- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.901
Afiyet olsun elifim cumaya halledersin sen o artiyiSelam canlar net im sorunlu bugün bi var bi yok sayfayi yenileyemiyor vs. Derken düzelmis şükür
İftardan önce +200 çıktım fena değil.
Menüm
Sahur sabah 6
1 yumurta
2 kaşık tulum peyniri
5 zeytin
1 dilim ekmek
İftar saat 17:45
1 dilim tam buğday ekmek
20 fırın hamsi
Bol salata
Su 1.5 oldu 2 ye tamamlarim limonlu sicak su içiyorum
Spor henüz yok
Anaaaa nasıl olacak yabancı yabancıKizlar singapurdaki kaynım eşi ve kızı buraya geliyortatilleri varmış yeni yıl tatili sanırsam pofff
Aaaa niye yemiyolarmis beeee ben sinir oldum oturduğm yerdeMefkusum ya
Suan istanbuldalar ordan buraya gelicekler bi kaynım daha var burda onlar ikisi de çalışıyor aksama kadar okuldalar. Muhtemelen bizde kalicak lar. Anlasabiliyormuyuz meselesine gelince eltim amerikan türkçe bilmiyor kız da 16 yaşında oda bilmiyor türkçe bizim yarım yamalak İngilizceyle anlasiyoruz sorun yok. Tek sorun yemek yemiyorlar sıkıntı oluyor dolayısıyla kendin yap biz yiyelim diyorum mutfağın içine edip çıkıyor ortada da birsey yok bakalim nolucak
Kabus gibi :)
Aaaa uine puding bikmiyonmu sen ya ben pwynir bilr yiyemiyorum uxun sure ust ustrKilom +100 69.8
Menüm
Sahur
1 kase puding yulaflı cahili
1 dilim ev yapımı ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
Akşam
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
15 tane kabak çekirdeği
Sıvı 2 tamamlanacak
Spor yok
Aaa yemiyo halledri buysa yeseler nolcam bilemedimher taraftan geliyorlar kız
Ay mefkusum inan şaşırırsin görsen bizim Marni çok dağınık çok pis umursamaz eşim amerikada başka hatun mu kalmadı bunu aldı abim diyor
Avm de gezerken bir bakıyorsun Kuyumcular toplamış çıkıyor ha para ha kağıt kafa almiyo harca harca başka birşey bilmiyor bide kıtır kıtır buz yiyor içine fenalık gelir.
umarım.
Benim yaptiklarimdan değil kültür farkından carfurdan Migros tan bir sürü abuk subuk peynir vs alıyoruz hiçbirini yemeden gidiyor hergün et yesin hergün baklava yesin yeter ona1 kg baklavayı koy masanın üstüne sabah şerbeti ni bulursun.
Mercimek corbasi ni ve mantıyı çok seviyor birde
ahh spor ahh inan ki suan kendimi dışarı atıp saatlerce dolaşmak istiyorum.
Marni de çok seviyor mercimek corbasi ni yemiyor ya ne biliyim gerçi ben umursamiyorum dolap orda aç al ye diyorum. Kimsenin naxiyla oynayaMAM bide normal biri değil biraz tuhaf sutyensiz gezer yatar koltuğa horlaya horlaya uyur bi bakmışsın elinde çikolata kutusu açıp açıp yiyor.
Afiyet olsun canım güzel menun.
pek iyi degil ya oldu isteİyi gibi duruyor canım bilemedim
abla valla sürekli yeni bisiler yemek istiyorum ayni şeyleri yemekten sıkılıyorum iate bi değişiklikkız sabah özellikle o kaymağı alıp niye yedin sırf yağ o
Sporda güzel
Pilavıda eşin yaptığı için bişey diyemiyorum zaten pirinci azmış
hep diyorum ya cnm ben kilonun acısını senelerce fazlasıyla çooook çektim
Kilo vermenin tadınıda biliyorum
Boşa kürek çekilsin istemiyorum
Haklısın abla bosa kurek cektigimiz cok oluyo özellikle benim ama iyiki varsin saliyorum bazem olmayacak diyorum o anda duyuyo gibi bi paylaşım yapıyon toparlamaya çalışıyorum iyiki varsın iyiki bizimlssin arkadaslari bilmiyorum ama bana cok iyi geliyorsun