- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.881
Allah yardimcin olsun canim cok kalmasalar bari.Mefkusum ya
Suan istanbuldalar ordan buraya gelicekler bi kaynım daha var burda onlar ikisi de çalışıyor aksama kadar okuldalar. Muhtemelen bizde kalicak lar. Anlasabiliyormuyuz meselesine gelince eltim amerikan türkçe bilmiyor kız da 16 yaşında oda bilmiyor türkçe bizim yarım yamalak İngilizceyle anlasiyoruz sorun yok. Tek sorun yemek yemiyorlar sıkıntı oluyor dolayısıyla kendin yap biz yiyelim diyorum mutfağın içine edip çıkıyor ortada da birsey yok bakalim nolucak
Kabus gibi :)
Canm yaş kaçtı senin? Tabiki yavaş yavaş artar. Kalp ye yağlanması doktor mu söylemişti?kızlar bana şu anda leslie 2 mil ve 3 mil fazla geliyor. sanırım üst bedenim yani karın bölgesi ve kalp bölgesindeki yağlarım fazla olduğu için zorlanıyorum. o yüzden ısrar etmiyorum. ne yapayım yavaş yavaş artırırım. kalbimi yormak istemiyorum. kilo verdikçe sanırım sporum da daha iyi olur.
senin yaptıklarını niye yemiyor canım yabancılar genelde bayılır bizim yemeklereMefkusum ya
Suan istanbuldalar ordan buraya gelicekler bi kaynım daha var burda onlar ikisi de çalışıyor aksama kadar okuldalar. Muhtemelen bizde kalicak lar. Anlasabiliyormuyuz meselesine gelince eltim amerikan türkçe bilmiyor kız da 16 yaşında oda bilmiyor türkçe bizim yarım yamalak İngilizceyle anlasiyoruz sorun yok. Tek sorun yemek yemiyorlar sıkıntı oluyor dolayısıyla kendin yap biz yiyelim diyorum mutfağın içine edip çıkıyor ortada da birsey yok bakalim nolucak
Vavvvv gezmekte 1 sarma ile mi durdun süpersin abla ama menün biraz az olmus sanki akşam bişi yokIyi akşamlar kızlar
Sabah dediğim gibi bugün dışarlardaydık yeni eve geldik şükür kaçamaksız atlattım
Menüm
Sabah midem Iyi değildi evde bişey yemedim
12.00
4 tane fırında kaşarlı mantar
1 yumurta
Peynir
5 y.zeytin
Salata
Sonraki gezmede bisürü karbon vardı
15.15
1 sarma
18.30( birazdan yicem)
Baharatlı yoğurt
Su 2.lt olur
Spor yapabilirsem yazarım
Sonra daha işe gidecem
Menü
Sahur
200ml süt
2form bisküvi
1elma
İftar
1kase tavuk çorbası
1parca tavuk pirzola
Salata
Şu:2lt ye tamamlarim spor:yaparsam yazacagim
.afiyet olsunnn adaşımmmm Menün güzelmiş spor da sığdırsan araya süpperr olurrr.Misafirler de geliyormuş sanırım Allah kolaylık versinnnnSelam canlar net im sorunlu bugün bi var bi yok sayfayi yenileyemiyor vs. Derken düzelmis şükür
İftardan önce +200 çıktım fena değil.
