Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gayet iyi olmuş.Afiyet olsunnn.Bu pulbiberli yoğurt ne için
canım karın yağlarını eritiyor diye yapılıyor birde maden suyu var çok acıkınca kurtarıcı

eliya fazla rahat vecpisler galiba Allah kolaylık versin
istikrar1986 menüler güzel
Poni Bon akşamki ekmek olmasa daha iyiymiş
sağol canim

benim tartı malesef yine arti ama şişkinlik var

Kızlar ben eliya nin msj larinı göremiyorum bende çıkmıyor ama alıntilarinizda ismi geçiyor bu durum nasıl duzelir
Şimdi düzelttim ben yanlislikla herhal göz ardı ete basmışım şimdi görünür yaptım ay çok komik baci kusura bakma yanlışlık olmuş bende diyorum hep Elif diye birşeyler yazılıyor ama kiz ortada yok

Son düzenleme:
Bu arada herkese günaydın dün gece ki yoğurt kuru sanki bana yaramadimi bugün eksi görürüm derken sabitim cumadan beri +400 bu gecede bir denesemmi bide sporu da 9 gibi yaptım gece 2 de yattım onlarında etkisi olabilir uykusuzum ama yatmak yok kahveyle uyanmaya çalışıyorum sizlerde durumlar nasil

Bnce saydıklarının etkisi olabilir canım

Tam benlikmiş yaaa bazen çok acıkıyorum su içiyorum acıktıkça.
açlık uyutmaz ki su beni bastırmaz bu kür yeni başladım Gurupta mefkus ablam nilyan yapmıştı onlardan sonucu soralım memnunmuydunuz bu kurden
Bu kür olmasada gece bir kaç kaşık yoğurt ye acligini bastirir

Mefkurem ensemdesin ha çok iyş hissediyorum

Geçen günkü eşimle tartıştığımız günkü menüm
15.00
1 tb menemen
1 d ekmek

18.30
4 kş mnemen
1 d ekmek

Su 1.5
Spor yoktu o gün
gunaydin canim nerdeyse birşey yememişsin

Günaydınlarrrrrr çok aç uyandım bugün n'oluyor anlamadım
ben acken basim da agrir zor uyurum

Bnce saydıklarının etkisi olabilir canım
ins canım ya bugün hevesliydim artık şu 68 ı bir görürüm umudu vardı nasip değilmiş yarına ins

Günaydın fit 59 kilodaki bayan
bizde olcaz ins ponicim

açlık uyutmaz ki su beni bastırmaz bu kür yeni başladım Gurupta mefkus ablam nilyan yapmıştı onlardan sonucu soralım memnunmuydunuz bu kurden
Bu kür olmasada gece bir kaç kaşık yoğurt ye acligini bastirir
Ben hiçbirşey yemiyordum gece çalışıyorum bazen ders aklıma girmiyor dikkatim dagılıyor .Hep su içiyordum.Bunu ben de uygulayayım abartmadan

Canm bncede söyle mutfağı toplamasını hem niye yemiyor mis gibi yemeklerimizi kaynına acıdım ha

Canim ablam benim bugun muhteşem hissediyorum kendimi bu hafta ben iayemesemde al beni listeye bazen korkuyorum listeden ama yinede girip daha kontrollü olmam lazim yoksa arti iki olabiliyorum bi haftada tabi vermemde iki haftayi geciyo hep sayiyorum git gel
Sen meyveyi seviyosun
Normal kahvaltıdan sıkıldığın zaman
Yoğurdun içine 1 meyve kuruyemiş koyarakta yiyebilirsin
Istersen 1-2 kş yulaf keğpeğide ilave edebilirsin
Eveeeeet uzun zamandir meyveli yoğurt yapmıyorum bugun yapiyim iyi hatirlattin
he ya bi otel falan ayarlayin o ne ya hemde yazkn gelsinler kisin ortasında ne isin var tatilde

Günaydın kahvaltı yaptim cok güzel kendimi cok iyi hissediyorum tabi bunda gördüğüm-200 un de etkisi olabilir ya ne olacak olacak gidecek bu kilolar cayimi icip azcikta spor yapayım minik yakisiklim uyanmadan
günaydın canım çok iyi ben bir eksi olamadım ya bende ins erken den spor yapabilirim

Ben hiçbirşey yemiyordum gece çalışıyorum bazen ders aklıma girmiyor dikkatim dagılıyor .Hep su içiyordum.Bunu ben de uygulayayım abartmadan
açlık tabi dikkati algılamayi zayıflatır yoğurt çok tok tutuyor hem zayıflatıyor da

gunaydin canim nerdeyse birşey yememişsin

ben acken basim da agrir zor uyurum

ins canım ya bugün hevesliydim artık şu 68 ı bir görürüm umudu vardı nasip değilmiş yarına ins

bizde olcaz ins ponicim
Oluruz inşaallalh sen jet hızında ben kağnı hızında olsamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…