Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Rica ederim cnm ne demek

Alemsin kızz
şuna saflık dikkatsizlik desene abla ya alıntısiz sürekli msj görüyorum bunlar niye böyle kime yazıyorlar düşünüyorum ama hic sormadim engelleme olduğunu bilmiyordum Zaten de yanlışlık la oldu

Burcu bu kısır döngüden çıkman lazım yaza kadar gel kurtul kilolarından
kız baci bu söz sana ait daha o zaman haydi bakalim gitsin kilolar

kız vallahi engelleme olduğunu bilmiyordum herhal bir ara özelden yazdık ya yanlışlıkla basmışım bugün öğrendim yoksa niye engellim affet beni

bari ne yaziyordun ya menülerim e

hoşgeldin canım bende aysenur bir bebisim var ev hanımıyim diyet konusunda tecrübende var motivasyon içinde buradasın artık kilolar yansın derdine

suyu gün içine dağıtarak daha fazla içmen daha iyi olur menu güzel olmuş

İyi akşamlar kızlar bugün annemle dışarı çıktık kizima dedesi baktı uzun bir aradan sonra çok kolay kıyafet buldum 2 tane kışın giyebilecegim kıyafet aldım ikisinde standart beden bı yerim firlamadan ilk defa dolabında standart kıyafetim var ayaklarım koptu yanlız topuklu ayakkabı hiç bana göre değil ama seviyorum illa gidip topuklu alıyorum

Ne güzell daha da iyi olacak kilo verdikçe..Bende elbise bulabiliyorum artık şükür:) Topuklu ayakkabıyı ben de giyemem ama dolgu giyiyorum genelde o yormuyor.

Üst komşunun kavgasıyla yazıyorum bu cümlelerimi yine Alıştım valla

Menüm

SAbah 08.30
1 ceviz
1 haşlanmış yumurta
3zeytin
1 kk peynir
1 bardak çay

Öğle 12.30
1 yeşil elma
1 kivi
1 fincan sütlü kahve (şekersiz)

Akşam 17:45
1 kepçe sebze çorbası
5 yk tavuk sote
3 yk yogurt
Biraz salata

Su:2 lt.
Spor:Leslie 2 mil+Şimdi eşim gelmeden 1 mil daha yapıcam

Akşam 1 fincan yeşilçay 0.5 lt. su eklicemm..

Afiyet olsun. Allah kabul etsin :)
amin.

Kolay gelsin .Allah kabul etsin...:)
Amin.

boğazına yapış bence
Yok anacım birazdan gelir yanıma çünkü yanına gitmedim henüz alırım arabayi giderim hastaneye çokta tınnnn :)

Parçala bence de odun odun cidden bunlar.

dışardaydım bugün. eve gelince de üşüme geldi. titriyorum resmen. elim ayağım buz
dikkat et.

affettim

oyyy cıss cıss bakıyor bana yazdıkların dikkat et tatlım.

daha da güzelleri ni alacaksın yakinda

tatlım yarın sabaha 1 ekmek ekle bakalım kilo vermede etkili olacak mı. Bide meyveleri aralara yay aynı vakitte yeme akşamada bırakma. Afiyet olsun perfect

Afiyet olsunnn sabah 4 kaşık yogurt yetti mi bana az geldi doymam şahsenn :)
Uyandigimda aç değildim sanırım balık yediğim için acıkmadım. Benimde aklıma yoğurt geldi aç değilim ama besleyici diye düşündüm. Bugünde acıkmadım fazla son 3 saat biraz yalpaladim :)

(11:00)
20 Gr kaşar peyniri
150 Gr yoğurt
yeşil salata(roka, maydanoz, dereotu, limon)
1 dilim tb ekmek
1 haşlanmış yumurta dolması
1 kupa Yeşilçay

(18:00)
1 kepçe sebze çorbası (¼ sütlü)
3 yk patlıcan ve kırmızı biber közlemesi
7-8 yk sarımsaklı yoğurtlu kereviz salatası(yeşil kısmından)
1 dilim çok tahilli tb ekmek

