- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.961
günaydın canımMerhaba canlar.
Yeni uyandim :)
Niyetliyim yarında tutayim diyorum Başlamışken.
Kalkıp 6 da yoğurt yedim ve yattım midem acayip eskimiş
İşleri yapim gelirim.
ablacım benim çok teşekkür ediyorum zahmet verdikistikrar1986
Tatlım
1.kür __3 kş yoğurt pul biber yarım limon
2.kür __3 kş yoğurt yarım limon 1 soda
3.kür __3 kş yopurt 1 er çk.zencefil zerdeçal tarçın (bu haftada 2 gün yapılıyor)
Maden suyu dediğin asitliyse o soda
Elif cim demek sen hep burdaydin canlı canlı gördüm uzun bir aradan sonraMerhaba canlar.
İşleri yapim gelirim.
Kızlar 83 ucundan da olsa gördüm bugünEki Görüntüle 1930756
Rica ederim cnm ne demekablacım benim çok teşekkür ediyorum zahmet verdik
Gün içinde yeşil çaya zencefil zerdeçal katip iciyirum 1 ile 2 yi yaparım
Alemsin kızzElif cim demek sen hep burdaydin canlı canlı gördüm uzun bir aradan sonra
Değişik şeyler denemem gerekiyor artık demek ki.Bu cuma ki sonucu merak ediyorum bu hafta halsizlik ve açlık hissi çok oldu çünkü.İnşallah + görmemSu duygusal açlık varsa onu bastırır canım gerçekten aciktiysan tok tutmaz seni tatLim
Günaydın canım bu güzel birşey
Kız öyle düşünme metoyu sasirt sende her zaman yaptigin şeyleri yapma
Burcum umarım herşey istediğin gibi olurselam kızlar hep böle selam verip kaçıyorum çünkü ben pis boğazın iradesizin tekiyim önceki iradem sıfır 2 gün diyet yapıyorum 3. gün kendimi hemen tatlıların böreklerin başında buluyorum istikrar ve irademi sağlamadan dönmicem sadece bi selam vermek istedim hepinizi seviyorum ve öpüyorum gizliden takip ediyorum herkese iyi kilo vermeler
Herkeste aynı etki olmuyo galibaSporda mutluluk hormonu salgılıyor :))
Vayy 20 kilo olmuş merve tebrikler canmKızlar 83 ucundan da olsa gördüm bugünEki Görüntüle 1930756
Burcu bu kısır döngüden çıkman lazım yaza kadar gel kurtul kilolarındanselam kızlar hep böle selam verip kaçıyorum çünkü ben pis boğazın iradesizin tekiyim önceki iradem sıfır 2 gün diyet yapıyorum 3. gün kendimi hemen tatlıların böreklerin başında buluyorum istikrar ve irademi sağlamadan dönmicem sadece bi selam vermek istedim hepinizi seviyorum ve öpüyorum gizliden takip ediyorum herkese iyi kilo vermeler
yedim su içtim ondan belkideYoğurdun üstüne bişey içtiysen belki ondandır cnm bende artık öyle oluyor
Kızlar 83 ucundan da olsa gördüm bugünEki Görüntüle 1930756
kız senden daha çok burda olduğun kesin bende bakıyorum herkesin menüsüne yorum var bana yok şaşırdım üst üste öyle olunca. Demek beni engelledi hain dom domablacım benim çok teşekkür ediyorum zahmet verdik
Gün içinde yeşil çaya zencefil zerdeçal katip iciyirum 1 ile 2 yi yaparım ins
Elif cim demek sen hep burdaydin canlı canlı gördüm uzun bir aradan sonra
farklilastir bakalım biraz.Değişik şeyler denemem gerekiyor artık demek ki.Bu cuma ki sonucu merak ediyorum bu hafta halsizlik ve açlık hissi çok oldu çünkü.İnşallah + görmem
ahh burcu ahh. Gel en kisa zamanda.selam kızlar hep böle selam verip kaçıyorum çünkü ben pis boğazın iradesizin tekiyim önceki iradem sıfır 2 gün diyet yapıyorum 3. gün kendimi hemen tatlıların böreklerin başında buluyorum istikrar ve irademi sağlamadan dönmicem sadece bi selam vermek istedim hepinizi seviyorum ve öpüyorum gizliden takip ediyorum herkese iyi kilo vermeler
Ayyy evet bende en don lisede 55 idim unv 65 e cikyim bidaha da inemedimGörürsün bu azimle canm 59 ne ki bende en son lise sonda 65 kiloydum
ooo supersin yapmamissin ne güzel ben mapardim hoc emin değilim ama savasiyorum kendimle öyle zamanlardaValla abla bi tencere salçalı makarna yeyip üstüne bi pakette bitter yemek çok geçti içimden mutluluk hormonum salgılansın diye ama pişmalığım çok olucaktı vazgeçtm
ay ben arkasını getirenefim orucun evde herkes yerken cok zor oluyo yaaaa belki soguk oldugu icin dokunmustur dolaptan hemen çıkarıp yediysenMerhaba canlar.
