- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #182.021
kesin ondandır ablam regl bitince alırsın mükafatınıTatlım diyette bi sıkıntı yok kaçamakda yok ama bugün artı çıktım
Reglinin 2.günü belki ondandır diyorum
Hay Allahım zamane çocuklarıyemem bacım yermiyim bu güzelliği tatmışım artık vazgeçermiyim.
bizimde 10yaş var aramızda ben avantajını gördüm olgunluğunun ama geçenlerde çocuk düşünmüştüm oğlum anne sen neyse babam yaşlandı ne bebesi artık dedi:)
O da öyle hergün diyete başlarmaşallah kadına bak aklına gelen yalan soylemekmiymis
Aa onun çikolata saati vardır her akşam :) kız çok dengesiz benimki içimi yordu yeminle diyorum bazen gülüyor. Bugünde tatlı birsey vereyim bana ne çok tatlı yapıyorsun der 2 gün tuzlu vereyim tatlı yapmıyorsun der. Anliycagin türünün son örneği :)Kız senin adamın özel günümü gelmiş ne tstlı kriziymiş
Kız pek cahal kaldım
O dediğin kim :))
Almanlarda daha çok hep kadının sözü geçer
Çok güzel maşallah hem çalışın hem okuyun süper. Çoğunlukla sorunumuz bu sanırım erkeklerin yemesi kadınların sa yediğinde davul gibi şişmesi erkekler umursamiyor genellikle kadınlarsa dış görünüşe önem veriyor kendisinde böyle olunca da kaçınılmaz son kilo problemi. Eşim yer yer kocaman göbeği var akşam bana kurabiye yaptırdı yedi tatli krixindeyim diyor, bide bana da kilo ve diyor. Çocuğunda yokmuş kılo verki hamilelik düşündüğün de kilo derdin olmasın. Herşey bir yana çok gençsin neden kilolu yağlı bıngıl bıngıl gezesin dimi ama.
ohh miss hafif im hafif sin hafif
Yeme kız bosver yedikten noldu.
bende yapamazdım kültürüme uyun arkadaş böyle bile farklılıklar var bazen aşamadigimiz. Eşimle aramda 10 yaş var bazen gerçekten kötü oluyor senin kanın kaynıyor o dede modunda
Ama aamir khan la evlenirdim
Almanlar a bak sen çokta soğuk nevale gibiler ama kıymet biliyorlarmis helal adamlara
Hahayyy kıskançlıgini da saklamiyor helal takdir ettimO da öyle hergün diyete başlar
Ben zayıflayınca iyice sinir olduydu bana
Ver dedikte bu kadar demedik diye :)
Canım hiç üzülme ip gibi olucaksin 9. Takımda sin artık.Kesinlikle en zoru zaten böyle yaşlarda kilolu olmak, istediğini giyememek, beğendiğin şeylerin bedenini bulamamak. Hamilelikte kilolu olmayı hiç istemiyorum dediklerini bende hep düşünüyorum.
bende itiraf ediyim nasıl olsa mezun oldum:) bi iki kere yemiştim menu yazmadım kaynadı arada ilk zamanlarımda:)Ne guzrl canom ya verdin kurtuldun büyük bi yük kalktı omuzlarından keyfini çıkar şimdi. Salına salına gez görümceler inin önünde
Benimde baya kişi biliyor hangi takımda olduğumu söylemedim ama gelip bakicak lar mis arkadaş beni de alsanıza diyor araniza.
maşallah kadına bak aklına gelen yalan soylemekmiymis
benim görümceler bayılır bana Allah var bende severim lakin elti ailede herkese gıcık banada dahada gıcık seviliyorum diye kilo vermemde üstüne tuz biber oldu:)O da öyle hergün diyete başlar
Ben zayıflayınca iyice sinir olduydu bana
Ver dedikte bu kadar demedik diye :)
İyki sizi bulmuşum, 2 haftaya okulumda tatile giriyor, bugün diyet yapabilmek için güzel bir market alışverişide yaptım. Son derece azimliyim inşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz.Canım hiç üzülme ip gibi olucaksin 9. Takımda sin artık.
Avantajları da var tabide yine de bazen bu olgunluk fazla diyorum. 46 yaşında şuan bende yapmim senin oğlan haklıyemem bacım yermiyim bu güzelliği tatmışım artık vazgeçermiyim.
bizimde 10yaş var aramızda ben avantajını gördüm olgunluğunun ama geçenlerde çocuk düşünmüştüm oğlum anne sen neyse babam yaşlandı ne bebesi artık dedi:)
:)Avantajları da var tabide yine de bazen bu olgunluk fazla diyorum. 46 yaşında şuan bende yapmim senin oğlan haklı
İnşallah canım bol paylaşım la herseyi hallediceksin emin ol. Sporu da unutma tabi.İyki sizi bulmuşum, 2 haftaya okulumda tatile giriyor, bugün diyet yapabilmek için güzel bir market alışverişide yaptım. Son derece azimliyim inşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz.
diyet gurupları harika 9.takım hepsinden harika canım kilo vermeyeni dövüyorlar burda kaçışın yok yani verilecek o kilolar:)İyki sizi bulmuşum, 2 haftaya okulumda tatile giriyor, bugün diyet yapabilmek için güzel bir market alışverişide yaptım. Son derece azimliyim inşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz.
