Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah yardimcin olsun canim cok kalmasalar bari.

Canm yaş kaçtı senin? Tabiki yavaş yavaş artar. Kalp ye yağlanması doktor mu söylemişti?

senin yaptıklarını niye yemiyor canım yabancılar genelde bayılır bizim yemeklere

Vavvvv gezmekte 1 sarma ile mi durdun süpersin abla ama menün biraz az olmus sanki akşam bişi yok

[QUOTE="mefkurem, post: 49453661, member:
herzamanki gibi spor çok güzel cnm
Balıda söylemişler 1 tk yeterli

[/QUOTE]

Evet abla balı da kestim artık :) Bu hafta 58 leri görürüm artık inşallah

.afiyet olsunnn adaşımmmm Menün güzelmiş spor da sığdırsan araya süpperr olurrr.Misafirler de geliyormuş sanırım Allah kolaylık versinnnn

Abla yulafın yanında chai daha masum olur diye düşündüm ama ikiside karb. İse yulaf yerim daha iyi. Suan yapmamak için yulafı mücadele veriyorum. Bende özledim sporlarımı ama şu takatsizliğimi bir toparlayamadım. Bu hafta Memelekete gidesim var ordan dönüşte daha dinamik olurum diye düşünüyorum inş. Enerjim çok çok düştü abla ama topluca kendimi söz.

Daha çok salata gb seyler mi yiyorlar canm ? Niye yemek yemiyorlar. Gercı yabancılara bizim yemekler ağır geliyordur. Onların damak tadları biraz daha farklı siyah börülce çorbası vardı hatırlıyorum görüntüsü bile kötüydü. Benim yabancı arkadaşlar mercimek çorbamıza bayılmıslardı

Elifim ne çok gelen giden var eşinin tarafından :)
her taraftan geliyorlar kız

Başa gelen çekilecek cnm

Kız insan bişey yaparda arkasını toplamazmı
Söyle toplasın
Ay mefkusum inan şaşırırsin görsen bizim Marni çok dağınık çok pis umursamaz eşim amerikada başka hatun mu kalmadı bunu aldı abim diyor
Avm de gezerken bir bakıyorsun Kuyumcular toplamış çıkıyor ha para ha kağıt kafa almiyo harca harca başka birşey bilmiyor bide kıtır kıtır buz yiyor içine fenalık gelir.

Allah yardimcin olsun canim cok kalmasalar bari.
umarım.

senin yaptıklarını niye yemiyor canım yabancılar genelde bayılır bizim yemeklere
Benim yaptiklarimdan değil kültür farkından carfurdan Migros tan bir sürü abuk subuk peynir vs alıyoruz hiçbirini yemeden gidiyor hergün et yesin hergün baklava yesin yeter ona 1 kg baklavayı koy masanın üstüne sabah şerbeti ni bulursun.
Mercimek corbasi ni ve mantıyı çok seviyor birde

.afiyet olsunnn adaşımmmm Menün güzelmiş spor da sığdırsan araya süpperr olurrr.Misafirler de geliyormuş sanırım Allah kolaylık versinnnn
ahh spor ahh inan ki suan kendimi dışarı atıp saatlerce dolaşmak istiyorum.

Marni de çok seviyor mercimek corbasi ni yemiyor ya ne biliyim gerçi ben umursamiyorum dolap orda aç al ye diyorum. Kimsenin naxiyla oynayaMAM bide normal biri değil biraz tuhaf sutyensiz gezer yatar koltuğa horlaya horlaya uyur bi bakmışsın elinde çikolata kutusu açıp açıp yiyor.

Kilom +100 69.8

Menüm

Sahur
1 kase puding yulaflı cahili
1 dilim ev yapımı ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin

Akşam
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
15 tane kabak çekirdeği

Sıvı 2 tamamlanacak
Spor yok
Afiyet olsun canım güzel menun.

