- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #182.061
şuna saflık dikkatsizlik desene abla ya alıntısiz sürekli msj görüyorum bunlar niye böyle kime yazıyorlar düşünüyorum ama hic sormadim engelleme olduğunu bilmiyordum Zaten de yanlışlık la oldu
Rica ederim cnm ne demek
Alemsin kızz
kız baci bu söz sana ait daha o zaman haydi bakalim gitsin kilolarBurcu bu kısır döngüden çıkman lazım yaza kadar gel kurtul kilolarından
kız vallahi engelleme olduğunu bilmiyordum herhal bir ara özelden yazdık ya yanlışlıkla basmışım bugün öğrendim yoksa niye engellim affet beniyedim su içtim ondan belkidehala ekşi su geliyor sanki.
kız senden daha çok burda olduğun kesin bende bakıyorum herkesin menüsüne yorum var bana yok şaşırdım üst üste öyle olunca. Demek beni engelledi hain dom dom
farklilastir bakalım biraz.
ahh burcu ahh. Gel en kisa zamanda.
bari ne yaziyordun ya menülerim esabahları ekmek ye. Ara yap mutlaka degisiklige ihtiyacın var bide yağ oranın azaldı direnen kiloyla karşı karşıya olabilirsin.
kız en son gelişinde bana soğan soymayi öğretiyor püf noktasiymis Çeşmeyi açtı soğan suyun altında kabuklarını soyuyor. Sonra anlattım israf vs diye. Mutfağa bi giriyorsun bir sürü bardak su içmiş koymuş aldım renkli bi bardak koydum masaya bu senin dedimbaşka alma. Çantası bi bakıyorum yerde bi bakıyorum mutfak masasında cinnet getirecektim az daha.
Valizleri kaynım topluyor gerçekten acıyoruz kaynıma yazık etmiş kendisine.
Hayır bütün yabancılar aynı değil amcam fransız la evli valla mantı bile yapıyor yengem dolma sarma ne istersen yapiyor kişilikle alakali sanırım.
arzu etmişler ne diyelim artık başa gelen çekilir.
Evet çok yanlış anladım
listede değilim bebeğim yoksa hergün aktif bir şekilde senin menülerine de yorum yaparak burdayım
Sen kendini biliyorsun mefkusum regl den kesinlikle için zaten rahat cumaya kadar bi anda gider bakarsın.
Bu arada sarma Bulgurlu mu pirinçli mi
ponim iradeni kutluyorum canım.
Kurtlar kapmasın beni.
hoşgeldin canım bende aysenur bir bebisim var ev hanımıyim diyet konusunda tecrübende var motivasyon içinde buradasın artık kilolar yansın derdineBen Deryanur, 22 yaşındayım. Hep biraz kiloluydum zaten ama bu kadar değil. Üniversiteye başladığımda 70 falandım. 1 sene sonra nişanlanıp evlendim o süreçte çok kilo aldım stresten. 80 olmuştum. Bu bir kaç senedirde yavaş yavaş arttı kilom. Geçtiğimiz yaz 9 kilo verdim ama bir yerden sonra kilo vermem durdu, motivasyonum düştü, ve geri aldım. Ama bu sefer kararlıyım bırakmamaya ve bir destek grubu ararken sizi buldum. Eğer aranıza kabul ederseniz beni çok mutlu olurum.
