Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sorun 1 kş pirinç ve kalorisi değil cnm
1 kş yada 1 lokma dahi cıss olmıcak diye kural koydukya onun için
Prensip meselesi
yok biliyorum. ben de zaten kalori olarak bakmadım. glisemik indeks bakımından baktım. bir de tabi karbon türevi olarak. neyse tabi kuralları baştan koydunuz.

Esim bakti aynen dedigin gibi hortumlar gevsemis,denemek maksatli makinalari calistirdim sukur su gelmiyordu

Sizin nekadar ictiginize dikkat etmemisim abla bir tk olur diye dusundum ama bundan sonra ck icerim.

Cevizi 3 e dusureyim ozanam,zeytin konusunu cok arastirdim abla yesil zeytin 6-7 tane yenebilir diyor cogu diyetisyen ben de cok seviyorum ondan yiyorum:)

Kizlar singapurdaki kaynım eşi ve kızı buraya geliyor tatilleri varmış yeni yıl tatili sanırsam pofff
sizde mi kalacaklar canım?

Hortumlar gevsemis canim ,gider yerine skica koydu esim,deneme yapmak icin calistirdim makinalari sukur su gelmiyordu.

Afiyet olsun canım süper iftar menüsü olmuş sahur biraz az gibi ama süt tok tutmuştur sanırım

Kızlar sporu gece yaptım sonra ağır birşey yemek istemedim sırf oruç tutacağım diye yedim bı saat bekledim sonra yattım gecede kalkıp su içip tekrar yattim
Deme bı sarma mı yakacak
Afiyet olsun canım güzel menü
Canim sahurda form biskuvi yerine doyurucu bir seyler yeseydin keske peynir,yum gibi,Allah kabul etsin orucunuda iftar kusursuz

canlar spor sonrası aç değildim öyle atistirip bı saat bekleyip yattım gecede su içmeye kalktim

Kız elif senin menünü çok beğendiğimden tekrar alıntılamışım :))

Abla grupta kimse kalmadı sanırı
şu anda merve kaldı
Benimki muamma cevap gelsin bakalım

Kizlar singapurdaki kaynım eşi ve kızı buraya geliyor tatilleri varmış yeni yıl tatili sanırsam pofff
sizdemi kalcaklarrrr
Ne kadar
Aranız nasıl

afiyet olsun canım

Oğlanda uzağa çalışmaya gitmişti
Ona yazdım şimdi geline soracak
Anladım abla inşallah bulgur dur
sizdemi kalacaklar canim

Size mi gelicekler canim?

sizde mi kalacaklar canım?

Kız elif senin menünü çok beğendiğimden tekrar alıntılamışım :))

şu anda merve kaldı
Benimki muamma cevap gelsin bakalım

sizdemi kalcaklarrrr
Ne kadar
Aranız nasıl
Mefkusum ya

Suan istanbuldalar ordan buraya gelicekler bi kaynım daha var burda onlar ikisi de çalışıyor aksama kadar okuldalar. Muhtemelen bizde kalicak lar. Anlasabiliyormuyuz meselesine gelince eltim amerikan türkçe bilmiyor kız da 16 yaşında oda bilmiyor türkçe bizim yarım yamalak İngilizceyle anlasiyoruz sorun yok. Tek sorun yemek yemiyorlar sıkıntı oluyor dolayısıyla kendin yap biz yiyelim diyorum mutfağın içine edip çıkıyor ortada da birsey yok bakalim nolucak
Kabus gibi :)

Başa gelen çekilecek cnm

Kız insan bişey yaparda arkasını toplamazmı
Söyle toplasın

Evet canım yeniyim. Ben Duygu. 28 yaşındayım altı çocuk annesiyim mezun olmak uzere öğrenciyim. 83 kiloyum 176 boyum. İnşallah ben de hedefime ulaşırım. Tebrik ederim seni. Oglun kaç yaşında
Merhaba duygu bende ayca 69.7 kilo 1.80 boyundayım adım adım mezuniyete gideceğime şimdilik yerimde sayıyorum sanırım artık inatcı kilolarıma geldim. Tebrik ederim 6 çocuk ve bu kadar aktifsin. Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…