- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.921
canım karın yağlarını eritiyor diye yapılıyor birde maden suyu var çok acıkınca kurtarıcıGayet iyi olmuş.Afiyet olsunnn.Bu pulbiberli yoğurt ne için
sağol canimeliya fazla rahat vecpisler galiba Allah kolaylık versin
istikrar1986 menüler güzel
Poni Bon akşamki ekmek olmasa daha iyiymiş
benim tartı malesef yine arti ama şişkinlik varAkşam olmamis. Canım sarma etlide olsa içinde pirinc oluyor hem de ekmek yemişsin sporcudan es geçmişsin
Allah yardımcın olsun canım yabancı misafiri memnun etmekte zormus
işte böyle aysenurcum benim dün biraz fazla kaçtı bakalım bugün tartı ne diyecek bana
Tam benlikmiş yaaa bazen çok acıkıyorum su içiyorum acıktıkça.canım karın yağlarını eritiyor diye yapılıyor birde maden suyu var çok acıkınca kurtarıcı
Bnce saydıklarının etkisi olabilir canımBu arada herkese günaydın dün gece ki yoğurt kuru sanki bana yaramadimi bugün eksi görürüm derken sabitim cumadan beri +400 bu gecede bir denesemmi bide sporu da 9 gibi yaptım gece 2 de yattım onlarında etkisi olabilir uykusuzum ama yatmak yok kahveyle uyanmaya çalışıyorum sizlerde durumlar nasil
Günaydın fit 59 kilodaki bayanGünaydınlarrrrrr çok aç uyandım bugün n'oluyor anlamadım
açlık uyutmaz ki su beni bastırmaz bu kür yeni başladım Gurupta mefkus ablam nilyan yapmıştı onlardan sonucu soralım memnunmuydunuz bu kurdenTam benlikmiş yaaa bazen çok acıkıyorum su içiyorum acıktıkça.
59 olmasın daha bakmaya da korkuyorum.Geceleri spor yapıyordum.Sanırım ben de orda hata yapmışım bugün evdeyim kahvaltıdan sonra yapıcam spor.Ah inş görürüm 59 u en son lisedeyken gördümGünaydın fit 59 kilodaki bayan
gunaydin canim nerdeyse birşey yememişsinMefkurem ensemdesin ha çok iyş hissediyorum
Geçen günkü eşimle tartıştığımız günkü menüm
15.00
1 tb menemen
1 d ekmek
18.30
4 kş mnemen
1 d ekmek
Su 1.5
Spor yoktu o gün
ben acken basim da agrir zor uyurumGünaydınlarrrrrr çok aç uyandım bugün n'oluyor anlamadım
ins canım ya bugün hevesliydim artık şu 68 ı bir görürüm umudu vardı nasip değilmiş yarına insBnce saydıklarının etkisi olabilir canım
bizde olcaz ins ponicimGünaydın fit 59 kilodaki bayan
Ben hiçbirşey yemiyordum gece çalışıyorum bazen ders aklıma girmiyor dikkatim dagılıyor .Hep su içiyordum.Bunu ben de uygulayayım abartmadanaçlık uyutmaz ki su beni bastırmaz bu kür yeni başladım Gurupta mefkus ablam nilyan yapmıştı onlardan sonucu soralım memnunmuydunuz bu kurden
Bu kür olmasada gece bir kaç kaşık yoğurt ye acligini bastirir
Canm bncede söyle mutfağı toplamasını hem niye yemiyor mis gibi yemeklerimizi kaynına acıdım hac.tesi inmişler istanbula 15 gün izinleri varmış 1 hafta kalırlar sanırım. Burdan antalyaya gecebilirlermis 2 gorumcem var orda da :)
Dert gerçekten ya onceki yaz gelmişlerdi sen nasıl 2 çocukla böyle temiz tutuyorsunuz evi dedi elinde tuvalet kağıdı açıp açıp burnunu siler Pasaklilar gibi kv dem sinir oluyor suan kv deler istanbulda
Mefkusum odanın birini tahsis ediyorum onlara naparlarsa yapsınlar valla alıştım artık önceleri tuhaf geliyordu hergün yatak toplayıp acamsm gidince dip köşe yaparım tmm
onlara uygun yaparız muhtemelen çoğu akşam dışarda yenir iskenderi çok seviyor elticigim
Olan bana olucak cıss larla savaş
Afiyet olsun kamilem. Sütun üstündeki kaymak deyince balkonda ki yoğurt geldi aklıma bugün mayaladim alayım dolaba :)
iyi geceler.