suyu gün içine dağıtarak daha fazla içmen daha iyi olur menu güzel olmuşIyi akşamlar kixlar ilk menu benden gelsin
Sabah 8:00
2dilim ekmek
1tk tereyagiyla pismis iki yumurta
Domates
Ogle 12:30
3kofte ekmeksiz
Salata yogurt
Ara14:30
2kasik elmali yogury 1avuc fistik
Yarım saat sonra bi kahve
Aksam 18:00
5yk tavuklu karnabahar fırında
Salata yogurt
Su 2olur
Spor 30 dk lesli jillian karisimi kendime iyi geldiğini düşündüğüm bölümleri birleştirip yaptım
Ne güzell daha da iyi olacak kilo verdikçe..Bende elbise bulabiliyorum artık şükür:) Topuklu ayakkabıyı ben de giyemem ama dolgu giyiyorum genelde o yormuyor.İyi akşamlar kızlar bugün annemle dışarı çıktık kizima dedesi baktı uzun bir aradan sonra çok kolay kıyafet buldum 2 tane kışın giyebilecegim kıyafet aldım ikisinde standart beden bı yerim firlamadan ilk defa dolabında standart kıyafetim var ayaklarım koptu yanlız topuklu ayakkabı hiç bana göre değil ama seviyorum illa gidip topuklu alıyorum
Afiyet olsunnn sabah 4 kaşık yogurt yetti mi bana az geldi doymam şahsenn :)Menüm
Sabah 6
4 kaşık yoğurt
Saat 17:50
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak kıymalı karnabahar
Su 2 ye tmm larim
Spor yok çünkü bacağım ağrıyor
Chia puding hazırladım sahurda yiycem inşallah.
amin.Afiyet olsun. Allah kabul etsin :)
Amin.Kolay gelsin .Allah kabul etsin...:)
Yok anacım birazdan gelir yanıma çünkü yanına gitmedim henüz alırım arabayi giderim hastaneye çokta tınnnn :)boğazına yapış bence
Parçala bence deal işte buda benim adamsi bisey hiç sormaz noldu deyim az ilgileneyim demez odun iste napcan sonra surat asilinca noldu niye tavır yapiyon diyo kendini hiiiic bilen yok tabi arada cooook iyi olacak aramizda noldu gülüm der ozamanda butun gulleri kafasında parcalayasim geliyo
dikkat et.dışardaydım bugün. eve gelince de üşüme geldi. titriyorum resmen. elim ayağım buz
affettimşuna saflık dikkatsizlik desene abla ya alıntısiz sürekli msj görüyorum bunlar niye böyle kime yazıyorlar düşünüyorum ama hic sormadim engelleme olduğunu bilmiyordum Zaten de yanlışlık la oldu
kız baci bu söz sana ait daha o zaman haydi bakalim gitsin kilolar
kız vallahi engelleme olduğunu bilmiyordum herhal bir ara özelden yazdık ya yanlışlıkla basmışım bugün öğrendim yoksa niye engellim affet beni
bari ne yaziyordun ya menülerim e
hoşgeldin canım bende aysenur bir bebisim var ev hanımıyim diyet konusunda tecrübende var motivasyon içinde buradasın artık kilolar yansın derdine
suyu gün içine dağıtarak daha fazla içmen daha iyi olur menu güzel olmuş
oyyy cıss cıss bakıyor bana yazdıkların dikkat et tatlım.Selam kizlar gelemedim bugun yogundum,arakadasim gelecek birazdan,islak kek,patates salatasi,sigara boregi,yogurtlu ispanak yaptim ben tabiki yogurtlu ispanak ve iki kasik patates salatasi yemeyi dusunuyorum ama spora vaktim olmadi cunku ucte okuldan geldim,temizlik yemek derken spor kaldi.
İyi akşamlar kızlar bugün annemle dışarı çıktık kizima dedesi baktı uzun bir aradan sonra çok kolay kıyafet buldum 2 tane kışın giyebilecegim kıyafet aldım ikisinde standart beden bı yerim firlamadan ilk defa dolabında standart kıyafetim var ayaklarım koptu yanlız topuklu ayakkabı hiç bana göre değil ama seviyorum illa gidip topuklu alıyorum
tatlım yarın sabaha 1 ekmek ekle bakalım kilo vermede etkili olacak mı. Bide meyveleri aralara yay aynı vakitte yeme akşamada bırakma. Afiyet olsun perfectÜst komşunun kavgasıyla yazıyorum bu cümlelerimi yineAlıştım valla
Menüm
SAbah 08.30
1 ceviz
1 haşlanmış yumurta
3zeytin
1 kk peynir
1 bardak çay
Öğle 12.30
1 yeşil elma
1 kivi
1 fincan sütlü kahve (şekersiz)
Akşam 17:45
1 kepçe sebze çorbası
5 yk tavuk sote
3 yk yogurt
Biraz salata
Su:2 lt.
