- Konu Sahibi Handandandan
-
- #182.081
Suyu az içtiğim için diye düşünüyorum ben canım ben genelde yastığa basimi koyduğum da gözümün önüne geliyorAfiyet olsun canım bende de var o ya niye böyle oldum anlayamadım.Gözümün önüne neler neler geliyor.Su az olmuş ama sen arttırrsın zaten.
aynen canım doymayacakmisim gibi geldi dışarda olunca suyu az içtim oda etkili olduakşam ki ekmek olmasa da olurmuş bence. Afiyet olsun canım.
yarın farklılar yapınca perşembe ne olucak bakalım.
var tabi tatlım benim alt karnım sezeryan göbeğim diyelim fena çalışıyor mesela :) bi kaç gün bırakınca yaptıktan sonra etlerim acıyor :) kaslar yani
ay geçmiş olsun elifim kiz 5 tane fitigi nasıl yaptın aman dikkat et kotu oluyo ağrısı
Hoşgeldin canimben kamile 31yasknda iki cocuk annesi bi ogretmenim ins bizimle birlikte kesinlikle verirsin sadece azim ve istikrar lazim
hey merakli melehatim benim senin bu halini Seviyorum cok sevimli oluyon
hay maşallah hakkryen ilgincler hic goze alamam öyle maceraları valla karsjmdaki beni anlayacak dinleyecek o ne oyle herkes birbirine fransız artı insan acıyor diye katlanirmi oyle seylere guzelmi bari bu Marni
bi sabahki kasarla akşamki ekmek fazla gibi geldi mervecim onun dışında güzel afiyet olsun(11:00)
20 Gr kaşar peyniri
150 Gr yoğurt
yeşil salata(roka, maydanoz, dereotu, limon)
1 dilim tb ekmek
1 haşlanmış yumurta dolması
1 kupa Yeşilçay
(18:00)
1 kepçe sebze çorbası (¼ sütlü)
3 yk patlıcan ve kırmızı biber közlemesi
7-8 yk sarımsaklı yoğurtlu kereviz salatası(yeşil kısmından)
1 dilim çok tahilli tb ekmek
(19:00)
1 kupa form cayi
su 1 lt
spor 2 saat düşük tempo yürüyuş
Bugün menüden pek memnun değilim acayip bir göz acligim var
Valla bende yaptım canım 15 dk sı yani 1 mili 80 90 civarı kalori yakıyor. ayrıca hareketli olduğu için acayip enerjik oluyorsunLeslie yi biraz inceledim şimdi güzele benziyor. Denemeden önce sorayım dedim faydasını görenler var mı?
Ben yastığa başımı bile koyamıyorum düşün artıkSuyu az içtiğim için diye düşünüyorum ben canım ben genelde yastığa basimi koyduğum da gözümün önüne geliyor
Güle güle giy canım.İyi akşamlar kızlar bugün annemle dışarı çıktık kizima dedesi baktı uzun bir aradan sonra çok kolay kıyafet buldum 2 tane kışın giyebilecegim kıyafet aldım ikisinde standart beden bı yerim firlamadan ilk defa dolabında standart kıyafetim var ayaklarım koptu yanlız topuklu ayakkabı hiç bana göre değil ama seviyorum illa gidip topuklu alıyorum
Ayşenur seni de ensemde hissediyom.vericm inşaallah sana yetişicemşuna saflık dikkatsizlik desene abla ya alıntısiz sürekli msj görüyorum bunlar niye böyle kime yazıyorlar düşünüyorum ama hic sormadim engelleme olduğunu bilmiyordum Zaten de yanlışlık la oldu
kız baci bu söz sana ait daha o zaman haydi bakalim gitsin kilolar
