- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #182.001
fulyacım sorma anam ağladı dün resmwnkolay gelsin dilekcim. kiloları verdin koştur bakalım
tebrikler mervecim çok güzel bir rakam. senin adına çok sevindim.
inşallah dileğine ulaşırsın
Ben kendi adıma yabancı biriyle yapamazdım heralde bide böyle çok fazla yaş farkınıda istememBizimkiler kafadan kontak anacım :) erkek kardeşim de urfa li arap la evlendi.
Kendilerine de bize de eziyet işte akıl yokki evlendim kendi kültüründen biriyle ne gerek var bilmiyorum anlamıyorum anlayamiycam
Duygusunu bilemiycem robot lasmis çünkü kaynım :) umarım seviyordur çünkü daha çok üzülürüm onun adına.
Ohh sporda yapılmış bugün dinlen bariselam kızlar dün çok yorulmuşum sabah uyanamadım sonrada okul telaşı ve platese gittim şimdi geldim kahvemi içiyorum
bi itirafta bulunuyum az yemek yemenin Nekadar keyif verdiğini bugun daha iyi anladım dun misafirlerle yedim az yedim eskiye göre ama hamurişi nasıl oturdu mideme söylemesi ayıp kabızda yaptı kahvaltı yapmadım bile şimdi şimdi hafifledim bu hafiflik harika bişey
selam canım hoşgeldin ben dilek gurubun 13 kılo vererek mezun olmuş üyesiyiyiÇok teşekkür ederim canım. 2 buçuk sene oluyor evleneli, eşim dünya tatlısı bir insan hiçbir şey demiyor aksine her konuda çok destekleyici ve çok anlayışlı. Tek sorunu o gayet fit ve aşırı yemesine rağmen kilo almıyor. Bu da zaman zaman benim için çok iyi olmuyor çünkü çok yemek yiyor ve benim canımı çektiriyor farketmeden. Fizik mühendisliği okuyorum canım aynı zamanda okulda laboratuvarda çalışıyorum, mühendislik öğrencilerine deneyler yaptırıp notlarını veriyorum. Eşimde hem okuyor hem çalışıyor babasıyla birlikte.
Havasınıda atarmışşş :))selam canım hoşgeldin ben dilek gurubun 13 kılo vererek mezun olmuş üyesiyiyi
Canım çok tebrik ederim, inşallah bende hedefime ulaşabilirim senin gibi ama biraz uzun sürücek çok kilo var verilecekselam canım hoşgeldin ben dilek gurubun 13 kılo vererek mezun olmuş üyesiyiyi
ablam görümceler de de çok zayıflamışsın genç kız gibi olmuşsun dediOhh sporda yapılmış bugün dinlen bari
Sen yiyince şaşırmıyolarmı :)
inan bana 3ayda verdim ve nasıl 3ay geçmiş anlamadım su gibi geçiyor Burda zaman disiplinli olursan kaç kilo fazlan olsun hiç takılma göz açıp kapayıncaya kadar gider o kilıCanım çok tebrik ederim, inşallah bende hedefime ulaşabilirim senin gibi ama biraz uzun sürücek çok kilo var verilecek
Anaaa daha bilmiyolarmıydıablam görümceler de de çok zayıflamışsın genç kız gibi olmuşsun dedizaten başta diyet felan yapıp yememezlik yapma bizimle dedi büyük görümcem
dedim mezun oldum az ve telafi edecek şekilde yiyebilirim artık dedi:) tabi sonra nerden mezun olduğumu anlattım iki saat:)
benimde ağzımda bakla ıslanmaz pek severim herkesler herşeyimi paylaşmayı kocayla bi kavga ederim rahat 7,8 tanıdığıma anlatırım:) burda olduğumu annem kuzenler yengem arkadaşm biliyor eşim birde yetmemi:lAnaaa daha bilmiyolarmıydı
Ben benimkilere hep söylediydim
Gerçi bu ortam kimine çok komik geliyor
Görümcemin biri diyo Ben olsam hep yalan söylerdim diye :))
Hak ettin güzellik
Çok güzel maşallah hem çalışın hem okuyun süper. Çoğunlukla sorunumuz bu sanırım erkeklerin yemesi kadınların sa yediğinde davul gibi şişmesi erkekler umursamiyor genellikle kadınlarsa dış görünüşe önem veriyor kendisinde böyle olunca da kaçınılmaz son kilo problemi. Eşim yer yer kocaman göbeği var akşam bana kurabiye yaptırdı yedi tatli krixindeyim diyor, bide bana da kilo ve diyor. Çocuğunda yokmuş kılo verki hamilelik düşündüğün de kilo derdin olmasın. Herşey bir yana çok gençsin neden kilolu yağlı bıngıl bıngıl gezesin dimi ama.Çok teşekkür ederim canım. 2 buçuk sene oluyor evleneli, eşim dünya tatlısı bir insan hiçbir şey demiyor aksine her konuda çok destekleyici ve çok anlayışlı. Tek sorunu o gayet fit ve aşırı yemesine rağmen kilo almıyor. Bu da zaman zaman benim için çok iyi olmuyor çünkü çok yemek yiyor ve benim canımı çektiriyor farketmeden. Fizik mühendisliği okuyorum canım aynı zamanda okulda laboratuvarda çalışıyorum, mühendislik öğrencilerine deneyler yaptırıp notlarını veriyorum. Eşimde hem okuyor hem çalışıyor babasıyla birlikte.