Vavvvv gezmekte 1 sarma ile mi durdun süpersin abla ama menün biraz az olmus sanki akşam bişi yok
Aman kuzum o 1 sarmayıda yediğime yiceğime pişman oldum :))

Ben bugün tartılamadım yarın tartılcam sanki artıyım gibi geliyor o yüzden akşamı hafif tutmak istedim
Bide son zamanlarda yoğurt üstüne direk bişey içersem şişkinlik oluyor midemde
Biraz rahatsız edici ama en azından 2-3 saat çok yemiş gibi midem şiş oluyor

Spor yapmadığın için enerjin yok cnm
Lütfen yarın azda olsa başla
Hem düzenli Spor yapan biri yapmayınca biliyosun kilo vermesi daha zor olur

Kilom +100 69.8

Menüm

Sahur
1 dilim ev yapımı ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin

Akşam
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
15 tane kabak çekirdeği

Sıvı 2 tamamlanacak
Spor yok
2 kş yulaf 1 dil ekm.değerinde yanında chiada var bide üstüne tekrar ekmek gelmiş

Yarın Spor mutlaka olacakkkkkk

bi kere uzaklasinca toparlanmak zor oluyor ama sen halledersin ayçam topla kendini spor yap enerji artsın tmm mi

Güzelim o umursamıyosa sende iyilikle arkasını toplamasını hatırlatabilirsin

Kız ne kadar kalcaklar
Derdi bize düştü :))

Kilom +100 69.8

Menüm

Sahur
1 dilim ev yapımı ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin

Akşam
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
15 tane kabak çekirdeği

Sıvı 2 tamamlanacak
Spor yok
Kuzusu bence spora istemeyerekte olsa bir başlasam arkası gelecek bide şu pudinge bir süre ara ver gerekirse yulaf alma eve bir sure
ay oda zor ya yinede misafir umduğunu değil bulduğunu yer yada kendi evinde istediği kadar dagitsin misafirlkte azıcık tertipli olsun

Iyi akşamlar kizlar menum
Sabah 10:00
2dilim ekmek 2yk sütün uzerunden aldigim kaymak 7 zeytin domates salatalık yesil biber

Ara 12:00
1mandalina 1diljm elma 1lokma yogurt

Öğle 14:30
Esim etli patatesli pilav yaptı illa ye diye ısrar 5yk yedim ama cogu etti pirinc azdi patatesinden hic yemedim
Az salata

Ara17:00
1mandalina

Aksam19:30
2yk kiyma 2kasik Şehriye çorbası
Turp

Su 2lt oldu
Spor 2mil Leslie arti 20 dk kol bacak harekrti ve 200 zıplama

İyi gibi duruyor canım bilemedim

toparlan canım bu ara birax motiven düşük gibi sanki
Halledersin inanıyoruz sana
cuma = 85,0 kg
Pazartesi =84,2 kg
WC ye çıkamadım. Dün akşam geç spor yaptım daha fazla bekliyordum ama bunada şükür

Eki Görüntüle 1930275
harika iste bu isteyince oluyo darısı başımıza

Hayırlı günler kızlar bugün +400 ins halledilecek geçmişi okuyup menü paylaşımı yapacağım ins herkese kolay
halledersin ins canim

ben +800 üm kızlar. ama wc ye çıkılmadı. o da var. bakalım hayırlısı olsun.
canim kacamaklarin bi bedeli olmaliydi ki oda bu iste biz gayret etmezsek sonuc husran kendimede söylüyorum bunu

hoşgeldin kaçak terkettin sandiydik bizi dikkat edersen hwmwn gider tatlim biliyoruz seni

Cuma:72.4
Bugun:72.1
-300
guzeeeeeeeeel

Harikasın bu aralar
Afiyet olsun güzel
menu kotude sevketi bostanda ne yaaa

harika bi irade

Iyi aksamlar kizlar,mutfagim halim hep su olmustu sanirim bulasik ya da camasir makinasindan gelmis les gibiydi ortalik okuldan geldigimden beri temizlik yapiyorum
Aaa ne olmuskiii kolay gelsin deee hic de kolay olmayacak biliyorum

Afiyet olsun
afiyet olsun canım

Menü
Sahur
200ml süt
2form bisküvi
1elma

İftar
1kase tavuk çorbası
1parca tavuk pirzola
Salata

Şu:2lt ye tamamlarim spor:yaparsam yazacagim
afiyet wcanimcim

iste bu huuunu bayılıyorum ablam herkese tek tek ihtiyaca gore konusuyosun sen olmasan napardik bilmiyorum

kız sabah özellikle o kaymağı alıp niye yedin sırf yağ o
Sporda güzel
Pilavıda eşin yaptığı için bişey diyemiyorum zaten pirinci azmış

iste bu huuunu bayılıyorum ablam herkese tek tek ihtiyaca gore konusuyosun sen olmasan napardik bilmiyorum
hep diyorum ya cnm ben kilonun acısını senelerce fazlasıyla çooook çektim
Kilo vermenin tadınıda biliyorum
Boşa kürek çekilsin istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…