- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #181.981
Hoşgeldin deryacımMerhaba inşallah bende aranıza katılıp kilo vericem. Şu an 88.7 kilodayım yeni tartılıp yazdım. Ama yarın sabahtan itibaren hep belli bir saatte tartılmayı planlıyorum. Forumda yeniyim bu etkinliği ve sizi birkaç gündür takip ediyorum. Eğer yanlış veya eksik birşey yaparsam söylerseniz hemen düzeltirim. Sizin sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz ben herşeyi söylemeyeyim :)
Inşallah değildir cnmGece saat 5 gibi benim oglan ağladı hikaye anlatın diye :) onu yatağından aldım sol bacağıma bi ağrı girdi sıcak sıcak anlamadım demekki is falanda yaptım Artarak devam ediyor fitiklarimla ilgili değildir umarım.
Geçmezse akşam doldurayim küveti basamiyorum ustune sanki kalçadan çıkmış gibi bacağım.Inşallah değildir cnm
Küvet varsa bi sıcak suya yatsaydın belki yumuşatır
Kız nasıl bi sülalen var her millettn var galibasabahları ekmek ye. Ara yap mutlaka degisiklige ihtiyacın var bide yağ oranın azaldı direnen kiloyla karşı karşıya olabilirsin.
kız en son gelişinde bana soğan soymayi öğretiyor püf noktasiymis Çeşmeyi açtı soğan suyun altında kabuklarını soyuyor. Sonra anlattım israf vs diye. Mutfağa bi giriyorsun bir sürü bardak su içmiş koymuş aldım renkli bi bardak koydum masaya bu senin dedimbaşka alma. Çantası bi bakıyorum yerde bi bakıyorum mutfak masasında cinnet getirecektim az daha.
Valizleri kaynım topluyor gerçekten acıyoruz kaynıma yazık etmiş kendisine.
Hayır bütün yabancılar aynı değil amcam fransız la evli valla mantı bile yapıyor yengem dolma sarma ne istersen yapiyor kişilikle alakali sanırım.
arzu etmişler ne diyelim artık başa gelen çekilir.
Evet çok yanlış anladım
listede değilim bebeğim yoksa hergün aktif bir şekilde senin menülerine de yorum yaparak burdayım
Sen kendini biliyorsun mefkusum regl den kesinlikle için zaten rahat cumaya kadar bi anda gider bakarsın.
Bu arada sarma Bulgurlu mu pirinçli mi
ponim iradeni kutluyorum canım.
Kurtlar kapmasın beni.
Bulgurludr inşaallah ya o kadar emek verdn listede olman lazımHaber gelmedi daha :))
Oğlan hollandaya işe gitti bu hafta orda
Akşam yazdım kıza bi soruver diye
Oğlumda diye burda bende pirinci düşünüyom diye :))
Kas ağrısı diyecektm ama çok şiddtli galiba doktora gtsene canmGeçmezse akşam doldurayim küveti basamiyorum ustune sanki kalçadan çıkmış gibi bacağım.
Kurallarınızı kabul ediyorum ilk onları okumuştum zaten :)Hoşgeldin deryacım
Önce ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyor bebeğim
Senin istediğin motivasyon ve disiplin
Bunlarda burda istediğinden fazla var cnm :))
Ilk kuralımız bol paylaşım
Pazartesi takım içi cuma liste için tartı günü
Akşamda menülerimizi saatleriyle su ve sporuda yazıp birbirimize yorumlar yapıyoruz
Evet kız amcamın Oğlumda bu yaz polonyaliyla evleniyorKız nasıl bi sülalen var her millettn var galiba
Kaynınla eltinin arası nasıl merak ettm
Aramıza hoşgeldin ben Poni. okulu bitirdin de mi canm? ben bir kız annesiyim 27 yaşındaym 95 ten 75e düştüm ama çok uzun sürede 15 aydır buradaymBen Deryanur, 22 yaşındayım. Hep biraz kiloluydum zaten ama bu kadar değil. Üniversiteye başladığımda 70 falandım. 1 sene sonra nişanlanıp evlendim o süreçte çok kilo aldım stresten. 80 olmuştum. Bu bir kaç senedirde yavaş yavaş arttı kilom. Geçtiğimiz yaz 9 kilo verdim ama bir yerden sonra kilo vermem durdu, motivasyonum düştü, ve geri aldım. Ama bu sefer kararlıyım bırakmamaya ve bir destek grubu ararken sizi buldum. Eğer aranıza kabul ederseniz beni çok mutlu olurum.
Ayy inş.çabuk geçer belki sinir sıkışması falan olmuşturGeçmezse akşam doldurayim küveti basamiyorum ustune sanki kalçadan çıkmış gibi bacağım.
Kas ağrısı değil ponim benimki gelsin bakalım giderim sanırımKas ağrısı diyecektm ama çok şiddtli galiba doktora gtsene canm
Yaaz yaz menünü komutanımızKurallarınızı kabul ediyorum ilk onları okumuştum zaten :)
Bolca paylaşım ve yorum yapmaya çalışacağım.