ohh miss hafif im hafif sin hafifselam kızlar dün çok yorulmuşum sabah uyanamadım sonrada okul telaşı ve platese gittim şimdi geldim kahvemi içiyorum
bi itirafta bulunuyum az yemek yemenin Nekadar keyif verdiğini bugun daha iyi anladım dun misafirlerle yedim az yedim eskiye göre ama hamurişi nasıl oturdu mideme söylemesi ayıp kabızda yaptı kahvaltı yapmadım bile şimdi şimdi hafifledim bu hafiflik harika bişey
bende yapamazdım kültürüme uyun arkadaş böyle bile farklılıklar var bazen aşamadigimiz. Eşimle aramda 10 yaş var bazen gerçekten kötü oluyor senin kanın kaynıyor o dede modundaBen kendi adıma yabancı biriyle yapamazdım heralde bide böyle çok fazla yaş farkınıda istemem
Gerçi almanlarda çok kadın kıymeti biliyor ama... :))
Yooo ben öyle herşeyimi anlatmambenimde ağzımda bakla ıslanmaz pek severim herkesler herşeyimi paylaşmayı kocayla bi kavga ederim rahat 7,8 tanıdığıma anlatırım:) burda olduğumu annem kuzenler yengem arkadaşm biliyor eşim birde yetmemi:l
Tatlım diyette bi sıkıntı yok kaçamakda yok ama bugün artı çıktım
yemem bacım yermiyim bu güzelliği tatmışım artık vazgeçermiyim.Çok güzel maşallah hem çalışın hem okuyun süper. Çoğunlukla sorunumuz bu sanırım erkeklerin yemesi kadınların sa yediğinde davul gibi şişmesi erkekler umursamiyor genellikle kadınlarsa dış görünüşe önem veriyor kendisinde böyle olunca da kaçınılmaz son kilo problemi. Eşim yer yer kocaman göbeği var akşam bana kurabiye yaptırdı yedi tatli krixindeyim diyor, bide bana da kilo ve diyor. Çocuğunda yokmuş kılo verki hamilelik düşündüğün de kilo derdin olmasın. Herşey bir yana çok gençsin neden kilolu yağlı bıngıl bıngıl gezesin dimi ama.
ohh miss hafif im hafif sin hafif
Yeme kız bosver yedikten noldu.
bende yapamazdım kültürüme uyun arkadaş böyle bile farklılıklar var bazen aşamadigimiz. Eşimle aramda 10 yaş var bazen gerçekten kötü oluyor senin kanın kaynıyor o dede modunda
Ama aamir khan la evlenirdim
Almanlar a bak sen çokta soğuk nevale gibiler ama kıymet biliyorlarmis helal adamlara
Kız senin adamın özel günümü gelmiş ne tstlı kriziymişok güzel maşallah hem çalışın hem okuyun süper. Çoğunlukla sorunumuz bu sanırım erkeklerin yemesi kadınların sa yediğinde davul gibi şişmesi erkekler umursamiyor genellikle kadınlarsa dış görünüşe önem veriyor kendisinde böyle olunca da kaçınılmaz son kilo problemi. Eşim yer yer kocaman göbeği var akşam bana kurabiye yaptırdı yedi tatli krixindeyim diyor, bide bana da kilo ve diyor. Çocuğunda yokmuş kılo verki hamilelik düşündüğün de kilo derdin olmasın. Herşey bir yana çok gençsin neden kilolu yağlı bıngıl bıngıl gezesin dimi
Kız pek cahal kaldımAma aamir khan la evlenirdim
Almanlar a bak sen çokta soğuk nevale gibiler ama kıymet biliyorlarmis
Ne guzrl canom ya verdin kurtuldun büyük bi yük kalktı omuzlarından keyfini çıkar şimdi. Salına salına gez görümceler inin önündeablam görümceler de de çok zayıflamışsın genç kız gibi olmuşsun dedizaten başta diyet felan yapıp yememezlik yapma bizimle dedi büyük görümcem
dedim mezun oldum az ve telafi edecek şekilde yiyebilirim artık dedi:) tabi sonra nerden mezun olduğumu anlattım iki saat:)
maşallah kadına bak aklına gelen yalan soylemekmiymisAnaaa daha bilmiyolarmıydı
Ben benimkilere hep söylediydim
Gerçi bu ortam kimine çok komik geliyor
Görümcemin biri diyo Ben olsam hep yalan söylerdim diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?