İşleri yapim gelirim.
canım tek başına olmaz artarsin eksilemezsin don bence yoksa olmuyorselam kızlar hep böle selam verip kaçıyorum çünkü ben pis boğazın iradesizin tekiyim önceki iradem sıfır 2 gün diyet yapıyorum 3. gün kendimi hemen tatlıların böreklerin başında buluyorum istikrar ve irademi sağlamadan dönmicem sadece bi selam vermek istedim hepinizi seviyorum ve öpüyorum gizliden takip ediyorum herkese iyi kilo vermeler
Şöyle popodan ter akıncaya kadar spor yapıp denedinmi :))bak nasıl hafifliyonHerkeste aynı etki olmuyo galiba
sabahları ekmek ye. Ara yap mutlaka degisiklige ihtiyacın var bide yağ oranın azaldı direnen kiloyla karşı karşıya olabilirsin.59 olmasın daha bakmaya da korkuyorum.Geceleri spor yapıyordum.Sanırım ben de orda hata yapmışım bugün evdeyim kahvaltıdan sonra yapıcam spor.Ah inş görürüm 59 u en son lisedeyken gördüm
kız en son gelişinde bana soğan soymayi öğretiyor püf noktasiymis Çeşmeyi açtı soğan suyun altında kabuklarını soyuyor. Sonra anlattım israf vs diye. Mutfağa bi giriyorsun bir sürü bardak su içmiş koymuş aldım renkli bi bardak koydum masaya bu senin dedimCanm bncede söyle mutfağı toplamasını hem niye yemiyor mis gibi yemeklerimizi kaynına acıdım ha
arzu etmişler ne diyelim artık başa gelen çekilir.Canim ablam benim bugun muhteşem hissediyorum kendimi bu hafta ben iayemesemde al beni listeye bazen korkuyorum listeden ama yinede girip daha kontrollü olmam lazim yoksa arti iki olabiliyorum bi haftada tabi vermemde iki haftayi geciyo hep sayiyorum git gel
Eveeeeet uzun zamandir meyveli yoğurt yapmıyorum bugun yapiyim iyi hatirlattin
he ya bi otel falan ayarlayin o ne ya hemde yazkn gelsinler kisin ortasında ne isin var tatilde
Evet çok yanlış anladımEvet ELİFİN msj ini sonunda gördüm ay çok komik canım belki beni çok alıntiladin karşılık vermeyince yanlış anladın tekrardan kusura bakma
evet olabilir aslında hergün tartilmayi önermiyorlarya mantıklı çünkü bizi direnç kiloları görmek üzebiliyor motive yi etkiliyor
listede değilim bebeğim yoksa hergün aktif bir şekilde senin menülerine de yorum yaparak burdayımSen Gül Gül Baci Evet bir Ara ozelden yazistik herhal o zaman oldu ama izne ayrilmamismiydi
Sen kendini biliyorsun mefkusum regl den kesinlikle için zaten rahat cumaya kadar bi anda gider bakarsın.Günaydınnn can yoldaşlarım
Ben malesefki artı çıktım +600
Bunun için tek sebep reglinin 2.günümde oluşum diye düşünüyorum
Çünkü menülerim ortada dün bile çok aç yattım zaten fazla bişey yoktu
Dün hariç önceki 2 günde sporda var
Ayrıca şişlik yapacak bişeyde yemedim
Haa bide normal tartı saatimden baya erken tartıldım bende o da 200 300 farkediyor
Gerçi yine artı oluyom
Eksi olsam iyiydi ama bi hatam olmadığı için içim rahat cumaya kadar eksiye düşerim inş.
Tabi tedbiri elden bırakmıcam suya ve tuza dikkat edicem
ponim iradeni kutluyorum canım.Valla abla bi tencere salçalı makarna yeyip üstüne bi pakette bitter yemek çok geçti içimden mutluluk hormonum salgılansın diye ama pişmalığım çok olucaktı vazgeçtm
Listede izinde ama kurtlar kapmasın diye burda cnm :)
Haber gelmedi daha :))Bu arada sarma Bulgurlu mu pirinçli mi
Hosgeldin tatlım ben Elif önce kendini tanıt kilo hikayenin yaz ilk sayfada ki kurallarimizi oku kabul edersen memnuniyetle seni aramıza alırız.Merhaba inşallah bende aranıza katılıp kilo vericem. Şu an 88.7 kilodayım yeni tartılıp yazdım. Ama yarın sabahtan itibaren hep belli bir saatte tartılmayı planlıyorum. Forumda yeniyim bu etkinliği ve sizi birkaç gündür takip ediyorum. Eğer yanlış veya eksik birşey yaparsam söylerseniz hemen düzeltirim. Sizin sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz ben herşeyi söylemeyeyim :)
Haber gelmedi daha :))
Oğlan hollandaya işe gitti bu hafta orda
Akşam yazdım kıza bi soruver diye
Oğlumda diye burda bende pirinci düşünüyom diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?