Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun elifim cumaya halledersin sen o artiyi
Kizlar singapurdaki kaynım eşi ve kızı buraya geliyor tatilleri varmış yeni yıl tatili sanırsam pofff
Anaaaa nasıl olacak yabancı yabancı
Aaaa niye yemiyolarmis beeee ben sinir oldum oturduğm yerde
Kilom +100 69.8

Menüm

Sahur
1 kase puding yulaflı cahili
1 dilim ev yapımı ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin

Akşam
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
15 tane kabak çekirdeği

Sıvı 2 tamamlanacak
Spor yok
Aaaa uine puding bikmiyonmu sen ya ben pwynir bilr yiyemiyorum uxun sure ust ustr
Aaa yemiyo halledri buysa yeseler nolcam bilemedim
İyi gibi duruyor canım bilemedim
pek iyi degil ya oldu iste

abla valla sürekli yeni bisiler yemek istiyorum ayni şeyleri yemekten sıkılıyorum iate bi değişiklik

Haklısın abla bosa kurek cektigimiz cok oluyo özellikle benim ama iyiki varsin saliyorum bazem olmayacak diyorum o anda duyuyo gibi bi paylaşım yapıyon toparlamaya çalışıyorum iyiki varsın iyiki bizimlssin arkadaslari bilmiyorum ama bana cok iyi geliyorsun

Güzelim insanız sonuçta bazen benimde zayıf olduğum anlar geliyor
Takımda bunun için var birbirimize destek olmak için
Kendi başımıza yapabilseydik zaten burda ve kilolu olmazdık
Tabi birde yarışma heyecanı hırsı geliyor işin içine
Birde uzun zaman birlikte aynı dertten muzdarip olup aynı hedefide paylaşınca
Birbirimizi daha iyi tanıyor kalbimizi biliyoruz
Çok emek veripte kilo veremeyen birine inan bende Çok üzülüyorum ona ne gibi tavsiye verebilirim diye kafa patlatıyom
Aynı şekilde emeğinin karşılığını gören oluncada kendim vermiş gibi mutlu oluyorum
Eminim burda aile olmuş hepimiz için aynı şey geçerli
En başta burda kalbi sorumluluğum olmasa inan bende tekrar başlıyamazdım
Sizler beni ayağa kaldırdınız
O yüzden duygularda kalplerde karşılıklı bştanecik kamilem

bla valla sürekli yeni bisiler yemek istiyorum ayni şeyleri yemekten sıkılıyorum iate
Sen meyveyi seviyosun
Normal kahvaltıdan sıkıldığın zaman
Yoğurdun içine 1 meyve kuruyemiş koyarakta yiyebilirsin
Istersen 1-2 kş yulaf keğpeğide ilave edebilirsin

ins canım sizin ev bir nevi kres gibi desen ya kusura bakma çevrede en fazla 3 - 4 çocuklu aile duymuştuz 6 duyunca hala çok şaşkınım benim 8 aylık bir usagim Var çoğu şeye yetişemiyorum 6 çocuk hay maşallah ablalarımın 3 er tane var hep şikayet seninde olsun görürsün kelamlari bide senin yorumların demek herkesin harcı değil

kız çok iyi çabuk gider

cumaya kadar mücadeleye devam

ben rastlayamadim bir türlü

Güzel menuler

Güzelim o umursamıyosa sende iyilikle arkasını toplamasını hatırlatabilirsin

Kız ne kadar kalcaklar
Derdi bize düştü :))
c.tesi inmişler istanbula 15 gün izinleri varmış 1 hafta kalırlar sanırım. Burdan antalyaya gecebilirlermis 2 gorumcem var orda da :)
Dert gerçekten ya onceki yaz gelmişlerdi sen nasıl 2 çocukla böyle temiz tutuyorsunuz evi dedi elinde tuvalet kağıdı açıp açıp burnunu siler Pasaklilar gibi kv dem sinir oluyor suan kv deler istanbulda
Mefkusum odanın birini tahsis ediyorum onlara naparlarsa yapsınlar valla alıştım artık önceleri tuhaf geliyordu hergün yatak toplayıp acamsm gidince dip köşe yaparım tmm

onlara uygun yaparız muhtemelen çoğu akşam dışarda yenir iskenderi çok seviyor elticigim
Olan bana olucak cıss larla savaş