Menüm
Sahur sabah 6
1 yumurta
2 kaşık tulum peyniri
5 zeytin
1 dilim ekmek
İftar saat 17:45
1 dilim tam buğday ekmek
20 fırın hamsi
Bol salata
Su 1.5 oldu 2 ye tamamlarim limonlu sicak su içiyorum
Spor henüz yok
Abla yulafın yanında chai daha masum olur diye düşündüm ama ikiside karb. İse yulaf yerim daha iyi. Suan yapmamak için yulafı mücadele veriyorum. Bende özledim sporlarımı ama şu takatsizliğimi bir toparlayamadım. Bu hafta Memelekete gidesim var ordan dönüşte daha dinamik olurum diye düşünüyorum inş. Enerjim çok çok düştü abla ama topluca kendimi söz.Dünkü alıntılara cavaplayım önce
herzamanki gibi spor çok güzel cnm
Balıda söylemişler 1 tk yeterli
turp acaba şişlik yaparmı dedim ama bugün eksi çıktığına göre yapmamış gayet güzel cnm
Menü lütfen yazılsın ponim
Herkese tek tek söylemeye gerek kalmasın
Sorunuda halletmenize sevindim
2 gündür bakliyat yeterli olmuş cnm
Zaten artılarda gelmiş
tstlım hem yulaf hem chiaya gerek yokki birinden birini kullan biliyosun onlarda karbon
Senin sporlarını özledim
Çok olmasada turşu yerine salata tercih et cnm
Bugünkü artında kurufasülyeninde katkısı vardır
Pilavın az olması güzel
Ama hiç olmaması daha güzel cnm
Börek hariç gayet güzel
Demekki Börek olmasa bugün eksi daha fazla olacakmış tatlıcım
Oruçken akşam yediğin meyveye ceza verememki Allahtan fazla değilmiş canikom
sağolasın cnm sabah biraz daha vardı şimdi iyi gibi bakalım
Eksiye düştüğün için tereyağlı ekmeğe bişey demek içimden gelmiyor canısı
Akşamda cıss yok Ama miktar fazlamı olmuş sanki karnıbahar olmasada olurmuş
Inş.sende şişlik yapmıyodur
Öğlen ana öğün olduğu için 2 meyve olabilir yanına yopurtta eklesen meyve şekeri hemen kana karışmaz cnm
Fulyacım ne desem bilemiyorum
Listedesin aynı zamanda bugün artısın ve menünde cısslar var
Menülerin çok güzel olur sporunu yaparsın
Ama buna rağmen artı çıkarsın buna kimsenin lafı olmaz. Bunu hepimiz yaşıyabiliriz
Ama senin durumunda
takım için emek veren arkadaşlarımıza haksızlık değilmi
Ayrıca listeye girmek için o kadar arzu ettin ve daha iyi motive olacağını söylüyodun
Şahsen senden beklediğim çabayı göremiyorum
Sadece takım için değil en başta kendin için buna yapmalısın
Görüyosun sabredip emek verenler karşılığını görüp çokda güzel kilo veriyolar
Ayrıca sen veremeyen biri değilsin
Listeye girdiğin hafta Menülerin çokdaha güzeldi ve 1.5 kilo vermiştin
Halâ aylarca oyalanıp yerinde saymak istiyosan senin seçimin cnm
Başlıyalı kaç ay oldu ve sen kaç kilo verdin bi hesap et -ki başlangıçta kilolar çokdaha kolay gider
Spor konusunda senin 2 mil yada 3 mil lesliyi yapamıcak kadar fazla kilon yok
Sadece kondisyonun eksik
Bu hafta zaten evdesin en azından Bu hafta 2 mil lesliye devam et
Haftaya çokdaha kolay yapacaksın emin ol
Mefkusum ya
her taraftan geliyorlar kızElifim ne çok gelen giden var eşinin tarafından :)
Ay mefkusum inan şaşırırsin görsen bizim Marni çok dağınık çok pis umursamaz eşim amerikada başka hatun mu kalmadı bunu aldı abim diyorBaşa gelen çekilecek cnm
Kız insan bişey yaparda arkasını toplamazmı
Söyle toplasın
umarım.Allah yardimcin olsun canim cok kalmasalar bari.
