi

cuma = 85,0 kg
Pazartesi =84,2 kg
WC ye çıkamadım. Dün akşam geç spor yaptım daha fazla bekliyordum ama bunada şükür

Eki Görüntüle 1930275
Çok iyi tebrikler

hala diyorum ins canım hep beraber

Geldimm kızlar
Busemm sagol kuzum hoşgeldin sende
hilalcim hoş geldin özlettin kendini kilo durumun nasıl bu arada spor yapabildinmi

Hosbuldum aysecim +600 suan fazla bi fark yok canım dün sabah tartildim. dikkat ediyorum artık ama uyku sorunum var hala dün gece 7 de yattım bu sabah yani. 11 i geçiyordu kalktığımda zombi gibi geziyorum kaç gündür

3.5 yaşında canım. teşekkür ederim.
6 çocuk zor değilmi ya ben bir tanesiyle zor baş ediyorum
Yok canım tek çocuk çok daha zor. Hatta bence geç kalmadan hazır kilo da vermişken en uygun zamandasın. 4 5 yaşında kardeşleriyle ilgilenmeye çok hevesli oluyorlar. Hem tam kreş yaşı.

Teşekkür ederim canım hepimize kolay gelsin :)

sabah baş ağrısıyla uyandım. hala vücudum da kırıklık var. uyku halindeyim. 2 aydır hastalığa direniyorum. vücut savaşıyor herhalde. ama ben de 2 aydır ruh gibi dolaşıyorum. hep bir halsizlik
Canım bu doktora görün değerlerine baktır
Bi haftadır yokum kızlar neler oldu biri özet gecebilirmi bana :)
Hoşgeldin canım valla bıraktigin gibi gibekli yayınlardan fit hatunlar olma yolunda ilerlemeye gayret ediyoruz canim
askrhpozitif mervecim tebrikler süper gidiyorsun aynen devamm
Teşekkürler Gülşahcim bi tempo yakaladim bakalım
Birebir yaşıyorum ben de şu an. İstediği herşeyin olmasını istiyor. Yapsam bile bu sefer ne istediğini bilmeden ağlıyor.

Evet canım iki yaşından dolayı. Benim kızım da yeni doldurdu.
Ay çok zor ya valla sapittik nasıl davranacagimizi
daha hiç bir şey için geç değil canım daha cumaya kadar uzun bir zaman var

suan çocuk düşünmüyorum canım. aslında kardeş iyi olur ama ailevi sıkıntılar var
Bu ara iyi veriyorsun sanırım mervecim wp de okudum öyle bi şeyler :)

CurukElma Hoşgrldin cano gözlerim yollarda kaldı. Gittin sandım kız
Bıraktığın gibiyiz Bi kaç gündür kaza orucu furyası var 9. Takımda :) bugün bende aralarına katıldım.
1. Lik zaten biliyorsun kızlar ipi göğüsleri yine maşallah.

yemek seçen çocuk çok zormuş valla bide şu 2 yaş sendromu varmış sanırım onuda yaşıyoruz yürümeye başladıktan sonra herşeye ağlıyor öfke nöbetleri var
tatlim bizdede var evin reisi kuzey bey bende yaptirmak istedigimin tersini soyluyorum inat edecek ya illa

Tam emin olamıyorum ama ona yoruyorum canım herşeyi ben yapılan benden izinsiz bişey olmasın ofkelenmeler inatlasmalar

Tabiki evlat cok guzel birsey dunya meyvesi diye bosa demiyorlar ama 6 tanesi bilemiyorum herbirinin tadi ayridir tabiki ama birininde onununda sevgisi ayni o yuzden iki ideal zaten 6 cocugu ojutacak universiteye gonderecek vs vs bunkar buyuk sorumluluk kucukken aldigin bez kiyafet oyjncak buyuyunce degisir isler birde o karin 6 kere sisio inecek yazik valla daha 1 tanesinin kilolariyla ugrasiyorum
Yok canim elif listede degil
ama cok aktif herseyi alintilar enim borc bitmez 66 gun

Yok elifim gidermiyim hiç allah kabul etsin canım.
Aman maşallah birincilikler devam etsin
Cuma:72.4
Bugun:72.1
-300
Tebrikler baharcim
Donmussun geri hoşgeldin canım

İnşallah nasip olursa o günleri görürüm belki ilk evlendiğim Zaman'lar istiyordum eşim istemiyordu şimdi ben akışına bıraktım eşim çok istiyor. Eşimden kaynaklı problem var o yüzden olursa olur olmazsa da böyle de çok iyiyim kendimle daha güzel ilgileniyorum.

(11:00)
1,5 bıldırcın yumurtası (haşlanmış)
1 dilim kaşar peyniri (normal kalinlikta)
1 dilim tereyağlı çavdar ekmeği
1 dilim 1 çatal krem peynirli tambugday ekmeği
1 kupa Yeşilçay

(13:30)
1 kupa şekersiz sutlu Nescafe( sütle su yarı yarıya)

(17:00)
½ sarı elma

(17:30)
8 yk Tarhana çorbası
5 yk kabak buğulama
5 yk karnabahar buğulama
7-8 yk kadar yogurt

su 1300 ml
spor henüz yok yapicam

yatana kadar 1 kupa form ,1 kupa yeşil çay içmeyi düşünüyorum

Afiyet olsun Can'ım.Suyla spor artsa güzel olur ben de devam edicem spora.Daha erken nasılsa

Menüm
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
2 zeytin
1 fincan Yeşilçay
1 kk peynir

Öğle 12.45
1 yeşil elma
1 mandalina

Akşam 17.30
1 kepçe tarhana çorbası
3 tane ekmeksiZ köfte
3 yk yoğurt
Maydonoz

Su:1,5 lt.
Spor: Leslie 3 mil + 2 mil daha yapıcam
Suyu da 2 lt. Ye tamamlarım

Afiyet olsun Can'ım.Suyla spor artsa güzel olur ben de devam edicem spora.Daha erken nasılsa
bı aksilik olmazsa canım leslie yada pilates yapicam ins suyu 2 yı gecer yatana kadar

afiyet olsun tatlım güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…