kız vallahi engelleme olduğunu bilmiyordum herhal bir ara özelden yazdık ya yanlışlıkla basmışım bugün öğrendim yoksa niye engellim affet beni
bari ne yaziyordun ya menülerim e
hoşgeldin canım bende aysenur bir bebisim var ev hanımıyim diyet konusunda tecrübende var motivasyon içinde buradasın artık kilolar yansın derdine
suyu gün içine dağıtarak daha fazla içmen daha iyi olur menu güzel olmuş
sağol canım benimay elifim ben sinir oldum allah kolaylık versin kuzum
Aycacim valla seni motiven düşük gormek şaşırttı beni topla kendini bakayim
elifim erkek milletine böylesi lazim :
kaymağı keşke yemeseydin canim. bütün gün toplama baktığım zaman çok karbon olmuş sanki afiyet olsun
yok tatlım terkedermiyim buralardayim
ins aysecim
Hem sarma hem ekmek beraber olmamış ponim afiyet olsun
afiyet olsun aysecim
Kız niye yazmadiysan bende çok yedin sandım
hadi devamı gelsin ins tatlim
cumaya eksiye cevirirsin ablam sen
Allah kabul etsin elifim
hayırlı olsun mervem
Burcucum toparlan gel artık sürekli ileriye atıyorsun
hoşgeldin deryacim ben hilal 24 yasindayim evliyim 3.5 yaşında oglum var 2 hafta önce mezun oldum
Geçmiş olsun elifim sıcak su torbası filan koysaydin iyi gelir belki
burda verirsin tatlım bol paylaşım yap nasıl kilo verdiğini anlamazsin
ilk gun bende biraz fazla kacirmistim dileğim çok rahatsız etti sonra bidahada çok yemedim :)
Ay elifim amir khani çok seviyorum bende ghajiniyi izlerken ne aglamistim
ay cok bilmis yaa
aaa dilekten itiraflarrrr
Afiyet olsun canım fıstık fazla olmuş onun dışında güzel
ay agzina ağzına vurcan iste
kolay gelsin elifim
Hosgeldin canım ınş kacamaksiz atlatirsin
Oh ne güzel gelmiştir sana mervecim. hayırlı olsun kıyafetlerin :)
afiyet olsun elifcimgüzel menü
Afiyet olsun elifim
Canım İrem apar topar izine ayrildiDün menü yazmayan
@gingercookkie
normal peynir kalmamış canım ben onu yedim ikisinide yemesemde olacaktı aslındabi sabahki kasarla akşamki ekmek fazla gibi geldi mervecim onun dışında güzel afiyet olsun
Valla bende yaptım canım 15 dk sı yani 1 mili 80 90 civarı kalori yakıyor. ayrıca hareketli olduğu için acayip enerjik oluyorsun
Önceden bulamıyo muydn canm biz ölek yaNe güzell daha da iyi olacak kilo verdikçe..Bende elbise bulabiliyorum artık şükür:) Topuklu ayakkabıyı ben de giyemem ama dolgu giyiyorum genelde o yormuyor.
Nötr çıkarımmmm kesinArtı çıkmazsin canım korkma
ay inşallah canım aynada ilk defa kendimi beğendimkiyafet alırken
Ben yastığa başımı bile koyamıyorum düşün artıkBuzdolabının etrafında debelenip duruyorum boş boş
sağol canım bu ikisi bütün kış yeter banaGüle güle giy canım.
Tabi ki olmaz mı. leslie 1 mille başla canm sen 15 dk zatn sonra arttırırsın 2 3 4 diyeLeslie yi biraz inceledim şimdi güzele benziyor. Denemeden önce sorayım dedim faydasını görenler var mı?
