- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.861
Hosbulduk canomGeçmiş olsun canım ya
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım güzel menü
Int paketim paketim yoktu canım ondan giremedim ben :)
afiyet olsun baharcim keşke bisküvi yerine başka şeyler yeseydin
Abla grupta kimse kalmadı sanırım
Hosgeldin elifim menü güzel afiyet olsun
Gayet güzel cnm bence
yok biliyorum. ben de zaten kalori olarak bakmadım. glisemik indeks bakımından baktım. bir de tabi karbon türevi olarak. neyse tabi kuralları baştan koydunuz.Sorun 1 kş pirinç ve kalorisi değil cnm
1 kş yada 1 lokma dahi cıss olmıcak diye kural koydukya onun için
Prensip meselesi
Esim bakti aynen dedigin gibi hortumlar gevsemis,denemek maksatli makinalari calistirdim sukur su gelmiyorduoff kötü olmuş yaa
Nerden geldiğini bulmazsanız tekrar olur cnm bi baksaydınız hortum gevşemiştir belki
Çörek otu yağının fazlasıda zarar cnm 1 çk yeterli
zeytinin miktarı fazla olduğu için max.3 ceviz yeter heralde aslında zeytinde 4-5 tane ideal
Diğerleri güzel
Kız fulya güldürdün beni Allah iyiliğini versin :))
1 saat yürüyüş 150 -200 kalori yakar cnm
Hesap et bakalım kaç kalori yakmışın
bşsküvi yerine doyurucu bişey yeseydin ya cnm
Akşam güzel
fulyaaaaa bahane yokkkk şekercim
Sende alıştır kendini o zaman
Size mi gelicekler canim?Kizlar singapurdaki kaynım eşi ve kızı buraya geliyortatilleri varmış yeni yıl tatili sanırsam pofff
Afiyet olsun çuko nescafe olmamış tabiki kaldır totoyu benim 3 yaşındaki oğlum bile yapıyor leslie yj sonuna kadar. İlk zamanlarda bende de olmuştu bir kaç kez zorladım alıştı bünyem ki ritim bozukluğum var bahane yok fulya eller havaya hoplama Zıpla hayde bismillah.
sizde mi kalacaklar canım?Kizlar singapurdaki kaynım eşi ve kızı buraya geliyortatilleri varmış yeni yıl tatili sanırsam pofff
Hortumlar gevsemis canim ,gider yerine skica koydu esim,deneme yapmak icin calistirdim makinalari sukur su gelmiyordu.başlamak lazım bi yerden
Çok iyi :)
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun sporda süper
Afiyet olsun çuko nescafe olmamış tabiki kaldır totoyu benim 3 yaşındaki oğlum bile yapıyor leslie yj sonuna kadar. İlk zamanlarda bende de olmuştu bir kaç kez zorladım alıştı bünyem ki ritim bozukluğum var bahane yok fulya eller havaya hoplama Zıpla hayde bismillah.
Afiyet olsun cıss ların arasından alnının akıyla çıkmışsin Tebrikler
Ayy cok üzüldüm ya kolay gelsin. Sorunu buldunuzmu canım gider boruları mi çıktı acaba.
Afiyet olsun canım. Gayet güzel.
harika
bisküvi yerine başka birşey yeseydin keşke afiyet olsun
bulgurdur o bulgur
Aynen bence de
Afiyet olsun canım süper iftar menüsü olmuş sahur biraz az gibi ama süt tok tutmuştur sanırım
Kızlar sporu gece yaptım sonra ağır birşey yemek istemedim sırf oruç tutacağım diye yedim bı saat bekledim sonra yattım gecede kalkıp su içip tekrar yattimoff kötü olmuş yaa
Nerden geldiğini bulmazsanız tekrar olur cnm bi baksaydınız hortum gevşemiştir belki
Çörek otu yağının fazlasıda zarar cnm 1 çk yeterli
zeytinin miktarı fazla olduğu için max.3 ceviz yeter heralde aslında zeytinde 4-5 tane ideal
Diğerleri güzel
Kız fulya güldürdün beni Allah iyiliğini versin :))
1 saat yürüyüş 150 -200 kalori yakar cnm
Hesap et bakalım kaç kalori yakmışın
bşsküvi yerine doyurucu bişey yeseydin ya cnm
Akşam güzel
fulyaaaaa bahane yokkkk şekercim
Sende alıştır kendini o zaman
Deme bı sarma mı yakacakAaaa tamamen unuttum valla hiç aklıma gelmedi
Salatalar patates şehriye falandı
Kısırda vardı ama zaten regliyim bide şişlik yapmasın dedim
Tatlılara hamurişlerine zaten dokunmadım
Ayıp olmasın diye 1 küçük sarma aldıydım
Içinde ne vardı farketmedim bile
Ben bi oğlana soruyum geline sorsun neliydi diye
Eşime sordum ama bilemedi biraz koyuydu bulgurmu pirinçmi dedi
Eğer pirinçliyse kendimi elicem tabiki
Afiyet olsun canım güzel menüSelam canlar net im sorunlu bugün bi var bi yok sayfayi yenileyemiyor vs. Derken düzelmis şükür
İftardan önce +200 çıktım fena değil.