Benim yaptiklarimdan değil kültür farkından carfurdan Migros tan bir sürü abuk subuk peynir vs alıyoruz hiçbirini yemeden gidiyor hergün et yesin hergün baklava yesin yeter onasenin yaptıklarını niye yemiyor canım yabancılar genelde bayılır bizim yemeklere
ahh spor ahh inan ki suan kendimi dışarı atıp saatlerce dolaşmak istiyorum..afiyet olsunnn adaşımmmm Menün güzelmiş spor da sığdırsan araya süpperr olurrr.Misafirler de geliyormuş sanırım Allah kolaylık versinnnn
Marni de çok seviyor mercimek corbasi ni yemiyor ya ne biliyim gerçi ben umursamiyorum dolap orda aç al ye diyorum. Kimsenin naxiyla oynayaMAM bide normal biri değil biraz tuhaf sutyensiz gezer yatar koltuğa horlaya horlaya uyur bi bakmışsın elinde çikolata kutusu açıp açıp yiyor.Daha çok salata gb seyler mi yiyorlar canm ? Niye yemek yemiyorlar. Gercı yabancılara bizim yemekler ağır geliyordur. Onların damak tadları biraz daha farklı siyah börülce çorbası vardı hatırlıyorum görüntüsü bile kötüydü. Benim yabancı arkadaşlar mercimek çorbamıza bayılmıslardı
Afiyet olsun canım güzel menun.Kilom +100 69.8
Menüm
Sahur
1 kase puding yulaflı cahili
1 dilim ev yapımı ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
Akşam
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
15 tane kabak çekirdeği
Sıvı 2 tamamlanacak
Spor yok
Aman kuzum o 1 sarmayıda yediğime yiceğime pişman oldum :))Vavvvv gezmekte 1 sarma ile mi durdun süpersin abla ama menün biraz az olmus sanki akşam bişi yok
Spor yapmadığın için enerjin yok cnmAbla yulafın yanında chai daha masum olur diye düşündüm ama ikiside karb. İse yulaf yerim daha iyi. Suan yapmamak için yulafı mücadele veriyorum. Bende özledim sporlarımı ama şu takatsizliğimi bir toparlayamadım. Bu hafta Memelekete gidesim var ordan dönüşte daha dinamik olurum diye düşünüyorum inş. Enerjim çok çok düştü abla ama topluca kendimi söz.
2 kş yulaf 1 dil ekm.değerinde yanında chiada var bide üstüne tekrar ekmek gelmişKilom +100 69.8
Menüm
Sahur
1 dilim ev yapımı ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
Akşam
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
15 tane kabak çekirdeği
Sıvı 2 tamamlanacak
Spor yok
bi kere uzaklasinca toparlanmak zor oluyor ama sen halledersin ayçam topla kendini spor yap enerji artsın tmm miAbla yulafın yanında chai daha masum olur diye düşündüm ama ikiside karb. İse yulaf yerim daha iyi. Suan yapmamak için yulafı mücadele veriyorum. Bende özledim sporlarımı ama şu takatsizliğimi bir toparlayamadım. Bu hafta Memelekete gidesim var ordan dönüşte daha dinamik olurum diye düşünüyorum inş. Enerjim çok çok düştü abla ama topluca kendimi söz.
Güzelim o umursamıyosa sende iyilikle arkasını toplamasını hatırlatabilirsiny mefkusum inan şaşırırsin görsen bizim Marni çok dağınık çok pis umursamaz eşim amerikada başka hatun mu kalmadı bunu aldı abim diyor
Avm de gezerken bir bakıyorsun Kuyumcular toplamış çıkıyor ha para ha kağıt kafa almiyo harca harca başka birşey bilmiyor bide kıtır kıtır buz yiyor içine fenalık gelir.
Kuzusu bence spora istemeyerekte olsa bir başlasam arkası gelecek bide şu pudinge bir süre ara ver gerekirse yulaf alma eve bir sureKilom +100 69.8
Menüm
Sahur
1 dilim ev yapımı ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
Akşam
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
15 tane kabak çekirdeği
Sıvı 2 tamamlanacak
Spor yok
ay oda zor ya yinede misafir umduğunu değil bulduğunu yer yada kendi evinde istediği kadar dagitsin misafirlkte azıcık tertipli olsunher taraftan geliyorlar kız
Ay mefkusum inan şaşırırsin görsen bizim Marni çok dağınık çok pis umursamaz eşim amerikada başka hatun mu kalmadı bunu aldı abim diyor
Avm de gezerken bir bakıyorsun Kuyumcular toplamış çıkıyor ha para ha kağıt kafa almiyo harca harca başka birşey bilmiyor bide kıtır kıtır buz yiyor içine fenalık gelir.
umarım.
