- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.941
Evet ELİFİN msj ini sonunda gördüm ay çok komik canım belki beni çok alıntiladin karşılık vermeyince yanlış anladın tekrardan kusura bakmaCanm bncede söyle mutfağı toplamasını hem niye yemiyor mis gibi yemeklerimizi kaynına acıdım ha
evet olabilir aslında hergün tartilmayi önermiyorlarya mantıklı çünkü bizi direnç kiloları görmek üzebiliyor motive yi etkiliyorÖyle oluyor zaten bende de :)) Yine bir direnç noktasıyla karşı karşıyayım sanırım.59,5 da da şartları zorluyor
Olur böyle @eliya tanıştınız mı sizEvet ELİFİN msj ini sonunda gördüm ay çok komik canım belki beni çok alıntiladin karşılık vermeyince yanlış anladın tekrardan kusura bakma
evet olabilir aslında hergün tartilmayi önermiyorlarya mantıklı çünkü bizi direnç kiloları görmek üzebiliyor motive yi etkiliyor
can 7 haftada 8.1 kilo vermişim inan çok normal sen de bir toparlansan gitcek te negatif düşünceyi bir atsan tamamdirOluruz inşaallalh sen jet hızında ben kağnı hızında olsamda
Sen Gül Gül Baci Evet bir Ara ozelden yazistik herhal o zaman oldu ama izne ayrilmamismiydi
Balıketliymişiz demek :)) O Zaman çabuk yakıyormuş.Şimdi geç gidiyor kilolar.Ama inatla devamGörürsün bu azimle canm 59 ne ki bende en son lise sonda 65 kiloydum
Ağustosta başladım bnde 83le 4 ayda 8 kilo vermişim hakikayen kağnı gibiyim. seni çok takdir ediyom zaten tebrkler canmcan 7 haftada 8.1 kilo vermişim inan çok normal sen de bir toparlansan gitcek te negatif düşünceyi bir atsan tamamdir
Zayıf halimi ben bile bilmiyomBalıketliymişiz demek :)) O Zaman çabuk yakıyormuş.Şimdi geç gidiyor kilolar.Ama inatla devam
Azmedersek bilirizZayıf halimi ben bile bilmiyom
cnm srn sodalı ayranmı yaptınBu arada herkese günaydın dün gece ki yoğurt kuru sanki bana yaramadimi bugün eksi görürüm derken sabitim cumadan beri +400 bu gecede bir denesemmi bide sporu da 9 gibi yaptım gece 2 de yattım onlarında etkisi olabilir uykusuzum ama yatmak yok kahveyle uyanmaya çalışıyorum sizlerde durumlar nasil
Az olmuş tabiki Ama sevindiğim şey moralim bozuk deyip ona buna saldırmamanMefkurem ensemdesin ha çok iyş hissediyorum
Geçen günkü eşimle tartıştığımız günkü menüm
15.00
1 tb menemen
1 d ekmek
18.30
4 kş mnemen
1 d ekmek
Su 1.5
Spor yoktu o gün
Sabah aç uyanmak akşam fazla yemediğinin göstergesi cnm yani iyi bişeyGünaydınlarrrrrr çok aç uyandım bugün n'oluyor anlamadım
ohhh eksiler gelmiş ne güzel darısı bana ve benim gibilereGünaydın kahvaltı yaptim cok güzel kendimi cok iyi hissediyorum tabi bunda gördüğüm-200 un de etkisi olabilir ya ne olacak olacak gidecek bu kilolar cayimi icip azcikta spor yapayım minik yakisiklim uyanmadan
Sabah erken spor yapanlara hep imrenirim Ama hiç yapamıcam bişey59 olmasın daha bakmaya da korkuyorum.Geceleri spor yapıyordum.Sanırım ben de orda hata yapmışım bugün evdeyim kahvaltıdan sonra yapıcam spor.Ah inş görürüm 59 u en son lisedeyken gördüm
Sen cuma günü vaktiyle bildirimini yap cnmCanim ablam benim bugun muhteşem hissediyorum kendimi bu hafta ben iayemesemde al beni listeye bazen korkuyorum listeden ama yinede girip daha kontrollü olmam lazim yoksa arti iki olabiliyorum bi haftada tabi vermemde iki haftayi geciyo hep sayiyorum git gel
Eveeeeet uzun zamandir meyveli yoğurt yapmıyorum bugun yapiyim iyi hatirlattin
he ya bi otel falan ayarlayin o ne ya hemde yazkn gelsinler kisin ortasında ne isin var tatilde
Hiç öyle düşünme cnmÖyle oluyor zaten bende de :)) Yine bir direnç noktasıyla karşı karşıyayım sanırım.59,5 da da şartları zorluyor
Ahh güzelim bu poni benim ömrümü yedi :)))can 7 haftada 8.1 kilo vermişim inan çok normal sen de bir toparlansan gitcek te negatif düşünceyi bir atsan tamamdir
Olsun canım halledersin sen ben inanıyorumcanım karın yağlarını eritiyor diye yapılıyor birde maden suyu var çok acıkınca kurtarıcı
sağol canim
benim tartı malesef yine arti ama şişkinlik var
Günaydın ponicimGünaydın herkese
Su duygusal açlık varsa onu bastırır canım gerçekten aciktiysan tok tutmaz seni tatLimTam benlikmiş yaaa bazen çok acıkıyorum su içiyorum acıktıkça.