çok güzel canım afiyet olsunIyi akşamlar kixlar ilk menu benden gelsin
Sabah 8:00
2dilim ekmek
1tk tereyagiyla pismis iki yumurta
Domates
Ogle 12:30
3kofte ekmeksiz
Salata yogurt
Ara14:30
2kasik elmali yogury 1avuc fistik
Yarım saat sonra bi kahve
Aksam 18:00
5yk tavuklu karnabahar fırında
Salata yogurt
Su 2olur
Spor 30 dk lesli jillian karisimi kendime iyi geldiğini düşündüğüm bölümleri birleştirip yaptım
Anacım sen çok şımartmışın seninkiniAa onun çikolata saati vardır her akşam :) kız çok dengesiz benimki içimi yordu yeminle diyorum bazen gülüyor. Bugünde tatlı birsey vereyim bana ne çok tatlı yapıyorsun der 2 gün tuzlu vereyim tatlı yapmıyorsun der. Anliycagin türünün son örneği :)
Aamir khan Hintli müslüman aktör
Eki Görüntüle 1931075
ay geçmiş olsun elifim kiz 5 tane fitigi nasıl yaptın aman dikkat et kotu oluyo ağrısıGece saat 5 gibi benim oglan ağladı hikaye anlatın diye :) onu yatağından aldım sol bacağıma bi ağrı girdi sıcak sıcak anlamadım demekki is falanda yaptım Artarak devam ediyor fitiklarimla ilgili değildir umarım.
Hoşgeldin canimben kamile 31yasknda iki cocuk annesi bi ogretmenim ins bizimle birlikte kesinlikle verirsin sadece azim ve istikrar lazimBen Deryanur, 22 yaşındayım. Hep biraz kiloluydum zaten ama bu kadar değil. Üniversiteye başladığımda 70 falandım. 1 sene sonra nişanlanıp evlendim o süreçte çok kilo aldım stresten. 80 olmuştum. Bu bir kaç senedirde yavaş yavaş arttı kilom. Geçtiğimiz yaz 9 kilo verdim ama bir yerden sonra kilo vermem durdu, motivasyonum düştü, ve geri aldım. Ama bu sefer kararlıyım bırakmamaya ve bir destek grubu ararken sizi buldum. Eğer aranıza kabul ederseniz beni çok mutlu olurum.
hey merakli melehatim benim senin bu halini Seviyorum cok sevimli oluyonKız nasıl bi sülalen var her millettn var galiba
Kaynınla eltinin arası nasıl merak ettm
hay maşallah hakkryen ilgincler hic goze alamam öyle maceraları valla karsjmdaki beni anlayacak dinleyecek o ne oyle herkes birbirine fransız artı insan acıyor diye katlanirmi oyle seylere guzelmi bari bu MarniEvet kız amcamın Oğlumda bu yaz polonyaliyla evleniyor
Kaynım sabah çıkıyorum evden önce unvst. Ye gidiyormuş ders için (akademisyen) ordan çıkıyorum diyor işe gidiyorum işimi halledip Starbucks a gidiyorum 6-7 saat oturuyorum akşam eve geçiyorum diye anlattı geçen gelisin de. Araları böyle yani.
Ya sanırım kaynım vatandaşlık için evlendi Marni ile sonrada acıdı boşanmadi görümceler im de öyle olduğunu düşünüyor.
Geçtiğimiz yaz bir diyetisyene giderek 9 kilo vermiştim, çok tatlı biriydi ilk defa onunla bu kadar kilo verdim. Sonra bırakmak durumunda kaldım. O şey demişti diyete başladığın ilk hafta spor yapma vücudun sporla kilo vermeye alışır sporsuz kilo veremezsin yavaş yavaş arttırıcaz sporu demişti. Siz ne dersiniz?İnşallah canım bol paylaşım la herseyi hallediceksin emin ol. Sporu da unutma tabi.
Sen varya sen :) olsun artık verdin gitti nasılsa sorun yokbende itiraf ediyim nasıl olsa mezun oldum:) bi iki kere yemiştim menu yazmadım kaynadı arada ilk zamanlarımda:)
Afiyet olsun fıstık yerine baska birsey ye bebeğim biliyorsun yağlı baya. Ama menun güzel.Iyi akşamlar kixlar ilk menu benden gelsin
Sabah 8:00
2dilim ekmek
1tk tereyagiyla pismis iki yumurta
Domates
Ogle 12:30
3kofte ekmeksiz
Salata yogurt
Ara14:30
2kasik elmali yogury 1avuc fistik
Yarım saat sonra bi kahve
Aksam 18:00
5yk tavuklu karnabahar fırında
Salata yogurt
Su 2olur
Spor 30 dk lesli jillian karisimi kendime iyi geldiğini düşündüğüm bölümleri birleştirip yaptım
5 eltiyiz. Benim gorumceler de beni sever Allah biliyor bende çok seviyorum onları. Allah başımız dan eksik etmesin.benim görümceler bayılır bana Allah var bende severim lakin elti ailede herkese gıcık banada dahada gıcık seviliyorum diye kilo vermemde üstüne tuz biber oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?