Benim yaptiklarimdan değil kültür farkından carfurdan Migros tan bir sürü abuk subuk peynir vs alıyoruz hiçbirini yemeden gidiyor hergün et yesin hergün baklava yesin yeter ona1 kg baklavayı koy masanın üstüne sabah şerbeti ni bulursun.
Mercimek corbasi ni ve mantıyı çok seviyor birde
ahh spor ahh inan ki suan kendimi dışarı atıp saatlerce dolaşmak istiyorum.
Marni de çok seviyor mercimek corbasi ni yemiyor ya ne biliyim gerçi ben umursamiyorum dolap orda aç al ye diyorum. Kimsenin naxiyla oynayaMAM bide normal biri değil biraz tuhaf sutyensiz gezer yatar koltuğa horlaya horlaya uyur bi bakmışsın elinde çikolata kutusu açıp açıp yiyor.
Afiyet olsun canım güzel menun.
İyi gibi duruyor canım bilemedimIyi akşamlar kizlar menum
Sabah 10:00
2dilim ekmek 2yk sütün uzerunden aldigim kaymak 7 zeytin domates salatalık yesil biber
Ara 12:00
1mandalina 1diljm elma 1lokma yogurt
Öğle 14:30
Esim etli patatesli pilav yaptı illa ye diye ısrar 5yk yedim ama cogu etti pirinc azdi patatesinden hic yemedim
Az salata
Ara17:00
1mandalina
Aksam19:30
2yk kiyma 2kasik Şehriye çorbası
Turp
Su 2lt oldu
Spor 2mil Leslie arti 20 dk kol bacak harekrti ve 200 zıplama
toparlan canım bu ara birax motiven düşük gibi sankiGunaydin kizlar hayirli bir hafta olsun insallah,umarim guzel kilolar veririz bu hafta.
Bana gelince artiyim malesef +700,sabah tartilmadan bir bardak ceviz suyu ictim onunda etkisi sanirim,ama bu hafta spora agirlik verip guzel bir eksi gormek istiyorum insallah
harika iste bu isteyince oluyo darısı başımızacuma = 85,0 kg
Pazartesi =84,2 kg
WC ye çıkamadım. Dün akşam geç spor yaptım daha fazla bekliyordum ama bunada şükür
Eki Görüntüle 1930275
halledersin ins canimHayırlı günler kızlar bugün +400 ins halledilecek geçmişi okuyup menü paylaşımı yapacağım ins herkese kolay
canim kacamaklarin bi bedeli olmaliydi ki oda bu iste biz gayret etmezsek sonuc husran kendimede söylüyorum bunuben +800 üm kızlar. ama wc ye çıkılmadı. o da var. bakalım hayırlısı olsun.
hoşgeldin kaçak terkettin sandiydik bizi dikkat edersen hwmwn gider tatlim biliyoruz seniHosbuldum aysecim +600 suan fazla bi fark yok canım dün sabah tartildim. dikkat ediyorum artık ama uyku sorunum var hala dün gece 7 de yattım bu sabah yani. 11 i geçiyordu kalktığımda zombi gibi geziyorum kaç gündür
guzeeeeeeeeelCuma:72.4
Bugun:72.1
-300
Harikasın bu aralar(11:00)
1,5 bıldırcın yumurtası (haşlanmış)
1 dilim kaşar peyniri (normal kalinlikta)
1 dilim tereyağlı çavdar ekmeği
1 dilim 1 çatal krem peynirli tambugday ekmeği
1 kupa Yeşilçay
(13:30)
1 kupa şekersiz sutlu Nescafe( sütle su yarı yarıya)
(17:00)
½ sarı elma
(17:30)
8 yk Tarhana çorbası
5 yk kabak buğulama
5 yk karnabahar buğulama
7-8 yk kadar yogurt
su 1300 ml
spor henüz yok yapicam
yatana kadar 1 kupa form ,1 kupa yeşil çay içmeyi düşünüyorum
Afiyet olsun güzelMenüm
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
2 zeytin
1 fincan Yeşilçay
1 kk peynir
Öğle 12.45
1 yeşil elma
1 mandalina
Akşam 17.30
1 kepçe tarhana çorbası
3 tane ekmeksiZ köfte
3 yk yoğurt
Maydonoz
Su:1,5 lt.
