- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #182.041
Bence gayet güzel cnm menüde dengeli ne az ne çokIyi akşamlar kixlar ilk menu benden gelsin
Sabah 8:00
2dilim ekmek
1tk tereyagiyla pismis iki yumurta
Domates
Ogle 12:30
3kofte ekmeksiz
Salata yogurt
Ara14:30
2kasik elmali yogury 1avuc fistik
Yarım saat sonra bi kahve
Aksam 18:00
5yk tavuklu karnabahar fırında
Salata yogurt
Su 2olur
Spor 30 dk lesli jillian karisimi kendime iyi geldiğini düşündüğüm bölümleri birleştirip yaptım
Marni dediğime bakma 46 falan yaşı ben beğeniyorum minik burnunu özellikle ama üst tarafı var bacaklar incecik o üstu o bacaklar nasıl taşıyor bilmiyorum :))))ay geçmiş olsun elifim kiz 5 tane fitigi nasıl yaptın aman dikkat et kotu oluyo ağrısı
Hoşgeldin canimben kamile 31yasknda iki cocuk annesi bi ogretmenim ins bizimle birlikte kesinlikle verirsin sadece azim ve istikrar lazim
hey merakli melehatim benim senin bu halini Seviyorum cok sevimli oluyon
hay maşallah hakkryen ilgincler hic goze alamam öyle maceraları valla karsjmdaki beni anlayacak dinleyecek o ne oyle herkes birbirine fransız artı insan acıyor diye katlanirmi oyle seylere guzelmi bari bu Marni
sende öyle yap canım bilirkişi söylemiş nasılsa. Leslie yi Biliyormusun genellikle evde onu yapıyorum ben çocukla çıkmak zor oluyor her zaman.Geçtiğimiz yaz bir diyetisyene giderek 9 kilo vermiştim, çok tatlı biriydi ilk defa onunla bu kadar kilo verdim. Sonra bırakmak durumunda kaldım. O şey demişti diyete başladığın ilk hafta spor yapma vücudun sporla kilo vermeye alışır sporsuz kilo veremezsin yavaş yavaş arttırıcaz sporu demişti. Siz ne dersiniz?
Senin adamda benimki gibiymis benimkide öyledir sanki beynine gireceğim ne istediğini anlamak icin bigün salatayi begenir ertesi gin ayni salatadan gelsin salatayi niye böyle yapiyon der sinir olurum ama yapacak bisey yok artik kendim ne istiyorsam öyle yapıyorum yoksa ona kaldikmi dansoz gibi dk da mwnu degistirecen oda ne mümkünAa onun çikolata saati vardır her akşam :) kız çok dengesiz benimki içimi yordu yeminle diyorum bazen gülüyor. Bugünde tatlı birsey vereyim bana ne çok tatlı yapıyorsun der 2 gün tuzlu vereyim tatlı yapmıyorsun der. Anliycagin türünün son örneği :)
Aamir khan Hintli müslüman aktör
Eki Görüntüle 1931075
Benimde eliptik aletim var canım benim içinde zor oluyor bazen okul falan derken. Leslie yi bilmiyorum ?Marni dediğime bakma 46 falan yaşı ben beğeniyorum minik burnunu özellikle ama üst tarafı var bacaklar incecik o üstu o bacaklar nasıl taşıyor bilmiyorum :))))
sende öyle yap canım bilirkişi söylemiş nasılsa. Leslie yi Biliyormusun genellikle evde onu yapıyorum ben çocukla çıkmak zor oluyor her zaman.
Kızzz o zaman ben o kadar aktif değildim heraldebende itiraf ediyim nasıl olsa mezun oldum:) bi iki kere yemiştim menu yazmadım kaynadı arada ilk zamanlarımda:)
Benim 3 görümcem 1 eltim varbenim görümceler bayılır bana Allah var bende severim lakin elti ailede herkese gıcık banada dahada gıcık seviliyorum diye kilo vermemde üstüne tuz biber oldu:)
dur kızz yaptığımız işgenceleri anlatma :)) korkup kaçmasın kızdiyet gurupları harika 9.takım hepsinden harika canım kilo vermeyeni dövüyorlar burda kaçışın yok yani verilecek o kilolar:)
Bencede ilk hafta önce menülerini oturt cnmGeçtiğimiz yaz bir diyetisyene giderek 9 kilo vermiştim, çok tatlı biriydi ilk defa onunla bu kadar kilo verdim. Sonra bırakmak durumunda kaldım. O şey demişti diyete başladığın ilk hafta spor yapma vücudun sporla kilo vermeye alışır sporsuz kilo veremezsin yavaş yavaş arttırıcaz sporu demişti. Siz ne dersiniz?
Netten bi bak canım evde yürüme programı gibi bisey iyi gelir emin ol vakti olmayana dışarı cikamayana benim gibiBenimde eliptik aletim var canım benim içinde zor oluyor bazen okul falan derken. Leslie yi bilmiyorum ?