Yoğurt kuru hemen cevap vermeli muhtemelen uykusuz olman etkiliBu arada herkese günaydın dün gece ki yoğurt kuru sanki bana yaramadimi bugün eksi görürüm derken sabitim cumadan beri +400 bu gecede bir denesemmi bide sporu da 9 gibi yaptım gece 2 de yattım onlarında etkisi olabilir uykusuzum ama yatmak yok kahveyle uyanmaya çalışıyorum sizlerde durumlar nasil
Ponim yazmayınca çok fazla yedin falan sandım kuş kadar yemissinMefkurem ensemdesin ha çok iyş hissediyorum
Geçen günkü eşimle tartıştığımız günkü menüm
15.00
1 tb menemen
1 d ekmek
18.30
4 kş mnemen
1 d ekmek
Su 1.5
Spor yoktu o gün
Günaydın canım bu güzel biseyGünaydınlarrrrrr çok aç uyandım bugün n'oluyor anlamadım
Karnımin üzerine yatarım ben genelde akşamda aç uyuduğum icinaçlık uyutmaz ki su beni bastırmaz bu kür yeni başladım Gurupta mefkus ablam nilyan yapmıştı onlardan sonucu soralım memnunmuydunuz bu kurden
Bu kür olmasada gece bir kaç kaşık yoğurt ye acligini bastirir
süpersin kamilemGünaydın kahvaltı yaptim cok güzel kendimi cok iyi hissediyorum tabi bunda gördüğüm-200 un de etkisi olabilir ya ne olacak olacak gidecek bu kilolar cayimi icip azcikta spor yapayım minik yakisiklim uyanmadan
Kız öyle düşünme metoyu sasirt sende her zaman yaptigin şeyleri yapmaÖyle oluyor zaten bende de :)) Yine bir direnç noktasıyla karşı karşıyayım sanırım.59,5 da da şartları zorluyor
Maşallah canım benim çok güzel gitmiscan 7 haftada 8.1 kilo vermişim inan çok normal sen de bir toparlansan gitcek te negatif düşünceyi bir atsan tamamdir
Kendine haksızlık etme canım istedinmi çok güzel kilolar veriyorsubAğustosta başladım bnde 83le 4 ayda 8 kilo vermişim hakikayen kağnı gibiyim. seni çok takdir ediyom zaten tebrkler canm
günaydın ablam regl çok etkiliyor ve her zaman aynı saate tartilmakta faydalı sen evelallah eksiye düşersinGünaydınnn can yoldaşlarım
Ben malesefki artı çıktım +600
Bunun için tek sebep reglinin 2.günümde oluşum diye düşünüyorum
Çünkü menülerim ortada dün bile çok aç yattım zaten fazla bişey yoktu
Dün hariç önceki 2 günde sporda var
Ayrıca şişlik yapacak bişeyde yemedim
Haa bide normal tartı saatimden baya erken tartıldım bende o da 200 300 farkediyor
Gerçi yine artı oluyom
Eksi olsam iyiydi ama bi hatam olmadığı için içim rahat cumaya kadar eksiye düşerim inş.