Spor: Leslie 3 mil + 2 mil daha yapıcam
Suyu da 2 lt. Ye tamamlarım
menu kotude sevketi bostanda ne yaaagelelim benim berbat menüme
sabah 10.30
2 yk lor peyniri
7 zeytin
2 dilim pastırma
domates salatalık
1 dilim tbe
öğlen 14.30
1 kase yeşil mercimek çorbası
3 kabak mücver
ara 1 çikolata, 1 kupa üçü bir arada nescafe
akşam 19.30
3 yk etli şevketi bostan yemeği
3-4 çatal salata
1 dilim e.
2 lt su
akşam yemeğinden önce leslie 2 mil yapıldı. ama 2. milin yarısında pes ettim
(11:00)
1,5 bıldırcın yumurtası (haşlanmış)
1 dilim kaşar peyniri (normal kalinlikta)
1 dilim tereyağlı çavdar ekmeği
1 dilim 1 çatal krem peynirli tambugday ekmeği
1 kupa Yeşilçay
(13:30)
1 kupa şekersiz sutlu Nescafe( sütle su yarı yarıya)
(17:00)
½ sarı elma
(17:30)
8 yk Tarhana çorbası
5 yk kabak buğulama
5 yk karnabahar buğulama
7-8 yk kadar yogurt
su 2lt
spor leslie walk strong 3 mile (42dk )
spor ve suyu ekledım
harika bi iradeIyi akşamlar kızlar
Sabah dediğim gibi bugün dışarlardaydık yeni eve geldik şükür kaçamaksız atlattım
Menüm
Sabah midem Iyi değildi evde bişey yemedim
12.00
4 tane fırında kaşarlı mantar
1 yumurta
Peynir
5 y.zeytin
Salata
Sonraki gezmede bisürü karbon vardı
15.15
1 sarma
18.30( birazdan yicem)
Baharatlı yoğurt
Su 2.lt olur
Spor yapabilirsem yazarım
Sonra daha işe gidecem
Aaa ne olmuskiii kolay gelsin deee hic de kolay olmayacak biliyorumIyi aksamlar kizlar,mutfagim halim hep su olmustu sanirim bulasik ya da camasir makinasindan gelmis les gibiydi ortalik okuldan geldigimden beri temizlik yapiyorum
yapmaz yapmaz
hosbuldum elifim
Abla menü de karbon fazla sanki. ve çikolata kahve olmamış afiyet olsun
Su tamamlanmış spor yapılmış daha nolsun canım
o zaman bi süre 1 mile yap abla daha sonra arttırarak gidersin
Ablam menü az olmuş sanki afiyet olsun
Afiyet olsunMenumu de yazayim gec olmadan
Sabah: corek otu yagi bir tk
Kahvalti:08.00 dort ceviz,1 kk peynir,1.5 has yum,yesil cay,roka,7 yesil zeytin.
Ogle:12.15 bir tabak kuru biber kavurma yogurt.
Ara bir elma.
Aksam:17.45 bir tabak etli mantar yemegi,salata,ayran.