Spor:Leslie 2 mil+Şimdi eşim gelmeden 1 mil daha yapıcam
Akşam 1 fincan yeşilçay 0.5 lt. su eklicemm..
Uyandigimda aç değildim sanırım balık yediğim için acıkmadım. Benimde aklıma yoğurt geldi aç değilim ama besleyici diye düşündüm. Bugünde acıkmadım fazla son 3 saat biraz yalpaladim :)Afiyet olsunnn sabah 4 kaşık yogurt yetti mi bana az geldi doymam şahsenn :)
Deniyim bakalım zorlanıyorum yaa artık arka arkaya yiyorum ben hep belki ondan.tatlım yarın sabaha 1 ekmek ekle bakalım kilo vermede etkili olacak mı. Bide meyveleri aralara yay aynı vakitte yeme akşamada bırakma. Afiyet olsun perfect
Evet son saatler sıkıntı oluyor ama iyi dayanmışsın yogurt tok tutuyor demek kii..Uyandigimda aç değildim sanırım balık yediğim için acıkmadım. Benimde aklıma yoğurt geldi aç değilim ama besleyici diye düşündüm. Bugünde acıkmadım fazla son 3 saat biraz yalpaladim :)
Afiyet olsun canım bende de var o ya niye böyle oldum anlayamadım.Gözümün önüne neler neler geliyor.Su az olmuş ama sen arttırrsın zaten.(11:00)
20 Gr kaşar peyniri
150 Gr yoğurt
yeşil salata(roka, maydanoz, dereotu, limon)
1 dilim tb ekmek
1 haşlanmış yumurta dolması
1 kupa Yeşilçay
(18:00)
1 kepçe sebze çorbası (¼ sütlü)
3 yk patlıcan ve kırmızı biber közlemesi
7-8 yk sarımsaklı yoğurtlu kereviz salatası(yeşil kısmından)
1 dilim çok tahilli tb ekmek
(19:00)
1 kupa form cayi
su 1 lt
spor 2 saat düşük tempo yürüyuş
Bugün menüden pek memnun değilim acayip bir göz acligim var
Beeennn yemekten sonra yaptıgım oluyor hafifledigimi hissediyorum.Şimdi yine devam ediyorum hatta :) Hem eglenceli geliyor hem de faydası var. kalori yakmada.. Pilatesi bıraktım leslieye geçtim ben şuan zaten yaklaşık 2 haftadır bu daha eglenceli geldi.Leslie yi biraz inceledim şimdi güzele benziyor. Denemeden önce sorayım dedim faydasını görenler var mı?
akşam ki ekmek olmasa da olurmuş bence. Afiyet olsun canım.(11:00)
20 Gr kaşar peyniri
150 Gr yoğurt
yeşil salata(roka, maydanoz, dereotu, limon)
1 dilim tb ekmek
1 haşlanmış yumurta dolması
1 kupa Yeşilçay
(18:00)
1 kepçe sebze çorbası (¼ sütlü)
3 yk patlıcan ve kırmızı biber közlemesi
7-8 yk sarımsaklı yoğurtlu kereviz salatası(yeşil kısmından)
1 dilim çok tahilli tb ekmek
(19:00)
1 kupa form cayi
su 1 lt
spor 2 saat düşük tempo yürüyuş
Bugün menüden pek memnun değilim acayip bir göz acligim var
yarın farklılar yapınca perşembe ne olucak bakalım.Deniyim bakalım zorlanıyorum yaa artık arka arkaya yiyorum ben hep belki ondan.
Evet son saatler sıkıntı oluyor ama iyi dayanmışsın yogurt tok tutuyor demek kii..
var tabi tatlım benim alt karnım sezeryan göbeğim diyelim fena çalışıyor mesela :) bi kaç gün bırakınca yaptıktan sonra etlerim acıyor :) kaslar yaniLeslie yi biraz inceledim şimdi güzele benziyor. Denemeden önce sorayım dedim faydasını görenler var mı?