(19:00)
1 kupa form cayi

su 1 lt
spor 2 saat düşük tempo yürüyuş

Bugün menüden pek memnun değilim acayip bir göz acligim var

tatlım yarın sabaha 1 ekmek ekle bakalım kilo vermede etkili olacak mı. Bide meyveleri aralara yay aynı vakitte yeme akşamada bırakma. Afiyet olsun perfect
Deniyim bakalım zorlanıyorum yaa artık arka arkaya yiyorum ben hep belki ondan.
Uyandigimda aç değildim sanırım balık yediğim için acıkmadım. Benimde aklıma yoğurt geldi aç değilim ama besleyici diye düşündüm. Bugünde acıkmadım fazla son 3 saat biraz yalpaladim :)
Evet son saatler sıkıntı oluyor ama iyi dayanmışsın yogurt tok tutuyor demek kii..

Afiyet olsun canım bende de var o ya niye böyle oldum anlayamadım.Gözümün önüne neler neler geliyor.Su az olmuş ama sen arttırrsın zaten.

Leslie yi biraz inceledim şimdi güzele benziyor. Denemeden önce sorayım dedim faydasını görenler var mı?
Beeennn yemekten sonra yaptıgım oluyor hafifledigimi hissediyorum.Şimdi yine devam ediyorum hatta :) Hem eglenceli geliyor hem de faydası var. kalori yakmada.. Pilatesi bıraktım leslieye geçtim ben şuan zaten yaklaşık 2 haftadır bu daha eglenceli geldi.

akşam ki ekmek olmasa da olurmuş bence. Afiyet olsun canım.

Deniyim bakalım zorlanıyorum yaa artık arka arkaya yiyorum ben hep belki ondan.

Evet son saatler sıkıntı oluyor ama iyi dayanmışsın yogurt tok tutuyor demek kii..
yarın farklılar yapınca perşembe ne olucak bakalım.

Leslie yi biraz inceledim şimdi güzele benziyor. Denemeden önce sorayım dedim faydasını görenler var mı?
var tabi tatlım benim alt karnım sezeryan göbeğim diyelim fena çalışıyor mesela :) bi kaç gün bırakınca yaptıktan sonra etlerim acıyor :) kaslar yani

Değişik şeyler denemem gerekiyor artık demek ki.Bu cuma ki sonucu merak ediyorum bu hafta halsizlik ve açlık hissi çok oldu çünkü.İnşallah + görmem
Artı çıkmazsin canım korkma
Burcu inşallah bir an önce donersin
Vayy 20 kilo olmuş merve tebrikler canm
Sağol canım daha 20 den fazla verilecek kilo var
Şöyle popodan ter akıncaya kadar spor yapıp denedinmi :))bak nasıl hafifliyon
öyle sporlardan sonra istesende yiyemiyorsun bugün dayanamadım Hollanda waffle aldım ama yemicem evdekilere yediricem aç karnına market TE girince sapittiyorum

Hoşgeldin
geçmiş olsun canim

hoşgeldin deryanur ben Merve 26 yaşındayım üni 3 . Sınıfta evlendi 4. Sınıfta da kızımı kucağıma aldım

3 yaş var bizim de çok az da olması iyi olmuyor ya erkek büyük olacak

bende itiraf ediyim nasıl olsa mezun oldum:) bi iki kere yemiştim menu yazmadım kaynadı arada ilk zamanlarımda:)

Afiyet olsun canım
benim görümceler bayılır bana Allah var bende severim lakin elti ailede herkese gıcık banada dahada gıcık seviliyorum diye kilo vermemde üstüne tuz biber oldu:)
Ben nedense isinamadim sanırım karşılıklı onlarda bana pek alisamadilar yada sevemediler hiç birseye dahil etmezler adam yerine koymazlar eşimle muhatap olurlar
dışardaydım bugün. eve gelince de üşüme geldi. titriyorum resmen. elim ayağım buz
Aynen bende hemen yemeğimi yiyip sıcak bitki çay içtim
kolay gelsin canım