2 litre su,cok yoruldum kizlar sanirim spor yapamiycam
afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı
1 haş yumurta
Lor peyniri
Roka,maydanoz
1 dlm tb ekmek
Öğle
Salata
1 kase cacık
Haş tavuk
2 kaşık çorba
Ara
1 activia
Akşam
5 kaşık ıspanak kavurma
2 kaşık yoğurt
3 tombik biber
Ara
Kaysılı form çay
2 lit su
afiyet wcanimcimMenü
Sahur
200ml süt
2form bisküvi
1elma
İftar
1kase tavuk çorbası
1parca tavuk pirzola
Salata
Şu:2lt ye tamamlarim spor:yaparsam yazacagim
iste bu huuunu bayılıyorum ablam herkese tek tek ihtiyaca gore konusuyosun sen olmasan napardik bilmiyorumDünkü alıntılara cavaplayım önce
herzamanki gibi spor çok güzel cnm
Balıda söylemişler 1 tk yeterli
turp acaba şişlik yaparmı dedim ama bugün eksi çıktığına göre yapmamış gayet güzel cnm
Menü lütfen yazılsın ponim
Herkese tek tek söylemeye gerek kalmasın
Sorunuda halletmenize sevindim
2 gündür bakliyat yeterli olmuş cnm
Zaten artılarda gelmiş
tstlım hem yulaf hem chiaya gerek yokki birinden birini kullan biliyosun onlarda karbon
Senin sporlarını özledim
Çok olmasada turşu yerine salata tercih et cnm
Bugünkü artında kurufasülyeninde katkısı vardır
Pilavın az olması güzel
Ama hiç olmaması daha güzel cnm
Börek hariç gayet güzel
Demekki Börek olmasa bugün eksi daha fazla olacakmış tatlıcım
Oruçken akşam yediğin meyveye ceza verememki Allahtan fazla değilmiş canikom
sağolasın cnm sabah biraz daha vardı şimdi iyi gibi bakalım
Eksiye düştüğün için tereyağlı ekmeğe bişey demek içimden gelmiyor canısı
Akşamda cıss yok Ama miktar fazlamı olmuş sanki karnıbahar olmasada olurmuş
Inş.sende şişlik yapmıyodur
Öğlen ana öğün olduğu için 2 meyve olabilir yanına yopurtta eklesen meyve şekeri hemen kana karışmaz cnm
Fulyacım ne desem bilemiyorum
Listedesin aynı zamanda bugün artısın ve menünde cısslar var
Menülerin çok güzel olur sporunu yaparsın
Ama buna rağmen artı çıkarsın buna kimsenin lafı olmaz. Bunu hepimiz yaşıyabiliriz
Ama senin durumunda
takım için emek veren arkadaşlarımıza haksızlık değilmi
Ayrıca listeye girmek için o kadar arzu ettin ve daha iyi motive olacağını söylüyodun
Şahsen senden beklediğim çabayı göremiyorum
Sadece takım için değil en başta kendin için buna yapmalısın
Görüyosun sabredip emek verenler karşılığını görüp çokda güzel kilo veriyolar
Ayrıca sen veremeyen biri değilsin
Listeye girdiğin hafta Menülerin çokdaha güzeldi ve 1.5 kilo vermiştin
Halâ aylarca oyalanıp yerinde saymak istiyosan senin seçimin cnm
Başlıyalı kaç ay oldu ve sen kaç kilo verdin bi hesap et -ki başlangıçta kilolar çokdaha kolay gider
Spor konusunda senin 2 mil yada 3 mil lesliyi yapamıcak kadar fazla kilon yok
Sadece kondisyonun eksik
Bu hafta zaten evdesin en azından Bu hafta 2 mil lesliye devam et
Haftaya çokdaha kolay yapacaksın emin ol
kız sabah özellikle o kaymağı alıp niye yedin sırf yağ oIyi akşamlar kizlar menum
Sabah 10:00
2dilim ekmek 2yk sütün uzerunden aldigim kaymak 7 zeytin domates salatalık yesil biber
Ara 12:00
1mandalina 1diljm elma 1lokma yogurt
Öğle 14:30
Esim etli patatesli pilav yaptı illa ye diye ısrar 5yk yedim ama cogu etti pirinc azdi patatesinden hic yemedim
Az salata
Ara17:00
1mandalina
Aksam19:30
2yk kiyma 2kasik Şehriye çorbası
Turp
Su 2lt oldu
Spor 2mil Leslie arti 20 dk kol bacak harekrti ve 200 zıplama
hep diyorum ya cnm ben kilonun acısını senelerce fazlasıyla çooook çektimiste bu huuunu bayılıyorum ablam herkese tek tek ihtiyaca gore konusuyosun sen olmasan napardik bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?