Artı çıkmazsin canım korkmaDeğişik şeyler denemem gerekiyor artık demek ki.Bu cuma ki sonucu merak ediyorum bu hafta halsizlik ve açlık hissi çok oldu çünkü.İnşallah + görmem
Burcu inşallah bir an önce donersinselam kızlar hep böle selam verip kaçıyorum çünkü ben pis boğazın iradesizin tekiyim önceki iradem sıfır 2 gün diyet yapıyorum 3. gün kendimi hemen tatlıların böreklerin başında buluyorum istikrar ve irademi sağlamadan dönmicem sadece bi selam vermek istedim hepinizi seviyorum ve öpüyorum gizliden takip ediyorum herkese iyi kilo vermeler
Sağol canım daha 20 den fazla verilecek kilo varVayy 20 kilo olmuş merve tebrikler canm
öyle sporlardan sonra istesende yiyemiyorsun bugün dayanamadım Hollanda waffle aldım ama yemicem evdekilere yediricem aç karnına market TE girince sapittiyorumŞöyle popodan ter akıncaya kadar spor yapıp denedinmi :))bak nasıl hafifliyon
HoşgeldinMerhaba inşallah bende aranıza katılıp kilo vericem. Şu an 88.7 kilodayım yeni tartılıp yazdım. Ama yarın sabahtan itibaren hep belli bir saatte tartılmayı planlıyorum. Forumda yeniyim bu etkinliği ve sizi birkaç gündür takip ediyorum. Eğer yanlış veya eksik birşey yaparsam söylerseniz hemen düzeltirim. Sizin sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz ben herşeyi söylemeyeyim :)
geçmiş olsun canimGece saat 5 gibi benim oglan ağladı hikaye anlatın diye :) onu yatağından aldım sol bacağıma bi ağrı girdi sıcak sıcak anlamadım demekki is falanda yaptım Artarak devam ediyor fitiklarimla ilgili değildir umarım.
hoşgeldin deryanur ben Merve 26 yaşındayım üni 3 . Sınıfta evlendi 4. Sınıfta da kızımı kucağıma aldımBen Deryanur, 22 yaşındayım. Hep biraz kiloluydum zaten ama bu kadar değil. Üniversiteye başladığımda 70 falandım. 1 sene sonra nişanlanıp evlendim o süreçte çok kilo aldım stresten. 80 olmuştum. Bu bir kaç senedirde yavaş yavaş arttı kilom. Geçtiğimiz yaz 9 kilo verdim ama bir yerden sonra kilo vermem durdu, motivasyonum düştü, ve geri aldım. Ama bu sefer kararlıyım bırakmamaya ve bir destek grubu ararken sizi buldum. Eğer aranıza kabul ederseniz beni çok mutlu olurum.
3 yaş var bizim de çok az da olması iyi olmuyor ya erkek büyük olacakÇok güzel maşallah hem çalışın hem okuyun süper. Çoğunlukla sorunumuz bu sanırım erkeklerin yemesi kadınların sa yediğinde davul gibi şişmesi erkekler umursamiyor genellikle kadınlarsa dış görünüşe önem veriyor kendisinde böyle olunca da kaçınılmaz son kilo problemi. Eşim yer yer kocaman göbeği var akşam bana kurabiye yaptırdı yedi tatli krixindeyim diyor, bide bana da kilo ve diyor. Çocuğunda yokmuş kılo verki hamilelik düşündüğün de kilo derdin olmasın. Herşey bir yana çok gençsin neden kilolu yağlı bıngıl bıngıl gezesin dimi ama.
ohh miss hafif im hafif sin hafif
Yeme kız bosver yedikten noldu.