Ne güzell daha da iyi olacak kilo verdikçe..Bende elbise bulabiliyorum artık şükür:) Topuklu ayakkabıyı ben de giyemem ama dolgu giyiyorum genelde o yormuyor.
ay inşallah canım aynada ilk defa kendimi beğendim kiyafet alırken

Afiyet olsun canım suda oldumu on numara beş yıldız
Elif'im az olmuş sanki

ay elifim ben sinir oldum allah kolaylık versin kuzum
Kilom +100 69.8

Menüm

Sahur
1 kase puding yulaflı cahili
1 dilim ev yapımı ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin

Akşam
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
15 tane kabak çekirdeği

Sıvı 2 tamamlanacak
Spor yok
Aycacim valla seni motiven düşük gormek şaşırttı beni topla kendini bakayim
elifim erkek milletine böylesi lazim :
kaymağı keşke yemeseydin canim. bütün gün toplama baktığım zaman çok karbon olmuş sanki afiyet olsun
yok tatlım terkedermiyim buralardayim
ins aysecim
iyi geceler herkese
Menüm
10.30
1 d ekmek
2 kk peynir
4 zeytin
1 domates

12.00
1 incir
2 hurma

17.30
5 etli sarma
1 d ekmek
1 domates

Su 2
Spor yok
Hem sarma hem ekmek beraber olmamış ponim afiyet olsun
afiyet olsun aysecim
@mefkurem ensemdesin ha çok iyş hissediyorum

Geçen günkü eşimle tartıştığımız günkü menüm
15.00
1 tb menemen
1 d ekmek

18.30
4 kş mnemen
1 d ekmek

Su 1.5
Spor yoktu o gün
Kız niye yazmadiysan bende çok yedin sandım
Günaydın kahvaltı yaptim cok güzel kendimi cok iyi hissediyorum tabi bunda gördüğüm-200 un de etkisi olabilir ya ne olacak olacak gidecek bu kilolar cayimi icip azcikta spor yapayım minik yakisiklim uyanmadan
hadi devamı gelsin ins tatlim
cumaya eksiye cevirirsin ablam sen
Merhaba canlar.
Yeni uyandim :)
Niyetliyim yarında tutayim diyorum Başlamışken.
Kalkıp 6 da yoğurt yedim ve yattım midem acayip eskimiş
İşleri yapim gelirim.
Allah kabul etsin elifim
Kızlar 83 ucundan da olsa gördüm bugünEki Görüntüle 1930756
hayırlı olsun mervem
Burcucum toparlan gel artık sürekli ileriye atıyorsun
hoşgeldin deryacim ben hilal 24 yasindayim evliyim 3.5 yaşında oglum var 2 hafta önce mezun oldum
Geçmiş olsun elifim sıcak su torbası filan koysaydin iyi gelir belki
burda verirsin tatlım bol paylaşım yap nasıl kilo verdiğini anlamazsin
ilk gun bende biraz fazla kacirmistim dileğim çok rahatsız etti sonra bidahada çok yemedim :)
Ay elifim amir khani çok seviyorum bende ghajiniyi izlerken ne aglamistim
ay cok bilmis yaa

bende itiraf ediyim nasıl olsa mezun oldum:) bi iki kere yemiştim menu yazmadım kaynadı arada ilk zamanlarımda:)
aaa dilekten itiraflarrrr
Afiyet olsun canım fıstık fazla olmuş onun dışında güzel
Benim herif geldi topalliyorum spordan olmuştur dedi salona geçti
ay agzina ağzına vurcan iste
İftara hazırlık yapayım öpüldünüz.
kolay gelsin elifim
Hosgeldin canım ınş kacamaksiz atlatirsin
Oh ne güzel gelmiştir sana mervecim. hayırlı olsun kıyafetlerin :)

afiyet olsun elifcimgüzel menü
Afiyet olsun elifim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…