Tamamdır hemen bakıyorum.Netten bi bak canım evde yürüme programı gibi bisey iyi gelir emin ol vakti olmayana dışarı cikamayana benim gibi
Ay benimkini tarif ediyorsun sankiSenin adamda benimki gibiymis benimkide öyledir sanki beynine gireceğim ne istediğini anlamak icin bigün salatayi begenir ertesi gin ayni salatadan gelsin salatayi niye böyle yapiyon der sinir olurum ama yapacak bisey yok artik kendim ne istiyorsam öyle yapıyorum yoksa ona kaldikmi dansoz gibi dk da mwnu degistirecen oda ne mümkün
Hoşgeldin Deryanur.Ben de Elif.25 yaşındayım evlendikten sonra benimde kilom arttı ve dört ay önce 68 kg iken Şimdi 59lara geldim.Sürekli paylaşım spor ve suyla ve tabiki sağlıklı besinlerle kolaylıkla veriliyor.Takip ettikçe alışırsın,alıştıkça da motivasyonun artar ve daha da gayretlenip kilolarından kurtulursun .Ama asla pes etme..Ben Deryanur, 22 yaşındayım. Hep biraz kiloluydum zaten ama bu kadar değil. Üniversiteye başladığımda 70 falandım. 1 sene sonra nişanlanıp evlendim o süreçte çok kilo aldım stresten. 80 olmuştum. Bu bir kaç senedirde yavaş yavaş arttı kilom. Geçtiğimiz yaz 9 kilo verdim ama bir yerden sonra kilo vermem durdu, motivasyonum düştü, ve geri aldım. Ama bu sefer kararlıyım bırakmamaya ve bir destek grubu ararken sizi buldum. Eğer aranıza kabul ederseniz beni çok mutlu olurum.
Çok teşekkür ederim çok memnun oldum hepinizle tanıştığıma çok sıcakkanlısınız. Hepiniz kilo vermek için emek veriyorsunuz bu çok motive edici. İnşallah bende pes etmeyeceğim.Hoşgeldin Deryanur.Ben de Elif.25 yaşındayım evlendikten sonra benimde kilom arttı ve dört ay önce 68 kg iken Şimdi 59lara geldim.Sürekli paylaşım spor ve suyla ve tabiki sağlıklı besinlerle kolaylıkla veriliyor.Takip ettikçe alışırsın,alıştıkça da motivasyonun artar ve daha da gayretlenip kilolarından kurtulursun .Ama asla pes etme..
Afiyet olsun. Allah kabul etsin :)İftara hazırlık yapayım öpüldünüz.
Sporu hayattan çıkarmamak lazım ki zaten.Arkadaşım 80 kilodan 52 ye düştü aç kalarak hep bazen spor yaptı bazen yapmadı.Vücudu daha doğum yapmadan aşırı sarktı ve kötü duruyor.Beb sporla başlayıp diyeti devamında getirdim kolayca da verdim kilo.Hiç sonra başlayayım demedim.Bulduğum her boş vakti değerlendirdim.Her yere araba kullanmadım.Onu bile kar bilip yürüdüm de yürüdüm.Çünkü acayip inat ettim.Eskiden eşimden büyük gözükürdüm.Şimdi eşim yanımda çok büyük gözüküyor..Grubumuz bu açıdan çok iyi geldi bana.Geçtiğimiz yaz bir diyetisyene giderek 9 kilo vermiştim, çok tatlı biriydi ilk defa onunla bu kadar kilo verdim. Sonra bırakmak durumunda kaldım. O şey demişti diyete başladığın ilk hafta spor yapma vücudun sporla kilo vermeye alışır sporsuz kilo veremezsin yavaş yavaş arttırıcaz sporu demişti. Siz ne dersiniz?
yaş 42. yok canım kalp yağlanması yok. yani diyorum ki vücut yağlanmam üst bölgede. g.... ler büyük ve de karın bölgem.Canm yaş kaçtı senin? Tabiki yavaş yavaş artar. Kalp ye yağlanması doktor mu söylemişti?
şevketi bostan, egede yetişen bir bitki canım. ayrıca çok da faydalı. google da faydalarını görebilirsin. yemeği etli olarak yapılıyor. mayhoş bir tadı var.menu kotude sevketi bostanda ne yaaa
benim de ağzım sıkıdır.Yooo ben öyle herşeyimi anlatmam
Anlatamam, karakter meselesi heralde
Onlarda hep benim kilo vermemi istedikleri için o yüzden nasıl motive olduğumu söylemiştim
Etme Can'ım.Ben diyeti bozduğum Zaman'larda ertesi gün kaldığım yerden devam ederek bu günlere geldim.Çok teşekkür ederim çok memnun oldum hepinizle tanıştığıma çok sıcakkanlısınız. Hepiniz kilo vermek için emek veriyorsunuz bu çok motive edici. İnşallah bende pes etmeyeceğim.
Kolay gelsin .Allah kabul etsin...:)İftara hazırlık yapayım öpüldünüz.
Benim herif geldi topalliyorum spordan olmuştur dedi salona geçti
al işte buda benim adamsi bisey hiç sormaz noldu deyim az ilgileneyim demez odun iste napcan sonra surat asilinca noldu niye tavır yapiyon diyo kendini hiiiic bilen yok tabi arada cooook iyi olacak aramizda noldu gülüm der ozamanda butun gulleri kafasında parcalayasim geliyoBenim herif geldi topalliyorum spordan olmuştur dedi salona geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?