bende yapamazdım kültürüme uyun arkadaş böyle bile farklılıklar var bazen aşamadigimiz. Eşimle aramda 10 yaş var bazen gerçekten kötü oluyor senin kanın kaynıyor o dede modunda
Ama aamir khan la evlenirdim
Almanlar a bak sen çokta soğuk nevale gibiler ama kıymet biliyorlarmis helal adamlara
bende itiraf ediyim nasıl olsa mezun oldum:) bi iki kere yemiştim menu yazmadım kaynadı arada ilk zamanlarımda:)
Afiyet olsun canımIyi akşamlar kixlar ilk menu benden gelsin
2dilim ekmek
Domates
3kofte ekmeksiz
Salata yogurt
Salata yogurt
Su 2olur
Spor 30 dk lesli jillian karisimi kendime iyi geldiğini düşündüğüm bölümleri birleştirip yaptım
Ben nedense isinamadim sanırım karşılıklı onlarda bana pek alisamadilar yada sevemediler hiç birseye dahil etmezler adam yerine koymazlar eşimle muhatap olurlarbenim görümceler bayılır bana Allah var bende severim lakin elti ailede herkese gıcık banada dahada gıcık seviliyorum diye kilo vermemde üstüne tuz biber oldu:)
Aynen bende hemen yemeğimi yiyip sıcak bitki çay içtimdışardaydım bugün. eve gelince de üşüme geldi. titriyorum resmen. elim ayağım buz
kolay gelsin canımSelam kizlar gelemedim bugun yogundum,arakadasim gelecek birazdan,islak kek,patates salatasi,sigara boregi,yogurtlu ispanak yaptim ben tabiki yogurtlu ispanak ve iki kasik patates salatasi yemeyi dusunuyorum ama spora vaktim olmadi cunku ucte okuldan geldim,temizlik yemek derken spor kaldi.
ay inşallah canım aynada ilk defa kendimi beğendimNe güzell daha da iyi olacak kilo verdikçe..Bende elbise bulabiliyorum artık şükür:) Topuklu ayakkabıyı ben de giyemem ama dolgu giyiyorum genelde o yormuyor.
Afiyet olsun canım suda oldumu on numara beş yıldızÜst komşunun kavgasıyla yazıyorum bu cümlelerimi yineAlıştım valla
Menüm
SAbah 08.30
1 ceviz
1 haşlanmış yumurta
3zeytin
1 kk peynir
1 bardak çay
Öğle 12.30
1 yeşil elma
1 kivi
1 kepçe sebze çorbası
5 yk tavuk sote
3 yk yogurt
Biraz salata
Elif'im az olmuş sankiMenüm
Sabah 6
4 kaşık yoğurt
Su 2 ye tmm larim
Açık sözlüleri severimO da öyle hergün diyete başlar
Ben zayıflayınca iyice sinir olduydu bana
Ver dedikte bu kadar demedik diye :)
ay elifim ben sinir oldum allah kolaylık versin kuzumMefkusum ya
Suan istanbuldalar ordan buraya gelicekler bi kaynım daha var burda onlar ikisi de çalışıyor aksama kadar okuldalar. Muhtemelen bizde kalicak lar. Anlasabiliyormuyuz meselesine gelince eltim amerikan türkçe bilmiyor kız da 16 yaşında oda bilmiyor türkçe bizim yarım yamalak İngilizceyle anlasiyoruz sorun yok. Tek sorun yemek yemiyorlar sıkıntı oluyor dolayısıyla kendin yap biz yiyelim diyorum mutfağın içine edip çıkıyor ortada da birsey yok bakalim nolucak
Kabus gibi :)
Aycacim valla seni motiven düşük gormek şaşırttı beni topla kendini bakayimKilom +100 69.8
Menüm
Sahur
1 kase puding yulaflı cahili
1 dilim ev yapımı ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
Akşam
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
15 tane kabak çekirdeği
Sıvı 2 tamamlanacak
Spor yok
elifim erkek milletine böylesi lazim :her taraftan geliyorlar kız
Ay mefkusum inan şaşırırsin görsen bizim Marni çok dağınık çok pis umursamaz eşim amerikada başka hatun mu kalmadı bunu aldı abim diyor
Avm de gezerken bir bakıyorsun Kuyumcular toplamış çıkıyor ha para ha kağıt kafa almiyo harca harca başka birşey bilmiyor bide kıtır kıtır buz yiyor içine fenalık gelir.
umarım.
Benim yaptiklarimdan değil kültür farkından carfurdan Migros tan bir sürü abuk subuk peynir vs alıyoruz hiçbirini yemeden gidiyor hergün et yesin hergün baklava yesin yeter ona1 kg baklavayı koy masanın üstüne sabah şerbeti ni bulursun.
