Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence gayet güzel cnm menüde dengeli ne az ne çok

Marni dediğime bakma 46 falan yaşı ben beğeniyorum minik burnunu özellikle ama üst tarafı var bacaklar incecik o üstu o bacaklar nasıl taşıyor bilmiyorum :))))

sende öyle yap canım bilirkişi söylemiş nasılsa. Leslie yi Biliyormusun genellikle evde onu yapıyorum ben çocukla çıkmak zor oluyor her zaman.

Senin adamda benimki gibiymis benimkide öyledir sanki beynine gireceğim ne istediğini anlamak icin bigün salatayi begenir ertesi gin ayni salatadan gelsin salatayi niye böyle yapiyon der sinir olurum ama yapacak bisey yok artik kendim ne istiyorsam öyle yapıyorum yoksa ona kaldikmi dansoz gibi dk da mwnu degistirecen oda ne mümkün

Benimde eliptik aletim var canım benim içinde zor oluyor bazen okul falan derken. Leslie yi bilmiyorum ?

bende itiraf ediyim nasıl olsa mezun oldum:) bi iki kere yemiştim menu yazmadım kaynadı arada ilk zamanlarımda:)
Kızzz o zaman ben o kadar aktif değildim heralde
Hemen eksik menülerini yaz

benim görümceler bayılır bana Allah var bende severim lakin elti ailede herkese gıcık banada dahada gıcık seviliyorum diye kilo vermemde üstüne tuz biber oldu:)
Benim 3 görümcem 1 eltim var
Şimdiye kadar hiç problem olmadı aramızda
Hepsi iyi niyetlidir
Kilo verdiğim için hep takdir etmişlerdir
diyet gurupları harika 9.takım hepsinden harika canım kilo vermeyeni dövüyorlar burda kaçışın yok yani verilecek o kilolar:)
dur kızz yaptığımız işgenceleri anlatma :)) korkup kaçmasın kız

Bencede ilk hafta önce menülerini oturt cnm
Sonra yavaş yavaş spora başlayıp artırırsın

Ay benimkini tarif ediyorsun sanki

Hoşgeldin Deryanur.Ben de Elif.25 yaşındayım evlendikten sonra benimde kilom arttı ve dört ay önce 68 kg iken Şimdi 59lara geldim.Sürekli paylaşım spor ve suyla ve tabiki sağlıklı besinlerle kolaylıkla veriliyor.Takip ettikçe alışırsın,alıştıkça da motivasyonun artar ve daha da gayretlenip kilolarından kurtulursun .Ama asla pes etme..

Çok teşekkür ederim çok memnun oldum hepinizle tanıştığıma çok sıcakkanlısınız. Hepiniz kilo vermek için emek veriyorsunuz bu çok motive edici. İnşallah bende pes etmeyeceğim.

Sporu hayattan çıkarmamak lazım ki zaten.Arkadaşım 80 kilodan 52 ye düştü aç kalarak hep bazen spor yaptı bazen yapmadı.Vücudu daha doğum yapmadan aşırı sarktı ve kötü duruyor.Beb sporla başlayıp diyeti devamında getirdim kolayca da verdim kilo.Hiç sonra başlayayım demedim.Bulduğum her boş vakti değerlendirdim.Her yere araba kullanmadım.Onu bile kar bilip yürüdüm de yürüdüm.Çünkü acayip inat ettim.Eskiden eşimden büyük gözükürdüm.Şimdi eşim yanımda çok büyük gözüküyor..Grubumuz bu açıdan çok iyi geldi bana.

Canm yaş kaçtı senin? Tabiki yavaş yavaş artar. Kalp ye yağlanması doktor mu söylemişti?
yaş 42. yok canım kalp yağlanması yok. yani diyorum ki vücut yağlanmam üst bölgede. g.... ler büyük ve de karın bölgem.

menu kotude sevketi bostanda ne yaaa
şevketi bostan, egede yetişen bir bitki canım. ayrıca çok da faydalı. google da faydalarını görebilirsin. yemeği etli olarak yapılıyor. mayhoş bir tadı var.

Yooo ben öyle herşeyimi anlatmam
Anlatamam, karakter meselesi heralde

Onlarda hep benim kilo vermemi istedikleri için o yüzden nasıl motive olduğumu söylemiştim
benim de ağzım sıkıdır.

Çok teşekkür ederim çok memnun oldum hepinizle tanıştığıma çok sıcakkanlısınız. Hepiniz kilo vermek için emek veriyorsunuz bu çok motive edici. İnşallah bende pes etmeyeceğim.
Etme Can'ım.Ben diyeti bozduğum Zaman'larda ertesi gün kaldığım yerden devam ederek bu günlere geldim.

Benim herif geldi topalliyorum spordan olmuştur dedi salona geçti
al işte buda benim adamsi bisey hiç sormaz noldu deyim az ilgileneyim demez odun iste napcan sonra surat asilinca noldu niye tavır yapiyon diyo kendini hiiiic bilen yok tabi arada cooook iyi olacak aramizda noldu gülüm der ozamanda butun gulleri kafasında parcalayasim geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…