Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım bende de var o ya niye böyle oldum anlayamadım.Gözümün önüne neler neler geliyor.Su az olmuş ama sen arttırrsın zaten.
Suyu az içtiğim için diye düşünüyorum ben canım ben genelde yastığa basimi koyduğum da gözümün önüne geliyor
aynen canım doymayacakmisim gibi geldi dışarda olunca suyu az içtim oda etkili oldu

hakkaten ya elifin kaynıyla amerikalı eşinin arası nasıl diye merak ediyom bi tuhaflk vaf bnde

bi sabahki kasarla akşamki ekmek fazla gibi geldi mervecim onun dışında güzel afiyet olsun
Leslie yi biraz inceledim şimdi güzele benziyor. Denemeden önce sorayım dedim faydasını görenler var mı?
Valla bende yaptım canım 15 dk sı yani 1 mili 80 90 civarı kalori yakıyor. ayrıca hareketli olduğu için acayip enerjik oluyorsun

Güle güle giy canım.

Ayşenur seni de ensemde hissediyom.vericm inşaallah sana yetişicem

sağol canım benim

Canım İrem apar topar izine ayrildi
normal peynir kalmamış canım ben onu yedim ikisinide yemesemde olacaktı aslında

Nötr çıkarımmmm kesin Kilo verdikçe verdikçe hem giydiklerin yakışıyor hem kendine güvenin geliyor...Elbise giymeyi unutmuştum ben de ya şükür bugünlere geldik :))
aynen canım nötr çıksan bile yaptığın sporlarla inceliyorsun canım daha da güzel günler gelecek

bu zamana kadar diyetimi sporumu yaptım istediğim kiloma kavuştum şimdi zaman koruma zamanı ve burda nasıl koruyacağımı paylaşıcam plan şu her cuma tartılıcam artı çıktığım zaman iki üç gün sıkı yönetim ilan edip yerleşmeden gönderecem o kiloyu. dün çok yedim ve artı çıktım bugün hemen önlemimi aldım
2,5lt su içildi, 4bardak bitki çayı 1saatten fazla yürüş ve 45dk plates yapıldı ve diyet menusü şeklinde beslenildi gönlüm istiyorki aslında hem evde hem gezmelerde hafif doğru beslenmeyi Hayatıma geçirmek gördüğüm artılar gr fazla olmasın ama bunu öğrenmemde zaman alıcak ozamana kadarki amacım çok yediğim günün ertesi iki üç gün hemen telafi etmek, kilo verme zamanı kadar koruma döneminde de aynı zamanın geçmesi lazım benim için üç ay çok önemli doğru stratejik hareketlerle bu süreyi geçirirsem sonrası daha kolay olacak
HEDEF NİSAN 1:64 KİLODA KALMAK

Hilal napıyon canım koruma işi nasıl gidiyo

Ne güzell daha da iyi olacak kilo verdikçe..Bende elbise bulabiliyorum artık şükür:) Topuklu ayakkabıyı ben de giyemem ama dolgu giyiyorum genelde o yormuyor.
düze alışınca çok zor oluyor topuklu giymek bendw uzun zamandır spor ayakkabının rahatlığıno tattıkdan sonra topuklu giyemez oldum düğünden düğüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…