Mercimek corbasi ni ve mantıyı çok seviyor birde
ahh spor ahh inan ki suan kendimi dışarı atıp saatlerce dolaşmak istiyorum.
Marni de çok seviyor mercimek corbasi ni yemiyor ya ne biliyim gerçi ben umursamiyorum dolap orda aç al ye diyorum. Kimsenin naxiyla oynayaMAM bide normal biri değil biraz tuhaf sutyensiz gezer yatar koltuğa horlaya horlaya uyur bi bakmışsın elinde çikolata kutusu açıp açıp yiyor.
Afiyet olsun canım güzel menun.
kaymağı keşke yemeseydin canim. bütün gün toplama baktığım zaman çok karbon olmuş sanki afiyet olsunIyi akşamlar kizlar menum
Sabah 10:00
2dilim ekmek 2yk sütün uzerunden aldigim kaymak 7 zeytin domates salatalık yesil biber
Ara 12:00
1mandalina 1diljm elma 1lokma yogurt
Öğle 14:30
Esim etli patatesli pilav yaptı illa ye diye ısrar 5yk yedim ama cogu etti pirinc azdi patatesinden hic yemedim
Az salata
Ara17:00
1mandalina
Aksam19:30
2yk kiyma 2kasik Şehriye çorbası
Turp
Su 2lt oldu
Spor 2mil Leslie arti 20 dk kol bacak harekrti ve 200 zıplama
yok tatlım terkedermiyim buralardayimtoparlan canım bu ara birax motiven düşük gibi sanki
Halledersin inanıyoruz sana
harika iste bu isteyince oluyo darısı başımıza
halledersin ins canim
canim kacamaklarin bi bedeli olmaliydi ki oda bu iste biz gayret etmezsek sonuc husran kendimede söylüyorum bunu
hoşgeldin kaçak terkettin sandiydik bizi dikkat edersen hwmwn gider tatlim biliyoruz seni
guzeeeeeeeeel
Harikasın bu aralar
Afiyet olsun güzel
menu kotude sevketi bostanda ne yaaa
harika bi irade
Aaa ne olmuskiii kolay gelsin deee hic de kolay olmayacak biliyorum
Afiyet olsun
afiyet olsun canım
afiyet wcanimcim
iste bu huuunu bayılıyorum ablam herkese tek tek ihtiyaca gore konusuyosun sen olmasan napardik bilmiyorum
ins aysecimins canım sizin ev bir nevi kres gibi desen ya kusura bakma çevrede en fazla 3 - 4 çocuklu aile duymuştuz 6 duyunca hala çok şaşkınım benim 8 aylık bir usagim Var çoğu şeye yetişemiyorum 6 çocuk hay maşallah ablalarımın 3 er tane var hep şikayet seninde olsun görürsün kelamlari bide senin yorumların demek herkesin harcı değil
kız çok iyi çabuk gider
cumaya kadar mücadeleye devam
ben rastlayamadim bir türlü
Güzel menuler
Hem sarma hem ekmek beraber olmamış ponim afiyet olsuniyi geceler herkese
Menüm
10.30
1 d ekmek
2 kk peynir
4 zeytin
1 domates
12.00
1 incir
2 hurma
17.30
5 etli sarma
1 d ekmek
1 domates
Su 2
Spor yok
afiyet olsun aysecimDünkü menüm
sabah 2 yumurta zeytin peynir yarım elma ceviz (sayısını hatirlayamadim)
Akşam hamsi salata
2lt su spor yok
Bugünkü menüm
Sabah kahve 2 erik
Saat 10
1 yumurta yeşillik salata 5 zeytin peynir 2 ceviz
Saat 2-3
Yeşil çay karışımı 3 erik
Akşam 16-17
1 tabak susuz kıymalı pazi yemesi yoğurt
Saat 20 bir kase pulbiber li yoğurt
2.5 lt su 35 dk koşu bandı
Kız niye yazmadiysan bende çok yedin sandım@mefkurem ensemdesin ha çok iyş hissediyorum
Geçen günkü eşimle tartıştığımız günkü menüm
15.00
1 tb menemen
1 d ekmek
18.30
4 kş mnemen
1 d ekmek
Su 1.5
Spor yoktu o gün
hadi devamı gelsin ins tatlimGünaydın kahvaltı yaptim cok güzel kendimi cok iyi hissediyorum tabi bunda gördüğüm-200 un de etkisi olabilir ya ne olacak olacak gidecek bu kilolar cayimi icip azcikta spor yapayım minik yakisiklim uyanmadan
cumaya eksiye cevirirsin ablam senGünaydınnn can yoldaşlarım
Ben malesefki artı çıktım +600
Bunun için tek sebep reglinin 2.günümde oluşum diye düşünüyorum
Çünkü menülerim ortada dün bile çok aç yattım zaten fazla bişey yoktu
Dün hariç önceki 2 günde sporda var
Ayrıca şişlik yapacak bişeyde yemedim
Haa bide normal tartı saatimden baya erken tartıldım bende o da 200 300 farkediyor
Gerçi yine artı oluyom
Eksi olsam iyiydi ama bi hatam olmadığı için içim rahat cumaya kadar eksiye düşerim inş.
