Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin deryacım
Önce ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyor bebeğim

Senin istediğin motivasyon ve disiplin
Bunlarda burda istediğinden fazla var cnm :))

Ilk kuralımız bol paylaşım
Pazartesi takım içi cuma liste için tartı günü
Akşamda menülerimizi saatleriyle su ve sporuda yazıp birbirimize yorumlar yapıyoruz

Inşallah değildir cnm
Küvet varsa bi sıcak suya yatsaydın belki yumuşatır

Ben Deryanur, 22 yaşındayım. Hep biraz kiloluydum zaten ama bu kadar değil. Üniversiteye başladığımda 70 falandım. 1 sene sonra nişanlanıp evlendim o süreçte çok kilo aldım stresten. 80 olmuştum. Bu bir kaç senedirde yavaş yavaş arttı kilom. Geçtiğimiz yaz 9 kilo verdim ama bir yerden sonra kilo vermem durdu, motivasyonum düştü, ve geri aldım. Ama bu sefer kararlıyım bırakmamaya ve bir destek grubu ararken sizi buldum. Eğer aranıza kabul ederseniz beni çok mutlu olurum.

Kız nasıl bi sülalen var her millettn var galiba
Kaynınla eltinin arası nasıl merak ettm

Kurallarınızı kabul ediyorum ilk onları okumuştum zaten :)
Bolca paylaşım ve yorum yapmaya çalışacağım.
Ben yarın akşamdan listemi atmaya başlasam olur mu acaba biraz utanıyorumda, bugün öğleden sonra diyete başladım bir azimle kahvaltıysa bir hüsran ama telafi edeceğim :)

Kız nasıl bi sülalen var her millettn var galiba
Kaynınla eltinin arası nasıl merak ettm
Evet kız amcamın Oğlumda bu yaz polonyaliyla evleniyor
Kaynım sabah çıkıyorum evden önce unvst. Ye gidiyormuş ders için (akademisyen) ordan çıkıyorum diyor işe gidiyorum işimi halledip Starbucks a gidiyorum 6-7 saat oturuyorum akşam eve geçiyorum diye anlattı geçen gelisin de. Araları böyle yani.
Ya sanırım kaynım vatandaşlık için evlendi Marni ile sonrada acıdı boşanmadi görümceler im de öyle olduğunu düşünüyor.

Aramıza hoşgeldin ben Poni. okulu bitirdin de mi canm? ben bir kız annesiyim 27 yaşındaym 95 ten 75e düştüm ama çok uzun sürede 15 aydır buradaym

Yaaz yaz menünü komutanımız Mefkurem ensende biter

zor evet ama bi yerden başlamak lazım cano. Sizden ilham la başladım :)

tekrar hoşgeldin Derya cım bol azim kararlılık diliyorum.

Ayy inş.çabuk geçer belki sinir sıkışması falan olmuştur
inşallah geçici birşeydir

Aramıza hoşgeldin ben Poni. okulu bitirdin de mi canm? ben bir kız annesiyim 27 yaşındaym 95 ten 75e düştüm ama çok uzun sürede 15 aydır buradaym
İlk sene hazırlık okudum ingilizce, o yüzden toplamda 5 sene ediyor okulum, ne yazıkki yarım dönem uzadı, önümüzdeki sene yani ocak 2018 de mezunum inşallah. Evlilik erken oldu çünkü lise 1 den beri birlikteydik aynı lisedeydik teklif edince hayır diyemedim tabiki :)

şu anda evdemisin çalışıyomusun cnm
Bizlerde kendimiz başaramadığımız için burdayız zaten birbirimize destek olmak için
Buraya devam ettiğin sürece hiç korkma önce kendine inan
Burda çok güzel kilo veren arkadaşlar var halâda veriyolar

Bulgurludr inşaallah ya o kadar emek verdn listede olman lazım
Ben bu kadar sabredebildiğime bile şaşırdım cnm :)neyse sonuç ne olursa artık

tmm bugünlük sana izin
Hem herkesin menüsüne göz atarsın nasıl yazmışlar vs.diye fikir sahibi olursun
Biz daha çok sağlıklı beslenmeye, zararlı karbon, paketli ürün tüketmemeye çalışıyoruz

Anacım sizinkiler türk kızlarını beğenmiyo heralde

Bi insan acıdığı için uzun süre birlikte kalamaz heralde mutlaka duygusu vardır
Yaaz yaz menünü komutanımız Mefkurem ensende biter
Tecrübe konuşuyor :))

5 tane bi de rabbim şifalar versin elifim
Aynen 5 tane 4 tane de boynum da

mutluluğunu daim olsun canım kaç yıllık evlisin. Kilon eşin birsey diyormu? Hangi bölümü okuyorsun?

Bizimkiler kafadan kontak anacım :) erkek kardeşim de urfa li arap la evlendi.
Kendilerine de bize de eziyet işte akıl yokki evlendim kendi kültüründen biriyle ne gerek var bilmiyorum anlamıyorum anlayamiycam
Duygusunu bilemiycem robot lasmis çünkü kaynım :) umarım seviyordur çünkü daha çok üzülürüm onun adına.

Aynen 5 tane 4 tane de boynum da

mutluluğunu daim olsun canım kaç yıllık evlisin. Kilon eşin birsey diyormu? Hangi bölümü okuyorsun?
Çok teşekkür ederim canım. 2 buçuk sene oluyor evleneli, eşim dünya tatlısı bir insan hiçbir şey demiyor aksine her konuda çok destekleyici ve çok anlayışlı. Tek sorunu o gayet fit ve aşırı yemesine rağmen kilo almıyor. Bu da zaman zaman benim için çok iyi olmuyor çünkü çok yemek yiyor ve benim canımı çektiriyor farketmeden. Fizik mühendisliği okuyorum canım aynı zamanda okulda laboratuvarda çalışıyorum, mühendislik öğrencilerine deneyler yaptırıp notlarını veriyorum. Eşimde hem okuyor hem çalışıyor babasıyla birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…