Tabi tedbiri elden bırakmıcam suya ve tuza dikkat edicem
Valla abla bi tencere salçalı makarna yeyip üstüne bi pakette bitter yemek çok geçti içimden mutluluk hormonum salgılansın diye ama pişmalığım çok olucaktı vazgeçtmcnm srn sodalı ayranmı yaptın
Pulbiberli yoğurtmu
Gerçi 2 side kür ve göbek için
Ama bundan dolayı eksi görürmüsün bilemiyorum
Ben ara ara yaptım düzenli yapmadığım için etkisi varmı test etmedim
Saydığın şeylerinde etkisi vardır mutlaka
Bende sporda çok etkiliyor
Az olmuş tabiki Ama sevindiğim şey moralim bozuk deyip ona buna saldırmaman
Sen olmuşun kızzz içim rahatladı
Sabah aç uyanmak akşam fazla yemediğinin göstergesi cnm yani iyi bişey
Güzelce sağlıklı kuvvetli kahvaltını yap
ohhh eksiler gelmiş ne güzel darısı bana ve benim gibilere
Sabah erken spor yapanlara hep imrenirim Ama hiç yapamıcam bişey
Sen cuma günü vaktiyle bildirimini yap cnm
Izin kilona düştünmü
bidaha bilgilerine bakalım
Bu sefer benimde hiç listeye giresim yoktu
Bu aslında insanın kendini sıkıya sokmak istememesi
Canın bişeyler yemek istediğinde listede olmak istemiyosun :))
Hiç öyle düşünme cnm
Tabiki sürekli aynı oranda veremeyiz ama inatla doğru şeyler yapmaya devam edersek illaki gidecektir
Ahh güzelim bu poni benim ömrümü yedi :)))
Kadına pozitif ol demekten dilimde tüğ bitti
Sporda mutluluk hormonu salgılıyor :))Valla abla bi tencere salçalı makarna yeyip üstüne bi pakette bitter yemek çok geçti içimden mutluluk hormonum salgılansın diye ama pişmalığım çok olucaktı vazgeçtm
bende ağustosta başladım ama 77 ye kadar çok uzadı motivasyon u yakalamak uzun sürdü artık daha fazla uzanmamasi için elimden geleni yapmaya çalışıyorumAğustosta başladım bnde 83le 4 ayda 8 kilo vermişim hakikayen kağnı gibiyim. seni çok takdir ediyom zaten tebrkler canm
ablacım sen bu işi biliyorsun madem için rahat problem yok fazlasıyla gider insGünaydınnn can yoldaşlarım
Ben malesefki artı çıktım +600
Bunun için tek sebep reglinin 2.günümde oluşum diye düşünüyorum
Çünkü menülerim ortada dün bile çok aç yattım zaten fazla bişey yoktu
Dün hariç önceki 2 günde sporda var
Ayrıca şişlik yapacak bişeyde yemedim
Haa bide normal tartı saatimden baya erken tartıldım bende o da 200 300 farkediyor
Gerçi yine artı oluyom
Eksi olsam iyiydi ama bi hatam olmadığı için içim rahat cumaya kadar eksiye düşerim inş.
Tabi tedbiri elden bırakmıcam suya ve tuza dikkat edicem
abla ona sodami koyuluyor maden suyuyla aynı şey değil demi ben sade yedim yarın nasıl yapayımcnm srn sodalı ayranmı yaptın
Pulbiberli yoğurtmu
Izin kilona düştünmü
Hiç öyle düşünme cnm
Tabiki sürekli aynı oranda veremeyiz ama inatla doğru şeyler yapmaya devam edersek illaki gidecektir
Pulbiber Yoğurt Ona Maden Suyu Da Katılıyor Mucnm srn sodalı ayranmı yaptın
Pulbiberli yoğurtmu
Izin kilona düştünmü
Hiç öyle düşünme cnm
Sağol Canım Bende ins inanıyorumOlsun canım halledersin sen ben inanıyorum
Günaydın ponicim
Su duygusal açlık varsa onu bastırır canım gerçekten aciktiysan tok tutmaz seni tatLim
Yoğurt kuru hemen cevap vermeli muhtemelen uykusuz olman etkili
Ponim yazmayınca çok fazla yedin falan sandım kuş kadar yemissin
Günaydın canım bu güzel bisey
Karnımin üzerine yatarım ben genelde akşamda aç uyuduğum icin
süpersin kamilem
Kız öyle düşünme metoyu sasirt sende her zaman yaptigin şeyleri yapma
Maşallah canım benim çok güzel gitmis
Kendine haksızlık etme canım istedinmi çok güzel kilolar veriyorsub
günaydın ablam regl çok etkiliyor ve her zaman aynı saate tartilmakta faydalı sen evelallah eksiye düşersin
evet bir anlık heves sonra pişmanlıkValla abla bi tencere salçalı makarna yeyip üstüne bi pakette bitter yemek çok geçti içimden mutluluk hormonum salgılansın diye ama pişmalığım çok olucaktı vazgeçtm
hemde sonra pişmanlık vermiyorSporda mutluluk hormonu salgılıyor :))
Listede izinde ama kurtlar kapmasın diye burda cnm :)Sen Gül Gül Baci Evet bir Ara ozelden yazistik herhal o zaman oldu ama izne ayrilmamismiydi
Yoğurdun üstüne bişey içtiysen belki ondandır cnm bende artık öyle oluyorMerhaba canlar.
Yeni uyandim :)
Niyetliyim yarında tutayim diyorum Başlamışken.
Kalkıp 6 da yoğurt yedim ve yattım midem acayip eskimiş
İşleri yapim gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?