bakıcam yediririz birseyler alıştım artık uludag götürüp orda otelemi yerleştirsek acaba
Canim ablam benim bugun muhteşem hissediyorum kendimi bu hafta ben iayemesemde al beni listeye bazen korkuyorum listeden ama yinede girip daha kontrollü olmam lazim yoksa arti iki olabiliyorum bi haftada tabi vermemde iki haftayi geciyo hep sayiyorum git gelGüzelim insanız sonuçta bazen benimde zayıf olduğum anlar geliyor
Takımda bunun için var birbirimize destek olmak için
Kendi başımıza yapabilseydik zaten burda ve kilolu olmazdık
Tabi birde yarışma heyecanı hırsı geliyor işin içine
Birde uzun zaman birlikte aynı dertten muzdarip olup aynı hedefide paylaşınca
Birbirimizi daha iyi tanıyor kalbimizi biliyoruz
Çok emek veripte kilo veremeyen birine inan bende Çok üzülüyorum ona ne gibi tavsiye verebilirim diye kafa patlatıyom
Aynı şekilde emeğinin karşılığını gören oluncada kendim vermiş gibi mutlu oluyorum
Eminim burda aile olmuş hepimiz için aynı şey geçerli
En başta burda kalbi sorumluluğum olmasa inan bende tekrar başlıyamazdım
Sizler beni ayağa kaldırdınız
O yüzden duygularda kalplerde karşılıklı bştanecik kamilem
Eveeeeet uzun zamandir meyveli yoğurt yapmıyorum bugun yapiyim iyi hatirlattinSen meyveyi seviyosun
Normal kahvaltıdan sıkıldığın zaman
Yoğurdun içine 1 meyve kuruyemiş koyarakta yiyebilirsin
Istersen 1-2 kş yulaf keğpeğide ilave edebilirsin
he ya bi otel falan ayarlayin o ne ya hemde yazkn gelsinler kisin ortasında ne isin var tatildec.tesi inmişler istanbula 15 gün izinleri varmış 1 hafta kalırlar sanırım. Burdan antalyaya gecebilirlermis 2 gorumcem var orda da :)
Dert gerçekten ya onceki yaz gelmişlerdi sen nasıl 2 çocukla böyle temiz tutuyorsunuz evi dedi elinde tuvalet kağıdı açıp açıp burnunu siler Pasaklilar gibi kv dem sinir oluyor suan kv deler istanbulda
Mefkusum odanın birini tahsis ediyorum onlara naparlarsa yapsınlar valla alıştım artık önceleri tuhaf geliyordu hergün yatak toplayıp acamsm gidince dip köşe yaparım tmm
onlara uygun yaparız muhtemelen çoğu akşam dışarda yenir iskenderi çok seviyor elticigim
Olan bana olucak cıss larla savaş
Afiyet olsun kamilem. Sütun üstündeki kaymak deyince balkonda ki yoğurt geldi aklıma bugün mayaladim alayım dolaba :)
iyi geceler.
bakıcam yediririz birseyler alıştım artık uludag götürüp orda otelemi yerleştirsek acaba
Öyle oluyor zaten bende de :)) Yine bir direnç noktasıyla karşı karşıyayım sanırım.59,5 da da şartları zorluyorben acken basim da agrir zor uyurum
günaydın canım çok iyi ben bir eksi olamadım ya bende ins erken den spor yapabilirimGünaydın kahvaltı yaptim cok güzel kendimi cok iyi hissediyorum tabi bunda gördüğüm-200 un de etkisi olabilir ya ne olacak olacak gidecek bu kilolar cayimi icip azcikta spor yapayım minik yakisiklim uyanmadan
açlık tabi dikkati algılamayi zayıflatır yoğurt çok tok tutuyor hem zayıflatıyor daBen hiçbirşey yemiyordum gece çalışıyorum bazen ders aklıma girmiyor dikkatim dagılıyor .Hep su içiyordum.Bunu ben de uygulayayım abartmadan
Görürsün bu azimle canm 59 ne ki bende en son lise sonda 65 kiloydum59 olmasın daha bakmaya da korkuyorum.Geceleri spor yapıyordum.Sanırım ben de orda hata yapmışım bugün evdeyim kahvaltıdan sonra yapıcam spor.Ah inş görürüm 59 u en son lisedeyken gördüm
Oluruz inşaallalh sen jet hızında ben kağnı hızında olsamdagunaydin canim nerdeyse birşey yememişsin
ben acken basim da agrir zor uyurum
ins canım ya bugün hevesliydim artık şu 68 ı bir görürüm umudu vardı nasip değilmiş yarına ins
bizde olcaz ins ponicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?