Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ablacım benim çok teşekkür ediyorum zahmet verdik
Gün içinde yeşil çaya zencefil zerdeçal katip iciyirum 1 ile 2 yi yaparım ins

Merhaba canlar.
Yeni uyandim :)
Niyetliyim yarında tutayim diyorum Başlamışken.
Kalkıp 6 da yoğurt yedim ve yattım midem acayip eskimiş
İşleri yapim gelirim.
Elif cim demek sen hep burdaydin canlı canlı gördüm uzun bir aradan sonra

Su duygusal açlık varsa onu bastırır canım gerçekten aciktiysan tok tutmaz seni tatLim
Günaydın canım bu güzel birşey

Kız öyle düşünme metoyu sasirt sende her zaman yaptigin şeyleri yapma
Değişik şeyler denemem gerekiyor artık demek ki.Bu cuma ki sonucu merak ediyorum bu hafta halsizlik ve açlık hissi çok oldu çünkü.İnşallah + görmem

selam kızlar hep böle selam verip kaçıyorum çünkü ben pis boğazın iradesizin tekiyim önceki iradem sıfır 2 gün diyet yapıyorum 3. gün kendimi hemen tatlıların böreklerin başında buluyorum istikrar ve irademi sağlamadan dönmicem sadece bi selam vermek istedim hepinizi seviyorum ve öpüyorum gizliden takip ediyorum herkese iyi kilo vermeler

Burcum umarım herşey istediğin gibi olur
Bunları hepimiz yaşadık cnm ama iradeye dur demedikten sonra olmuyor
Hazır olunca gel cnm

Burcu bu kısır döngüden çıkman lazım yaza kadar gel kurtul kilolarından

Yoğurdun üstüne bişey içtiysen belki ondandır cnm bende artık öyle oluyor
yedim su içtim ondan belkide hala ekşi su geliyor sanki.

Kızlar 83 ucundan da olsa gördüm bugünEki Görüntüle 1930756

ablacım benim çok teşekkür ediyorum zahmet verdik
Gün içinde yeşil çaya zencefil zerdeçal katip iciyirum 1 ile 2 yi yaparım ins

Elif cim demek sen hep burdaydin canlı canlı gördüm uzun bir aradan sonra
kız senden daha çok burda olduğun kesin bende bakıyorum herkesin menüsüne yorum var bana yok şaşırdım üst üste öyle olunca. Demek beni engelledi hain dom dom

Değişik şeyler denemem gerekiyor artık demek ki.Bu cuma ki sonucu merak ediyorum bu hafta halsizlik ve açlık hissi çok oldu çünkü.İnşallah + görmem
farklilastir bakalım biraz.

ahh burcu ahh. Gel en kisa zamanda.

Görürsün bu azimle canm 59 ne ki bende en son lise sonda 65 kiloydum
Ayyy evet bende en don lisede 55 idim unv 65 e cikyim bidaha da inemedim
Valla abla bi tencere salçalı makarna yeyip üstüne bi pakette bitter yemek çok geçti içimden mutluluk hormonum salgılansın diye ama pişmalığım çok olucaktı vazgeçtm
ooo supersin yapmamissin ne güzel ben mapardim hoc emin değilim ama savasiyorum kendimle öyle zamanlarda

Merhaba canlar.
Yeni uyandim :)
Niyetliyim yarında tutayim diyorum Başlamışken.
Kalkıp 6 da yoğurt yedim ve yattım midem acayip eskimiş
İşleri yapim gelirim.
ay ben arkasını getirenefim orucun evde herkes yerken cok zor oluyo yaaaa belki soguk oldugu icin dokunmustur dolaptan hemen çıkarıp yediysen

canım tek başına olmaz artarsin eksilemezsin don bence yoksa olmuyor

59 olmasın daha bakmaya da korkuyorum.Geceleri spor yapıyordum.Sanırım ben de orda hata yapmışım bugün evdeyim kahvaltıdan sonra yapıcam spor.Ah inş görürüm 59 u en son lisedeyken gördüm
sabahları ekmek ye. Ara yap mutlaka degisiklige ihtiyacın var bide yağ oranın azaldı direnen kiloyla karşı karşıya olabilirsin.

Canm bncede söyle mutfağı toplamasını hem niye yemiyor mis gibi yemeklerimizi kaynına acıdım ha
kız en son gelişinde bana soğan soymayi öğretiyor püf noktasiymis Çeşmeyi açtı soğan suyun altında kabuklarını soyuyor. Sonra anlattım israf vs diye. Mutfağa bi giriyorsun bir sürü bardak su içmiş koymuş aldım renkli bi bardak koydum masaya bu senin dedim başka alma. Çantası bi bakıyorum yerde bi bakıyorum mutfak masasında cinnet getirecektim az daha.
Valizleri kaynım topluyor gerçekten acıyoruz kaynıma yazık etmiş kendisine.
Hayır bütün yabancılar aynı değil amcam fransız la evli valla mantı bile yapıyor yengem dolma sarma ne istersen yapiyor kişilikle alakali sanırım.

arzu etmişler ne diyelim artık başa gelen çekilir.

Evet çok yanlış anladım

Sen Gül Gül Baci Evet bir Ara ozelden yazistik herhal o zaman oldu ama izne ayrilmamismiydi
listede değilim bebeğim yoksa hergün aktif bir şekilde senin menülerine de yorum yaparak burdayım

Sen kendini biliyorsun mefkusum regl den kesinlikle için zaten rahat cumaya kadar bi anda gider bakarsın.
Bu arada sarma Bulgurlu mu pirinçli mi

Valla abla bi tencere salçalı makarna yeyip üstüne bi pakette bitter yemek çok geçti içimden mutluluk hormonum salgılansın diye ama pişmalığım çok olucaktı vazgeçtm
ponim iradeni kutluyorum canım.

Listede izinde ama kurtlar kapmasın diye burda cnm :)

Kurtlar kapmasın beni.

Merhaba inşallah bende aranıza katılıp kilo vericem. Şu an 88.7 kilodayım yeni tartılıp yazdım. Ama yarın sabahtan itibaren hep belli bir saatte tartılmayı planlıyorum. Forumda yeniyim bu etkinliği ve sizi birkaç gündür takip ediyorum. Eğer yanlış veya eksik birşey yaparsam söylerseniz hemen düzeltirim. Sizin sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz ben herşeyi söylemeyeyim :)

Gece saat 5 gibi benim oglan ağladı hikaye anlatın diye :) onu yatağından aldım sol bacağıma bi ağrı girdi sıcak sıcak anlamadım demekki is falanda yaptım Artarak devam ediyor fitiklarimla ilgili değildir umarım.

Hosgeldin tatlım ben Elif önce kendini tanıt kilo hikayenin yaz ilk sayfada ki kurallarimizi oku kabul edersen memnuniyetle seni aramıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…