Dar bulamıyordum.Giydi mi göbek çıkıveriyordu ben de kalça ufak oldugu için ancak belim incelince vücudum şekil aldı.. O yüzden Kalça olsa azcık iyi olacaktı ama neyse böyle de iyiÖnceden bulamıyo muydn canm biz ölek ya
aynen canım nötr çıksan bile yaptığın sporlarla inceliyorsun canım daha da güzel günler gelecekNötr çıkarımmmm kesinKilo verdikçe verdikçe hem giydiklerin yakışıyor hem kendine güvenin geliyor...Elbise giymeyi unutmuştum ben de ya şükür bugünlere geldik :))
benim de şimdi kalcam var karnım duzlestiDar bulamıyordum.Giydi mi göbek çıkıveriyordu ben de kalça ufak oldugu için ancak belim incelince vücudum şekil aldı.. O yüzden Kalça olsa azcık iyi olacaktı ama neyse böyle de iyi
bu zamana kadar diyetimi sporumu yaptım istediğim kiloma kavuştum şimdi zaman koruma zamanı ve burda nasıl koruyacağımı paylaşıcamplan şu her cuma tartılıcam artı çıktığım zaman iki üç gün sıkı yönetim ilan edip yerleşmeden gönderecem o kiloyu. dün çok yedim ve artı çıktım bugün hemen önlemimi aldım
2,5lt su içildi, 4bardak bitki çayı 1saatten fazla yürüş ve 45dk plates yapıldı ve diyet menusü şeklinde beslenildigönlüm istiyorki aslında hem evde hem gezmelerde hafif doğru beslenmeyi Hayatıma geçirmek gördüğüm artılar gr fazla olmasın ama bunu öğrenmemde zaman alıcak ozamana kadarki amacım çok yediğim günün ertesi iki üç gün hemen telafi etmek, kilo verme zamanı kadar koruma döneminde de aynı zamanın geçmesi lazım benim için üç ay çok önemli doğru stratejik hareketlerle bu süreyi geçirirsem sonrası daha kolay olacak
HEDEF NİSAN 1:64 KİLODA KALMAK
Hilal napıyon canım koruma işi nasıl gidiyoay elifim ben sinir oldum allah kolaylık versin kuzum
Aycacim valla seni motiven düşük gormek şaşırttı beni topla kendini bakayim
elifim erkek milletine böylesi lazim :
kaymağı keşke yemeseydin canim. bütün gün toplama baktığım zaman çok karbon olmuş sanki afiyet olsun
yok tatlım terkedermiyim buralardayim
ins aysecim
Hem sarma hem ekmek beraber olmamış ponim afiyet olsun
afiyet olsun aysecim
Kız niye yazmadiysan bende çok yedin sandım
hadi devamı gelsin ins tatlim
cumaya eksiye cevirirsin ablam sen
Allah kabul etsin elifim
hayırlı olsun mervem
Burcucum toparlan gel artık sürekli ileriye atıyorsun
hoşgeldin deryacim ben hilal 24 yasindayim evliyim 3.5 yaşında oglum var 2 hafta önce mezun oldum
Geçmiş olsun elifim sıcak su torbası filan koysaydin iyi gelir belki
burda verirsin tatlım bol paylaşım yap nasıl kilo verdiğini anlamazsin
ilk gun bende biraz fazla kacirmistim dileğim çok rahatsız etti sonra bidahada çok yemedim :)
Ay elifim amir khani çok seviyorum bende ghajiniyi izlerken ne aglamistim
ay cok bilmis yaa
aaa dilekten itiraflarrrr
Afiyet olsun canım fıstık fazla olmuş onun dışında güzel
ay agzina ağzına vurcan iste
kolay gelsin elifim
Hosgeldin canım ınş kacamaksiz atlatirsin
Oh ne güzel gelmiştir sana mervecim. hayırlı olsun kıyafetlerin :)
afiyet olsun elifcimgüzel menü
Afiyet olsun elifim
Güzel günler yakındaaaaynen canım nötr çıksan bile yaptığın sporlarla inceliyorsun canım daha da güzel günler gelecek
düze alışınca çok zor oluyor topuklu giymek bendw uzun zamandır spor ayakkabının rahatlığıno tattıkdan sonra topuklu giyemez oldum düğünden düğüneNe güzell daha da iyi olacak kilo verdikçe..Bende elbise bulabiliyorum artık şükür:) Topuklu ayakkabıyı ben de giyemem ama dolgu giyiyorum genelde o yormuyor.
lesli yürüyüş bandını kullanmadığım zaman kurtarıcım olmuştu 5 mil tavsiye ederimLeslie yi biraz inceledim şimdi güzele benziyor. Denemeden önce sorayım dedim faydasını görenler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?