Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hay Allahım zamane çocukları

Bizimde aramızda 5 yaş var

Kız senin adamın özel günümü gelmiş ne tstlı kriziymiş

Kız pek cahal kaldım
O dediğin kim :))

Almanlarda daha çok hep kadının sözü geçer
Aa onun çikolata saati vardır her akşam :) kız çok dengesiz benimki içimi yordu yeminle diyorum bazen gülüyor. Bugünde tatlı birsey vereyim bana ne çok tatlı yapıyorsun der 2 gün tuzlu vereyim tatlı yapmıyorsun der. Anliycagin türünün son örneği :)

Aamir khan Hintli müslüman aktör

Kesinlikle en zoru zaten böyle yaşlarda kilolu olmak, istediğini giyememek, beğendiğin şeylerin bedenini bulamamak. Hamilelikte kilolu olmayı hiç istemiyorum dediklerini bende hep düşünüyorum.

Kesinlikle en zoru zaten böyle yaşlarda kilolu olmak, istediğini giyememek, beğendiğin şeylerin bedenini bulamamak. Hamilelikte kilolu olmayı hiç istemiyorum dediklerini bende hep düşünüyorum.
Canım hiç üzülme ip gibi olucaksin 9. Takımda sin artık.

bende itiraf ediyim nasıl olsa mezun oldum:) bi iki kere yemiştim menu yazmadım kaynadı arada ilk zamanlarımda:)

Iyi akşamlar kixlar ilk menu benden gelsin
Sabah 8:00
2dilim ekmek
1tk tereyagiyla pismis iki yumurta
Domates

Ogle 12:30
3kofte ekmeksiz
Salata yogurt

Ara14:30
2kasik elmali yogury 1avuc fistik
Yarım saat sonra bi kahve

Aksam 18:00
5yk tavuklu karnabahar fırında
Salata yogurt

Su 2olur
Spor 30 dk lesli jillian karisimi kendime iyi geldiğini düşündüğüm bölümleri birleştirip yaptım

O da öyle hergün diyete başlar

Ben zayıflayınca iyice sinir olduydu bana
Ver dedikte bu kadar demedik diye :)
benim görümceler bayılır bana Allah var bende severim lakin elti ailede herkese gıcık banada dahada gıcık seviliyorum diye kilo vermemde üstüne tuz biber oldu:)

Canım hiç üzülme ip gibi olucaksin 9. Takımda sin artık.
İyki sizi bulmuşum, 2 haftaya okulumda tatile giriyor, bugün diyet yapabilmek için güzel bir market alışverişide yaptım. Son derece azimliyim inşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz.

Avantajları da var tabide yine de bazen bu olgunluk fazla diyorum. 46 yaşında şuan bende yapmim senin oğlan haklı

İyki sizi bulmuşum, 2 haftaya okulumda tatile giriyor, bugün diyet yapabilmek için güzel bir market alışverişide yaptım. Son derece azimliyim inşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz.
İnşallah canım bol paylaşım la herseyi hallediceksin emin ol. Sporu da unutma tabi.

diyet gurupları harika 9.takım hepsinden harika canım kilo vermeyeni dövüyorlar burda kaçışın yok yani verilecek o kilolar:)

çok güzel canım afiyet olsun

Anacım sen çok şımartmışın seninkini

Adamda fena değilmiş

ay geçmiş olsun elifim kiz 5 tane fitigi nasıl yaptın aman dikkat et kotu oluyo ağrısı

Hoşgeldin canimben kamile 31yasknda iki cocuk annesi bi ogretmenim ins bizimle birlikte kesinlikle verirsin sadece azim ve istikrar lazim
Kız nasıl bi sülalen var her millettn var galiba
Kaynınla eltinin arası nasıl merak ettm
hey merakli melehatim benim senin bu halini Seviyorum cok sevimli oluyon

hay maşallah hakkryen ilgincler hic goze alamam öyle maceraları valla karsjmdaki beni anlayacak dinleyecek o ne oyle herkes birbirine fransız artı insan acıyor diye katlanirmi oyle seylere guzelmi bari bu Marni

İnşallah canım bol paylaşım la herseyi hallediceksin emin ol. Sporu da unutma tabi.
Geçtiğimiz yaz bir diyetisyene giderek 9 kilo vermiştim, çok tatlı biriydi ilk defa onunla bu kadar kilo verdim. Sonra bırakmak durumunda kaldım. O şey demişti diyete başladığın ilk hafta spor yapma vücudun sporla kilo vermeye alışır sporsuz kilo veremezsin yavaş yavaş arttırıcaz sporu demişti. Siz ne dersiniz?

bende itiraf ediyim nasıl olsa mezun oldum:) bi iki kere yemiştim menu yazmadım kaynadı arada ilk zamanlarımda:)
Sen varya sen :) olsun artık verdin gitti nasılsa sorun yok

Afiyet olsun fıstık yerine baska birsey ye bebeğim biliyorsun yağlı baya. Ama menun güzel.

benim görümceler bayılır bana Allah var bende severim lakin elti ailede herkese gıcık banada dahada gıcık seviliyorum diye kilo vermemde üstüne tuz biber oldu:)
5 eltiyiz. Benim gorumceler de beni sever Allah biliyor bende çok seviyorum onları. Allah başımız dan eksik etmesin.
4 tane birbirinden cins eltim var :))))
O eltinde çatlar umarım hasedinden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…