Menüm
Sahur sabah 6
1 yumurta
2 kaşık tulum peyniri
5 zeytin
1 dilim ekmek
İftar saat 17:45
1 dilim tam buğday ekmek
20 fırın hamsi
Bol salata
Su 1.5 oldu 2 ye tamamlarim limonlu sicak su içiyorum
Spor henüz yok
Canim sahurda form biskuvi yerine doyurucu bir seyler yeseydin keske peynir,yum gibi,Allah kabul etsin orucunuda iftar kusursuz
canlar spor sonrası aç değildim öyle atistirip bı saat bekleyip yattım gecede su içmeye kalktimbaşlamak lazım bi yerden
Çok iyi :)
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun sporda süper
Afiyet olsun cıss ların arasından alnının akıyla çıkmışsin Tebrikler
Ayy cok üzüldüm ya kolay gelsin. Sorunu buldunuzmu canım gider boruları mi çıktı acaba.
Afiyet olsun canım. Gayet güzel.
harika
bisküvi yerine başka birşey yeseydin keşke afiyet olsun
bulgurdur o bulgur
Aynen bence de
Kız elif senin menünü çok beğendiğimden tekrar alıntılamışım :))Selam canlar net im sorunlu bugün bi var bi yok sayfayi yenileyemiyor vs. Derken düzelmis şükür
Menüm
Sahur sabah 6
1 yumurta
2 kaşık tulum peyniri
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 dilim tam buğday ekmek
20 fırın hamsi
Bol salata
Spor henüz yok
şu anda merve kaldıAbla grupta kimse kalmadı sanırı
sizdemi kalcaklarrrrKizlar singapurdaki kaynım eşi ve kızı buraya geliyortatilleri varmış yeni yıl tatili sanırsam pofff
Elifim ne çok gelen giden var eşinin tarafından :)Kizlar singapurdaki kaynım eşi ve kızı buraya geliyortatilleri varmış yeni yıl tatili sanırsam pofff
afiyet olsun canımSelam canlar net im sorunlu bugün bi var bi yok sayfayi yenileyemiyor vs. Derken düzelmis şükür
Menüm
Sahur sabah 6
1 yumurta
2 kaşık tulum peyniri
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 dilim tam buğday ekmek
20 fırın hamsi
Bol salata
Spor henüz yok
Anladım abla inşallah bulgur durOğlanda uzağa çalışmaya gitmişti
Ona yazdım şimdi geline soracak
sizdemi kalacaklar canimKizlar singapurdaki kaynım eşi ve kızı buraya geliyortatilleri varmış yeni yıl tatili sanırsam pofff
Kız elif senin menünü çok beğendiğimden tekrar alıntılamışım :))
şu anda merve kaldı
Benimki muamma cevap gelsin bakalım
sizdemi kalcaklarrrr
Ne kadar
Aranız nasıl
Kız elif senin menünü çok beğendiğimden tekrar alıntılamışım :))
şu anda merve kaldı
sizdemi kalcaklarrrr
Ne kadar
Aranız nasıl
Size mi gelicekler canim?
sizde mi kalacaklar canım?
Mefkusum yaKız elif senin menünü çok beğendiğimden tekrar alıntılamışım :))
şu anda merve kaldı
sizdemi kalcaklarrrr
Ne kadar
Aranız nasıl
He valla :))En azından bi kişi kalmış ablaseninkide ins bulgurdur
sevindim sorun bulmanıza. Bur daha olmaz inşallah.Hortumlar gevsemis canim ,gider yerine skica koydu esim,deneme yapmak icin calistirdim makinalari sukur su gelmiyordu.
Başa gelen çekilecek cnmMefkusum ya
Suan istanbuldalar ordan buraya gelicekler bi kaynım daha var burda onlar ikisi de çalışıyor aksama kadar okuldalar. Muhtemelen bizde kalicak lar. Anlasabiliyormuyuz meselesine gelince eltim amerikan türkçe bilmiyor kız da 16 yaşında oda bilmiyor türkçe bizim yarım yamalak İngilizceyle anlasiyoruz sorun yok. Tek sorun yemek yemiyorlar sıkıntı oluyor dolayısıyla kendin yap biz yiyelim diyorum mutfağın içine edip çıkıyor ortada da birsey yok bakalim nolucak
Kabus gibi :)
Merhaba duygu bende ayca 69.7 kilo 1.80 boyundayım adım adım mezuniyete gideceğime şimdilik yerimde sayıyorum sanırım artık inatcı kilolarıma geldim. Tebrik ederim 6 çocuk ve bu kadar aktifsin. MaşallahEvet canım yeniyim. Ben Duygu. 28 yaşındayım altı çocuk annesiyim mezun olmak uzere öğrenciyim. 83 kiloyum 176 boyum. İnşallah ben de hedefime ulaşırım. Tebrik ederim seni. Oglun kaç yaşında
Allah kolaylık versin canm ya.Evet sizde emanetim var diyip alıyor :)
Insallah canim sagol:)sevindim sorun bulmanıza. Bur daha olmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?