Tabi tedbiri elden bırakmıcam suya ve tuza dikkat edicem
Allah kabul etsin elifimMerhaba canlar.
Yeni uyandim :)
Niyetliyim yarında tutayim diyorum Başlamışken.
Kalkıp 6 da yoğurt yedim ve yattım midem acayip eskimiş
İşleri yapim gelirim.
hayırlı olsun mervemKızlar 83 ucundan da olsa gördüm bugünEki Görüntüle 1930756
Burcucum toparlan gel artık sürekli ileriye atıyorsunselam kızlar hep böle selam verip kaçıyorum çünkü ben pis boğazın iradesizin tekiyim önceki iradem sıfır 2 gün diyet yapıyorum 3. gün kendimi hemen tatlıların böreklerin başında buluyorum istikrar ve irademi sağlamadan dönmicem sadece bi selam vermek istedim hepinizi seviyorum ve öpüyorum gizliden takip ediyorum herkese iyi kilo vermeler
hoşgeldin deryacim ben hilal 24 yasindayim evliyim 3.5 yaşında oglum var 2 hafta önce mezun oldumMerhaba inşallah bende aranıza katılıp kilo vericem. Şu an 88.7 kilodayım yeni tartılıp yazdım. Ama yarın sabahtan itibaren hep belli bir saatte tartılmayı planlıyorum. Forumda yeniyim bu etkinliği ve sizi birkaç gündür takip ediyorum. Eğer yanlış veya eksik birşey yaparsam söylerseniz hemen düzeltirim. Sizin sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz ben herşeyi söylemeyeyim :)
Geçmiş olsun elifim sıcak su torbası filan koysaydin iyi gelir belkiGece saat 5 gibi benim oglan ağladı hikaye anlatın diye :) onu yatağından aldım sol bacağıma bi ağrı girdi sıcak sıcak anlamadım demekki is falanda yaptım Artarak devam ediyor fitiklarimla ilgili değildir umarım.
burda verirsin tatlım bol paylaşım yap nasıl kilo verdiğini anlamazsinBen Deryanur, 22 yaşındayım. Hep biraz kiloluydum zaten ama bu kadar değil. Üniversiteye başladığımda 70 falandım. 1 sene sonra nişanlanıp evlendim o süreçte çok kilo aldım stresten. 80 olmuştum. Bu bir kaç senedirde yavaş yavaş arttı kilom. Geçtiğimiz yaz 9 kilo verdim ama bir yerden sonra kilo vermem durdu, motivasyonum düştü, ve geri aldım. Ama bu sefer kararlıyım bırakmamaya ve bir destek grubu ararken sizi buldum. Eğer aranıza kabul ederseniz beni çok mutlu olurum.
