Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kızlar dün çok yorulmuşum sabah uyanamadım sonrada okul telaşı ve platese gittim şimdi geldim kahvemi içiyorum
bi itirafta bulunuyum az yemek yemenin Nekadar keyif verdiğini bugun daha iyi anladım dun misafirlerle yedim az yedim eskiye göre ama hamurişi nasıl oturdu mideme söylemesi ayıp kabızda yaptı kahvaltı yapmadım bile şimdi şimdi hafifledim bu hafiflik harika bişey

Ben kendi adıma yabancı biriyle yapamazdım heralde bide böyle çok fazla yaş farkınıda istemem
Gerçi almanlarda çok kadın kıymeti biliyor ama... :))

Ohh sporda yapılmış bugün dinlen bari

Sen yiyince şaşırmıyolarmı :)

selam canım hoşgeldin ben dilek gurubun 13 kılo vererek mezun olmuş üyesiyiyi

Ohh sporda yapılmış bugün dinlen bari

Sen yiyince şaşırmıyolarmı :)
ablam görümceler de de çok zayıflamışsın genç kız gibi olmuşsun dedi zaten başta diyet felan yapıp yememezlik yapma bizimle dedi büyük görümcem
dedim mezun oldum az ve telafi edecek şekilde yiyebilirim artık dedi:) tabi sonra nerden mezun olduğumu anlattım iki saat:)

Canım çok tebrik ederim, inşallah bende hedefime ulaşabilirim senin gibi ama biraz uzun sürücek çok kilo var verilecek
inan bana 3ayda verdim ve nasıl 3ay geçmiş anlamadım su gibi geçiyor Burda zaman disiplinli olursan kaç kilo fazlan olsun hiç takılma göz açıp kapayıncaya kadar gider o kilı

Anaaa daha bilmiyolarmıydı
Ben benimkilere hep söylediydim
Gerçi bu ortam kimine çok komik geliyor

Görümcemin biri diyo Ben olsam hep yalan söylerdim diye :))

benimde ağzımda bakla ıslanmaz pek severim herkesler herşeyimi paylaşmayı kocayla bi kavga ederim rahat 7,8 tanıdığıma anlatırım:) burda olduğumu annem kuzenler yengem arkadaşm biliyor eşim birde yetmemi:l

Çok güzel maşallah hem çalışın hem okuyun süper. Çoğunlukla sorunumuz bu sanırım erkeklerin yemesi kadınların sa yediğinde davul gibi şişmesi erkekler umursamiyor genellikle kadınlarsa dış görünüşe önem veriyor kendisinde böyle olunca da kaçınılmaz son kilo problemi. Eşim yer yer kocaman göbeği var akşam bana kurabiye yaptırdı yedi tatli krixindeyim diyor, bide bana da kilo ve diyor. Çocuğunda yokmuş kılo verki hamilelik düşündüğün de kilo derdin olmasın. Herşey bir yana çok gençsin neden kilolu yağlı bıngıl bıngıl gezesin dimi ama.

ohh miss hafif im hafif sin hafif
Yeme kız bosver yedikten noldu.

Ben kendi adıma yabancı biriyle yapamazdım heralde bide böyle çok fazla yaş farkınıda istemem
Gerçi almanlarda çok kadın kıymeti biliyor ama... :))
bende yapamazdım kültürüme uyun arkadaş böyle bile farklılıklar var bazen aşamadigimiz. Eşimle aramda 10 yaş var bazen gerçekten kötü oluyor senin kanın kaynıyor o dede modunda

Ama aamir khan la evlenirdim
Almanlar a bak sen çokta soğuk nevale gibiler ama kıymet biliyorlarmis helal adamlara

benimde ağzımda bakla ıslanmaz pek severim herkesler herşeyimi paylaşmayı kocayla bi kavga ederim rahat 7,8 tanıdığıma anlatırım:) burda olduğumu annem kuzenler yengem arkadaşm biliyor eşim birde yetmemi:l
Yooo ben öyle herşeyimi anlatmam
Anlatamam, karakter meselesi heralde

Onlarda hep benim kilo vermemi istedikleri için o yüzden nasıl motive olduğumu söylemiştim

yemem bacım yermiyim bu güzelliği tatmışım artık vazgeçermiyim.
bizimde 10yaş var aramızda ben avantajını gördüm olgunluğunun ama geçenlerde çocuk düşünmüştüm oğlum anne sen neyse babam yaşlandı ne bebesi artık dedi:)

Kız senin adamın özel günümü gelmiş ne tstlı kriziymiş
Ama aamir khan la evlenirdim
Almanlar a bak sen çokta soğuk nevale gibiler ama kıymet biliyorlarmis
Kız pek cahal kaldım
O dediğin kim :))

Almanlarda daha çok hep kadının sözü geçer

Ne guzrl canom ya verdin kurtuldun büyük bi yük kalktı omuzlarından keyfini çıkar şimdi. Salına salına gez görümceler inin önünde
Benimde baya kişi biliyor hangi takımda olduğumu söylemedim ama gelip bakicak lar mis arkadaş beni de alsanıza diyor araniza.

maşallah kadına bak aklına gelen yalan soylemekmiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…