Ben yarın akşamdan listemi atmaya başlasam olur mu acaba biraz utanıyorumda, bugün öğleden sonra diyete başladım bir azimle kahvaltıysa bir hüsran ama telafi edeceğim :)
5 tane bi de rabbim şifalar versin elifimKas ağrısı değil ponim benimki gelsin bakalım giderim sanırım
zaten nur topu gibi 5 fıtığım var onlarla ilgili olabilir.
zor evet ama bi yerden başlamak lazım cano. Sizden ilham la başladım :)Ayyy evet bende en don lisede 55 idim unv 65 e cikyim bidaha da inemedim
ooo supersin yapmamissin ne güzel ben mapardim hoc emin değilim ama savasiyorum kendimle öyle zamanlarda
ay ben arkasını getirenefim orucun evde herkes yerken cok zor oluyo yaaaa belki soguk oldugu icin dokunmustur dolaptan hemen çıkarıp yediysen
canım tek başına olmaz artarsin eksilemezsin don bence yoksa olmuyor
tekrar hoşgeldin Derya cım bol azim kararlılık diliyorum.Kurallarınızı kabul ediyorum ilk onları okumuştum zaten :)
Ben yarın akşamdan listemi atmaya başlasam olur mu acaba biraz utanıyorumda, bugün öğleden sonra diyete başladım bir azimle kahvaltıysa bir hüsran ama telafi edeceğim :)
inşallah geçici birşeydirAyy inş.çabuk geçer belki sinir sıkışması falan olmuştur
İlk sene hazırlık okudum ingilizce, o yüzden toplamda 5 sene ediyor okulum, ne yazıkki yarım dönem uzadı, önümüzdeki sene yani ocak 2018 de mezunum inşallah. Evlilik erken oldu çünkü lise 1 den beri birlikteydik aynı lisedeydik teklif edince hayır diyemedim tabiki :)Aramıza hoşgeldin ben Poni. okulu bitirdin de mi canm? ben bir kız annesiyim 27 yaşındaym 95 ten 75e düştüm ama çok uzun sürede 15 aydır buradaym
şu anda evdemisin çalışıyomusun cnmBen Deryanur, 22 yaşındayım. Hep biraz kiloluydum zaten ama bu kadar değil. Üniversiteye başladığımda 70 falandım. 1 sene sonra nişanlanıp evlendim o süreçte çok kilo aldım stresten. 80 olmuştum. Bu bir kaç senedirde yavaş yavaş arttı kilom. Geçtiğimiz yaz 9 kilo verdim ama bir yerden sonra kilo vermem durdu, motivasyonum düştü, ve geri aldım. Ama bu sefer kararlıyım bırakmamaya ve bir destek grubu ararken sizi buldum. Eğer aranıza kabul ederseniz beni çok mutlu olurum.
Ben bu kadar sabredebildiğime bile şaşırdım cnm :)neyse sonuç ne olursa artıkBulgurludr inşaallah ya o kadar emek verdn listede olman lazım
tmm bugünlük sana izinKurallarınızı kabul ediyorum ilk onları okumuştum zaten :)
Anacım sizinkiler türk kızlarını beğenmiyo heraldeEvet kız amcamın Oğlumda bu yaz polonyaliyla evleniyor
Kaynım sabah çıkıyorum evden önce unvst. Ye gidiyormuş ders için (akademisyen) ordan çıkıyorum diyor işe gidiyorum işimi halledip Starbucks a gidiyorum 6-7 saat oturuyorum akşam eve geçiyorum diye anlattı geçen gelisin de. Araları böyle yani.
Ya sanırım kaynım vatandaşlık için evlendi Marni ile sonrada acıdı boşanmadi görümceler im de öyle olduğunu düşünüyor.
Tecrübe konuşuyor :))
Aynen 5 tane 4 tane de boynum da5 tane bi de rabbim şifalar versin elifim
mutluluğunu daim olsun canım kaç yıllık evlisin. Kilon eşin birsey diyormu? Hangi bölümü okuyorsun?İlk sene hazırlık okudum ingilizce, o yüzden toplamda 5 sene ediyor okulum, ne yazıkki yarım dönem uzadı, önümüzdeki sene yani ocak 2018 de mezunum inşallah. Evlilik erken oldu çünkü lise 1 den beri birlikteydik aynı lisedeydik teklif edince hayır diyemedim tabiki :)
Bizimkiler kafadan kontak anacım :) erkek kardeşim de urfa li arap la evlendi.şu anda evdemisin çalışıyomusun cnm
Bizlerde kendimiz başaramadığımız için burdayız zaten birbirimize destek olmak için
Buraya devam ettiğin sürece hiç korkma önce kendine inan
Burda çok güzel kilo veren arkadaşlar var halâda veriyolar
Ben bu kadar sabredebildiğime bile şaşırdım cnm :)neyse sonuç ne olursa artık
tmm bugünlük sana izin
Hem herkesin menüsüne göz atarsın nasıl yazmışlar vs.diye fikir sahibi olursun
Biz daha çok sağlıklı beslenmeye, zararlı karbon, paketli ürün tüketmemeye çalışıyoruz
Anacım sizinkiler türk kızlarını beğenmiyo heralde
Bi insan acıdığı için uzun süre birlikte kalamaz heralde mutlaka duygusu vardır
Tecrübe konuşuyor :))
Çok teşekkür ederim canım. 2 buçuk sene oluyor evleneli, eşim dünya tatlısı bir insan hiçbir şey demiyor aksine her konuda çok destekleyici ve çok anlayışlı. Tek sorunu o gayet fit ve aşırı yemesine rağmen kilo almıyor. Bu da zaman zaman benim için çok iyi olmuyor çünkü çok yemek yiyor ve benim canımı çektiriyor farketmeden. Fizik mühendisliği okuyorum canım aynı zamanda okulda laboratuvarda çalışıyorum, mühendislik öğrencilerine deneyler yaptırıp notlarını veriyorum. Eşimde hem okuyor hem çalışıyor babasıyla birlikte.Aynen 5 tane 4 tane de boynum da
mutluluğunu daim olsun canım kaç yıllık evlisin. Kilon eşin birsey diyormu? Hangi bölümü okuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?