ilk gun bende biraz fazla kacirmistim dileğim çok rahatsız etti sonra bidahada çok yemedim :)selam kızlar dün çok yorulmuşum sabah uyanamadım sonrada okul telaşı ve platese gittim şimdi geldim kahvemi içiyorum
bi itirafta bulunuyum az yemek yemenin Nekadar keyif verdiğini bugun daha iyi anladım dun misafirlerle yedim az yedim eskiye göre ama hamurişi nasıl oturdu mideme söylemesi ayıp kabızda yaptı kahvaltı yapmadım bile şimdi şimdi hafifledim bu hafiflik harika bişey
Ay elifim amir khani çok seviyorum bende ghajiniyi izlerken ne aglamistimÇok güzel maşallah hem çalışın hem okuyun süper. Çoğunlukla sorunumuz bu sanırım erkeklerin yemesi kadınların sa yediğinde davul gibi şişmesi erkekler umursamiyor genellikle kadınlarsa dış görünüşe önem veriyor kendisinde böyle olunca da kaçınılmaz son kilo problemi. Eşim yer yer kocaman göbeği var akşam bana kurabiye yaptırdı yedi tatli krixindeyim diyor, bide bana da kilo ve diyor. Çocuğunda yokmuş kılo verki hamilelik düşündüğün de kilo derdin olmasın. Herşey bir yana çok gençsin neden kilolu yağlı bıngıl bıngıl gezesin dimi ama.
ohh miss hafif im hafif sin hafif
Yeme kız bosver yedikten noldu.
bende yapamazdım kültürüme uyun arkadaş böyle bile farklılıklar var bazen aşamadigimiz. Eşimle aramda 10 yaş var bazen gerçekten kötü oluyor senin kanın kaynıyor o dede modunda
Ama aamir khan la evlenirdim
Almanlar a bak sen çokta soğuk nevale gibiler ama kıymet biliyorlarmis helal adamlara
yemem bacım yermiyim bu güzelliği tatmışım artık vazgeçermiyim.
bizimde 10yaş var aramızda ben avantajını gördüm olgunluğunun ama geçenlerde çocuk düşünmüştüm oğlum anne sen neyse babam yaşlandı ne bebesi artık dedi:)
aaa dilekten itiraflarrrrbende itiraf ediyim nasıl olsa mezun oldum:) bi iki kere yemiştim menu yazmadım kaynadı arada ilk zamanlarımda:)
Afiyet olsun canım fıstık fazla olmuş onun dışında güzelIyi akşamlar kixlar ilk menu benden gelsin
2dilim ekmek
Domates
3kofte ekmeksiz
Salata yogurt
Salata yogurt
Su 2olur
ay agzina ağzına vurcan isteBenim herif geldi topalliyorum spordan olmuştur dedi salona geçti
kolay gelsin elifimİftara hazırlık yapayım öpüldünüz.
Hosgeldin canım ınş kacamaksiz atlatirsinSelam kizlar gelemedim bugun yogundum,arakadasim gelecek birazdan,islak kek,patates salatasi,sigara boregi,yogurtlu ispanak yaptim ben tabiki yogurtlu ispanak ve iki kasik patates salatasi yemeyi dusunuyorum ama spora vaktim olmadi cunku ucte okuldan geldim,temizlik yemek derken spor kaldi.
Oh ne güzel gelmiştir sana mervecim. hayırlı olsun kıyafetlerin :)İyi akşamlar kızlar bugün annemle dışarı çıktık kizima dedesi baktı uzun bir aradan sonra çok kolay kıyafet buldum 2 tane kışın giyebilecegim kıyafet aldım ikisinde standart beden bı yerim firlamadan ilk defa dolabında standart kıyafetim var ayaklarım koptu yanlız topuklu ayakkabı hiç bana göre değil ama seviyorum illa gidip topuklu alıyorum
afiyet olsun elifcimgüzel menüÜst komşunun kavgasıyla yazıyorum bu cümlelerimi yineAlıştım valla
Menüm
SAbah 08.30
1 ceviz
1 haşlanmış yumurta
3zeytin
1 kk peynir
1 bardak çay
Öğle 12.30
1 yeşil elma
1 kivi
1 kepçe sebze çorbası
5 yk tavuk sote
3 yk yogurt
Biraz salata
Afiyet olsun elifimMenüm
Sabah 6
4 kaşık yoğurt
Su 2 ye tmm larim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?