Afiyet olsun kamilem. Sütun üstündeki kaymak deyince balkonda ki yoğurt geldi aklıma bugün mayaladim alayım dolaba :)

İyi geceler kizlar
iyi geceler.

bakıcam yediririz birseyler alıştım artık uludag götürüp orda otelemi yerleştirsek acaba

Dünkü menüm

sabah 2 yumurta zeytin peynir yarım elma ceviz (sayısını hatirlayamadim)

Akşam hamsi salata

2lt su spor yok

Bugünkü menüm

Sabah kahve 2 erik

Saat 10
1 yumurta yeşillik salata 5 zeytin peynir 2 ceviz

Saat 2-3
Yeşil çay karışımı 3 erik

Akşam 16-17

1 tabak susuz kıymalı pazi yemesi yoğurt

Saat 20 bir kase pulbiber li yoğurt

2.5 lt su 35 dk koşu bandı

iyi geceler herkese
Menüm
10.30
1 d ekmek
2 kk peynir
4 zeytin
1 domates

12.00
1 incir
2 hurma

17.30
5 etli sarma
1 d ekmek
1 domates

Su 2
Spor yok
Afiyetler olsun her yerde sarma görüyorum zor tutuyorum kendimi valla Salatayla yoğurda ağırlık verseydin ekmeği kaldırsaydın daha iyi olabilirdi.Bir de en önemlisi spor.Olmazsa olmazımız

Gayet iyi olmuş.Afiyet olsunnn.Bu pulbiberli yoğurt ne için

Tam bir yabancı desene. Onlarda bu konularda ayıp diye bişi olmadığından rahatlar. Kiloluda değildir şimdi bide bu

Yarın yürüyüş yapıcam abla karar verdim yarım saatte olsa. Yediklerimde çok kötü bişey yok ama gr oynamıyor spor ile ilgisi olabilir belki. Bide uykuma el atmam lazım bu saat oldu ayaktayım hala

iyi geceler herkese
Menüm
10.30
1 d ekmek
2 kk peynir
4 zeytin
1 domates

12.00
1 incir
2 hurma

17.30
5 etli sarma
1 d ekmek
1 domates

Su 2
Spor yok
Tatlım bize zaten domates yaramıyor o yüzden yeşil sebzelere ağırlık verirsen daha iyi olur

Dünü yazdınmıydı tam hatırlıyamadım

menüler güzel cnm
Sporu ihmal etme

Afiyetler olsun her yerde sarma görüyorum zor tutuyorum kendimi valla Salatayla yoğurda ağırlık verseydin ekmeği kaldırsaydın daha iyi olabilirdi.Bir de en önemlisi spor.Olmazsa olmazımız
Kızz sende yorumlarda usta oldun iyice :)

Yarın yürüyüş yapıcam abla karar verdim yarım saatte olsa. Yediklerimde çok kötü bişey yok ama gr oynamıyor spor ile ilgisi olabilir belki. Bide uykuma el atmam lazım bu saat oldu ayaktayım hala
Sen bi başla hele bak nasıl kendini iyi hissedecen

Ahh bi bulansa midem. Ben aynı şeyi al don yiyen biriyim ama çok sevmem Laz'ım bi ara nohutta olmustu 1 kilo nohut haşlardım al dön yerdim. Sonra İzmir tulumuna vardı bi ara günde 300 gr yiyodum annem kızdı bıraktırdı kurt olcak diye :) O yüzden bazen şükrediyorum çok cıss seylere takılmıyorum ya pizza hamburger kola bağımlılım olsa şükür bunlarada

iyi geceler herkese
Menüm
10.30
1 d ekmek
2 kk peynir
4 zeytin
1 domates

12.00
1 incir
2 hurma

17.30
5 etli sarma
1 d ekmek
1 domates

Su 2
Spor yok
Akşam olmamis. Canım sarma etlide olsa içinde pirinc oluyor hem de ekmek yemişsin sporcudan es geçmişsin
Allah yardımcın olsun canım yabancı misafiri memnun etmekte zormus
işte böyle aysenurcum benim dün biraz fazla kaçtı bakalım bugün tartı ne diyecek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…